Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

O, hohoho, jakis dość silny wiaterek się u nas na Mokotowie zerwał...
O, i nawet jakiś błysk w oddali był:cool3: A ja jutro zostałam zaproszona na grillka...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, hohoho, jakis dość silny wiaterek się u nas na Mokotowie zerwał...
O, i nawet jakiś błysk w oddali był:cool3: A ja jutro zostałam zaproszona na grillka...

Pzdr.

U mnie też wieje i jakieś dziwne chmury.....jedziesz tam, gdzie czas jakis temu...?

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
U mnie też wieje i jakieś dziwne chmury.....jedziesz tam, gdzie czas jakis temu...?
A.

Hm, nie pamiętam, które spotkanie opisywałam... Bo jakiś czas temu to ja byłam w różnych miejscach na grillu...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm, nie pamiętam, które spotkanie opisywałam... Bo jakiś czas temu to ja byłam w różnych miejscach na grillu...:lol:

Pzdr.

....z domku tymczasowego...u Poświaty?

A,

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....z domku tymczasowego...u Poświaty?
A,

A, nie. Jadę do akitek.:lol:

deer_1987 napisał(a):
No to milego grilla! my mielismy jechac nad wode ale zobaczymu jeszcze bo Sherry cieczki dostala i albo pojedziemy w inne miejsce albo do parku na osiedle ale na lince.

Oj, plany sie pokomplikowały...
Nas to czeka jakoś we wrześniu...Razy 2.:diabloti:

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
To u nas teraz miesiac bedzie bo najpierw sherry 2 tyg, potem Niunia 2 tyg... :P

Ja to nazywam "inhalacje wziewne". Bo jak 1 sunia zaczyna, to potem zaraz następne. Ale - tak, jak napisałam - grozi nam to w tym roku ze strony TYLKO 2 suczek: Żelka i Erka. Hipka i Felka - wysterylizowane.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, nie. Jadę do akitek.:lol:

Oj, plany sie pokomplikowały...
Nas to czeka jakoś we wrześniu...Razy 2.:diabloti:

Pzdr.

Aaaa, do akitek...dobrej zabawy :p

Tylko x2....?

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja to nazywam "inhalacje wziewne". Bo jak 1 sunia zaczyna, to potem zaraz następne. Ale - tak, jak napisałam - grozi nam to w tym roku ze strony TYLKO 2 suczek: Żelka i Erka. Hipka i Felka - wysterylizowane.

Pzdr.

To moje marzenie sterylka Sherry bo ma urojone choc na szczescie nie przechodzi ich tak zle. Ale niestety koszta tego zabiegu sa ogromne w szwecji i zwyczajnie nie stac mnie na to :(

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

A Felka już pamiętam

A.

Posted

Wiesz, jak nie masz żadnych planów hodowlanych - to zawsze można wysterylizować sunię.
A tak przy okazji - suczki mojej rasy mają cieczkę RAZ w roku.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja bym baaaardzo chciała, aby Buszka i Bundustar zajrzały tutaj, do nas. W sumie dla jednej to dziecko, a dla drugiej - brat...:lol:

Pzdr.

To ja zajrzałam :lol:.
Ślicznie Bosede wygląda na tych zdjęciach.A u Ainy,to jakiś taki dorosły się zrobił,prawie mężczyzna :evil_lol:.Jak te dzieci szybko rosną...