Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Uffff, nie nadążam z nadrabianiem Galeryjek. Chyba zarwę trochę nocy, inaczej się nie da!
Na razie - spacerosy wołają...

Tez tak mam, wtedy siedzę do pierwszej nocy albo i później zeby wszedzie zajrzeć :D

Posted

Hm, nadal nie wiadomo, co to ja cholerstwo go dopadło...

Po dzisiejszej wizycie - co zje to go tak wybrzusza, że piżamka staje się za mała. Ma dostac jakiś syropek lekko znieczulający i usypiający, bo nadal spać nie może...
Eh...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Po dzisiejszej wizycie - co zje to go tak wybrzusza, że piżamka staje się za mała. Ma dostac jakiś syropek lekko znieczulający i usypiający, bo nadal spać nie może...
Eh...

Pzdr.

To niedobrze....

Witanko wieczorową porą :)

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Eh...

Pzdr.

Mam nadzieję, że mu pomoże, zdrówka życzę :)

Posted

dobranoc, a w zasadzie dla Ciebie Asiu to pewnie bliżej dzień dobry ;)

wpadłam na chwilę, żebyś wiedziała, że mysle o Tobie i Twoim blogu, ale ogrom tego co mam do nadrobienia mnie przeraża :oops:

Posted

Agappe napisał(a):
dobranoc, a w zasadzie dla Ciebie Asiu to pewnie bliżej dzień dobry ;)
wpadłam na chwilę, żebyś wiedziała, że mysle o Tobie i Twoim blogu, ale ogrom tego co mam do nadrobienia mnie przeraża :oops:

Hahaha, pooglądaj sobie chociaz foteczki...

Wszystkim dziękuję za dobre słowo i pociechę.

Dzisiaj ma być lekarz prowadzący, który może łaskawie cos powie nt. przyszłości MKM...

Pzdr.

Posted

Jesteśmy z Tobą Asiu, zdrówka dla Męża, trzymam kciuki, by prowadzący lekarz maił jakieś dobre wieści, przebadaja go gruntownie to na pewno znajdą przyczynę i będzie OK!

Posted

Asiaczek napisał(a):

Dzisiaj ma być lekarz prowadzący, który może łaskawie cos powie nt. przyszłości MKM...

Pzdr.

....niech się łaskawie wypowie :cool3:

Doberek :p

A.

Posted

No wiec tak. Lekarz prowadzący nie powiedział, co dolega MKM, ale stwierdził, że następnym niezbędnym badaniem jest kolonoskopia. Czyli badanie jelita grubego... Mało przyjemne...

Pzdr.

Posted

Ale konieczne, ja też nie miałam ochoty na gastroskopię, ale była konieczna to ja zrobiłam. Chorowanie nie jest miłe,ale byle by wyszło co i zaczeli konkretne leczenie.