Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 sandrulka napisał(a):może jakaś mała podpowiedź ? Podpowiedź jest w mojej odpowiedzi dla Agnethki.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 agnethka napisał(a):a może Gończy Berneński? :roll: nie wiem czemu pasuje mi do nich albo myśliwski albo gończy :roll: Gończy berneński - chyba do tej pory w PL nie było szczeniąt tej rasy, tzn. urodzonych w PL. Rasa na pewno myśliwska...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Cd. fotek z Ogre. Nadal zabawy baskowe.:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Cd. Na razie starczy fotek. To były ostatnie fotki z pobytu u Ainy.Zostały jeszcze fotki z wystawy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 sylrwia napisał(a):a ja wiem, ja wiem:multi::multi::multi: O, Ty na pewno doskonale je kojarzysz.:lol: sandrulka napisał(a):strzelam ... są to francuskie gończe Bardzo blisko, ale poproszę o dokładną nazwę... Rasa pochodzi z Francji. Pzdr. Quote
Pestka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Witm ja tu pierwszy raz :razz: Ale bede wpadać czesciej :cool3: http://img259.imageshack.us/img259/1674/resizeofimg0719.jpg Jak tu takie boskie psiaczki są :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Pestka']Witm ja tu pierwszy raz :razz: Ale bede wpadać czesciej :cool3: http://img259.imageshack.us/img259/1674/resizeofimg0719.jpg Jak tu takie boskie psiaczki są :loveu: Witaj! Ja u Was widziałam cudną Sabę i jeszcze cudniejszego Benka:loveu: [quote name='agnethka']to ja strzelam: Grand Gascon - Saintongeois :evil_lol: Nie wiem, czy mogę uznac tę odpowiedź. Musze się skonsultować z fachowcami.:lol: Please wait... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 agnethka napisał(a): no jak dla mnie to to będzie ;) jeszcze jest druga nazwa: Virelade (ponoć) A otóż nie. Blisko, ale to nie ta rasa... Mysl dalej, bo w dobrym kierunku zmierzasz... Pzdr. Quote
Matusz Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Witam się Asiaczku słonecznie i ciepło !! :multi::loveu: Quote
Tepes Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A witam z rana:evil_lol: Ileż fotek:) http://img329.imageshack.us/img329/3595/resizeofimg0713.jpg niby co rude to fałszywe i wgl(choć ja tak osobiscie nie twierdzę:evil_lol:) to prześliczne:loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy Quote
bety Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Asia mam dla ciebie śmieszne imię akitki - tak nazwano rodowodowo akitkę amerykańską. "UGRYŹ PANA" :cool3: Podoba się? O, i jeszcze jedno tym razem japończyka: "ASIA BASIA POLONIA D'AKOBO" Pominęłam nazwy hodowli które w obu przypadkach są dwuczłonowe. Pzdr Quote
Mudik Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja TYLKO 4 razy wcisnęłam F5...:lol: Wyobrażasz sobie kilkuhektarowy teren, niczym nie ogrodzony, z sadzaweczką, drzewka, pola, łąki..., a wszystko w środku lasu... Eh, ja tez im tego zazdroszczę... pzr. Mój brat cioteczny ma pod Łodzią taki park, łaki, jakaś woda chyba i tam stadninę koni, genialna sprawa dla psiaków.A te szczeniorki to wyżełki po tej suni , z której włascicielką rozmawiłaś na łodzkiej wystawie przy wejściu na ring główny? Quote
Honey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='agnethka']wracam do szczeniąt - ARIEGEOIS? :razz: a tak wogóle to jaka jest nagroda za taki wysiłek? :evil_lol: Rabat na szczeniaczka :evil_lol: Quote
Honey Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Asiaczku, ja widze, ze Ty masz podobnie jak ja- biegajace po lace psy, aparat fotograficzny i... prawie nic juz nie brak do szczescia :) Quote
Mudik Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Duże błękitne gaskończyki, nie wiedziałam,że to niebieskie tło wychodzi później. Quote
sylrwia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mudi to nie są duże gaskońce tylko małe gaskońce nie tylko ze względu na swój teraźniejszy rozmiar - Petit bleu de Gascogne. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Matusz']Witam się Asiaczku słonecznie i ciepło !! :loveu: Witaj, witaj! U nas tak samo słonecznie i ciepło. Właśnie przed chwila wróciłam z "miasta" i uffff... dobrze, że w domu chłodnawo... [quote name='bianka19']Witam was z ranka! Z jakiego ranka?:crazyeye::-o To juz prawie południe było, jak pisałas posta!:evil_lol: Eh, niektórym to dobrze!:lol: [quote name='Anula & Bono']A witam z rana Ileż fotek http://img329.imageshack.us/img329/3595/resizeofimg0713.jpg niby co rude to fałszywe i wgl(choć ja tak osobiscie nie twierdzę) to prześliczne pozdrawiamy E, nieeee, u nas rude wcale nie są fałszywe, chociaz czasami je lisami nazywamy...:lol: [quote name='agnethka']wracam do szczeniąt - ARIEGEOIS? :razz: a tak wogóle to jaka jest nagroda za taki wysiłek? :evil_lol: Nie. A nagroda to... ogromna paczka obwolut dla Ciebie!:lol:;) To gdzie się widzimy? [quote name='bety']Asia mam dla ciebie śmieszne imię akitki - tak nazwano rodowodowo akitkę amerykańską. "UGRYŹ PANA" :cool3: Podoba się? O, i jeszcze jedno tym razem japończyka: "ASIA BASIA POLONIA D'AKOBO" Pominęłam nazwy hodowli które w obu przypadkach są dwuczłonowe. Pzdr Ja bym w zyciu nie kupiła psa o imieniu "Ugryź Pana". No, ewentualnie, gdybym była zakochana w rasie..... Bo w sumie imię = polecenie dla psa, aby ugryzł Pana, a nie Panią:evil_lol: [quote name='Mudik']Mój brat cioteczny ma pod Łodzią taki park, łaki, jakaś woda chyba i tam stadninę koni, genialna sprawa dla psiaków.A te szczeniorki to wyżełki po tej suni , z której włascicielką rozmawiłaś na łodzkiej wystawie przy wejściu na ring główny? Szczeniorki to nie wyżełki, i - jeżeli dobrze kojarzę - to ja wtedy rozmawiałam z gończym berneńskim...:lol: [quote name='Honey']Rabat na szczeniaczka :evil_lol: O, właśnie!:lol: [quote name='agnethka']wolałabym rabat na żarcie dla psów :wink: albo darmowy wjazd na wystawy w sezonie 2010 :evilbat: poza tym to TWOJE szczeniaczki popsuli zabawe... Dlaczego popsuli?:cool3: [quote name='Honey']Asiaczku, ja widze, ze Ty masz podobnie jak ja- biegajace po lace psy, aparat fotograficzny i... prawie nic juz nie brak do szczescia :) Oj, brak, brak... bo ta łąka to nie moja...:placz::cool1: [quote name='Mudik']Duże błękitne gaskończyki, nie wiedziałam,że to niebieskie tło wychodzi później. Nie do końca poprawna nazwa!:cool3: [quote name='agnethka']to podobnie jak cętki u dalmatyńczyków ;) one rodzą się białe :lol: szkoda, że po zagadce - trzeba przyznać, że było to bardzo ciekawe zadanie :evil_lol: spędziłabym nad nim pół dnia i nie wiem czy bym zgadła :lol: No to to rzadka rasa, na wystawach tez rzadko ją się widuje... [quote name='sylrwia']Mudi to nie są duże gaskońce tylko małe gaskońce nie tylko ze względu na swój teraźniejszy rozmiar - Petit bleu de Gascogne. Tak, Sylrwia zgadła i dlatego ma rabat na szczeniaczka!:diabloti: Hej! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 agnethka napisał(a):Agusia zgłosiła bydło na Białystok :evil_lol: I superowo! Juz sobie zapisuję, aby te obwoluty zabrać dla Ciebie!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Dzisiaj odebrałam 2 porcje ciasteczek wątróbkowych od jednej z naszych forumowych koleżanek (bazarek). Wyglądają tak: Fotka "ukradziona" z bazarku. Małe dostały po 1 ciasteczku wątróbkowym zaraz po wejściu do domu. Nawet nie chciały powąchać, tylko... od razu capały i połykały prawie w całości.:lol::multi: I chciały jeszcze!!! Chyba będę stałym odbiorcą tych ciasteczek...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Właśnie się dowiedziałam, że fotka zamieszczona poniżej zajęła I miejsce w konkursie w styczniu 2008 r. na innym forum... http://img237.imageshack.us/img237/6311/p1159326640xs1.jpg To jest chyba miot po Felce a te dwa dzieciaczki to...:crazyeye: Musze poobliczać... A zrobił ja chyba(?) MKM...:cool3: Pzdr. Quote
Recommended Posts