simbik Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Kobieta z niczego potrafi zrobić: kapelusz, sałatkę i... scenę małżeńską! Pzdr. i (mimo wszystko) miłego dnia! Niezłe :evil_lol:. [quote name='agabass']ale sypiecie dżołkami ja może jakiś maraton zróbcie :evil_lol: Ja mam ubogi repertuar dowcipów... za krótka pamięć :roll:. Quote
Czoko Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Niezłe! A ja wcale nie znam dowcipów i nie mogę się odwzajemnić... Quote
Asiaczek Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 A ja znam dużo, ale świńskich... więc też się nie łapię na maraton:lol: Na jutro postaram się też coś sobie przypomnieć. Pzdr. Quote
Czoko Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Uff!! Ale się schowałaś - nie masz linka w podpisie i nie mogłam Cię znaleźć. Od wczoraj znalazłyśmy coś takiego - chodzi o oddawanie głosów w akcji dot. pomocy la schronisk w ankiecie. Od koleżanki dostałam posta;""musze ponakłaniac trochę ludzi do glosowania, tak niewiele trzeba zrobić, by pomoc. Na tamtą akcję tak gremialnie odpowiedzieliscie, to moze i teraz da sie coś zrobić :smile: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2515548 Tylko moja rada- mi na tlen nie dochodził mail aktywacyjny, wiem tez ze onet na domenie @op.p ma klopoty, wiec najlepiej inny adres wybierac." Brałam udział i w głosowaniu dla schroniska w Uciechowie i teraz organizowanej przez Molosy. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Czoko - dzięki. Wejdę tam jeszcze dzisiaj. Pzdr. Quote
Czoko Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ale mnie rozpuściłaś - przyszłam pooglądać nowości - korzystam z nieobecności Krzysia w domu i braku dostępu do swojego komputera i mogę sobie pisać w necie... I zobaczyłam - jeszcze dokładniej Twoje kotki... Widziałaś - pojawiła się nowa galeria - w podziale na rasy - próbowałam się czegoś dowiedzieć więcej na ten temat ale jak kilka innych osób czekam na odpowiedź. Zresztą mam trzy rasy do wyboru: tzn. Kundelki, Mieszanki i Mix. Najbardziej podoba mi się nazwa Mix - ale coś tam źle działa - próbowałam oglądać już czynne galerie. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Czoko']Uff!! Ale się schowałaś - nie masz linka w podpisie i nie mogłam Cię znaleźć. Od wczoraj znalazłyśmy coś takiego - chodzi o oddawanie głosów w akcji dot. pomocy la schronisk w ankiecie. Od koleżanki dostałam posta;""musze ponakłaniac trochę ludzi do glosowania, tak niewiele trzeba zrobić, by pomoc. Na tamtą akcję tak gremialnie odpowiedzieliscie, to moze i teraz da sie coś zrobić :smile: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2515548 Tylko moja rada- mi na tlen nie dochodził mail aktywacyjny, wiem tez ze onet na domenie @op.p ma klopoty, wiec najlepiej inny adres wybierac." Brałam udział i w głosowaniu dla schroniska w Uciechowie i teraz organizowanej przez Molosy. Czoko - zagłosowałam. A przynajmniej usiłowałam. Przyszedł mi link nr 1, ale już drugiego nie dostałam... Czekam. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Czoko napisał(a):Ale mnie rozpuściłaś - przyszłam pooglądać nowości - korzystam z nieobecności Krzysia w domu i braku dostępu do swojego komputera i mogę sobie pisać w necie... I zobaczyłam - jeszcze dokładniej Twoje kotki... Widziałaś - pojawiła się nowa galeria - w podziale na rasy - próbowałam się czegoś dowiedzieć więcej na ten temat ale jak kilka innych osób czekam na odpowiedź. Zresztą mam trzy rasy do wyboru: tzn. Kundelki, Mieszanki i Mix. Najbardziej podoba mi się nazwa Mix - ale coś tam źle działa - próbowałam oglądać już czynne galerie. Nieeeee, jeszcze nie pooglądałam dokładnie nowej DGM. Czeka mnie to w wolnej chwili, tylko kiedy ta wolna chwila będzie?:crazyeye: Pzdr. Quote
Basenji Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Będzie wolna jak skończysz jeździć na wystawy. A propos, czy wiesz, co zmalowały baski w kociokwiku?? Zdróewko Quote
Asiaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Czoko, dopiero dzisiaj dostałam Ii potwierdzenia "z Molosów". Gdy usiłowałam zagłosować, doczytałam, że sonda zamknieta... Tak więc nici z moich dobrych chęci... Basenji - ja napisałam wczesniej, że nie będę cofać się w postach. Na razie wiem, że gdzie sobie leci grupa basków i kotów... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Wierszyk o Gusiu: Gusio - samolubny, Gusio - egoista, Zawsze wylizuje miseczki do czysta! Nie ma grymaszenia, każda kluska cieszy, Jabłuszko, ciasteczko - też Gusia ucieszy. A Gusio wygląda tak: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 No, dobra. Nie lubicie moich basków, ale i tak Wam życzę Miłego Dnia! To już piątek!!! A Agabass i Sylrwi również życzę zdrowia! Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Asiaczku od kilku dni mnie to nurtuje. Późnym wieczorem jesteś na dogo wczesnym rankiem także. Każdy dzień kończysz i zaczynasz wizyta na dogo??:evil_lol: Quote
simbik Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Asiaczek napisał(a):No, dobra. Nie lubicie moich basków, ale i tak Wam życzę Miłego Dnia! To już piątek!!! A Agabass i Sylrwi również życzę zdrowia! Pzdr. A nie lubimy :eviltong: . Ja to cały czas patrzę z podziwem :crazyeye: jak one ładnie stoją, my cały czas się męczymy. Postępy są ale w żółwim tempie :lol: . Quote
ewelinabuck Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Gusi piekny ale wirszyk mnie powalil;) Quote
agabass Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Asiaczek']Wierszyk o Gusiu: Gusio - samolubny, Gusio - egoista, Zawsze wylizuje miseczki do czysta! Nie ma grymaszenia, każda kluska cieszy, Jabłuszko, ciasteczko - też Gusia ucieszy. A Gusio wygląda tak: Pzdr. o kurka wodna ale piękny poemat o Gusławie super widzę Asiaczku, że masz wene:razz: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 sylrwia napisał(a):Asiaczku od kilku dni mnie to nurtuje. Późnym wieczorem jesteś na dogo wczesnym rankiem także. Każdy dzień kończysz i zaczynasz wizyta na dogo??:evil_lol: Właściwie masz rację...:oops: Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Asiaczek napisał(a):Właściwie masz rację...:oops: Pzdr. Ej no co Ty, fajnie tak:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 simbik napisał(a):A nie lubimy :eviltong: . Ja to cały czas patrzę z podziwem :crazyeye: jak one ładnie stoją, my cały czas się męczymy. Postępy są ale w żółwim tempie :lol: . Ależ myśmy też nie mieli sukcesów od razu! Miałam nawet taką śmieszną historię, że jadąc na I wystawę z maluchami (Dżezik i Żelka) byłam pewna, że Dżezik będzie pięknie biegał, a z Żelką mogą być problemy w biegu. I co się okazało? Żelka zaprezentowała się pięknie, a Dżezik pięknie stał, za to z bieganiem miał problemy. I to duże. I sędzina śmiesznie zareagowała, bo jego brat z kolei pięknie biegł, a stał fatalnie. I to też była I wystawa tego braciszka (Juma). Na to sedzina, że należy "zlepić" tych dwóch chłopaków i z tego wyjdzie jeden, super pies! Teraz też jeszcze bywają "niepewne" wystawy, choć procent tej niepewności jest b.niski.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 sylrwia napisał(a):Ej no co Ty, fajnie tak:evil_lol: Kładę się ok. 24.00, a wstaję ok. 5.00 rano. Spacerki zajmują mi ok. 1,5 godziny. Potem szykowanie się do pracy, no i ...DGM. Sprawdzić pocztę, odpowiedzieć na kilka postów... Nieraz w pracy (jak mam dyżur) złapię parę chwil wolnych i też mogę wejść na DGM i "coś" tam zdziałać. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Ewelinabuck,agabass, cuciola - cieszę, że doceniacie mój twórczy umysł.;) A wenę mam najczęściej na ppłd. spacerkach. Wtedy, oczywiście, nie mam ani kartki, ani ołówka, no bo przecież jestem na spacerku i mam obie ręce zajęte smyczami... Już o dyktafonie nie wspomnę... Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Asiaczek czy zdarzają się baski agresywne?? Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Myślę, że w każdej rasie zdarzają się osobniki ostrzejsze. Może nie jest to agresywny basek, ale na pewno pewną ciętość w sobie ma. Ważne, aby je dobrze socjalizować, od małego, a w przyszłości nie będzie problemów z ciętością... Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A spotkałaś się juz z takim baskiem?? :razz: Quote
Recommended Posts