Anna Rapp Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witaj Asiaczku! dziękuję jeszcze raz za spacer! było nam bardzo miło.I serdecznie dziekuje za zdjęcia moich piesków. A Twoja sunia jak sie częściej będzie spotykała z nami to jeszcze zacznie pływać w jeziorku Mokotowskim;););). To prawda,że spotkanie na Polach ma sens tylko rano , tak do g.11.00, potem już jest duuuuży problem z pogodzeniem piesków - wystraszonych dzieci - szalonych rolkowców i plażowiczów. Asiu, kiedy będziesz na Polach? Ania Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Anna Rapp napisał(a):Witaj Asiaczku! dziękuję jeszcze raz za spacer! było nam bardzo miło.I serdecznie dziekuje za zdjęcia moich piesków. A Twoja sunia jak sie częściej będzie spotykała z nami to jeszcze zacznie pływać w jeziorku Mokotowskim;););). To prawda,że spotkanie na Polach ma sens tylko rano , tak do g.11.00, potem już jest duuuuży problem z pogodzeniem piesków - wystraszonych dzieci - szalonych rolkowców i plażowiczów. Asiu, kiedy będziesz na Polach? Ania Aniu, w tym tygodniu - raczej nie dam rady. Ale planuję w przyszłym tygodniu wtorek lub środa. Co Ty na to? Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dzisiaj po raz drugi słyszałam wyjącą Saidi. Chciała wejść do domku, a nieśmiałego skrobania w drzwi nikt nie słyszał, więc dała nam koncert i wszyscy rzucili się aby otworzyć drzwi :) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 A, bo jeszcze jestescie na wyjeździe...? Ja słyszałam Sonika, no i czasami jak karetka na sygnale jedzie to baski dają głos (ale to rzadko). Częściej zdarza się, że jak Sonik zaczyna, to reszta się przyłącza... Uh, jaki cudny koncert na różne głosy. Można tam i alt i sopran i tenorek wyodrębnić.:diabloti::diabloti: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jesteśmy i wracamy dopiero na Sopot :), a w środę wybieramy się na kajaki do gosiaji i jej łobuzów ;) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='jamnicze']Jesteśmy i wracamy dopiero na Sopot :), a w środę wybieramy się na kajaki do gosiaji i jej łobuzów ;)No to proszę ucałować gosiaja i wygłaskać Morka i Aziza od Asiaczków! Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Asiu, Środa 12 sierpnia - mam wolne , umawiamy się na Polach o g.10.00? może być? Asiaczek napisał(a):Aniu, w tym tygodniu - raczej nie dam rady. Ale planuję w przyszłym tygodniu wtorek lub środa. Co Ty na to? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Jeżeli będą osoby zainteresowane to może dokończę wystawę w Ogre/Łotwa albo dam fotki BIOSEDE, jakie otrzymałam od Ingi z Litwy. Albo jakies domowe. Sama nie wiem. pzdr. Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Jeżeli będą osoby zainteresowane to może dokończę wystawę w Ogre/Łotwa albo dam fotki BIOSEDE, jakie otrzymałam od Ingi z Litwy. Albo jakies domowe. Sama nie wiem. pzdr. No to ja czekam - zawsze zainteresowana :D A Ty u mnie ladnie nadrobilas, az mi milo sie zrobilo ;) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Może jeszcze ktoś będzie zainteresowany...? Wiesz, od kilku dni nie wchodziłam do Ciebie, to nawet nie wypada wejść, napisać "Co słychac?" i juz. Ja liczyłam na fotki, no i się nie zawiodłam.:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Może jeszcze ktoś będzie zainteresowany...? Wiesz, od kilku dni nie wchodziłam do Ciebie, to nawet nie wypada wejść, napisać "Co słychac?" i juz. Ja liczyłam na fotki, no i się nie zawiodłam.:lol: Pzdr. U nas sa codziennie fotki nawet jak mam duzo w pracy i potem w domu to wieczorem staram sie wrzucic :D Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Anna Rapp napisał(a):Asiu, Środa 12 sierpnia - mam wolne , umawiamy się na Polach o g.10.00? może być? Ja mogę byc nawet wcześniej. Ale jeżeli nie możesz wcześniej - to niech zostanie godzina 10.00.:lol::multi: Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ok! będę jak najszybciej , ale najpózniej o g.10.00 Do zobaczenia!:multi: Asiaczek napisał(a):Ja mogę byc nawet wcześniej. Ale jeżeli nie możesz wcześniej - to niech zostanie godzina 10.00.:lol::multi: Pzdr. Quote
pati1033 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 no szkoda, ze akurat bede na wakacjach wtedy- ale mam nadzieje, ze nie bedzie to ostatnie spotkanko :) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Anna Rapp napisał(a):ok! będę jak najszybciej , ale najpózniej o g.10.00 Do zobaczenia!:multi: Super! pati1033 napisał(a):no szkoda, ze akurat bede na wakacjach wtedy- ale mam nadzieje, ze nie bedzie to ostatnie spotkanko :) pati1033 - juz rozmawiałyśmy na ten temat. Jak wrócisz z wakacji, to tez będą jakies spacerki.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Dzisiaj powinny byc... Może za jakąś godzinę, ale raczej nie wcześniej...:lol: Pzdr. Quote
jenis Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Prosimy fotki bo jak nie to:mad: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 jenis napisał(a):Prosimy fotki bo jak nie to:mad: :lol::lol::lol::lol::lol: O rrrrany, będa bić i to bejsbolami...:cool1: Mudik napisał(a):Oooo będą fotki BOSEDE!!!:loveu::multi: No, płytka jest zapisana fotkami Malucha...:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Dawno nie było kici, prawda? A ja właśnie dostałam od Iwy foteczki spiących kocich piękności. Tak więc najpierw kicie.:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Cd. śpiących kociambrów:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 I ostatnie 2 foteczki kociaków. No i jak Wam się podobały fotki? Ja jestem pod wrażeniem kocich umiejętności. Nawet, jeżeli tym umiejętnościom człowiek trochę pomógł...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts