pokoik1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Aniu, 2 września minie mi 27 lat pracy, więc czuję się juz trochę zmęczona; chciałabym mieć jeszcze zdrowie i czas dla mojej pasji.:lol: Bo co to za frajda odejść na emeryturę jako stetryczała stara baba...:cool3: Pzdr. Tylko 27 lat!!!! Kobieto Ty szczęśliwa jesteś :cool3: Mnie w tym roku mija 20 latek i zostało już tylko ... 22 :eviltong: O ile w międzyczasie przepisów nie zmienią.... Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Juz zaczynam wstawiac. Fotek, takich do oglądania;), wyszło 100. Więc szykujcie się na przyrodę u Donya.:lol: Najpierw dam Wam fotkiz szeroko pojętymi elementami do jedzenia. Bo potem to juz tylko kfffiatki będą.:lol: Lecimy! Na początek akitka (zjadliwa, jak najbardziej:evil_lol:). Brzoskwinka. Wydaje mi się, że to chyba tę brzoskwinke dała mi Donya... Pomidorki coctailowe, mniam, mniam... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 pokoik1 napisał(a):Tylko 27 lat!!!! Kobieto Ty szczęśliwa jesteś :cool3: Mnie w tym roku mija 20 latek i zostało już tylko ... 22 :eviltong: O ile w międzyczasie przepisów nie zmienią.... Dasz radę! Grunt to się nie załamywac...:diabloti: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Kabaczek(?) z dodatkowym kolegą:evil_lol: Porzeczki ( dostałam na wynos pojemniczek tych słodyczek) Malinki Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Jabłuszko Kot - tez do jedzenia, tylko trzeba gonajpierw oskubać, bo to pers...:diabloti: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 No i inne koty, nie wymagające juz takiego zachodu przy jedzeniu...:diabloti: Są młodsze od Rudego Persa,więc i mięsko byłoby smaczniejsze...:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Mniam, mniam, ale smaka na owoce mi narobiłaś i na koty:evil_lol: Quote
resurgam Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Hi, hi, hi ASIACZKU a ja już dawno portrecik mojego URALKA Resurgam mam i nawet zawiesiłam go na honorowym miejscu. Portret sznaucerka jest znakomity dlatego jak mój nowy niemiecki "charci nabytek" przestanie "pięknieć" zamówię i jego portrecik, zaś wcześniej sportretuję whippecika. CYMESIK i BASTA! Quote
taxelina Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Melduje sie wieczorem u was!! zdjecia widzialam i co smaczne koty byly? :D Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Izabela124. napisał(a):Mniam, mniam, ale smaka na owoce mi narobiłaś i na koty:evil_lol: Jedź do Chin czy do innej Japonii. Tam w niektórych restauracjach podają koty. No i wcześniej możesz sobie wybrać co ttłuściejszego...:diabloti: Maks i Spark napisał(a):Owocki wyglądają smakowicie :p A. I takie tez były...:lol: jenis napisał(a):Biedne kicie zjejsć je chcieli :evil_lol: Co Ty! Żyją i pewnie rozrabiają w najlepsze!:diabloti: resurgam napisał(a):Hi, hi, hi ASIACZKU a ja już dawno portrecik mojego URALKA Resurgam mam i nawet zawiesiłam go na honorowym miejscu. Portret sznaucerka jest znakomity dlatego jak mój nowy niemiecki "charci nabytek" przestanie "pięknieć" zamówię i jego portrecik, zaś wcześniej sportretuję whippecika. CYMESIK i BASTA! Ja odbiorę od zielonej portret chyba w Sopocie. Szkoda pieniędzy na pocztę. Jeszcze nie wybrałam miejsca na ścianie, ale spox. Na pewno portrecik będzie wisiał na honorowym miejscu.:lol: Cieszę się, że do nas zajrzałaś.:multi: deer_1987 napisał(a):Melduje sie wieczorem u was!! zdjecia widzialam i co smaczne koty byly? :D ... za duzo sierści... Ten, kto skubał koty, zrobił to niedbale...:diabloti: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 No to jeszcze, tak na szybko, ostatnie fotki "jadalne"... Ślimaczki, voila! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Cd. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że jest ich dużo. Ale po krótkiej, acz obfitej ulewie, okazało się, że sa ich po prostu SETKI!!! Żeby dostać się do jakiegoś krzaczka/ kwiatka - trzeba było podeptać kilkanaście ślimaków. Serio! Następnym razem zamiast siedzieć przy stole, weźmiemy jakies grabki, łopatki, reklamówki i... pozbieramy ślimaki i wrzucimy do osolonego wrzątku. To zamiast grilla!!!:diabloti::evil_lol::evil_lol::diabloti: Mięsko jest prawdopodobnie smaczne, coś zbliżonego do cielęciny...:cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 I na koniec "jadalnej" części reportazu - coś naprawde jadalnego i baaaardzo pysznego. Letni tort z masa z serkiem mascarpone _ owoce z własnego ogródka + galaretka. Uwierzcie - mniam, mniam - to za mało powiedziane. Ten torcik to było... MNIAM, MNIAM, MNIAM... Dobranocka! Pzdr. Quote
Matusz Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asiaczku, nie to nie było pływanie :evil_lol::evil_lol: To był program o tygrysach bengalskich, i pokazywano jak kobieta z USA przyleciała i szkoliła tamtejsze psy z ich przewodnikami, no i było tam trochę basenji. No ale nie wiem czy to do końca takie "czyste" basenji było, jak pisałem już, dla mnie trochę się różnią np od twoich, m.in. mocniejszą głową, ale ogonki zakręcone miały, tricolory były ale większość rudo-białe. Czytała Krystyna Czubówna :diabloti: Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 O kurka, jaki wybór potraw na śniadanie :-o:-o i ślimaczki i ciasto owocowe łał..... Cześć we wtorek :p A. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Matusz napisał(a):Asiaczku, nie to nie było pływanie :evil_lol::evil_lol: To był program o tygrysach bengalskich, i pokazywano jak kobieta z USA przyleciała i szkoliła tamtejsze psy z ich przewodnikami, no i było tam trochę basenji. No ale nie wiem czy to do końca takie "czyste" basenji było, jak pisałem już, dla mnie trochę się różnią np od twoich, m.in. mocniejszą głową, ale ogonki zakręcone miały, tricolory były ale większość rudo-białe. Czytała Krystyna Czubówna :diabloti: Troche szkoda, że nie mogłam oglądnąć tego programu, ale wiesz, na grillu, wśród znajomych/przyjaciół nie nadsłuchuje się, czy komórka dzwoni...:lol: deer_1987 napisał(a):Witam sioe przed praca i mykam do pracu :D "Szybkiej" pracy.:lol: Maks i Spark napisał(a):O kurka, jaki wybór potraw na śniadanie :-o:-o i ślimaczki i ciasto owocowe łał..... Cześć we wtorek :p A. To nie na śniadanie, to na grill:diabloti: Zapomniałaś jeszcze o kotach, psie i owocach... Pzdr. Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Asiaczek napisał(a): To nie na śniadanie, to na grill:diabloti: Zapomniałaś jeszcze o kotach, psie i owocach... Pzdr. .....a nie można gryla na śniadanie.....:evil_lol: kotów i psów jeść nie będziemy, a owocki na deserek :p A. Quote
gosiaja Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Witamy się wtorkowo :) miłego dzionka a jeśli chodzi o ślimaki to te trochę małe winniczki były by lepsze Quote
sandrulka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 http://img219.imageshack.us/img219/6991/resizeofimg2533.jpg mniam mniam! ale mi tymi pomidorkami smaka narobiłaś ;) http://img44.imageshack.us/img44/6294/resizeofimg2595.jpg jaki słodziak! tez miałam kiedyś 2 takie rudaski! http://img530.imageshack.us/img530/7204/resizeofimg2530.jpg o ślimaki! ale nie powiem że są słodkie i kochane :lol: http://img248.imageshack.us/img248/8914/resizeofimg2614.jpg no to już jest przesada! żeby wrzucać takie zdjęcie jak ja jestem strasznie głodna!!!! wierzę , musiało być straaaaasznie pyszne!!! zazdroszczę pozdrawiam! Quote
Recommended Posts