Asiaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Elitesse - właśnie dlatego, że Was lubię, to dobrze Wam życzę:loveu:! Ale to nie "to"? Czoko - od lewej HERE AND THERE Asiaczek(Hipka - córcia) i HARLEY DAVIDSON Tagri Edcher (Sonik - tatuś). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 A wiecie, że za miesiąc Wigilia?!?!?!!? :tree1::tree1::tree1::tree1: Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Asiaczek']Elitesse - właśnie dlatego, że Was lubię, to dobrze Wam życzę:loveu:! Ale to nie "to"? . chyba nie :roll: ale kto to wie ? nie powiem ze ostatnio pewne mysli mi po glowie nie kraza :eviltong: Quote
Elitesse Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Asiaczek']A wiecie, że za miesiąc Wigilia?!?!?!!? :tree1::tree1::tree1::tree1: Pzdr. super !!! :multi: :multi: bardzo lubie ten nastroj :loveu: Quote
Czoko Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A Hipka i Sonik aktualnie są u kogo? Hipka chyba jest Twoja... Wcale się nie cieszę że Święta są tuż tuż...dalej jestem zawalona dokumentami a jeśli wszystkiego nie opracuję nie dostanę urlopu a chcieliśmy wyjechać... Quote
cuciola Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 witamy ponownie! fajnie ze za miesiac Wigilia..tu we Wloszech jest troche inaczej..choc nie bede z moimi rodzicami to z rodzica mojego chlopaka tez jest fajnie! dzieki ze czesto odwiedzacie nasza galerie! :) Quote
Basenji Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Jak wszystko dobrze pójdzie, to Felka zostanie mamcią (na początku stycznia 2007).:lol: Pzdr. A kto jest podejrzewany o sprawstwo?? Zdrówko:mad: Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Witam, przepraszam, ze wczoraj nie zajrzałam, zle miałam bardzo zły dzień... Ta fotka bardzo mi się podoba, obalamy mit ,,jaki ojciec taki syn'', a robimy nowe motto pod tytułem ,,jaki ojciec taka córka'' i ,,córunia tatunia'' ;) Quote
Asiaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Basenji - ja nie muszę podejrzewać, ja po prostu wiem, kto jest sprawcą: Abotere's WAHZIRI, po domowemu Wazirek.:lol: Cerber - bardzo podoba mi się "córunia tatunia"! Brawo! Czy dzisiaj troszkę lepiej? Cucciola - cieszę się, że zajrzałaś, to miłe. Czoko - mam nadzieję, że dasz radę opędzić papierzyska i wyjedziecie na Święta... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Na mój 9.500 post na DGM wybrałam takie oto zdjęcie. Od lewej Felka i jej córcia - Żelka. Bardzo mi się to zdjęcie podoba. A Wam? Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :cool3: Jakie skupienie pewnie fotograf miał miske z żarciem na głowie:roflt: Czy istnieje możliwośc, że u mnie w mieście jest basek:hmmmm: Wczoraj minełam się na pasach z jakąś babeczka która na smyczy i szeleczkach prowadziła taką psinkę jak Żelka, nawet ogonek mial taki specyficzny:crazyeye: Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Asiaczek'] Cerber - bardzo podoba mi się "córunia tatunia"! Brawo! Czy dzisiaj troszkę lepiej? hehehe nie słyszłamś takiego powiedzienia??? Heh w mojej galerii widać czy już jest lepiej...;) Quote
Basenji Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Fajne foto. A jak ten wizirek wygląda? Zdrówko:cool1: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 sylrwia napisał(a)::cool3: Jakie skupienie pewnie fotograf miał miske z żarciem na głowie:roflt: Czy istnieje możliwośc, że u mnie w mieście jest basek:hmmmm: Wczoraj minełam się na pasach z jakąś babeczka która na smyczy i szeleczkach prowadziła taką psinkę jak Żelka, nawet ogonek mial taki specyficzny:crazyeye: Miska z żarciem - to nie, ale jakis inny smakoszek - tak! Co do Gorzowa - nie mam pojęcia! Może jakies szczeniątko trafiło i do gorzowa. Niestety, nie wszyscy hodowcy basków prowadza dokumentację, gdzie i komu sprzedaja baski... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Cerber napisał(a):hehehe nie słyszłamś takiego powiedzienia??? Heh w mojej galerii widać czy już jest lepiej...;) W Twojej Galerii byłam rano, gdy Ty, cała w skowronkach, oczekiwałaś na przyjazd koleżanek. No więc jak? Lepiej? Pzdr. Quote
simbik Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Asiaczek']Na mój 9.500 post na DGM wybrałam takie oto zdjęcie. Od lewej Felka i jej córcia - Żelka. Bardzo mi się to zdjęcie podoba. A Wam? Pzdr. Śliczne zestawienie kolorystyczne... kocham taką soczystą zieleń a psiaki wychodzą na jej tle rewelacyjnie, kiedy znów tak będzie, ja chcę wiosnę :placz: . No i od czasu jak mam Teufela ubóstwiam białe skarpety u psiaków :roll: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Basenji']Fajne foto. A jak ten wizirek wygląda? Zdrówko:cool1: Wazirek wygląda tak: Na razie nic więcej nie wstawię, bo coś mi sieImageshack buntuje. Może troche później... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Simbik - wiosna, jak wiosna. Ale może by tak wczesne lato, co? Postaram sie jeszcze wstawić jakieś "białe skarpetki". Ale najpierw Imageshack musi zacząć ze mną współpracować.:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Właśnie też podziwiałam Wazhirka! Ktoś mi tutaj baardzo pomaga bo mi wchodzi na klawiaturę - koniecznie w tym momencie muuusi sę przytulić... Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Taką "pomoc" mam na codzień i do znudzenia... Nic nie pomaga, ani psik, ani "później", ani machanie ręką. Nie i już. One (tak, tak. Liczba mnoga!) muszą leżeć tutaj i teraz! Koniec rozmowy!:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jest prześliczny! Nic mi nie działa restart też nie pomógł - ale Twoja Galeria jak widać mnie lubi...Krzyś jest w kinie, mąż jeszcze nie wrócił aale jeśli mnie tutaj widzicie to naczy że nikt nie przygotowuje moich zdjęć do wklejenia wszędzie... Quote
simbik Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A ten kocyk to pewnie dla niego rozłożony :roll: , ale przecież on nie będzie leżał na jakimś tam kocyku :evil_lol: . Zresztą na kanapie pies się prezentuje najlepiej :cool3: . Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Czoko - musisz się rozdwoić i mieć swój hologram! Albo dwa... simbik - tak. Kocyk dla Wizirka:lol:, ale kocyk sobie, a Wizirek - sobie...:mad: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Dawno nie było tu kocich piękności. Tak więc oto kilkoro z nich: HOSSA Asiaczek (Hośka) podczas snu... Na tym zdjęciu na razie pozostanę. Znowu Imageshack ma swoje dąsiki... Pzdr. Quote
Recommended Posts