dzasta Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wielkie Gratki dla Was Asiaczku!!! Trzymałam mocno kciukasy ale warto było :p Quote
Iza. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='jamnicze'] Dżezik - dos 1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB!!! Maśka - dos 1, CWC, NJ Saidi - dos 1, CWC, res-CACIB Żelka - dos1, CWC, NDSwR, CACIB grupa hodowlana - 4 miejsce para hodowlana (Dżezik+Maśka) - 2 miejsce !!! :multi: Gratulacje :multi::loveu::loveu: Pelen sukces ! Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='jamnicze']Cha, cha tym razem ja jestem pierwsza z wieściami :lol: Dżezik - dos 1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB!!! Maśka - dos 1, CWC, NJ Saidi - dos 1, CWC, res-CACIB Żelka - dos1, CWC, NDSwR, CACIB grupa hodowlana - 4 miejsce para hodowlana (Dżezik+Maśka) - 2 miejsce !!! :multi: Asiu jeśli coś pokręciłam, to proszę mnie poprawić Wszystkim jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia w Wawie :p jamnicze - ja bym tylko dodała takie info: Maśka - zaczęty Młodzieżowy Championat PL; zmień zapis "CWC" na "Zwyc.Młodziezy". W kl. młodziezy nie ma CWC. Sajdunia - zaczęty Interchampionat (Cacib po Żelce przechodzi w całości na Sajdunię!) Maśka - przeszła 2 eliminacje w BIS Juniorów. Dżezik - przeszedł pierwszą eliminację u sędziego P. Hrasanyi'ego:crazyeye: [quote name='miroszki']Jazz zawsze był moim ulubieńcem-oblubieńcem..! ;) Witaj, dziękujemy! kaskaSz Mudik Iza. agnethka dzasta Pusiakowa Justy$ka bianka19 elitesse stratoos deer_1987 panienkabubu - bardzo Wam serdecznie dziękuję za wizyty, miłe słowa, kciuki i gratulacje! Zawsze jesteście miłymi Goścmi w Galerii Asiaczków.:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Już u Maśki poprawiłam ;) A jak tam podróż? O której zjawiliście się w domku? Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='jamnicze']Już u Maśki poprawiłam ;) A jak tam podróż? O której zjawiliście się w domku? A u Sajdi...? Do domu weszłam o 1.18. Potem szybki prysznic (nogi miałam brudne jak... uh, nie będę nawet pisała jak brudne!). I mimo, że budzik nastawiłam na 5.00, wstałam dopiero o 6.45. Nie dałam rady wczesniej... jamnicze - strrrasznie się cieszę, ze dało nam się spotkać. Arbuzik schłodzony w lodówce był super! Taka niespodzianka...:lol::loveu: No i ten zaczęty Interchampionat! Juz nie popuszczę...:evil_lol: Mam nadzieję, że fotki będa super!No i liczę na fotki od bety.:lol: I zobacz, jak czas szybko mija... Rozmowy, jakieś małe zakupy (dobrze, że stoiska były niedaleko), ocena na ringu, BIS'y, pamiątkowe fotki i... pora wracać... Eh, za szybko, zdecydowanie za szybko ten czas minął... Juz nie wspomnę o namiociku... hahaha! To dopiero była zadyma:diabloti: No i spotkanie z zieloną, Kaya, AMIŚKA, Eweliną, anjaga, jenis, bety, Zuzą i Noddy, Paula i Goofi, Blaira, lady_m i wieloma, wieloma innymi... Trzeba pomyśleć, jakby tu rozciągnąć czas, prawda? Oj, zapomniałam jeszcze o jednym. Kaya - bardzo serdecznie dziękuję za wszelaką pomoc przy baskach, za pomoc w zaprezentowaniu Grupy hodowlanej. Bardzo cenię sobie Twoją chęć pomocy i współpracę.:lol::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Ha, oto jest pytanie! Chyba zacznę wstawiać fotki z Sopotu... przynajmniej będą aktualne. A wystawa w Ogre to już skończę przy okacji... Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ASIACZKU! BRAWO!!!GRATULUJĘ!!! To naprawdę imponujące sukcey!!! Twoje psy są najlepszą wizytówką Twojej Hodowlanej Pasji! :iloveyou: doszedł mój sms nocny do Ciebie?;) [quote name='jamnicze']Cha, cha tym razem ja jestem pierwsza z wieściami :lol: Dżezik - dos 1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB!!! Maśka - dos 1, Zw.Młodzieży, NJ Saidi - dos 1, CWC, res-CACIB Żelka - dos1, CWC, NDSwR, CACIB grupa hodowlana - 4 miejsce para hodowlana (Dżezik+Maśka) - 2 miejsce !!! :multi: Asiu jeśli coś pokręciłam, to proszę mnie poprawić Wszystkim jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia w Wawie :p Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Anna Rapp']ASIACZKU! BRAWO!!!GRATULUJĘ!!! To naprawdę imponujące sukcey!!! Twoje psy są najlepszą wizytówką Twojej Hodowlanej Pasji! :iloveyou: doszedł mój sms nocny do Ciebie?;) Aniu, dzięki za wizytę! Nie, nie mam żadnego SMS'a... Zaraz do Ciebie dzwonię.:lol: Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Asiaczku! Tym razem DOBRE NOWIKI!!! Aqua ( BEZUNIA ) urodziła wczoraj 7 szczeniaczków:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: 2 pieski i 5 suczek!!! Zajrzyj na nowinki w hiszpańskiej rodzince;) Pozwolisz,że wstawię zdjęcia po południu;) Asiaczek napisał(a):Aniu, dzięki za wizytę! Nie, nie mam żadnego SMS'a... Zaraz do Ciebie dzwonię.:lol: Pzdr. Quote
bety Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Asiaczek']No i liczę na fotki od bety.:lol: Podeślę później jak oprzytomnieję, bo jakaś taka "wypluta" jestem. [quote name='Asiaczek'] jamnicze - strrrasznie się cieszę, ze dało nam się spotkać. Arbuzik schłodzony w lodówce był super! Taka niespodzianka...:lol::loveu: Oj tak tak, pyszny był, dzięki :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Anna Rapp napisał(a):Asiaczku! Tym razem DOBRE NOWIKI!!! Aqua ( BEZUNIA ) urodziła wczoraj 7 szczeniaczków:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: 2 pieski i 5 suczek!!! Zajrzyj na nowinki w hiszpańskiej rodzince;) Pozwolisz,że wstawię zdjęcia po południu;) Ooooo, ależ super NOWINKA! Gratulacje dla Bezy i Małgosi!!! Strrrasznie się cieszę i ... czekamy na fotki małych hiszpanów.:loveu: 5 dziewczyn - super!:multi::loveu: bety napisał(a):Podeślę później jak oprzytomnieję, bo jakaś taka "wypluta" jestem. Oj tak tak, pyszny był, dzięki :lol::lol::lol: Pzdr Nie ma problemu, ja tez jakoś działam na zwolnionych obrotach... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Asiaczek']A u Sajdi...? Do domu weszłam o 1.18. Potem szybki prysznic (nogi miałam brudne jak... uh, nie będę nawet pisała jak brudne!). I mimo, że budzik nastawiłam na 5.00, wstałam dopiero o 6.45. Nie dałam rady wczesniej... jamnicze - strrrasznie się cieszę, ze dało nam się spotkać. Arbuzik schłodzony w lodówce był super! Taka niespodzianka...:lol::loveu: No i ten zaczęty Interchampionat! Juz nie popuszczę...:evil_lol: Mam nadzieję, że fotki będa super!No i liczę na fotki od bety.:lol: I zobacz, jak czas szybko mija... Rozmowy, jakieś małe zakupy (dobrze, że stoiska były niedaleko), ocena na ringu, BIS'y, pamiątkowe fotki i... pora wracać... Eh, za szybko, zdecydowanie za szybko ten czas minął... Juz nie wspomnę o namiociku... hahaha! To dopiero była zadyma:diabloti: Pzdr. [quote name='bety']Podeślę później jak oprzytomnieję, bo jakaś taka "wypluta" jestem. Oj tak tak, pyszny był, dzięki :lol::lol::lol: Pzdr U nas najbardziej wypluta to jest Saidi :diabloti:, teraz odsypia i wystawę i gościnę, i podróż piątkową do domu :lol: Cieszkam się, że moja niespodziewajka Wam smakowała :lol: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 jamnicze napisał(a):U nas najbardziej wypluta to jest Saidi :diabloti:, teraz odsypia i wystawę i gościnę, i podróż piątkową do domu :lol: Cieszkam się, że moja niespodziewajka Wam smakowała :lol: No to jak Sajdi sobie wypoczywa, to masz przynajmniej czas na foteczki, co? Krzysio robił, robił, robił... był przejęty rolą Nadwornego Fotografa Sajduni.:lol: POdziękuj Mu za pomoc, arbuza i fotki!:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Asiaczek napisał(a):No to jak Sajdi sobie wypoczywa, to masz przynajmniej czas na foteczki, co? Krzysio robił, robił, robił... był przejęty rolą Nadwornego Fotografa Sajduni.:lol: POdziękuj Mu za pomoc, arbuza i fotki!:lol: Pzdr. Chwilkę czasu mam, bo teraz robi obiadek :razz:, a foteczki są jeszcze w jego aparacie więc jak zwykle trzeba będzie na nie nieco poczekać :p, ale już je widziałam i kilka wyszło całkiem całkiem :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Hm, ja moje tylko zgrałam, nawet jeszcze ich nie oglądałam... chyba zaraz na jakieś 2 godzinki zalegnę... I wrócę do kompa ppłd. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 milo bylo was znowu zobaczyc choc na krotko;) i wielkie gratulacje:diabloti: Quote
jenis Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Hej Asiu Gusio ma sie dobrze ,poznał wszystkie moje dziewczyny.Biega po ogrodzei.Troche jest jeszcze nie ufny ale jest ok.Wstawie troche fotek.Pozdr Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 ewelinabuck napisał(a):milo bylo was znowu zobaczyc choc na krotko;) i wielkie gratulacje:diabloti: Rzeczywiście widziałyśmy się tak krótko... Ale dobre i to!:lol: jenis napisał(a):Hej Asiu Gusio ma sie dobrze ,poznał wszystkie moje dziewczyny.Biega po ogrodzei.Troche jest jeszcze nie ufny ale jest ok.Wstawie troche fotek.Pozdr A o jakich fotkach mówisz? Z wystawy czy domowych? Pzdr. Quote
jenis Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 A o jakich fotkach mówisz? Z wystawy czy domowych? Pzdr.[/quote] Domowych.Mam mały problem,nie mam obecnie programu do obróbki zdjęć a nie pamiętam jaki wogóle miałam.Po usterce kompa wszystko straciał:placz: Quote
Recommended Posts