pati1033 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 http://img34.imageshack.us/img34/7303/resizeofpsiaki1137.jpg no poslanko cudowne :loveu: super fotki :) Quote
jenis Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Imageshack - resizeofpsiaki1137 Świetny dywanik mają.Jestem pod wrazeniem ze Alvaro tak im pozwala;) Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 agnethka napisał(a):ze staffikami jest tak samo ;) Twój przykład świadczy o tym dobitnie... Maks i Spark napisał(a):Z wilczymi też :lol: A. Ale Wy macie TYLKO 2... bety napisał(a):...i z akitami amerykańskimi to samo :cool3: w kooopie fajniej :lol: Pzdr bety - słaby wynik - TYLKO 2 AA... agnethka napisał(a):Kynowiroza jak nic :lol: O, właśnie. Dobrze, że wymieniłaś nazwę choroby... Jaki to numerek statystyczny choroby?:evil_lol: Maks i Spark napisał(a):szmergiel złośliwy neuleczalny...:evil_lol: A. Hm, można to i tak nazwać...:lol: agnethka napisał(a):no to już po nas :evil_lol: przynajmniej wiem co mi dolega :diabloti: To samo chciałam powiedzieć.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 ewka i haker napisał(a):witamy:) jak tam u was jedziecie moze do Legnicy?pewnie nie Pewnie nie...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Buszki']W końcu wiem co mi dolega i że to nieuleczalne :evil_lol:.A mój PM chciał mnie na leczenie zapisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A teraz już na prawdę samodzielna próba wstawiania zdjęć. Dwa ostatnie chłopaki czekające aż nowi państwo wrócą z wakacji i wujcio Alvaro. Udało mi się ? Buszki - zdjęcia po prostu cudne!:loveu::loveu::loveu: Alvaro jest super do pozowania razem z baskami... To jest piękne! http://img34.imageshack.us/img34/5004/resizeofpsiaki1129.jpg I to! http://img10.imageshack.us/img10/5770/resizeofpsiaki1134b.jpg I to tez! http://img34.imageshack.us/img34/7303/resizeofpsiaki1137.jpg No, nie... wymiękam... Ja chcę taki dywanik!:placz: http://img24.imageshack.us/img24/7778/resizeofpsiaki1151.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Zaraz, zaraz, coś mi się liczenie nie zgadza... 3 staffiki i... czyżbys świadomie pomyliła się w liczeniu...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 O, właśnie! Przecież u Was tez jest kilka sztucerków... 3? Czy juz może więcej...? Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Pewnie nie...:lol: Pzdr. tak myślałam:-( Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Jeszcze kilka fotek z W-wy - dzięki Indze.:lol: Wywiad dla "Psia TV"... Grupa hodowlana Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 ewka i haker napisał(a):tak myślałam:-( Nigdy jeszcze nie byłam na wystaie w Legnicy, zawsze jakoś mi nie po drodze... Będę w Sopocie, Białymstoku, Warszawie (wrzesień)Chorzowie, może Poznań, może Kielce... No i wystawy zagraniczne.:lol: Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 o w telewizji:) w Sopocie akurat nie będę:( ale w Poznaniu oczywiście:D Quote
bety Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):bety - słaby wynik - TYLKO 2 AA... Pzdr. Dwa, ale za to jakie - nikt takich nie ma. :cool3::diabloti: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 ewka i haker napisał(a):o w telewizji:) w Sopocie akurat nie będę:( ale w Poznaniu oczywiście:D Tak, "Psia TV" ma być aktywna jakos w połowie sierpnia. Liczę, że nie wytną mojego wywiadu...:cool3: bety napisał(a):Dwa, ale za to jakie - nikt takich nie ma. :cool3::diabloti: Pzdr Fakt.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Czy ktoś chce jeszcze fotki BOSEDE African Elite? Oprócz Buszki, oczywiście...:lol: Bo mam ich jeszcze cos ok. 30. I to bynajmniej nie z wystawy warszawskiej... No, kto chętny? pzdr. Quote
bety Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Czy ktoś chce jeszcze fotki BOSEDE African Elite? Oprócz Buszki, oczywiście...:lol: Bo mam ich jeszcze cos ok. 30. I to bynajmniej nie z wystawy warszawskiej... No, kto chętny? pzdr. Wszyscy chcą, ale się wstydzą powiedzieć.:p Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Rinuś']Umówiliście się na białe stroje?:cool3: Tak, a co w tym takie dziwnego...? [quote name='bety']Wszyscy chcą, ale się wstydzą powiedzieć.:p Pzdr Wszyscy, czyli ... nikt?:cool1: Pzdr. Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale Wy macie TYLKO 2... Pzdr. ...i wystarczy....narazie :cool3: A. Quote
Buszki Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ja chcę fotki Bosede,oczywiście :lol:. Też bym coś wstawiła(skoro umiem :evil_lol: ,a w każdym bądz razie wczoraj umiałam :evil_lol::evil_lol:),ale internet mi znowu zwolnił :placz:.Może wieczorkiem coś się da zrobić ;). A Alvaro to udaje,że go nie ma jak maluchy po nim skaczą :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Buszki']Ja chcę fotki Bosede,oczywiście :lol:. Też bym coś wstawiła(skoro umiem :evil_lol: ,a w każdym bądz razie wczoraj umiałam :evil_lol::evil_lol:),ale internet mi znowu zwolnił :placz:.Może wieczorkiem coś się da zrobić ;). A Alvaro to udaje,że go nie ma jak maluchy po nim skaczą :evil_lol:. No, przynajmniej jedna wyraźnie napisała, że chce fotki.:lol: A jak zapomniałas, jak się wstawia, to weź coś na wzmocnienie:evil_lol:... Mądry Alvaro, wie, że z baskami nie ma co zaczynać...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts