Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

lady_m napisał(a):
A ja wpadlam ci przypomniec cobys nie zapomniala zabrac dla mnie czegos do Bialegostoku ;)

Pamiętam, pamiętam...
Dla Ciebie, dla Agnethki, dla Matagii, dla bety... Dla kogo jeszcze mam cos zabrać z domu...?:lol:
A, dla zielonej.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pamiętam, pamiętam...
Dla Ciebie, dla Agnethki, dla Matagii, dla bety... Dla kogo jeszcze mam cos zabrać z domu...?:lol:
A, dla zielonej.

Pzdr.

o kurcze sokoro tak obdarowujesz to moze i ja sie na liste wpisze :evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pamiętam, pamiętam...
A, dla zielonej.

Pzdr.

Biedna Asiaczek, ja bym połowy pewnie zapomniała :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
o kurcze sokoro tak obdarowujesz to moze i ja sie na liste wpisze :evil_lol::evil_lol:

... tylko napisz, co to miałoby byc...:lol:O, juz wiem., Mały basek-bobasek...:evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
i dla mnie cos :D

Jak przyjedziecie do PL, to i dla Was tez coś bedzie.:lol:

jamnicze napisał(a):
Biedna Asiaczek, ja bym połowy pewnie zapomniała :evil_lol:

Ja mam to wszystko spisane na kartce a kartka jest w koszulce, gdzie sa dokumenty na wystawę. Nie ma mowy, abym zapomniała...

Pzdr.

Posted

Dzisiaj MKM ma miec badanie - tomografia płuc i całej jamy brzusznej...
Ale chyba troszkę lepiej sie czuje, bo... poprosił o 2 jajka ugotowane na twardo...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Dobrze że już lepiej się czuje MKM :multi: Jak już chce jeść to już lepiej jest :multi:
A co do wystawy to tak to już jest ale chyba już Asiu przywykłaś do takiego sędziowania ale w sumie nie wiem bo Wy zawsze kosicie wszystko Asiu :evil_lol::crazyeye::evil_lol:
Pozdrawiam Cieplutko w ten deszczowy dzionek :p

Posted

dzasta napisał(a):
Dobrze że już lepiej się czuje MKM :multi: Jak już chce jeść to już lepiej jest :multi:
A co do wystawy to tak to już jest ale chyba już Asiu przywykłaś do takiego sędziowania ale w sumie nie wiem bo Wy zawsze kosicie wszystko Asiu :evil_lol::crazyeye::evil_lol:
Pozdrawiam Cieplutko w ten deszczowy dzionek :p

Wiesz, w Wels wykonaliśmy plan minimum i to mnie cieszy. Natomiast nie zgadzam się z werdyktem sędziego w przypadku psów w kl.championów. Sama wiesz, przegrać z lepszym lub chociaz porównywalnym - OK, ale z chudym, z wysklepionym grzbietem, z dziwna głową... hm, myslę, że to drugi koniec smyczy...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, w Wels wykonaliśmy plan minimum i to mnie cieszy. Natomiast nie zgadzam się z werdyktem sędziego w przypadku psów w kl.championów. Sama wiesz, przegrać z lepszym lub chociaz porównywalnym - OK, ale z chudym, z wysklepionym grzbietem, z dziwna głową... hm, myslę, że to drugi koniec smyczy...

Pzdr.

No właśnie właśnie są różne opcje my np często przerabiamy och ach piękna śliczna excellent ale biała :-o Ale ostatnio zła passa została przełamana bo i Panna się mocno zmieniła :) Zresztą zobaczymy się niebawem w Wawie :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzisiaj MKM ma miec badanie - tomografia płuc i całej jamy brzusznej...
Ale chyba troszkę lepiej sie czuje, bo... poprosił o 2 jajka ugotowane na twardo...:evil_lol:
Pzdr.

te jajka to moze byc dobry znak :p

Asiaczek napisał(a):
... tylko napisz, co to miałoby byc...:lol:O, juz wiem., Mały basek-bobasek...:evil_lol:
Pzdr.

tak w sumie to bym sie nie pogniewala :lol::lol:

a sluchaj sluchaj - czy wy w Presov jestescie w niedziele ?

Posted

kaskaSz napisał(a):
Z tego co widziałam to na Białystok tylko Wy się zgłosiliście? Więc na pewno coś wygracie. :D

Tak, już tez wiem, że w Białym tylko Asiaczki będą.

dzasta napisał(a):
No właśnie właśnie są różne opcje my np często przerabiamy och ach piękna śliczna excellent ale biała :-o Ale ostatnio zła passa została przełamana bo i Panna się mocno zmieniła :) Zresztą zobaczymy się niebawem w Wawie :D

NOooo, widziałam, Bertulę na fotkach i sylwetka juz nie taka młodzieńcza... Ale pyszczek tak samo kochany:loveu:

Elitesse napisał(a):
te jajka to moze byc dobry znak :p
tak w sumie to bym sie nie pogniewala :lol::lol:
a sluchaj sluchaj - czy wy w Presov jestescie w niedziele ?

... jajka na kolację, ale wcześniej na deser - delicje!:cool3:
Hahaha, mało Ci takiej Madźki, to jeszcze chcesz baska-bobaska do kompletu...?:lol:
Tak, w Presov jesteśmy w niedzielę. Widzę, że i II gr. też. To co, widzimy się?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A z jakim psiakiem będziesz?

Pzdr.

Ja nie z psiakiem ja jako widz :lol:
moze kiedyś na MP się wepchnę :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Ja nie z psiakiem ja jako widz :lol:
moze kiedyś na MP się wepchnę :evil_lol:

A, jasne.
A tak dla informacji. Ring baskowy będzie w hali. Ocena basków zaczyna się o godz. 10.00. Po ocenie jeszcze trochę pokręcę się przy moim ringu, a potem przenosze się pod ring akit japońskich i sziba-inu. Tam mnie szukajcie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, jasne.
A tak dla informacji. Ring baskowy będzie w hali. Ocena basków zaczyna się o godz. 10.00. Po ocenie jeszcze trochę pokręcę się przy moim ringu, a potem przenosze się pod ring akit japońskich i sziba-inu. Tam mnie szukajcie...

Pzdr.

czyli jesteście jedynymi z baskami? :razz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, będziemy walczyć sami ze sobą...:evil_lol:
Zgłoszonych jest 5 basków - same Asiaczki.:lol:

Pzdr.

Możliwe że przelecą mi gdzieś przy obiektywie :loveu: