Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nawet nie wiesz, jak się cieszę na Waszą wizytę.:multi::lol:
Pamiętaj o zapisaniu wybranych fotek BOSEDE.

Pzdr.

O zapisywaniu pamiętam,tylko nie wiem czy pamiętam jak się zapisuje :evil_lol:.Ale zaraz sprawdzę.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

kaskaSz napisał(a):
Życzę dobrej pogody na grilla. :) A cieczki u suczek mnie przerażają i chyba nigdy nie będę miała suczki. :roll:

Ja również no i smacznego :cool3:.
W cieczkach nie ma nic przerażającego :lol:.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja wlasnie m.in. dlatego ze nie mam hodowli to bym chciala zrobic jej sterylke ale nie stac mnie :( moze sie uda w ciagu roku szkolnego cos odlozyc ale to ogrmna suma :(

A w przeliczeniu na PLN to jaka to kwota?

Buszki napisał(a):
O zapisywaniu pamiętam,tylko nie wiem czy pamiętam jak się zapisuje :evil_lol:.Ale zaraz sprawdzę.

No i jak? Udało się?

gosiaja napisał(a):
Moras dostał obrożę od jamnicze
tak bez kradzenia można wstawiać :)

Hohoho, chłopaki to same prezenty dostają! Łobuzki...:lol:

Izabela124. napisał(a):

Hej, witaj Izabela!
Super komentarze!:lol:

Błyskotka napisał(a):
Ja również no i smacznego :cool3:.
W cieczkach nie ma nic przerażającego :lol:.

Zgadzam się. Cieczki są do przeżycia.:lol:

Alicja napisał(a):
O rany ....nadrobiłam .... dotarłam do końca .... i fotki i czytanko zaliczone ;)

O, od ostatniej Twojej wizyty rzeczywiście sporo przybyło...:evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Jedynie "straszne" to ze jestesmy uziemieni na miesiac :P bo sherry ma teraz, jak sherry skonczy to niunia bedzie miec :P i w sumie spacery teraz na smyczach :( :P

Moje baski na codzienne spacery i tak chodzą na smycach. Tak więc to akurat nie jest problemem. Gorzej jest w domu. Atrakcyjne suki musza byc separowane lub samce zamykane są w kuchni.
Fakt, to sa dla nas ciężkie dni...

Pzdr.

Posted

No tak dla Was - jak sie ma hodowle - to trzeba pilnowac wiecej.

A cena czekaj przelicze na forex.se -- w tej chwili wiem ze nie da sie zrobic sterylki ponizej 7000 kr czyli 2 645,50 PLN

Posted

deer_1987 napisał(a):
No tak dla Was - jak sie ma hodowle - to trzeba pilnowac wiecej.

A cena czekaj przelicze na forex.se -- w tej chwili wiem ze nie da sie zrobic sterylki ponizej 7000 kr czyli 2 645,50 PLN

Dobrze widzę:crazyeye:
2 645, 50 PLN?!?!?!:-o:crazyeye:
Przeciez to szalona kwota!...... Na pewno dobrze policzyłaś? W PL sunię można wysterylizowac już za 200-250 zł (małe sunie)...

Rany...

Pzdr.

Posted

Niestety dobrze policzylam :( 1 kr to okoo 0,40 zl

tutaj w ogole wet to katastrofa.. tyle kasy idzie :( a jakbym chcuala do pl to samolot nie bierze tylko sie musze tluc 3 h na prom + 7h promem + iles godzins gdzies ze swinoujscia a potem spowrotem z taka suka po operacji :(

Posted

Asiaczek napisał(a):

A tak przy okazji - suczki mojej rasy mają cieczkę RAZ w roku.:lol:

Pzdr.

Ha, moje posoki tez tak maja :) Ale jak wszystko - ma to swoje plusy i minusy.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Niestety dobrze policzylam :( 1 kr to okoo 0,40 zl
tutaj w ogole wet to katastrofa.. tyle kasy idzie :( a jakbym chcuala do pl to samolot nie bierze tylko sie musze tluc 3 h na prom + 7h promem + iles godzins gdzies ze swinoujscia a potem spowrotem z taka suka po operacji :(

Rrrrrany...
W sumie taki wypad jest mozliwy i do przeprowadzenia, pod warunkiem, że masz kogoś znajomego w PL w Świnoujściu lub w miescie, gdzie dobija prom. Przyjeżdżasz, robisz za nieduże pieniądze sterylkę lub nawet dwie, jestes u tych znajomych 2-3 dni i wracasz promem do siebie... Bo tak zaraz po operacji to raczej był nie wracała...

agnethka napisał(a):
dzień dobry Asiaczki 8)
o w mordkę :crazyeye: jaka cena za sterylkę...no serdecznie Wam tam współczuję :shake:

Az niesamowite, żeby za sterylkę była tak wysoka cena!

deer_1987 napisał(a):
No niestety takie zycie tutaj.. ale moze przez rok szkolny uda mi sie odlozyc troche kasy.

Trzymam ckiuki.:lol:

Honey napisał(a):
Ha, moje posoki tez tak maja :) Ale jak wszystko - ma to swoje plusy i minusy.

Oczywiście.
Plus - bo praktycznie cały sezon masz dla siebie i suki, wystawy planujesz na spox.
Minus - jak suka nie zostanie pokryta albo będzie puste krycie, to... cały rok czekania...

bianka19 napisał(a):
Witanko :diabloti:

Witaj, nie wiem, czy do Was dzisiaj wpadnę,bo zaraz spadam na grilla połączonego z imieninami i urodzinami.:multi:

Pzdr.

Posted

Ojej, deer_1987, faktycznie kosmiczna kwota. Cieszmy się, że u nas jeszcze ceny przystępne wmiarę ( ja dwa lata temu za sterylkę mojej "owczarkowatej" płaciłam ze wszystkim już -liczę leki poopercayjne itd. do 200zł. Ale jak złamała łapę....to hmm.... chyba mogłabym ją za to w Szwecji wysterylizować:lol:

Asiaczku, jeśli jescze nie wyjechałaś, to dobrej pogody zyczę. U nas niestety leje od rana:shake:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nigdy jeszcze nie byłam na wystaie w Legnicy, zawsze jakoś mi nie po drodze...
Będę w Sopocie, Białymstoku, Warszawie (wrzesień)Chorzowie, może Poznań, może Kielce...
No i wystawy zagraniczne.:lol:

Pzdr.

Na tych dwóch się spotkamy :loveu::loveu::loveu:
Asiaczku, z którymi Baskami przyjeżdżasz na Śląsk? :loveu:

Posted

No niestety nie znam nikogo to raz, a dwa ciagle zajeta jak wolne od szkoly to pracuje :( no nic zobaczymy jak to bedzie przez rok szkolny. ja bym ciachnela ale cos tz nie jest za tym.. koszty wet sa chyba tu najdrozsze w caleh europieo a poziom wcale nie jest taki lepszy np. od polski

Mam nadzieje ze gril udany :D