bety Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Asiaczek napisał(a):O 1.00 startujemy spod mojego bloku. Tradycyjnie prosze o kciuki! Oj, duzo się będzie działo w Sopocie!:lol: Pzdr. Czyli jak ruszycie to daj mi sygnał, żebym wiedziała jak wyjść. Jakąś "zadymę" szykujesz? :evil_lol: Pzdr Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 bety napisał(a): Jakąś "zadymę" szykujesz? :evil_lol: Pzdr na to wygląda....:crazyeye: A. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 bety napisał(a):Czyli jak ruszycie to daj mi sygnał, żebym wiedziała jak wyjść. Jakąś "zadymę" szykujesz? :evil_lol: Pzdr Tak jest! A zadyma będzie ciasto pieczone w w urządzeniu do pieczenia ciasta...:evil_lol: A teraz lecę na spacerosy! Pzdr. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak jest! A zadyma będzie ciasto pieczone w w urządzeniu do pieczenia ciasta...:evil_lol: Pzdr. A i to ciasto dymić będzie ;):evil_lol: A. Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak jest! A zadyma będzie ciasto pieczone w w urządzeniu do pieczenia ciasta...:evil_lol: Pzdr. O, to w końcu się załapię na asiaczkowe ciasto :razz: mniam, mniam :lol: Quote
bety Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak jest! A zadyma będzie ciasto pieczone w w urządzeniu do pieczenia ciasta...:evil_lol: A teraz lecę na spacerosy! Pzdr. Moje już upieczone - ale nie wiem czy będzie smakować, bo jakieś "dziwne" mnie wyszło. :roll: Najwyżej jakie sopockie mewy pokarmię. :evil_lol: Maks i Spark napisał(a):A i to ciasto dymić będzie ;):evil_lol: A. To bardzo możliwe jak ciasto w urządzeniu a Asia na spacerkach. :cool3: Pzdr Quote
kaskaSz Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Trzymam kciuki za jutro, smacznego ciasta i szerokiej drogi! :) Quote
Mudik Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Szerokiej drogi i Kciuki jak zawsze, ja idę spać bo rano wstaję, Dobranoc! Quote
Iza. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Trzymam kciuki i powidzenia zycze ! :kciuki: :kciuki: Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dobrej zabawy, o przepraszam zadymy :evil_lol:;) A. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):A i to ciasto dymić będzie ;):evil_lol: A. Nieeee, dymic będzie z namiociku, jak nie będe umiała go otworzyc i potem złożyć...:evil_lol: jamnicze napisał(a):O, to w końcu się załapię na asiaczkowe ciasto :razz: mniam, mniam :lol: A nieprawda! Bo ciasto będzie anjaga... bety napisał(a):Moje już upieczone - ale nie wiem czy będzie smakować, bo jakieś "dziwne" mnie wyszło. :roll: Najwyżej jakie sopockie mewy pokarmię. :evil_lol: To bardzo możliwe jak ciasto w urządzeniu a Asia na spacerkach. :cool3: Pzdr Nieeee, nie kupiłam jeszcze tego urządzenia,bo pierwszeństwo miał namiocik. A urządzenie to dopiero we wrześniu, niestety... kaskaSz napisał(a):Trzymam kciuki za jutro, smacznego ciasta i szerokiej drogi! :) Ciasta od anjaga i od bety na pewno będa pyszne!:lol: Mudik napisał(a):Szerokiej drogi i Kciuki jak zawsze, ja idę spać bo rano wstaję, Dobranoc! Dobranocka! Iza. napisał(a):Trzymam kciuki i powidzenia zycze ! :kciuki: :kciuki: Tfu... Maks i Spark napisał(a):Dobrej zabawy, o przepraszam zadymy :evil_lol:;) A. Hahaha... Pusiakowa napisał(a):dobranoc.:loveu: dobranocka! Pzdr. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Nieeee, dymic będzie z namiociku, jak nie będe umiała go otworzyc i potem złożyć...:evil_lol: Pzdr. Uważaj, żeby go wiatr nie porwał....;) A. Quote
Pusiakowa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dziendobry.:p wy juz pewnie na wystawie.:cool3: jutro tez bedziecie? Quote
Cieplutkaa. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Nasze kciuki też już zaciskamy :loveu: Powodzenia.!!! Quote
Elitesse Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 trzymam mocno kciuki za Sopot !! ja zcekam az moj TZ wroci z pracy i zmykamy do przyjaciol na grila :loveu: jedyne 150 km ale czego sie nie robi dla dobrego jedzenia :eviltong: Quote
M&S Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Elitesse napisał(a): ja zcekam az moj TZ wroci z pracy i zmykamy do przyjaciol na grila :loveu: jedyne 150 km ale czego sie nie robi dla dobrego jedzenia :eviltong: Smacznego grilowania ;) A. Quote
jamnicze Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Cha, cha tym razem ja jestem pierwsza z wieściami :lol: Dżezik - dos 1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB!!! Maśka - dos 1, Zw.Młodzieży, NJ Saidi - dos 1, CWC, res-CACIB Żelka - dos1, CWC, NDSwR, CACIB grupa hodowlana - 4 miejsce para hodowlana (Dżezik+Maśka) - 2 miejsce !!! :multi: Asiu jeśli coś pokręciłam, to proszę mnie poprawić Wszystkim jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia w Wawie :p Quote
miroszki Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jazz zawsze był moim ulubieńcem-oblubieńcem..! ;) Quote
M&S Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='jamnicze']Cha, cha tym razem ja jestem pierwsza z wieściami :lol: Dżezik - dos 1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB!!! Maśka - dos 1, CWC, NJ Saidi - dos 1, CWC, res-CACIB Żelka - dos1, CWC, NDSwR, CACIB grupa hodowlana - 4 miejsce para hodowlana (Dżezik+Maśka) - 2 miejsce !!! :multi: GRATKI :multi::multi::multi: A. Quote
Recommended Posts