Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Z agresywnym czy ostrym? Z agresywnym - to chyba nie. Z ostrym - tak. To np. mój Farik. To macho w każdym calu i nie lubi chłopaków. Ale jego zachowanie na spacerach jest dokładnie takie, jak i samców innych ras, które na dodatek kryły i doskonale wiedzą, co to jest suka w cieczce i do czego służy. :lol: Jednak przy spotkaniu z innym psem, wolę przejść na drugą stronę ulicy. Ale też Farik daje się odwołać i zatrzymać "w połowie"; robi to niechętnie i na wyraźne nasze życzenie.:evil_lol: Nieraz widziałam baska, który w trakcie pokazywania zębów podczas wystawy, nie jest do tego przyzwyczajony i dziabnie sedziego. Ale nie jest to jednak agresja, tylko brak treningu. Przynajmniej ja to tak traktuję. A gdy brak jest dobrego kontaktu z psem ub brak doświadczenia w postępowaniu z psami (generalnie), to ciężko baska nauczyć czegokolwiek. Serio. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Nie.... Widziałam większe. Uparciuszki , ale do przekonania.:lol: Przede wszystkim - żarciuszki i łakomczuszki.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Cerber']Cześć Kochana, ja już wróciłam :):):) Cerfberku - a to dla Ciebie, w podziękowaniu, że znalazłas chwile czasu i zajrzałaś do baskowego świata: "Na peronie w Poroninie pchła pląsała po pieninie. Przytupnęła, podskoczyła i pianino przewróciła...". P.S. autor znany. Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :crazyeye: Asiaczek to kolejne Twoje dzieło?? Jesteś niesamowita:p Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Asiaczek']Cerfberku - a to dla Ciebie, w podziękowaniu, że znalazłas chwile czasu i zajrzałaś do baskowego świata: "Na peronie w Poroninie pchła pląsała po pieninie. Przytupnęła, podskoczyła i pianino przewróciła...". P.S. autor znany. Pzdr. ojej dziękuję, ładne to jest... nie ma za co dziękować, ze weszłam, przecież jesteśmy bywalcami u siebie :) znaczy Ty częściej bywasz u mnie, bo ja ostatnio do nikogo nie zaglądałam na galerię :) mimo wszystko dziękuję jeszcze raz :) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Mam jeszcze kilka w zanadrzu, podobnych... Hihihi. Ale trzymam je na specjalne okazje. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Juzżsię nie mogę doczekać firlmu "Lara Croft Tomb Raider" z A. Jolie. Jeszcze ok. 20 minut. Obym tylko wytrzymała do końca...:oops: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ktos tu ma wene normalnie ja takich bym nie wymyslila;) Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 heh ja nie lubię tego filmu... który wymieniłaś... :P Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 ewelinabuck napisał(a):ktos tu ma wene normalnie ja takich bym nie wymyslila;) A próbowałaś?:razz: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Cerber napisał(a):heh ja nie lubię tego filmu... który wymieniłaś... :P A ja jeszcze nie wiem, czy lubię, bo go nie widziałam. :razz: Oglądałam jedynie "Larę" w jakimś filmie, który był już wyświetlany chyba 2 lub 3 razy w TVP. I z przyjemnością popatrzyłam sobie na jej przygody... O, już się zaczyna. Spadam. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Prawe oko - patrzy na YV, a lewe - na DGM. Taka jestem, a co! Pzdr. Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 hehehehe rzeczywiście jesteś zdolna :D:D:D:D:D:DD Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 To zasługa dobrego ustawienia sprzętu w domu...:cool1: Pzdr. Quote
Poświata Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Asiu, napisałam już w mojej galerii, ale tu też dam znać... dziękujemy za zaproszenie na Pola Mokotowskie, ale Młoda ma już te Łazienki obiecane od dawna, i z różnych powodów przekładane, aż byłoby mi głupio znowu jej odmówić :oops: . Następnym razem, może jak już śnieg spadnie ??? Albo może spotkanko z szampanem na koniec roku, przed Sylwestrem jest parę dni wolnych ??? Quote
Asiaczek Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 OK. Nie ma sprawy. Coś wymyślimy... Pzdr. Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Dzień dobry kochana...:):):) i jak tam filmik, podobał się???? Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :razz:oho mamy Galerię poetycką;) No i co wyczytałam ... że nie tylko ja mam 1 oko na Maroko 2 na Zanzibar ...czyli potocznie mówiąc jedno na TV a drugie na Dogo:evil_lol: Umawiają się na Championa :p Uparte to są Ozziki a nie baski:evil_lol: A baski są Koffane i śliczne ....wiem bo macałam i miziałam Agabasskowe ...nawet chciałam ukraść :oops:ale one sie nie dają ukraść ,...bardzo się pańci pilnują Quote
agabass Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oho mamy Galerię poetycką;) No i co wyczytałam ... że nie tylko ja mam 1 oko na Maroko 2 na Zanzibar ...czyli potocznie mówiąc jedno na TV a drugie na Dogo:evil_lol: Umawiają się na Championa :p Uparte to są Ozziki a nie baski:evil_lol: A baski są Koffane i śliczne ....wiem bo macałam i miziałam Agabasskowe ...nawet chciałam ukraść :oops:ale one sie nie dają ukraść ,...bardzo się pańci pilnują tatarata jak byś miała kabanosy to by pancie mieli gdzieś ale co prawda to prawda są do wymiziowanegomaltretowania stworzone Quote
sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A co tu tak cichutko??:lol: Nowych zdjęć brak,:evil_lol: nowych wierszy też brak:evil_lol: czyżby Asiaczek nie był ze stadem na spacerku?? Quote
ewelinabuck Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 no wlasnie co tu tak malo zdjatek u mnie sie domagasz duzej ilosci a u ciebie zastoj onie tak byc nie moze:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
agabass Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 a gdzie te dzisiejsze fotki spacerkowe? Quote
Recommended Posts