gosiaja Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj odebrałam 2 porcje ciasteczek wątróbkowych od jednej z naszych forumowych koleżanek (bazarek). Wyglądają tak: http://images47.fotosik.pl/169/fe044dc0e089f114med.jpg Fotka "ukradziona" z bazarku. Małe dostały po 1 ciasteczku wątróbkowym zaraz po wejściu do domu. Nawet nie chciały powąchać, tylko... od razu capały i połykały prawie w całości.:lol::multi: I chciały jeszcze!!! Chyba będę stałym odbiorcą tych ciasteczek...:oops: Pzdr. smacznie wyglądają [quote name='jamnicze']Cha, cha tym razem ja jestem pierwsza z wieściami :lol: Dżezik - dos 1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB!!! Maśka - dos 1, Zw.Młodzieży, NJ Saidi - dos 1, CWC, res-CACIB Żelka - dos1, CWC, NDSwR, CACIB grupa hodowlana - 4 miejsce para hodowlana (Dżezik+Maśka) - 2 miejsce !!! :multi: Asiu jeśli coś pokręciłam, to proszę mnie poprawić Wszystkim jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia w Wawie :p [quote name='Asiaczek']jamnicze - ja bym tylko dodała takie info: Maśka - zaczęty Młodzieżowy Championat PL; zmień zapis "CWC" na "Zwyc.Młodziezy". W kl. młodziezy nie ma CWC. Sajdunia - zaczęty Interchampionat (Cacib po Żelce przechodzi w całości na Sajdunię!) Maśka - przeszła 2 eliminacje w BIS Juniorów. Dżezik - przeszedł pierwszą eliminację u sędziego P. Hrasanyi'ego:crazyeye: Pzdr. GRATULUJE !!!!!!! udało mi się nadrobić zaległości może nie wszystko dokładnie doczytałam ale zdjęcia oglądałam wszystkie są bardzo fajne a to ze szczeniakami takie słodkie pozdrowionka Quote
cavallo Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Asiaczku, ogromne gratulacje za Sopot!! Asiaczki górą!! :loveu: Widziałam kilka Waszych fotek ;) Quote
jamnicze Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Asiaczek jest baaaardzo teraz zajęta. Ale nie martwcie się na pewno do nas wróci, a tymczasem przesyłajmy jej pozytywne myśli. Asiu wszystko się ułoży , trzymam kciuki, buźka :) Quote
Mudik Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 To faktycznie dziwne, niepokoi mnie taki brak odzewu, byle by Asia nie była chora tfu...tfu....:roll::angryy: EDIT: O to dobrze jamnicze,ze się odezwałaś, to się cieszę, znaczy się zdrowa tylko zajęta, uff kamień z serca! Quote
Inkaa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 I na wystawie się nie zobaczyłyśmy, szkoda ... :shake: Quote
Błyskotka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ojeju a co się dzieje ? Jak Asia wróci to pewnie nam wyjaśni czemu jej nie było. Quote
jamnicze Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A dla stęsknionych Asiaczków mam niespodziewajkę z Sopotu :) Dżezik Maśka Saidi Żelka Quote
Asiaczek Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Witam, to nie ja jestem chora, tylko mój mąż. Jest w szpitalu... ...odeszła Jennifer Gielisse - myślę, że mogę nazwać Ją Przyjaciółką... Znajomi i Przyjaciele wiedzieli, że tej choroby nie da się wyleczyć. Zrobiła tak wiele dla kynologii, dla swojej ulubionej rasy charcik włoski i innych. W tym i dla basenji. Miała tyle planów, Wystawa Światowa, krycia.... Bardzo będzie mi Jej brakowało... ["] Pzdr. Quote
karenina Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Witam, to nie ja jestem chora, tylko mój mąż. Jest w szpitalu... Dzisiaj odeszła Jennifer Gielisse - myślę, że mogę nazwać Ją Przyjaciółką... Znajomi i Przyjaciele wiedzieli, że tej choroby nie da się wyleczyć. Zrobiła tak wiele dla kynologii, dla swojej ulubionej rasy charcik włoski i innych. W tym i dla basenji. Miała tyle planów, Wystawa Światowa, krycia.... Bardzo będzie mi Jej brakowało... ["] Pzdr. Jennifer odeszła we wtorek .. :-( Mnie tez bedzie Jej bardzo brakowało... Quote
hanacek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ...odeszła Jennifer Gielisse - myślę, że mogę nazwać Ją Przyjaciółką... Znajomi i Przyjaciele wiedzieli, że tej choroby nie da się wyleczyć. Zrobiła tak wiele dla kynologii, dla swojej ulubionej rasy charcik włoski i innych. W tym i dla basenji. Miała tyle planów, Wystawa Światowa, krycia.... Bardzo będzie mi Jej brakowało... ["] Aj aj - smutne to -przykro Quote
gosiaja Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Witam, to nie ja jestem chora, tylko mój mąż. Jest w szpitalu... ...odeszła Jennifer Gielisse - myślę, że mogę nazwać Ją Przyjaciółką... Znajomi i Przyjaciele wiedzieli, że tej choroby nie da się wyleczyć. Zrobiła tak wiele dla kynologii, dla swojej ulubionej rasy charcik włoski i innych. W tym i dla basenji. Miała tyle planów, Wystawa Światowa, krycia.... Bardzo będzie mi Jej brakowało... ["] Pzdr. dużo zdrówka dla męża Quote
Pusiakowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zdrowia dla meza. Dla Jennifer [*] dobranoc.;) Quote
taxelina Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Zdrowie dla meza! trzymajcie sie! i trzymamy kciuki! Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Asiaczek']...odeszła Jennifer Gielisse - myślę, że mogę nazwać Ją Przyjaciółką... Znajomi i Przyjaciele wiedzieli, że tej choroby nie da się wyleczyć. Zrobiła tak wiele dla kynologii, dla swojej ulubionej rasy charcik włoski i innych. W tym i dla basenji. Miała tyle planów, Wystawa Światowa, krycia.... Bardzo będzie mi Jej brakowało... ["] Pzdr. To bardzo przykra wiadomość :-( [quote name='agnethka']dużo dużo zdrówka dla męża! tak dużo zdrowia A. Quote
Recommended Posts