Alicja Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 przesyłam do Was pozytywne myśli ...powodzonka w zdrowieniu TZta ...u nas tak było rok temu ... głowa wtedy zupełnie gdzie indziej :calus: Quote
Pestka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Uffff, nie nadążam z nadrabianiem Galeryjek. Chyba zarwę trochę nocy, inaczej się nie da! Na razie - spacerosy wołają... Tez tak mam, wtedy siedzę do pierwszej nocy albo i później zeby wszedzie zajrzeć :D Quote
agaciaaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Życzę zdrówka dla męża! I trzymam kciuki, żeby szybko wyzdrowiał :kciuki: Quote
Asiaczek Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Hm, nadal nie wiadomo, co to ja cholerstwo go dopadło... Po dzisiejszej wizycie - co zje to go tak wybrzusza, że piżamka staje się za mała. Ma dostac jakiś syropek lekko znieczulający i usypiający, bo nadal spać nie może... Eh... Pzdr. Quote
M&S Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, nadal nie wiadomo, co to ja cholerstwo go dopadło... Po dzisiejszej wizycie - co zje to go tak wybrzusza, że piżamka staje się za mała. Ma dostac jakiś syropek lekko znieczulający i usypiający, bo nadal spać nie może... Eh... Pzdr. To niedobrze.... Witanko wieczorową porą :) A. Quote
jamnicze Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, nadal nie wiadomo, co to ja cholerstwo go dopadło... Po dzisiejszej wizycie - co zje to go tak wybrzusza, że piżamka staje się za mała. Ma dostac jakiś syropek lekko znieczulający i usypiający, bo nadal spać nie może... Eh... Pzdr. Mam nadzieję, że mu pomoże, zdrówka życzę :) Quote
AMIŚKA Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Duzo zdrówka dla Ciebie Asiaczku i dla męża:Rose::Rose: Quote
sandrulka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 również życzę zdrówka i dużo siły dla męża i dla Ciebie! pozdrawiam! Quote
Zuza i Noddy Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ja tez dołączam się do życzeń i trzymania kciuków ;) Quote
Agappe Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 dobranoc, a w zasadzie dla Ciebie Asiu to pewnie bliżej dzień dobry ;) wpadłam na chwilę, żebyś wiedziała, że mysle o Tobie i Twoim blogu, ale ogrom tego co mam do nadrobienia mnie przeraża :oops: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Agappe napisał(a):dobranoc, a w zasadzie dla Ciebie Asiu to pewnie bliżej dzień dobry ;) wpadłam na chwilę, żebyś wiedziała, że mysle o Tobie i Twoim blogu, ale ogrom tego co mam do nadrobienia mnie przeraża :oops: Hahaha, pooglądaj sobie chociaz foteczki... Wszystkim dziękuję za dobre słowo i pociechę. Dzisiaj ma być lekarz prowadzący, który może łaskawie cos powie nt. przyszłości MKM... Pzdr. Quote
taxelina Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No to czekamy na lepsze wiesci ze lekarz sie wypowie bardziej. Quote
Mudik Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jesteśmy z Tobą Asiu, zdrówka dla Męża, trzymam kciuki, by prowadzący lekarz maił jakieś dobre wieści, przebadaja go gruntownie to na pewno znajdą przyczynę i będzie OK! Quote
Błyskotka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dzień Dobry :). Trzymam kciuki bo przecież zdrowie jest najważniejsze. Quote
Basia&Safi Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 zdrowia zdrowia zdrowia :) i do zobaczenia na wystawie w chorzowie :):):) Quote
M&S Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Asiaczek napisał(a): Dzisiaj ma być lekarz prowadzący, który może łaskawie cos powie nt. przyszłości MKM... Pzdr. ....niech się łaskawie wypowie :cool3: Doberek :p A. Quote
Asiaczek Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 No wiec tak. Lekarz prowadzący nie powiedział, co dolega MKM, ale stwierdził, że następnym niezbędnym badaniem jest kolonoskopia. Czyli badanie jelita grubego... Mało przyjemne... Pzdr. Quote
Mudik Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ale konieczne, ja też nie miałam ochoty na gastroskopię, ale była konieczna to ja zrobiłam. Chorowanie nie jest miłe,ale byle by wyszło co i zaczeli konkretne leczenie. Quote
Recommended Posts