Asiaczek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Maks i Spark'] A. O, a coś Ty taka rozradowana, co? Cieszysz się, bo jedziesz do Sopotu?:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Asiaczek napisał(a):O, a coś Ty taka rozradowana, co? Cieszysz się, bo jedziesz do Sopotu?:evil_lol: Pzdr. Słońce świeci, mam dobrą kafffę, a do Sopotu nie pojadę.... A. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Eeee, to dla mnie za mało do radości... Jakbys do Sopotu jechała, o, to tak! Skakałabym z radości... A kawa, słońce - ja to mam na codzień.:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Asiaczek']Eeee, to dla mnie za mało do radości... Jakbys do Sopotu jechała, o, to tak! Skakałabym z radości... A kawa, słońce - ja to mam na codzień.:evil_lol: Pzdr. Dobrze jest A. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 agnethka napisał(a):uuu... komuś gorzej :evil_lol: Nieeeee :eviltong: A. Quote
bety Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Asiaczek napisał(a):O, a coś Ty taka rozradowana, co? Cieszysz się, bo jedziesz do Sopotu?:evil_lol: Pzdr. Może to wpływ pełni księżyca albo wczoraj za dużo tego słoneczka było. :eviltong::evil_lol: PZdr Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='bety']Może to wpływ pełni księżyca albo wczoraj za dużo tego słoneczka było. :eviltong::evil_lol: PZdr Księzyca nie widziałam, a słońca nigdy nie jest za dużo jak dla mnie A. Quote
bety Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Maks i Spark']Księzyca nie widziałam, a słońca nigdy nie jest za dużo jak dla mnie A. Wcale nie trzeba go widzieć, żeby wywarł jakiś wpływ :p Pzdr Quote
M&S Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 bety napisał(a):Wcale nie trzeba go widzieć, żeby wywarł jakiś wpływ :p Pzdr Znam tą teorię :cool3: A. Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Asiaczek']I najprawdopodobniej jest to miot na lit. "L" i może tutaj być LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI czyli Erka, ale to drugie maleństwo to...? Pzdr. To Sajduchna :multi::multi::multi:, popatrz na strzałkę na łepku ;) http://img237.imageshack.us/img237/6311/p1159326640xs1.jpg Do zobaczenia w Sopocie :p Quote
Pusiakowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 bedziecie w Sopocie na wystawie? :p ja tez.;) Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='bianka19']Dobry. :loveu: Dobry, dobry!:lol: [quote name='Pusiakowa']witamy!:multi: Witaj!:lol: [quote name='jamnicze']To Sajduchna :multi::multi::multi:, popatrz na strzałkę na łepku ;) http://img237.imageshack.us/img237/6311/p1159326640xs1.jpg Do zobaczenia w Sopocie :p Tak przypuszczałam, ale pewności to juz nie miałam...:oops: [quote name='Pusiakowa']bedziecie w Sopocie na wystawie? :p ja tez.;) Zajrzysz do nas? Zaczynamy o 12.15, ring 15.:lol: [quote name='stratoos']Wpadliśmy się przywitać :hand: O, jak fajnie!:lol: [quote name='Matusz']hej Asiaczku, znasz już jakieś szczegóły? Przekazałam.:lol: [quote name='deer_1987']Nagadane a fotek nie bedzie? :( Powinnam jeszcze coś dzisiaj wstawić.:lol: [quote name='Anula & Bono']Witam się słonecznie i cieplutko:hand: My tez i ciepło i słonecznie! Pzdr. Quote
Matusz Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Asiaczek'] Przekazałam.:lol: krótko i na temat :) Boże, jak ja wstanę?:crazyeye::crazyeye: po 4 dniach na 1 zmiany to będzie trudno ale chyba dam rade?:razz: Quote
Honey Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Asiaczek'] Wybór NDSwR. Jak myślicie, która suczka wygrała...? Podpowiem: żadna z tych, które pięknie stoją. http://img20.imageshack.us/img20/5304/resizeofimg0928.jpg Cdn. Pzdr. Staram sie nadrobic zaleglosci ;) Ogladam wlasnie fotki z wystawy na Lotwie. Ta najbrzydsza uznana za najpiekniejsza to ichniej hodowli? Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Matusz'] krótko i na temat :) Boże, jak ja wstanę?:crazyeye::crazyeye: po 4 dniach na 1 zmiany to będzie trudno ale chyba dam rade?:razz: Musisz! [quote name='Honey']Staram sie nadrobic zaleglosci ;) Ogladam wlasnie fotki z wystawy na Lotwie. Ta najbrzydsza uznana za najpiekniejsza to ichniej hodowli? Tak, to z Łotwy. Na grupie juz nic nie ugrała; uczciwie mówiąc, naprawdę była to sunia średniej jakości... Pzdr. Quote
Kaya Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A o której mniej więcej będzie można się was spodziewać przy ringu? :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Kaya napisał(a):A o której mniej więcej będzie można się was spodziewać przy ringu? :cool3: Przy "naszym", czyli nr 15 - będziemy juz od 8.30-9.00.:lol: Błyskotka napisał(a):Powodzenia jutro :). Tfu, tfu, tfu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 O 1.00 startujemy spod mojego bloku. Tradycyjnie prosze o kciuki! Oj, duzo się będzie działo w Sopocie!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts