dzasta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja sobie w tym roku odpuściłam Sopot i jako widz i jako wystawca :p Ale będę trzymać kciuki za Baski i za namiot co by się bezproblemowo rozłożył :D Ja też o takim muszę pomyśleć jak zacznę z trolindą jeździć :evil_lol: Jakiś spacerek na polach się widzę kroi :loveu: Może uda mi się wpaść ale nie obiecuję bo nie wiem czy się nie będziemy urlopować w tym czasie :loveu: Quote
Rinuś Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Dzień się udał, ale film "Prawdziwa Historia Kota w Butach" możecie sobie darować... Przefajnowali... Pzdr. Dobrze, że weszłam i przeczytałam bo chciałam na to iść :diabloti: Quote
miroszki Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczku, dzięki Ci z serca za zaproszenie - na pewno rozważę Twoją propozycję :razz: Jeżeli nic mi rano nie dojdzie - to postaramy się przyjechać. W którym miejscu się spotykacie? Quote
Bewarka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 http://img44.imageshack.us/img44/5121/image009c.jpg :-o :evil_lol: Coś mi się tu nie wchodziło ostatnio...:oops: Powodzenia w Sopocie :) Quote
Matusz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 hej Asiaczki, niestety nie będzie mnie w Sopocie, a wiele znajomych będzie, m.in Ewelina, no ale nie mam z kim jechać...:shake: Quote
Matusz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Florka_xyz napisał(a):Oj od czego sa pociagi :cool3::lol: nie mam dobrego połączenia:roll::razz: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Błyskotka']Wręcz przeciwnie. Większość kotów było bardzo domowych: pomagało zmywać naczynia, siedziało na parapecie i "śpiewało" z ptakami, spało w łóżku, skakało po meblach, same otwierały drzwi i dużo innych rzeczy :lol:. A, to mimo krótkich pobytów, koty zostawiły swój ślad w domu.:lol: [quote name='Kaya']OO Asiaczki dorobiły się namiociku :cool3: To ja się postaram jak zwykle wpaść, a raczej napewno wpadne, ale nie wiem czy w tym momencie kiedy będziecie wychodzić na ring, bo mi sie wszystko zbiegło w ilości psów :-( Ale mam już mały prezencik dla Zw Rasy, który wychaczyłam na jarmarku i ładnie oprawiłam i trafi do nowego Baskowego domu :eviltong: My wchodzimy o 12.15. Jak się wyrobisz - będzie super, a jak nie - i tak będziemy na Ciebie czekali!:lol: I masz jakis prezencik dla Zwyc. Rasy? Jeeee, ciekawe, któremu z psiaków przypadnie to cudeńko...? [quote name='bianka19']Witamy się;) Witaj,witaj, Koffana!:lol: [quote name='dzasta']Ja sobie w tym roku odpuściłam Sopot i jako widz i jako wystawca :p Ale będę trzymać kciuki za Baski i za namiot co by się bezproblemowo rozłożył :D Ja też o takim muszę pomyśleć jak zacznę z trolindą jeździć :evil_lol: Jakiś spacerek na polach się widzę kroi :loveu: Może uda mi się wpaść ale nie obiecuję bo nie wiem czy się nie będziemy urlopować w tym czasie :loveu: Noooo, z tym namiotem to bedzie obciach, jak nie uda mi się go rozłozyc... albo potem złożyć...:oops::cool1: A na spacerek zapraszamy! Postaraj się, będziemy na Was czekali!:lol: [quote name='Rinuś']Dobrze, że weszłam i przeczytałam bo chciałam na to iść :diabloti: Jedyna "fajna" rzecz, na którą warto iść to... dubbing P. Fronczewskiego. Reszta, tak jak napisałam, przefajnowana... [quote name='miroszki']Asiaczku, dzięki Ci z serca za zaproszenie - na pewno rozważę Twoją propozycję :razz: Jeżeli nic mi rano nie dojdzie - to postaramy się przyjechać. W którym miejscu się spotykacie? Miroszki, Kochana, na pewno będziemy krążyc gdzieś wokół centralnego stawu z fontannami. Na pewno nas wypatrzysz. Poza tym mamy przecież do siebie telefony (ja Twój mam na pewno).:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='deer_1987']Witamy sie i pytamy o zdjecia na dzis? Hm, fotki sa, ale jakoś nie mam weny na wstawianie... [quote name='Bewarka']http://img44.imageshack.us/img44/5121/image009c.jpg :-o :evil_lol: Coś mi się tu nie wchodziło ostatnio...:oops: Powodzenia w Sopocie :) Tfu, tfu, tfu... zgłoszonych jest 5 basków, w tym... 5 Asiaczków:evil_lol::lol: [quote name='Matusz']hej Asiaczki, niestety nie będzie mnie w Sopocie, a wiele znajomych będzie, m.in Ewelina, no ale nie mam z kim jechać...:shake: Szkoda, że Ciebie nie będzie, ale w Białym będziesz...? Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Witaj Asiaczku :) Na pewno do Was zajrze bo nic nie wystawiam bedzie komu kibicowac :) Quote
Matusz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczek napisał(a): Szkoda, że Ciebie nie będzie, ale w Białym będziesz...? Pzdr. też nie wiadomo jak to z Białym będzie.... to zbyt odległy termin żebym mógł sprecyzować a Ty Asiaczku do Sopotu nie jedziesz przypadkiem przez Ostródę?:diabloti::eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Matusz napisał(a):też nie wiadomo jak to z Białym będzie.... to zbyt odległy termin żebym mógł sprecyzować a Ty Asiaczku do Sopotu nie jedziesz przypadkiem przez Ostródę?:diabloti::eviltong: Możemy jechać. A co, dałbyś się zabrać?:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Możemy jechać. A co, dałbyś się zabrać?:lol: Pzdr. pewnie, że dałbym się zabrać :lol::multi: Tylko napisz gdzie i o której :eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Matusz napisał(a):pewnie, że dałbym się zabrać :lol::multi: Tylko napisz gdzie i o której :eviltong: OK. Zaraz napiszę do kierowcy, o której planuje wyjazd z W-wy i o której będzie w ostródzie. A gdzie (konkretnie) mamy podjehac? Czy pod twój dom? Chociaż osobiście wolałabym, abyśmy nie kluczyli po miescie. Zastanów się, jakie to miejsce mogłoby być, dobrze? pzdr. Quote
Matusz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczek napisał(a):OK. Zaraz napiszę do kierowcy, o której planuje wyjazd z W-wy i o której będzie w ostródzie. A gdzie (konkretnie) mamy podjehac? Czy pod twój dom? Chociaż osobiście wolałabym, abyśmy nie kluczyli po miescie. Zastanów się, jakie to miejsce mogłoby być, dobrze? pzdr. hmm... pewnie będziecie jechać przy McDonald's i przy BP to bym mógł czekać przy BP ;) wolałbym czekać przy BP, bo w Macu poprosiłem o wolne na sobotę, że niby mam wesele, więc wolałbym, żeby mnie tam nie widzieli:eviltong: a bp to jest przy sammym macu. także czekam na pw Asiaczku, oczywiście, jeśli to dla Was nie problem mnie zabrać z Ostródy. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Matusz napisał(a):hmm... pewnie będziecie jechać przy McDonald's i przy BP to bym mógł czekać przy BP ;) wolałbym czekać przy BP, bo w Macu poprosiłem o wolne na sobotę, że niby mam wesele, więc wolałbym, żeby mnie tam nie widzieli:eviltong: a bp to jest przy sammym macu. także czekam na pw Asiaczku, oczywiście, jeśli to dla Was nie problem mnie zabrać z Ostródy. OK. to wstępnie przy BP. Rozumiem, że ta stacja jest przy wlotówce z W-wy, tak? Pzdr. Quote
Matusz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asiaczek napisał(a):OK. to wstępnie przy BP. Rozumiem, że ta stacja jest przy wlotówce z W-wy, tak? Pzdr. tak, tak samo jak i mc, jest przy samej E-7 Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Matusz napisał(a):tak, tak samo jak i mc, jest przy samej E-7 OK, dzięki. Pzdr. Quote
Tepes Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Witam się po raz 1 i na pewno nie ostatni!:hand: Masz przepiękne psiaki:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']Witam się po raz 1 i na pewno nie ostatni!:hand: Masz przepiękne psiaki:loveu::loveu: Witaj Anula & Bono!:lol: Jak witamy dzisiaj nowego Gościa, to chyba wypadałoby dodac troszkę fotek, prawda? Wieczorkiem postaram się wstawić kilka. Pzdr. Quote
Iza. Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Witam sie dzis i ja :cool3: 10 stron do nadrobienia mialam :lol: Asiaczek napisał(a): chyba wypadałoby dodac troszkę fotek, prawda? Wieczorkiem postaram się wstawić kilka. Pzdr. Jestem jak najbardziej za :razz: Quote
Tepes Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Witaj Anula & Bono!:lol: Jak witamy dzisiaj nowego Gościa, to chyba wypadałoby dodac troszkę fotek, prawda? Wieczorkiem postaram się wstawić kilka. Pzdr. Oj tak fotki by sie przydały!:) No to będziemy czekać z niecierpliwością:p Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Iza.']Witam sie dzis i ja :cool3: 10 stron do nadrobienia mialam :lol: Jestem jak najbardziej za :razz: [quote name='Anula & Bono']Oj tak fotki by sie przydały!:) No to będziemy czekać z niecierpliwością:p OK, będę miała na względzie Wasze sugestie...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts