taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ciekawe jakie fotki na dzis beda u Was ;) Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Kobieto.....gdzie Ty łazisz wieczorami :mad:, dzwoniłam wczoraj i dzwoniłam...... Dobry dzień :p A. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='pati1033']no nie moge jaki slodziak :loveu: nic tylko polozyc sie obok, przytulic i tez zasnac :) http://images40.fotosik.pl/179/660c79dd6f1baca9med.jpg Babaski tak mają... [quote name='deer_1987']Ciekawe jakie fotki na dzis beda u Was ;) Oj, Koffana, nie mam pojęcia... Rano byłam na ostatnich przed wyjazdem zakupach, w szpitalu u MKM, zjadłam śniadanie, posprzątałam mieszkanie, teraz czekam na dostawę karmy ok. 11.00 przyjeżdża koleżanka po 3 babaski i zabiera je do hoteliku, ok. 12.00 przyjeżdża druga koleżanka i zabiera pozostałą dwójkę do siebie., spacery z babaskami, które jadą do Wels kąpiel, dopakowanie jedzenia uffff, 17.00 - zbiórka pod blokiem... Może gdzieś między tymi czynnościami uda mi się wstawić choć kilka fotek ze spaceru z Hiro. Pzdr. [quote name='Maks i Spark']Kobieto.....gdzie Ty łazisz wieczorami :mad:, dzwoniłam wczoraj i dzwoniłam...... Dobry dzień :p A. Byłam w szpitalu, potem spacery a potem to padłam... Nic nie słyszałam...:oops: Pzdr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a): Byłam w szpitalu, potem spacery a potem to padłam... Nic nie słyszałam...:oops: Pzdr. A maila od Mani dostałaś? jak masz chwilkę to zadzwoń do Marysi na komórę.... A. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='deer_1987']Ciekawe jakie fotki na dzis beda u Was ;) O, dam Wam taką fotkę, której oryginał dostałam wczoraj w poczcie. Na tę fotke czekałam od marca...wykonałam chyba z 7 telefonów - zawsze była jakaś wymówka, a to dokumenty nie doszły, a to nie ma przewodniczącej, a to baaaardzo ważna wystawka itp. Ale MAM!!! Po powrocie wypełnię wniosek o Championa Bałtyku dla Gusia. To bedzie mój drugi (po Felce) Champion Bałtyku!!! Pzdr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Asiaczek']O, dam Wam taką fotkę, Pzdr. Gratulacyje :multi::multi::multi: A. Quote
bonita Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A ja przyszłam(jak zwykle) POGRATULEJSZYNOWAĆ Gusiowi:loveu: tak szybko bo w pracy jestem.... Pozdrowionka Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='ewka i haker']gratuluje!!! [quote name='Maks i Spark']Gratulacyje :multi::multi::multi: A. [quote name='Klaudysiaczek']Gratulacje :) :) [quote name='sylrwia']Gratulacje :lol: [quote name='deer_1987']Ogromne gratulacje!! [quote name='bonita']A ja przyszłam(jak zwykle) POGRATULEJSZYNOWAĆ Gusiowi:loveu: tak szybko bo w pracy jestem.... Pozdrowionka Dziękować! I Bonita do nas zawitała!!!!! Przed chwila Sonik, Wahzirek i Hipcia pojechały do hoteliku. Mam nadzieję, że nie przyniosa mi wstydu i nie będzie z nimi problemów... Pzr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Przed chwila Sonik, Wahzirek i Hipcia pojechały do hoteliku. Mam nadzieję, że nie przyniosa mi wstydu i nie będzie z nimi problemów... Pzr. Dobrze będzie, grzeczne baski są :p;) A. Quote
pati1033 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 i ja gratuluje tego slicznego dyplomiku :multi::multi: i kciuki trzymam za Wels :) Quote
Elitesse Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a): Oj, Koffana, nie mam pojęcia... Rano byłam na ostatnich przed wyjazdem zakupach, w szpitalu u MKM, zjadłam śniadanie, posprzątałam mieszkanie, teraz czekam na dostawę karmy ok. 11.00 przyjeżdża koleżanka po 3 babaski i zabiera je do hoteliku, ok. 12.00 przyjeżdża druga koleżanka i zabiera pozostałą dwójkę do siebie., spacery z babaskami, które jadą do Wels kąpiel, dopakowanie jedzenia uffff, 17.00 - zbiórka pod blokiem... Pzdr. . ale zapracowany dzien :crazyeye: a ja sie lenie - kolezanka z Wroclawia przyjechala na moja wies do swojej cioci i sobie razem spacerujemy codziennie ( czytaj plotkujemy :evil_lol:) trzymam kciuki za udane wystepy w Austrii ! :thumbs: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 A teraz Farik i Felka pojechały do hoteliku. Ale jakoś cicho się w domu zrobiło... Pzdr. Quote
Korenia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Gratulacje dla Gusia i dla Ciebie :multi: Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Przepraszam jakos mi umknelo ze Wy tacy zapracowani dzis i sie wybieracie na nastepna wystawe to kiedy kciuki trzymac? :D Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a):A teraz Farik i Felka pojechały do hoteliku. Ale jakoś cicho się w domu zrobiło... Pzdr. ...za cicho;) deer_1987 napisał(a): to kiedy kciuki trzymac? :D od jutra do niedzieli włącznie....:razz: A. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):Dobrze będzie, grzeczne baski są :p;) A. Wiesz, czasami potrafia zaszaleć...:evil_lol: pati1033 napisał(a):i ja gratuluje tego slicznego dyplomiku :multi::multi: i kciuki trzymam za Wels :) Trzymaj, trzymaj! Kaya napisał(a):Łaaał super gratulacje! :cool3::loveu: Gusio powalczył... Elitesse napisał(a):ale zapracowany dzien :crazyeye: a ja sie lenie - kolezanka z Wroclawia przyjechala na moja wies do swojej cioci i sobie razem spacerujemy codziennie ( czytaj plotkujemy :evil_lol:) trzymam kciuki za udane wystepy w Austrii ! :thumbs: Trzymaj, trzymaj! Korenia napisał(a):Gratulacje dla Gusia i dla Ciebie :multi: Dla Gusia-pręgusia...:lol: deer_1987 napisał(a):Przepraszam jakos mi umknelo ze Wy tacy zapracowani dzis i sie wybieracie na nastepna wystawe to kiedy kciuki trzymac? :D Od dzisiaj (transport) poprzez piątek-sobotę-niedzielę (włącznie).:lol: Maks i Spark napisał(a): od jutra do niedzieli włącznie....:razz: A. ... nawet od dzisiaj... pzdr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz, czasami potrafia zaszaleć...:evil_lol: ... nawet od dzisiaj... pzdr. Też prawda, potrafią :evil_lol: dobra, niech będzie i od dziś ;):lol: A. Quote
Asiaczek Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Uffff, jeszcze tylko kąpiel + mycie głowy i... teoretycznie jestem gotowa...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Uffff, jeszcze tylko kąpiel + mycie głowy i... teoretycznie jestem gotowa...:lol: Pzdr. To już z górki :evil_lol:;) A. Quote
Recommended Posts