Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Asiaczku! Nadrobiłam wszystkie zaległości, uff... trochę się tego nazbierało:oops:

Fotki fantastyczne, tort z owocami musiał być pyszny:loveu:
Kocie fajne, małe baski rozbrajające, a duuuzy wujek powinien dostać order za cierpliwość!

Mam nadzieję, że nastepnym razem uda mi się z Wami spotkać na polach, tym razem byłam na działce, a w drodze widziałam Ciebie z Dzezikiem jak kawałek za wyścigami konnymi przechodziliście przez ulicę (to był wtorek ok południa ;)) Taka para to mogliście być tylko Wy:multi:

W poniedziałek wyjeżdżam nad morze na upragniony wypoczynek:multi: Za Was będę trzymać kciuki w przyszły weekend!

A to kawałek mojego raju

Pozdrawiam!

Posted

Asiaczek, dziekuję pięknie!!!
Taki fajne zdjęcia, nie mogę się napatrzyć!:loveu:
Tak, zgadzam się że trzeba popracować z nóżkami, troche jak by za dużo wystają do przodu(((( Mamy zamair wystawić go na klubowej ,także zabieramy się do roboty. Dzieki wskazówkam Joanny już wiemy, jak jego lepej zaprezentować!:multi:
Żelcia i Erka są super gwiazdy, a z "materialnym" przyjacieliem - taki prawdziwe emocje:bigok:

Posted

Asiaczek napisał(a):

To może kiedys umówisz się z nami na Polach Mokotowskich?
A fotki z tego spacerku jeszcze będą.

a ja bardzo chetnie :)

zdjecia sa rewelacyjne :) juz nawet nie wiem, ktore komentowac...
a ten "miedziany" piesek- jak to robicie, ze psiaki sie tak nim interesuja? :)

Posted

[quote name='.ania']Witaj Asiaczku! Nadrobiłam wszystkie zaległości, uff... trochę się tego nazbierało:oops:
Fotki fantastyczne, tort z owocami musiał być pyszny:loveu:
Kocie fajne, małe baski rozbrajające, a duuuzy wujek powinien dostać order za cierpliwość!
Mam nadzieję, że nastepnym razem uda mi się z Wami spotkać na polach, tym razem byłam na działce, a w drodze widziałam Ciebie z Dzezikiem jak kawałek za wyścigami konnymi przechodziliście przez ulicę (to był wtorek ok południa ;)) Taka para to mogliście być tylko Wy:multi:
W poniedziałek wyjeżdżam nad morze na upragniony wypoczynek:multi: Za Was będę trzymać kciuki w przyszły weekend!
A to kawałek mojego raju
Pozdrawiam!
Aniu, życzymy cudownego wypoczynku nad morzem i po powrocie melduj się z fotkami.
Twój raj na ziemi tez jest cudny, trochę zazdraszczam...:lol:

[quote name='deer_1987']Hiro jest przepiekny!!!
Zgadza się. Hiro bardzo mi się podoba, jego psychika jest super! Aż się wierzyć nie chce, że to pierwotniaczek...:lol:

[quote name='Hiro']Asiaczek, dziekuję pięknie!!!
Taki fajne zdjęcia, nie mogę się napatrzyć!:loveu:
Tak, zgadzam się że trzeba popracować z nóżkami, troche jak by za dużo wystają do przodu(((( Mamy zamair wystawić go na klubowej ,także zabieramy się do roboty. Dzieki wskazówkam Joanny już wiemy, jak jego lepej zaprezentować!:multi:
Żelcia i Erka są super gwiazdy, a z "materialnym" przyjacieliem - taki prawdziwe emocje:bigok:
Tak, zgadza się - przednie łapki trochę za bardzo ida do przodu. Ale to jest jeszcze duuuużo czasu na poprawę tego elementu. Wierzę, że będzie dobrze.:lol:

[quote name='Hiro']Imageshack - maxnafotelu1qz9.jpg
Bardzo mi sie podoba cała kompozycja)))

Imageshack - resizeofimg2713
Sliczna Czika! Bardzo przyjemnie było zapoznac się z właśicielką i taką niezwykłą rasą!
Rasa niezwykła, szkoda tylko, że tak mało znana w PL...

[quote name='pati1033']a ja bardzo chetnie :)
zdjecia sa rewelacyjne :) juz nawet nie wiem, ktore komentowac...
a ten "miedziany" piesek- jak to robicie, ze psiaki sie tak nim interesuja? :)
pati - magia....;)
A tak na serio - smaczki, smaczki i jeszcze raz smaczki...:lol:

Pzdr.