Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Kociaki rewelacyjne. A ten to chyba usnął podczas ucieczki z więzienia http://img170.imageshack.us/img170/93/image002opt.jpg :evil_lol::evil_lol:

Może i ludzka ręka pomagała, ale kociaki przynajmniej te u nas bardzo często w dziwnych miejscach/pozycjach sypiają. Najlepszy jest jeden kocur który upodobał sobie jedną skrzyneczkę i sypiał w niej a wchodził tam na ścisk. Moi rodzice kiedyś się "zlitowali" i zorganizowali mu większy rozmiar skrzyneczki i to już nie było to musieli oddać koteczkowi tamtą ciasnawą.

Posted

[quote name='Mudik']BOMBA zdjęcia są rewelka! :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja tez byłam nimi zachwycona i dlatego postanowiłam je tutaj wstawić.

[quote name='sylrwia']Kociaki rewelacyjne. A ten to chyba usnął podczas ucieczki z więzienia http://img170.imageshack.us/img170/93/image002opt.jpg :evil_lol::evil_lol:

Może i ludzka ręka pomagała, ale kociaki przynajmniej te u nas bardzo często w dziwnych miejscach/pozycjach sypiają. Najlepszy jest jeden kocur który upodobał sobie jedną skrzyneczkę i sypiał w niej a wchodził tam na ścisk. Moi rodzice kiedyś się "zlitowali" i zorganizowali mu większy rozmiar skrzyneczki i to już nie było to musieli oddać koteczkowi tamtą ciasnawą.
Też mnie to dziwi, jak w takiej pozie można spać...:-o:crazyeye:

Pzdr.

Posted

Anna Rapp napisał(a):
Asiu,
Środa 12 sierpnia - mam wolne , umawiamy się na Polach o g.10.00? może być?

to my też sie piszemy tym razem bedziemy o ile nic mi nie wyskoczy :roll:

Posted

[quote name='Błyskotka']Ojeju, gdzie one potrafią wejść :lol::lol::lol:.
Nie ma się co dziwić. Ja już nie takie sytuacje przeżyłam...
Błyskotko - Ty chyba nie masz kotów w domu, prawda?

[quote name='pati']to my też sie piszemy tym razem bedziemy o ile nic mi nie wyskoczy :roll:
O, pięknie. To będzie nas juz trzy!:multi:

[quote name='Dynamique']Teraz już jest. Wcześniej nam mod usunął po raz 3 podpis, ale teraz się pozbierałam i wstawiłam też link do galerii :evil_lol:
Super. Zajrzę do Was.:lol:

[quote name='AMIŚKA']http://img170.imageshack.us/img170/93/image002opt.jpg
Ten najbardziej mnie się podoba,
miałam takiego ukochanego rudzielca,
2 lata temu odszedł na Wieczne Łowy
miał 16 lat,ale i tak krótko żył...

Rude to wogóle zdolne bestie!:evil_lol:

[quote name='dzasta']http://img44.imageshack.us/img44/4424/image011cuj.jpg
Marzenie mojego Czesława i moje posiadać kota co nie boi się psów :D
Szkoda, że już nie mam hodowli kotów, bo bys miała jak w banku Super Kota, Który Nie Boi Się Psów!:evil_lol:

[quote name='deer_1987']Koty to sie chyba wszedzie zmieszcza? :P
O, tak. A im mniejsza skrytka, tym lepiej.:diabloti:

[quote name='agnethka']http://img193.imageshack.us/img193/5994/image017cka.jpg
z serii naćpany, ale szczęśliwy.... :evil_lol:
O, tak, na pewno!:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Hej, hej, fajny dzień się zapowiada!
O 10.15 jestem umówiona z Donya i...idziemy na film "Prawdziwa historia Kota w Butach"!
A potem może zaliczymy Pizza Hut (jak donya bedzie miała chwilę wolnego czasu).

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, hej, fajny dzień się zapowiada!
O 10.15 jestem umówiona z Donya i...idziemy na film "Prawdziwa historia Kota w Butach"!
A potem może zaliczymy Pizza Hut (jak donya bedzie miała chwilę wolnego czasu).

Pzdr.
i udal sie dzien?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzień się udał, ale film "Prawdziwa Historia Kota w Butach" możecie sobie darować...
Przefajnowali...

Pzdr.

Najwazniejsze że dzień sie udał:multi::multi:
a my zaraz wyjezdzamy pod Sopot;)
i spotykamy sie z Toba w sobote i w niedzielę:multi::multi::multi:
Asiaczku niebieski namoicik w
przy torze agility:lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Błyskotko - Ty chyba nie masz kotów w domu, prawda?

Obecnie nie mam i chyba szybko kolejnego mieć nie będę. Ostatni kot Roki odszedł w czerwcu. Chorował a moja mama nie chciała dać się przekonać aby zawieźć go do weterynarza. Uważała że z tego wyjdzie no ale nie wyszedł :-(.
Oprócz niego były jeszcze inne koty: Zgrywus - miałam go jak byłam całkiem mała
Tajgera - razem z mężem który wtedy jeszcze nim nie był wzięliśmy ją z blokowej piwnicy. Była trochę dzika i szalona. Pewnego dnia po prostu nie wróciła.
Kubuś - trafił do mnie również z blokowej piwnicy bo był opuszczony przez mamę. Mimo karmienia butelką nie udało się go uratować :-(
Wszystkie moje koty były dachowcami :lol:.

Posted

[quote name='AMIŚKA']Najwazniejsze że dzień sie udał:multi::multi:
a my zaraz wyjezdzamy pod Sopot;)
i spotykamy sie z Toba w sobote i w niedzielę:multi::multi::multi:
Asiaczku niebieski namoicik w
przy torze agility:lol:
To ja się pochwalę, że Asiaczki będę przy ringu nr 15, ale w "groszkowo-zielonym" namiociku firmy Quechua. Takim, jak ich na pewno będzie b.duzo na wystawie...

[quote name='pati1033']no nie moge- kociaki sa nieziemskie :) piekne fotki- usmialam sie strasznie :)
a moze beda jeszcze takie?
Takich smiesznych fotek to juz pewnie nie będzie. No, chyba że jakies dobre duszyczki (które od czasu do czasu mnie w takie fotki zasilają) przeslą...

[quote name='dzasta']Asiaczku to udanego super dzionka życzymy!!!
A co do kota chciałam Ci ukraść Maupisię pamiętasz :cool3:
Pewnie, że pamiętam, ale ja myslałam o takim especially for you...:lol:

[quote name='Błyskotka']Obecnie nie mam i chyba szybko kolejnego mieć nie będę. Ostatni kot Roki odszedł w czerwcu. Chorował a moja mama nie chciała dać się przekonać aby zawieźć go do weterynarza. Uważała że z tego wyjdzie no ale nie wyszedł :-(.
Oprócz niego były jeszcze inne koty: Zgrywus - miałam go jak byłam całkiem mała
Tajgera - razem z mężem który wtedy jeszcze nim nie był wzięliśmy ją z blokowej piwnicy. Była trochę dzika i szalona. Pewnego dnia po prostu nie wróciła.
Kubuś - trafił do mnie również z blokowej piwnicy bo był opuszczony przez mamę. Mimo karmienia butelką nie udało się go uratować :-(
Wszystkie moje koty były dachowcami :lol:.
No tak, to nie bardzo miałaś okazję, aby zaobserwowac, w jakich pozach śpią, leżą koty...

Pzdr.

Posted

Ooooo, Miroszki!!:loveu:! Jak Was dawno tutaj nie było!!!
A może by tak spaceros zaliczyć? Bo 12.08.2009 r. między 9.00-10.00 zbieramy się na Polach... Może znajdziesz czas i przyjedziesz?

pzr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

No tak, to nie bardzo miałaś okazję, aby zaobserwowac, w jakich pozach śpią, leżą koty...

Pzdr.

Wręcz przeciwnie. Większość kotów było bardzo domowych: pomagało zmywać naczynia, siedziało na parapecie i "śpiewało" z ptakami, spało w łóżku, skakało po meblach, same otwierały drzwi i dużo innych rzeczy :lol:.

Posted

OO Asiaczki dorobiły się namiociku :cool3: To ja się postaram jak zwykle wpaść, a raczej napewno wpadne, ale nie wiem czy w tym momencie kiedy będziecie wychodzić na ring, bo mi sie wszystko zbiegło w ilości psów :-( Ale mam już mały prezencik dla Zw Rasy, który wychaczyłam na jarmarku i ładnie oprawiłam i trafi do nowego Baskowego domu :eviltong: