M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Powiedziałabym nawet, że to jest TO miejsce.:lol: Pzdr. Oooo, ma się to oko...prawie ;):evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 O, Morek ma jakąś bliżej mi nieznana obróżkę... http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_9959a.jpg Czyli juz bez kradzenia mogę wstawić tę fotkę na www? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Oooo, ma się to oko...prawie ;):evil_lol: A. No, masz,masz... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 O, hohoho, jakis dość silny wiaterek się u nas na Mokotowie zerwał... O, i nawet jakiś błysk w oddali był:cool3: A ja jutro zostałam zaproszona na grillka... Pzdr. Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):O, hohoho, jakis dość silny wiaterek się u nas na Mokotowie zerwał... O, i nawet jakiś błysk w oddali był:cool3: A ja jutro zostałam zaproszona na grillka... Pzdr. U mnie też wieje i jakieś dziwne chmury.....jedziesz tam, gdzie czas jakis temu...? A. Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/12677332-post23762.html Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):U mnie też wieje i jakieś dziwne chmury.....jedziesz tam, gdzie czas jakis temu...? A. Hm, nie pamiętam, które spotkanie opisywałam... Bo jakiś czas temu to ja byłam w różnych miejscach na grillu...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 deer_1987 napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/12677332-post23762.html Dlaczego w taki dziwny sposób zadajesz mi pytanie? I aby uzyskac na nie odpowiedź, to masz do przeczytania 8 stron:diabloti:... Polecam szczególnie te, na których sa fotki Malców:loveu:... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ale nie jakie fotki - te widzialam i sliczne fotki! - tylko jak wam minal dzien i jakie plany na jutro :D Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Dzień minął przy kompie (m.in. nadrabiałam zaległości na mojej www) a jutro jadę na grilla! Juz cieszę się na ten wyjazd.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, nie pamiętam, które spotkanie opisywałam... Bo jakiś czas temu to ja byłam w różnych miejscach na grillu...:lol: Pzdr. ....z domku tymczasowego...u Poświaty? A, Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 No to milego grilla! my mielismy jechac nad wode ale zobaczymu jeszcze bo Sherry cieczki dostala i albo pojedziemy w inne miejsce albo do parku na osiedle ale na lince. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):....z domku tymczasowego...u Poświaty? A, A, nie. Jadę do akitek.:lol: deer_1987 napisał(a):No to milego grilla! my mielismy jechac nad wode ale zobaczymu jeszcze bo Sherry cieczki dostala i albo pojedziemy w inne miejsce albo do parku na osiedle ale na lince. Oj, plany sie pokomplikowały... Nas to czeka jakoś we wrześniu...Razy 2.:diabloti: Pzdr. Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 To u nas teraz miesiac bedzie bo najpierw sherry 2 tyg, potem Niunia 2 tyg... :P Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 deer_1987 napisał(a):To u nas teraz miesiac bedzie bo najpierw sherry 2 tyg, potem Niunia 2 tyg... :P Ja to nazywam "inhalacje wziewne". Bo jak 1 sunia zaczyna, to potem zaraz następne. Ale - tak, jak napisałam - grozi nam to w tym roku ze strony TYLKO 2 suczek: Żelka i Erka. Hipka i Felka - wysterylizowane. Pzdr. Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):A, nie. Jadę do akitek.:lol: Oj, plany sie pokomplikowały... Nas to czeka jakoś we wrześniu...Razy 2.:diabloti: Pzdr. Aaaa, do akitek...dobrej zabawy :p Tylko x2....? A. Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja to nazywam "inhalacje wziewne". Bo jak 1 sunia zaczyna, to potem zaraz następne. Ale - tak, jak napisałam - grozi nam to w tym roku ze strony TYLKO 2 suczek: Żelka i Erka. Hipka i Felka - wysterylizowane. Pzdr. To moje marzenie sterylka Sherry bo ma urojone choc na szczescie nie przechodzi ich tak zle. Ale niestety koszta tego zabiegu sa ogromne w szwecji i zwyczajnie nie stac mnie na to :( Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja to nazywam "inhalacje wziewne". Bo jak 1 sunia zaczyna, to potem zaraz następne. Ale - tak, jak napisałam - grozi nam to w tym roku ze strony TYLKO 2 suczek: Żelka i Erka. Hipka i Felka - wysterylizowane. Pzdr. A Felka już pamiętam A. Quote
kaskaSz Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Życzę dobrej pogody na grilla. :) A cieczki u suczek mnie przerażają i chyba nigdy nie będę miała suczki. :roll: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Wiesz, jak nie masz żadnych planów hodowlanych - to zawsze można wysterylizować sunię. A tak przy okazji - suczki mojej rasy mają cieczkę RAZ w roku.:lol: Pzdr. Quote
Buszki Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):A ja bym baaaardzo chciała, aby Buszka i Bundustar zajrzały tutaj, do nas. W sumie dla jednej to dziecko, a dla drugiej - brat...:lol: Pzdr. To ja zajrzałam :lol:. Ślicznie Bosede wygląda na tych zdjęciach.A u Ainy,to jakiś taki dorosły się zrobił,prawie mężczyzna :evil_lol:.Jak te dzieci szybko rosną... Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Nawet nie wiesz, jak się cieszę na Waszą wizytę.:multi::lol: Pamiętaj o zapisaniu wybranych fotek BOSEDE. Pzdr. Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ja wlasnie m.in. dlatego ze nie mam hodowli to bym chciala zrobic jej sterylke ale nie stac mnie :( moze sie uda w ciagu roku szkolnego cos odlozyc ale to ogrmna suma :( Quote
Recommended Posts