Asiaczek Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Ja przesadzam? Ja?! :crazyeye: OK. Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie docenia...:placz: Idę "robić" moja stronę. Niech tam... Pzdr. Quote
agabass Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja przesadzam? Ja?! :crazyeye: OK. Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie docenia...:placz: Idę "robić" moja stronę. Niech tam... Pzdr. rób stronę dopieść ją porządnie hehehe Quote
Matagi Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :eviltong: Asiaczek napisał(a):Ja przesadzam? Ja?! :crazyeye: OK. Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie docenia...:placz: Idę "robić" moja stronę. Niech tam... Pzdr. Nieprawda!!!!!!!!!!:cool1: :angryy: Ja na ten sam przykład!:loveu: :eviltong: I co?;) Łyso Ci????:evil_lol: ;) Quote
sylrwia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Asiaczek napisał(a):Dlaczego, do jasnej anielki, nikt tu nie zagląda?! Baski starają się pięknie pozować do zdjęć, ja się staram zrobić piękne zdjęcia, a tu cisza... Ładnie to tak?:placz: Pzdr. Zagladaja, zagladają:eviltong: no nie zawsze piszą ale zagladaja:p Quote
Basenji Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 A ty zaglądasz do Kociokwiku, gdzie Twoi podopieczni ratują świat i nie mają żadnego wsparcia od swoje pańci o sercu z kamienia!:cool3: Zdrówko Quote
Asiaczek Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Matagi']:eviltong: Nieprawda!!!!!!!!!!:cool1: :angryy: Ja na ten sam przykład!:loveu: :eviltong: I co?;) Łyso Ci????:evil_lol: ;) Matagi - boshe, jak ja Cię dawno nie słyszałam, nie widziałam!!!! A Ty jesteś!!! HURA!!! Strasznie się cieszę, że się odezwałaś. Super!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 sylrwia napisał(a):Zagladaja, zagladają:eviltong: no nie zawsze piszą ale zagladaja:p A, toś Ty taki ścichapęk jesteś, co?! Nonono... Dobrze wiedzieć. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Basenji napisał(a):A ty zaglądasz do Kociokwiku, gdzie Twoi podopieczni ratują świat i nie mają żadnego wsparcia od swoje pańci o sercu z kamienia!:cool3: Zdrówko Dobra,dobra. Znajdę czas w tym tygodniu. Ale proszę mnie przekupić jakimś fajoskim zdjęciem Piesiaka. Pasi?:lol: pzdr. Quote
Czoko Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Zaglądają, zaglądają - nawet u siebie nie mają czasu coś nowego wkleić gdy do domu wracają w nocy a w subskrypcji jest dużo znajomych - i podziwiają wszystkie Baski a zwłaszcza znajome. Quote
Elitesse Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Dlaczego, do jasnej anielki, nikt tu nie zagląda?! Baski starają się pięknie pozować do zdjęć, ja się staram zrobić piękne zdjęcia, a tu cisza... Ładnie to tak?:placz: Pzdr. ja zagladam ale sie nie odzywam :eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Czoko napisał(a):Zaglądają, zaglądają - nawet u siebie nie mają czasu coś nowego wkleić gdy do domu wracają w nocy a w subskrypcji jest dużo znajomych - i podziwiają wszystkie Baski a zwłaszcza znajome. Muszę uwierzyć... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Elitesse napisał(a):ja zagladam ale sie nie odzywam :eviltong: A to dlaczego?! Ja u Ciebie jestem b.częstym gościem... Pzdr. Quote
Cerber Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Heh witam w Twojej basjendżowskiej galerii... :razz: :razz: świetne masz psiory i widzę,że idziemy łep w łep stronicami w galerii :D:D:D:D fajnie, zaglądnij i do mnie... ;) ;) ;) wbenerku jest odsyłacz :D:D:DD::D:D:D Pozdrawiam :) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Cerber - zaglądnę dzisiaj wieczorem i pewnie przez kilka najbliższych dni będę tam siedziała i oglądała przede wszystkim zdjęcia.:lol: Cieszę się, że jesteś tutaj, z nami. Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Asiaczek napisał(a):A to dlaczego?! Ja u Ciebie jestem b.częstym gościem... Pzdr. jakos nie mam weny na pisanie :roll: czuje sie jakas stlamszona i wypluta :shake: moze to wina tej pogody i ciaglych ciemnosci ? Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Elitessku - a coś ostatnio pisałaś o nieco innej przyczynie złego samopoczucia... Może to "to?:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Asiu! A ja dziś Was wcale nie odwiedziłam nawet się przywitać a było nam bardzo miło że jako jedna z pierwszych i nielicznych zauważyłaś nowe zdjęcia.Teraz też wpadłam tylko na momencik - zaraz wraca mąż i Krzyś... Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Czoko - oj, biednaś Ty z tym komputerem, biedna... U nas każdy ma swój i nie ma problemów!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Jak Wam się podobają? Córcia i tatuś.:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 A ja tak nieśmiało zapytam:razz: kto się szykuje na bycie mamuską?:eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Nie mogłam sobie odmówić... Komisja wojskowa: - Zawód ojca? - Ojciec nie żyje... - Ale kim był?! - Gruźlikiem... - Ale co robił?!! - Kaszlał... - Ale z czego żył?!!! Z tego się przecież nie żyje! - Przecież mówię, że nie żyje... :lol::lol::lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 sylrwia napisał(a):A ja tak nieśmiało zapytam:razz: kto się szykuje na bycie mamuską?:eviltong: Jak wszystko dobrze pójdzie, to Felka zostanie mamcią (na początku stycznia 2007).:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Asiaczek']Elitessku - a coś ostatnio pisałaś o nieco innej przyczynie złego samopoczucia... Może to "to?:lol: Pzdr. a myslalam ze mnie lubisz i mi dobrze zyczysz :evil_lol: Quote
Czoko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Asiaczek']Jak Wam się podobają? Córcia i tatuś.:lol: Pzdr. Świetne ujęcie. Podobni jak dwie krople wody - ale kto to? Quote
Recommended Posts