donya Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asia, gdzie Ty jesteś :roll: Mam nadzieję, ze wróciłas cało do domku z naszej balangi :lol: Quote
Mudik Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Cudna fotka Imageshack - resizeofpsiaki1153 A Bosede tak słodki i cudny jak Modest:loveu::loveu::loveu:, kocham tri, też chcę jego fotki! Quote
Matusz Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 panienkabubu napisał(a):Ja dzisiaj oglądałam! :) Widziałam mnóstwo basenji-podobnych psiaków :) No ja też widziałem, było nawet parę takich rodowitych chyba basenji, ale ja się nie znam, te głowy ich były takie mocne :eviltong: Quote
Czoko Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Czy moge prosić o przypomnienie Kim jest Bosede - mam takie zaległości że już nawet nie próbuję ich nadrabiać! Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Izabela124. napisał(a):Ciekawe jak tam imieninko-urodzinki mijają ... juz minęły...:lol: panienkabubu napisał(a):Na tych dwóch się spotkamy :loveu::loveu::loveu: Asiaczku, z którymi Baskami przyjeżdżasz na Śląsk? :loveu: Do Chorzowia wezmę chyba Dżezika, Żelkę, Erkę, może Kika, może Modest... Nie wiem jeszcze... deer_1987 napisał(a): Mam nadzieje ze gril udany :D Było super!:multi: Matusz napisał(a):Asiaczku, włączyłaś tvp1? :eviltong: jak dzwoniłaś to spałem, bo mnie dzisiaj jakoś zmuliło:shake: Jak włączyłam u donya to był jakis sport (pływanie)... Ale to chyba nie o ten program Ci chodziło?:evil_lol: donya napisał(a):Asia, gdzie Ty jesteś :roll: Mam nadzieję, ze wróciłas cało do domku z naszej balangi :lol: Tak, tak. Wysiadłam na W-wa Rakowiec, potem 30 minut:angryy: czekałam na 189, a potem miałam od razu tramwaj 14 i w domu byłam jakoś przed 22.00. Spacerki i... spać, bo dzisiaj pobudka o 4.00:diabloti: Czoko napisał(a):Czy moge prosić o przypomnienie Kim jest Bosede - mam takie zaległości że już nawet nie próbuję ich nadrabiać! BOSEDE African Elite to mój wnuczek. Jego mamcią jest suczka z mojej hodowli I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI, a tatusiem Abotere's ADUNBI czyli Gusio-pręgusio. Gusia chyba poznałaś na jakimś spacerku na PM. anetta agaciaaa gosiaja M&S Mudik deer_1987 - dzięki za wizyty!:lol::multi: Pzdr. Pzdr. Quote
M&S Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote=Asiaczek;12687906 Tak, tak. Wysiadłam na W-wa Rakowiec, potem 30 minut:angryy: czekałam na 189, a potem miałam od razu tramwaj 14 i w domu byłam jakoś przed 22.00. Spacerki i... spać, bo dzisiaj pobudka o 4.00:diabloti: Pzdr. musisz sobie pojazd kołowy mechaniczny sprawić.....:cool3: A. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):musisz sobie pojazd kołowy mechaniczny sprawić.....:cool3: A. Koniecznie, ale to chyba dopiero w przyszłym roku, jak przejdę na emeryturę...:lol: zielona - super! To moja ukochana suczka CYGA Skolimów po domowemu Teza. Cudo!!!:loveu: http://img40.imageshack.us/img40/4542/asiaczek.jpg Masz talent zielona, zdolna z Ciebie kobitka! Kto jeszcze chce mieć piękny portret swojego ulubieńca? [SIZE=2]Zgłaszać się do zielonej:lol:... pzdr. Quote
M&S Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Koniecznie, ale to chyba dopiero w przyszłym roku, jak przejdę na emeryturę...:lol: zielona - super! To moja ukochana suczka CYGA Skolimów po domowemu Teza. Cudo!!!:loveu: http://img40.imageshack.us/img40/4542/asiaczek.jpg Masz talent zielona, zdolna z Ciebie kobitka! Kto jeszcze chce mieć piękny portret swojego ulubieńca? [SIZE=2]Zgłaszać się do zielonej:lol:... pzdr. ...jaką emeryturę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: żartujesz sobie :cool3: Ja, ja chcę portret, a nawet dwa portrety !!!!!!!!!!!! A. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Maks i Spark napisał(a): Ja, ja chcę portret, a nawet dwa portrety !!!!!!!!!!!! A. Izabela124. napisał(a):Ja też chcę portret:multi: No to, dziewczyny, rozmawiajcie sobie dalej z zielona. I wejdźcie na jej stronę www, tam można sobie pooglądać portrety "made by zielona":lol:... Ja będę jeszcze zamawiać portrety basków, na pewno będzie jakiś rudo-biały basek, no i tri. A jak starczy kaski to i Gusio-pręgusio się załapie.:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):...jaką emeryturę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: żartujesz sobie :cool3: A. Aniu, 2 września minie mi 27 lat pracy, więc czuję się juz trochę zmęczona; chciałabym mieć jeszcze zdrowie i czas dla mojej pasji.:lol: Bo co to za frajda odejść na emeryturę jako stetryczała stara baba...:cool3: Pzdr. Quote
zielona Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Podaję link na obrazy i zapraszam do oglądania. Ballada o Wędrowaniu - Polski Owczarek Podhalański - Tatra Shepherd Dog Quote
zielona Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Aniu, 2 września minie mi 27 lat pracy, więc czuję się juz trochę zmęczona; chciałabym mieć jeszcze zdrowie i czas dla mojej pasji.:lol: Bo co to za frajda odejść na emeryturę jako stetryczała stara baba...:cool3: Pzdr. No właśnie,na emeryturę trzeba iść z radością Quote
M&S Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Aniu, 2 września minie mi 27 lat pracy, więc czuję się juz trochę zmęczona; chciałabym mieć jeszcze zdrowie i czas dla mojej pasji.:lol: Bo co to za frajda odejść na emeryturę jako stetryczała stara baba...:cool3: Pzdr. :placz::placz::placz::placz: mnie to wyniosą chyba..... A. Quote
Honey Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Heh, "zielona artystyczna dusza" mieszka nieomal po sasiedzku :D Nawet kilka obrazkow widzialam w sklepie przyjaciol wystawionych na sprzedaz. :p Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 zielona napisał(a):Podaję link na obrazy i zapraszam do oglądania. Ballada o Wędrowaniu - Polski Owczarek Podhalański - Tatra Shepherd Dog Bardzo podoba mi się główka charta polskiego...:loveu: zielona napisał(a):No właśnie,na emeryturę trzeba iść z radością O, właśnie! Maks i Spark napisał(a)::placz::placz::placz::placz: mnie to wyniosą chyba..... A. Może nie będzie tak źle... kaskaSz napisał(a):Jak grill minął? Będą jakieś fotki z niego? Będą, będą... Juz na kompie.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 zielona napisał(a):Podaję link na obrazy i zapraszam do oglądania. Ballada o Wędrowaniu - Polski Owczarek Podhalański - Tatra Shepherd Dog już lecę :lol: A. Quote
jamnicze Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a): Czyli sunia na wspólwłasność miałaby u Ciebie szanse, tak? A jaki kolorek? pzdr. Sunie może być współwłasność lub własność (a raczej to drugie i z własnej hodowli ;)), a pisałam o piesku :razz: Maks i Spark napisał(a):Aha, a potem 3, 4, ......;) A. :evil_lol:, fajnie by było, ale jest jeszcze TZ :diabloti: Asiaczek napisał(a):Bardzo podoba mi się główka charta polskiego...:loveu:Pzdr. Mi też :p Quote
jenis Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Super portreciki mnie sie bardzo podobaja wilki super.Oczywiscie reszta portretów też jest piękna ,ale te jakoś mi wpadły w oko;) Moze kiedys poprosze o portrety mojego stadka .Juz wiem gdzie by wisiały:lol:.Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 jenis napisał(a):Super portreciki mnie sie bardzo podobaja wilki super.Oczywiscie reszta portretów też jest piękna ,ale te jakoś mi wpadły w oko;) Moze kiedys poprosze o portrety mojego stadka .Juz wiem gdzie by wisiały:lol:.Pozdrawiam Nie kiedyś, nie kiedyś.... Zamawiaj juz teraz i dogaduj cenę.:lol: Pzdr. Quote
jenis Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie kiedyś, nie kiedyś.... Zamawiaj juz teraz i dogaduj cenę.:lol: Pzdr. Ok postaram się.:lol: Quote
M&S Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jamnicze napisał(a):Sunie może być współwłasność lub własność (a raczej to drugie i z własnej hodowli ;)), a pisałam o piesku :razz: :evil_lol:, fajnie by było, ale jest jeszcze TZ :diabloti: o piesku :-o, no fakt jeszcze TZ....;) A. Quote
Recommended Posts