stratoos Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wpadliśmy życzyć miłego popołudnia :loveu: Quote
lady_m Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A ja wpadlam ci przypomniec cobys nie zapomniala zabrac dla mnie czegos do Bialegostoku ;) Quote
Asiaczek Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 lady_m napisał(a):A ja wpadlam ci przypomniec cobys nie zapomniala zabrac dla mnie czegos do Bialegostoku ;) Pamiętam, pamiętam... Dla Ciebie, dla Agnethki, dla Matagii, dla bety... Dla kogo jeszcze mam cos zabrać z domu...?:lol: A, dla zielonej. Pzdr. Quote
Elitesse Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Pamiętam, pamiętam... Dla Ciebie, dla Agnethki, dla Matagii, dla bety... Dla kogo jeszcze mam cos zabrać z domu...?:lol: A, dla zielonej. Pzdr. o kurcze sokoro tak obdarowujesz to moze i ja sie na liste wpisze :evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Pamiętam, pamiętam... Dla Ciebie, dla Agnethki, dla Matagii, dla bety... Dla kogo jeszcze mam cos zabrać z domu...?:lol: A, dla zielonej. Pzdr. Biedna Asiaczek, ja bym połowy pewnie zapomniała :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Elitesse napisał(a):o kurcze sokoro tak obdarowujesz to moze i ja sie na liste wpisze :evil_lol::evil_lol: ... tylko napisz, co to miałoby byc...:lol:O, juz wiem., Mały basek-bobasek...:evil_lol: deer_1987 napisał(a):i dla mnie cos :D Jak przyjedziecie do PL, to i dla Was tez coś bedzie.:lol: jamnicze napisał(a):Biedna Asiaczek, ja bym połowy pewnie zapomniała :evil_lol: Ja mam to wszystko spisane na kartce a kartka jest w koszulce, gdzie sa dokumenty na wystawę. Nie ma mowy, abym zapomniała... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Dzisiaj MKM ma miec badanie - tomografia płuc i całej jamy brzusznej... Ale chyba troszkę lepiej sie czuje, bo... poprosił o 2 jajka ugotowane na twardo...:evil_lol: Pzdr. Quote
dzasta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dobrze że już lepiej się czuje MKM :multi: Jak już chce jeść to już lepiej jest :multi: A co do wystawy to tak to już jest ale chyba już Asiu przywykłaś do takiego sędziowania ale w sumie nie wiem bo Wy zawsze kosicie wszystko Asiu :evil_lol::crazyeye::evil_lol: Pozdrawiam Cieplutko w ten deszczowy dzionek :p Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 dzasta napisał(a):Dobrze że już lepiej się czuje MKM :multi: Jak już chce jeść to już lepiej jest :multi: A co do wystawy to tak to już jest ale chyba już Asiu przywykłaś do takiego sędziowania ale w sumie nie wiem bo Wy zawsze kosicie wszystko Asiu :evil_lol::crazyeye::evil_lol: Pozdrawiam Cieplutko w ten deszczowy dzionek :p Wiesz, w Wels wykonaliśmy plan minimum i to mnie cieszy. Natomiast nie zgadzam się z werdyktem sędziego w przypadku psów w kl.championów. Sama wiesz, przegrać z lepszym lub chociaz porównywalnym - OK, ale z chudym, z wysklepionym grzbietem, z dziwna głową... hm, myslę, że to drugi koniec smyczy... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Z tego co widziałam to na Białystok tylko Wy się zgłosiliście? Więc na pewno coś wygracie. :D Quote
dzasta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz, w Wels wykonaliśmy plan minimum i to mnie cieszy. Natomiast nie zgadzam się z werdyktem sędziego w przypadku psów w kl.championów. Sama wiesz, przegrać z lepszym lub chociaz porównywalnym - OK, ale z chudym, z wysklepionym grzbietem, z dziwna głową... hm, myslę, że to drugi koniec smyczy... Pzdr. No właśnie właśnie są różne opcje my np często przerabiamy och ach piękna śliczna excellent ale biała :-o Ale ostatnio zła passa została przełamana bo i Panna się mocno zmieniła :) Zresztą zobaczymy się niebawem w Wawie :D Quote
Elitesse Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj MKM ma miec badanie - tomografia płuc i całej jamy brzusznej... Ale chyba troszkę lepiej sie czuje, bo... poprosił o 2 jajka ugotowane na twardo...:evil_lol: Pzdr. te jajka to moze byc dobry znak :p Asiaczek napisał(a):... tylko napisz, co to miałoby byc...:lol:O, juz wiem., Mały basek-bobasek...:evil_lol: Pzdr. tak w sumie to bym sie nie pogniewala :lol::lol: a sluchaj sluchaj - czy wy w Presov jestescie w niedziele ? Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 kaskaSz napisał(a):Z tego co widziałam to na Białystok tylko Wy się zgłosiliście? Więc na pewno coś wygracie. :D Tak, już tez wiem, że w Białym tylko Asiaczki będą. dzasta napisał(a):No właśnie właśnie są różne opcje my np często przerabiamy och ach piękna śliczna excellent ale biała :-o Ale ostatnio zła passa została przełamana bo i Panna się mocno zmieniła :) Zresztą zobaczymy się niebawem w Wawie :D NOooo, widziałam, Bertulę na fotkach i sylwetka juz nie taka młodzieńcza... Ale pyszczek tak samo kochany:loveu: Elitesse napisał(a):te jajka to moze byc dobry znak :p tak w sumie to bym sie nie pogniewala :lol::lol: a sluchaj sluchaj - czy wy w Presov jestescie w niedziele ? ... jajka na kolację, ale wcześniej na deser - delicje!:cool3: Hahaha, mało Ci takiej Madźki, to jeszcze chcesz baska-bobaska do kompletu...?:lol: Tak, w Presov jesteśmy w niedzielę. Widzę, że i II gr. też. To co, widzimy się? pzdr. Quote
Florka_xyz Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Wiataj Asiaczku :) Gratulacje wynikow z Austrii :) :multi::multi::multi: Do zobaczenia w Białymstoku :lol: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Do zobaczenia! Do juz niedługo...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 C&B napisał(a):My także może spotkamy się w Białym :multi: A z jakim psiakiem będziesz? Pzdr. Quote
C&B Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):A z jakim psiakiem będziesz? Pzdr. Ja nie z psiakiem ja jako widz :lol: moze kiedyś na MP się wepchnę :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 C&B napisał(a):Ja nie z psiakiem ja jako widz :lol: moze kiedyś na MP się wepchnę :evil_lol: A, jasne. A tak dla informacji. Ring baskowy będzie w hali. Ocena basków zaczyna się o godz. 10.00. Po ocenie jeszcze trochę pokręcę się przy moim ringu, a potem przenosze się pod ring akit japońskich i sziba-inu. Tam mnie szukajcie... Pzdr. Quote
C&B Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):A, jasne. A tak dla informacji. Ring baskowy będzie w hali. Ocena basków zaczyna się o godz. 10.00. Po ocenie jeszcze trochę pokręcę się przy moim ringu, a potem przenosze się pod ring akit japońskich i sziba-inu. Tam mnie szukajcie... Pzdr. czyli jesteście jedynymi z baskami? :razz: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 C&B napisał(a):czyli jesteście jedynymi z baskami? :razz: Tak, będziemy walczyć sami ze sobą...:evil_lol: Zgłoszonych jest 5 basków - same Asiaczki.:lol: Pzdr. Quote
C&B Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, będziemy walczyć sami ze sobą...:evil_lol: Zgłoszonych jest 5 basków - same Asiaczki.:lol: Pzdr. Możliwe że przelecą mi gdzieś przy obiektywie :loveu: Quote
Recommended Posts