kaskaSz Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ale ten sztuczny piesek ma powodzenie, hoho. :loveu: Imageshack - resizeofimg2681 Czemu do nas nie zaglądacie? Zapraszamy za ok. 30 minut na nowe zdjęcia. Quote
pati Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Hiro']pati1033, my tez bardzo bym chcieli, zeby posliście z nami na spacer! kurcze a ja musiałam zostać w domu :placz: no ale może nastepnym razem Asaczki nie zapominajcie o mnie i papilociarzu porcja kochanej Kiszki z kolega nie mówiącym po polsku ale mowa ciała działa :evil_lol: Quote
pati1033 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Hiro']pati1033, my tez bardzo bym chcieli, zeby posliście z nami na spacer! :loveu: bede czekac na zaproszenie :loveu: Quote
pati Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 taka byłam zmęczona a tu taka na koniec artystyczna Kiszka Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='deer_1987']i jakie masz zdjecia na dzis dla nas? Dzisiaj będzie cała seria hiszpańskich psów dowodnych & co. [quote name='kaskaSz']Ale ten sztuczny piesek ma powodzenie, hoho. :loveu: Imageshack - resizeofimg2681 Czemu do nas nie zaglądacie? Zapraszamy za ok. 30 minut na nowe zdjęcia. Ja ostatnio mało jestem na DGM. Ciągle coś wypada do zrobienia. Dzisiaj np. byłam na Pradze w Markach ( autobusami, tramwajami i czym tam jeszcze...), aby kupić namiocik. Pokażę go oficjalnie w Sopocie...:lol: [quote name='pati']kurcze a ja musiałam zostać w domu :placz: no ale może nastepnym razem Asaczki nie zapominajcie o mnie i papilociarzu porcja kochanej Kiszki z kolega nie mówiącym po polsku ale mowa ciała działa :evil_lol: Kolega - to jakiś Węgierek...? [quote name='pati1033']:loveu: bede czekac na zaproszenie :loveu: Damy znac. Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj będzie cała seria hiszpańskich psów dowodnych & co. Brzmi nieźle :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Brzmi nieźle :cool3: Zaraz je zobaczysz na fotkach.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Voila! Najmłodsza przedstawicielka w PL rasy hiszpańskie psy dowodne - Czika. A jej imie rodowodowe to:HUG ME Zorrazo. Czikunia na początku naszego spacerku głównie obserwowała świat z pozycji siedzącej, co widać na fotkach. Ale potem juz sobie poszalała...:lol: Jak widać, sunia zdążyła juz zaliczyc kapiel w stawie... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Cd. Zobaczcie, jaka Czica ma śmieszną, kropkowaną dooopkę.:lol::loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Seria Chicuni wpatrzonej w piórka poruszające się na wodzie...:evil_lol::lol: Cdn. Pzdr. Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/12721985-post9618.html ale widze ze nie ma akurat obrozy basenji :( a tutaj wyszukiwanie"basenji" na tej stronie http://www.hungarianpetnet.com/shop/index.php?page=0&searchStr=basenji&act=viewCat&Submit=S%F6k Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='deer_1987']http://www.dogomania.pl/forum/12721985-post9618.html ale widze ze nie ma akurat obrozy basenji :( a tutaj wyszukiwanie"basenji" na tej stronie HungarianPetNet Shop - Hundartiklar, Hundtillbehör och Katt Zajrzałam na tej drugi link, wbiłam ceny w Euro i chciałam zobaczyć opis w j.angielskim - ale tutaj klapa. Ceny znam, ale opisu juz nie udało mi się otworzyć... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Imageshack - resizeofimg2740 Interesująca rasa, ma bardzo ładną sierść i dziwne tylnie łapki. :) Jak są to psy dowodne to pewnie do jakiejś pracy w wodzie się nadają, no nie? Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='michal_unga']witam w popołudnie niedzielnie Michał, pooglądaj sobie foteczki, bo takich fot i psów na nich nigdzie na DGM nie zobaczysz...:evil_lol: [quote name='kaskaSz']Imageshack - resizeofimg2740 Interesująca rasa, ma bardzo ładną sierść i dziwne tylnie łapki. :) Jak są to psy dowodne to pewnie do jakiejś pracy w wodzie się nadają, no nie? Dlaczego dziwne tylne łapki? Jak dla mnie - normalne... Hiszpańskie psy dowodne sa w gr. 8 FCI - Aportery, płochacze i psy dowodne. Pzdr. Quote
michal_unga Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A jakie masz Asiu plany z wrześniowymi wystawami w Łodzi (może przeoczyłem Twoje plany w tym temacie:angryy::angryy:) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='michal_unga']A jakie masz Asiu plany z wrześniowymi wystawami w Łodzi (może przeoczyłem Twoje plany w tym temacie:angryy::angryy:) Na wrzesień planuję W-wę, Chorzów, Klubową, Presov/SK, Wilno/LT. Trochę dużo, nie wiem, czy wszystkie uda mi się zaliczyc... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 W tym zaznaczonym miejscu wydają się długie, jeszcze takich nie widziałam. Imageshack - resizeofimg2740 Ale to nie odbiera tej suni uroku, bo i tak jest przepiękna. :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='kaskaSz']W tym zaznaczonym miejscu wydają się długie, jeszcze takich nie widziałam. Imageshack - resizeofimg2740 Ale to nie odbiera tej suni uroku, bo i tak jest przepiękna. :loveu: Nie, to tylko tak się wydaje... Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jeju, te psy naprawdę mają niesamowity urok :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Cd. Maryl i Ercia I to wszystki fotki ze spaceru na Polach Mokotowskich. Pewnie niedługo czeka nas powtórka, ciekawe, kto wtedy będzie chętny...? pzdr. Quote
Recommended Posts