Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):O jednym i drugim :eviltong::p nieeee A. To, szczerze mówiąc, nie wiem, czy się cieszyć, że nie ma dr Katza, czy martwić, że wczorajsza zabawa była taka słaba...:cool3: agnethka napisał(a):a ja mam inne plany na ten czas :eviltong: Będziesz wnuki niańczyć? pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Goshka napisał(a):Asiaczku, a Bosede ( bo ja tak nie w temacie jestem) to Twój nowy nabytek? Piękne stworzonko, piękne:loveu: :loveu: Nie, nie, nie! BOSEDE to mój wnuczek (po I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI - Buszka x Abotere's ADUNBI - Gusio). I - dzięki łańcuchowi ludzi dobrej woli i dobrych chęci - spod Poznania pojechał na Łotwę!:lol::multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Hm, trochę wyprzedziłam czas...:cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Będziemy w takim razie wzajemnie trzymac kciuki. Ty - za nasze wyniki, a my - za poród/ wnuki... Pzdr. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):To, szczerze mówiąc, nie wiem, czy się cieszyć, że nie ma dr Katza, czy martwić, że wczorajsza zabawa była taka słaba...:cool3: pzdr. Mówiłam, że nie miewam, a imprezka dobra była :lol: A. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agnethka napisał(a):eee..no jeśli się dzień wcześniej urodzą to będę niańczyć :lol: ale termin mamy na weekend akurat w dwudniową warszawską krajówkę :lol: (gdzie wstępnie miałam być) Będa małe faajnie :multi:, tylko trochę daleko :cool1: A. Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 O, to ja tez bede trzymac kciuki ! :lol: I za wystawe i za porod :multi: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Honey']O, to ja tez bede trzymac kciuki ! :lol: I za wystawe i za porod :multi: Honey A, Ciebie nie będzie w Warszawie....? A. Quote
gosiaja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, tak!:loveu: gosiaja - podziwiam Twoja znajomośc komputera i innych takich różnych "przyległości" do kompa...:lol: Pzdr. ja się tam na takich żeczach nie znam tylko się bawię i czasami coś wychodzi Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Maks i Spark - widze, ze Warszawke masz w podpisie, wiec mam nadzieje, ze nie wezmisz mi za zle, ale... ja naprawde nieee llllubie Warszawy ;) Poza tym ja rowniez oczekuje wlasnie dwoch porodow.... Ale kibicowac bede wszystkim !!! :multi: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agnethka napisał(a):no mam nadzieję, że będą - pytam się suczy czy zaszła, ale ona milczy i nie chce mi powiedzieć :roll: a czemu daleko? ...tajemnicza :p, no daleko, do maluszków jak sie urodzą, żeby je zmolestować ewentualnie ;) A. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agnethka napisał(a):pewnie chce mi kinder suprise zrobić ;) czy ja wiem? czy daleko? z Warszawy wcale nie aż tak daleko ;) Ciekawe ile będzie maluchów ? nie wiem ile jest kliometrów...nie sprawdzałam :oops: A. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 gosiaja napisał(a):ja się tam na takich żeczach nie znam tylko się bawię i czasami coś wychodzi Skromnisia... Honey napisał(a):Maks i Spark - widze, ze Warszawke masz w podpisie, wiec mam nadzieje, ze nie wezmisz mi za zle, ale... ja naprawde nieee llllubie Warszawy ;) Poza tym ja rowniez oczekuje wlasnie dwoch porodow.... Ale kibicowac bede wszystkim !!! :multi: E, nie zwracaj na to uwagi, gdzie kto mieszka. Liczy się ZAWSZE człowiek.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Honey napisał(a):Maks i Spark - widze, ze Warszawke masz w podpisie, wiec mam nadzieje, ze nie wezmisz mi za zle, ale... ja naprawde nieee llllubie Warszawy ;) Poza tym ja rowniez oczekuje wlasnie dwoch porodow.... Ale kibicowac bede wszystkim !!! :multi: Nie ja ma Warszawę...;), nie nie wezmę, ale szkoda, bo Warszawa jest ok.:lol: A fajne masz te długouche niebieskie "małe" :p, aż ręce świeżbią, że by je wymiętosić ;):lol: A. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agnethka napisał(a):dowiemy się we wrześniu ;) trasa optymalna: Warszawa - Bychawa to 198km ale offujemy Asiaczkowi galerie :evil_lol: zaraz nas pałą pogoni :evil_lol: O kurka, trochę kilometrów.... nie pogoni, dobra i łagodna jest...:p;) A. Quote
bety Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Hm, wchodzę se tutaj patrzę, od ostatniej wizyty (rano) mam trzy strony do nadrobienia :-o - myślę sobie "jak nic Asiaczek fotami przywalił" :multi:. A tu co .......... GAAAAAAAAADAAAAAANINAAAAAAAAA :angryy: Tylko bla, bla, bla i ple, ple ple. No ludzie tak się nie robi. :shake::evil_lol::mad:;) Pzdr Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='bety']Hm, wchodzę se tutaj patrzę, od ostatniej wizyty (rano) mam trzy strony do nadrobienia :-o - myślę sobie "jak nic Asiaczek fotami przywalił" :multi:. A tu co .......... GAAAAAAAAADAAAAAANINAAAAAAAAA :angryy: Tylko bla, bla, bla i ple, ple ple. No ludzie tak się nie robi. :shake::evil_lol::mad:;) Pzdr Marudzisz :eviltong: A. Quote
bety Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a): Tak, taka trikolorowa wisieneczka:loveu:. A ten torcik, to kto miałby nim być? Torcik - cała reszta Asiaczkowych basków. :cool3: Pzdr Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agnethka napisał(a):no ale jakbym mieszkała bardziej na południu to by dalej było :evil_lol: wiec jest nawet blisko ;) daleko to my pod Poznań na randkę jechaliśmy :lol: no jak mówisz, że nie pogoni to dobrze :p Tak w takim razie, jest nawet całkiem blisko :evil_lol:;) Aaaa, kawaler spod Poznania, ładny ? A. Quote
bianka19 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Heej;) My tutaj pierwszy raz , ale napewno nie ostatni :cool3: Fotki są śliczne , będziemy zaglądać :loveu::loveu: Quote
Mudik Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Uff, nadrobiłam zaległości, fotki super zwłaszcza z par i grupy hodowlanej. Bosede słodziak:loveu::loveu::loveu:, a coż takiego przeskrobał? Asiu masz taką minę,ze strach się bać!:-o:evil_lol: A Maśka piękna,jak ona urosła, dopiero co taka kluseczka była do miętoszenia , a tu juz jaka pannica!:cool3::cool3: Choć w ruchu najbardziej podoba mi się Kika:loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='agnethka']dowiemy się we wrześniu ;) trasa optymalna: Warszawa - Bychawa to 198km ale offujemy Asiaczkowi galerie zaraz nas pałą pogoni Hm, rzeczywiście, nie tak daleko... Nie, Asiaczek nie pogoni...:lol: [quote name='Maks i Spark']O kurka, trochę kilometrów.... nie pogoni, dobra i łagodna jest... A. Jak dla mnie - to całkiem blisko.:lol: No właśnie, Jestem dobra i łagodna...:evil_lol: [quote name='bety']Hm, wchodzę se tutaj patrzę, od ostatniej wizyty (rano) mam trzy strony do nadrobienia :-o - myślę sobie "jak nic Asiaczek fotami przywalił" :multi:. A tu co .......... GAAAAAAAAADAAAAAANINAAAAAAAAA :angryy: Tylko bla, bla, bla i ple, ple ple. No ludzie tak się nie robi. Pzdr Spox. Fotki tez będą. [quote name='Maks i Spark']Marudzisz A. O, właśnie!:evil_lol: [quote name='bety']Torcik - cała reszta Asiaczkowych basków. Pzdr Jeeee, koffam Cię za te słowa!:loveu: [quote name='agnethka']no ale jakbym mieszkała bardziej na południu to by dalej było wiec jest nawet blisko ;) daleko to my pod Poznań na randkę jechaliśmy :lol: no jak mówisz, że nie pogoni to dobrze :p Potwierdzam raz jeszcze - nie pogoni... [quote name='Maks i Spark']Tak w takim razie, jest nawet całkiem blisko Aaaa, kawaler spod Poznania, ładny ? A. No, widzisz. Kilka postów i od razu można zdanie zmienic... [quote name='bianka19']Heej My tutaj pierwszy raz , ale napewno nie ostatni Fotki są śliczne , będziemy zaglądać Witaj! Cieszymy się, że zajrzał do nas Nowy Gość.:lol: [quote name='Mudik']Uff, nadrobiłam zaległości, fotki super zwłaszcza z par i grupy hodowlanej. Bosede słodziak, a coż takiego przeskrobał? Asiu masz taką minę,ze strach się bać! A Maśka piękna,jak ona urosła, dopiero co taka kluseczka była do miętoszenia , a tu juz jaka pannica!:cool3::cool3: Choć w ruchu najbardziej podoba mi się Kika:loveu::multi: Bosede? Nie pamiętam, pewnie jakąś drobnostkę... Wziełam go za karczycho, a on w histerię wpadł! Wrzasku narobił, jakbym go co najmniej biła...:crazyeye: Kika jest super w biegu! Artur przyłożył się do nauki. Powtórzę mu Twoje słowa, będzie mu baaaardzo przyjemnie.:lol: [quote name='deer_1987']Nareszcie tu mamy czas zajrzec!! Ah, zapracowana kobieto! Witaj i tym bardziej cieszymy się na Twoja wizytę.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Hahaha, ja bym się tutaj zastanowiła... http://images44.fotosik.pl/169/e5e71e02ff531c60med.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts