Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Kobieta z niczego potrafi zrobić: kapelusz, sałatkę i... scenę małżeńską!

Pzdr. i (mimo wszystko) miłego dnia!

Niezłe :evil_lol:.

[quote name='agabass']ale sypiecie dżołkami ja może jakiś maraton zróbcie :evil_lol:

Ja mam ubogi repertuar dowcipów... za krótka pamięć :roll:.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Uff!! Ale się schowałaś - nie masz linka w podpisie i nie mogłam Cię znaleźć.
Od wczoraj znalazłyśmy coś takiego - chodzi o oddawanie głosów w akcji dot. pomocy la schronisk w ankiecie.
Od koleżanki dostałam posta;""musze ponakłaniac trochę ludzi do glosowania, tak niewiele trzeba zrobić, by pomoc. Na tamtą akcję tak gremialnie odpowiedzieliscie, to moze i teraz da sie coś zrobić :smile:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2515548
Tylko moja rada- mi na tlen nie dochodził mail aktywacyjny, wiem tez ze onet na domenie @op.p ma klopoty, wiec najlepiej inny adres wybierac."

Brałam udział i w głosowaniu dla schroniska w Uciechowie i teraz organizowanej przez Molosy.

Posted

Ale mnie rozpuściłaś - przyszłam pooglądać nowości - korzystam z nieobecności Krzysia w domu i braku dostępu do swojego komputera i mogę sobie pisać w necie...
I zobaczyłam - jeszcze dokładniej Twoje kotki...
Widziałaś - pojawiła się nowa galeria - w podziale na rasy - próbowałam się czegoś dowiedzieć więcej na ten temat ale jak kilka innych osób czekam na odpowiedź. Zresztą mam trzy rasy do wyboru: tzn. Kundelki, Mieszanki i Mix. Najbardziej podoba mi się nazwa Mix - ale coś tam źle działa - próbowałam oglądać już czynne galerie.

Posted

[quote name='Czoko']Uff!! Ale się schowałaś - nie masz linka w podpisie i nie mogłam Cię znaleźć.
Od wczoraj znalazłyśmy coś takiego - chodzi o oddawanie głosów w akcji dot. pomocy la schronisk w ankiecie.
Od koleżanki dostałam posta;""musze ponakłaniac trochę ludzi do glosowania, tak niewiele trzeba zrobić, by pomoc. Na tamtą akcję tak gremialnie odpowiedzieliscie, to moze i teraz da sie coś zrobić :smile:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2515548
Tylko moja rada- mi na tlen nie dochodził mail aktywacyjny, wiem tez ze onet na domenie @op.p ma klopoty, wiec najlepiej inny adres wybierac."

Brałam udział i w głosowaniu dla schroniska w Uciechowie i teraz organizowanej przez Molosy.
Czoko
- zagłosowałam. A przynajmniej usiłowałam. Przyszedł mi link nr 1, ale już drugiego nie dostałam... Czekam.
Pzdr.

Posted

Czoko napisał(a):
Ale mnie rozpuściłaś - przyszłam pooglądać nowości - korzystam z nieobecności Krzysia w domu i braku dostępu do swojego komputera i mogę sobie pisać w necie...
I zobaczyłam - jeszcze dokładniej Twoje kotki...
Widziałaś - pojawiła się nowa galeria - w podziale na rasy - próbowałam się czegoś dowiedzieć więcej na ten temat ale jak kilka innych osób czekam na odpowiedź. Zresztą mam trzy rasy do wyboru: tzn. Kundelki, Mieszanki i Mix. Najbardziej podoba mi się nazwa Mix - ale coś tam źle działa - próbowałam oglądać już czynne galerie.

Nieeeee, jeszcze nie pooglądałam dokładnie nowej DGM. Czeka mnie to w wolnej chwili, tylko kiedy ta wolna chwila będzie?:crazyeye:
Pzdr.

Posted

Czoko, dopiero dzisiaj dostałam Ii potwierdzenia "z Molosów". Gdy usiłowałam zagłosować, doczytałam, że sonda zamknieta... Tak więc nici z moich dobrych chęci...

Basenji
- ja napisałam wczesniej, że nie będę cofać się w postach. Na razie wiem, że gdzie sobie leci grupa basków i kotów...
Pzdr.

Posted

Wierszyk o Gusiu:

Gusio - samolubny, Gusio - egoista,
Zawsze wylizuje miseczki do czysta!
Nie ma grymaszenia, każda kluska cieszy,
Jabłuszko, ciasteczko - też Gusia ucieszy.

A Gusio wygląda tak:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, dobra. Nie lubicie moich basków, ale i tak Wam życzę Miłego Dnia!
To już piątek!!!
A Agabass i Sylrwi również życzę zdrowia!
Pzdr.

A nie lubimy :eviltong: . Ja to cały czas patrzę z podziwem :crazyeye: jak one ładnie stoją, my cały czas się męczymy. Postępy są ale w żółwim tempie :lol: .

Posted

[quote name='Asiaczek']Wierszyk o Gusiu:

Gusio - samolubny, Gusio - egoista,
Zawsze wylizuje miseczki do czysta!
Nie ma grymaszenia, każda kluska cieszy,
Jabłuszko, ciasteczko - też Gusia ucieszy.

A Gusio wygląda tak:

Pzdr.
o kurka wodna ale piękny poemat o Gusławie super widzę Asiaczku, że masz wene:razz:

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku od kilku dni mnie to nurtuje. Późnym wieczorem jesteś na dogo wczesnym rankiem także. Każdy dzień kończysz i zaczynasz wizyta na dogo??:evil_lol:

Właściwie masz rację...:oops:
Pzdr.

Posted

simbik napisał(a):
A nie lubimy :eviltong: . Ja to cały czas patrzę z podziwem :crazyeye: jak one ładnie stoją, my cały czas się męczymy. Postępy są ale w żółwim tempie :lol: .

Ależ myśmy też nie mieli sukcesów od razu!
Miałam nawet taką śmieszną historię, że jadąc na I wystawę z maluchami (Dżezik i Żelka) byłam pewna, że Dżezik będzie pięknie biegał, a z Żelką mogą być problemy w biegu. I co się okazało? Żelka zaprezentowała się pięknie, a Dżezik pięknie stał, za to z bieganiem miał problemy. I to duże. I sędzina śmiesznie zareagowała, bo jego brat z kolei pięknie biegł, a stał fatalnie. I to też była I wystawa tego braciszka (Juma). Na to sedzina, że należy "zlepić" tych dwóch chłopaków i z tego wyjdzie jeden, super pies!
Teraz też jeszcze bywają "niepewne" wystawy, choć procent tej niepewności jest b.niski.:lol:

Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
Ej no co Ty, fajnie tak:evil_lol:

Kładę się ok. 24.00, a wstaję ok. 5.00 rano. Spacerki zajmują mi ok. 1,5 godziny. Potem szykowanie się do pracy, no i ...DGM. Sprawdzić pocztę, odpowiedzieć na kilka postów... Nieraz w pracy (jak mam dyżur) złapię parę chwil wolnych i też mogę wejść na DGM i "coś" tam zdziałać.
Pzdr.

Posted

Ewelinabuck,agabass, cuciola - cieszę, że doceniacie mój twórczy umysł.;)
A wenę mam najczęściej na ppłd. spacerkach. Wtedy, oczywiście, nie mam ani kartki, ani ołówka, no bo przecież jestem na spacerku i mam obie ręce zajęte smyczami... Już o dyktafonie nie wspomnę...
Pzdr.

Posted

Myślę, że w każdej rasie zdarzają się osobniki ostrzejsze. Może nie jest to agresywny basek, ale na pewno pewną ciętość w sobie ma. Ważne, aby je dobrze socjalizować, od małego, a w przyszłości nie będzie problemów z ciętością...
Pzdr.