Elitesse Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Hej, w domu byłam o ok. 4 nad ranem, kąpiel, i spać. Pobudkę zaqrządziłam sobie na godz. ok. 10.00, ale i tak spałam do 12.00 Potem spacery z psami, lekki obiadek i... oczekiwanie na powrót psiaków z hotelików. Farik i Felka juz są. Za chwilę oczekuję Wahzirka, Sonika i Hipci. Wyników z soboty i niedzieli nie pisałam, bo... były prawie takie same. Piszę prawie, bo Erka juz nie dostała r.CACIB'a. Nadal nie zgadzam sie oceną w psach kl.championy)... Ruch, grzbiet, głowa zupełnie nie takie... Ale nic to, będa następne wystawy... Pzdr. bywa i tak - sama to wiem az za dobrze :roll: ale trzeba walczyc ! Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Elitesse napisał(a):bywa i tak - sama to wiem az za dobrze :roll: ale trzeba walczyc ! A pewnie, nie odpuszczamy!:lol: Pzdr. Quote
pati1033 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 gratulacje :) i nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej na pewno :) Quote
Kaya Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 W ten weekend Międzynarodowa wystawa w Białymstoku :) Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 agnethka napisał(a):no ja myślę - że do zobaczenia w niedzielę ;) Tak, tak. Trzeba przeciez zobaczyć, kto wygrał Twoje piekne rozetki, prawda?:lol: ewka i haker napisał(a):a kiedy następne wystawy? Juz mnie Kaya uprzedziła. Ale potwierdzę: Białystok w najbliższa niedzielę. Potem Wilno, Warszawa, Chorzów, Łódź, Presov/SK... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Badanie miało byc wczoraj i było. Co prawda czekał na nie cały dzięń i dopiero po awanturze wzięli go na badania... Wynik - w porzadku. Czyli dalej nie wiemy, skąd wzięły się te zmiany na wątrobie... Ma miec jeszcze rezonans, tylko pytanie - kiedy...? Pzdr. Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Eh jakos chyba ciezko sie doprosic o swoje? :( placi sie podatki i w ogole a potem.. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Wiesz, wystarczy, że jedna osoba źle wykona swoje obowiązki lub je po prostu zaniedba... pzdr. Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz, wystarczy, że jedna osoba źle wykona swoje obowiązki lub je po prostu zaniedba... pzdr. Niom spodziewam sie ze tak jest.. czasami tak wiele od jednej osoby zalezy.. Quote
kaskaSz Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ajć z tymi lekarzami to można czegoś dostać... Dzisiaj też się wkurzyłam na tą naszą służbę zdrowia. Quote
M&S Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Badanie miało byc wczoraj i było. Co prawda czekał na nie cały dzięń i dopiero po awanturze wzięli go na badania... Wynik - w porzadku. Czyli dalej nie wiemy, skąd wzięły się te zmiany na wątrobie... Ma miec jeszcze rezonans, tylko pytanie - kiedy...? Pzdr. Kochana słuzba zdrowia.......:diabloti: Trzymaj się Joanno :) A. Quote
Mudik Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Gratulacje wyniuku, co do służby zdrowia NO comments! Bedzie dobrze trzymaj się Asiu jesteśmy z Tobą!:lol: Quote
jenis Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Służbe zdrowia to ja przerabiałam w styczniu.Trzeba miec duzo cierpliwości:mad: Quote
jamnicze Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Asiaczek napisał(a):A pewnie, nie odpuszczamy!:lol: Pzdr. I tak trzymać :p A my na zdjęcia czekamy :razz: Dużo zdrówka dla męża, oby jak najszybciej wykryli co mu jest :) Quote
gosiaja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 witam się środowo miłego dzionka i dużo zdrówka :) Quote
Iwa-R Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witam i ja, co tam u Was Asiu? Dzisiaj wkleiłam u siebie kilka zdjęć małego Bosede jak był u mnie, jak znajdziesz chwilkę to zapraszam :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts