M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dzień dobry w piąteczek :p ładne Imageshack - resizeofimg2434 ....ja też mam BOSEDE :eviltong: A. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Cd. fotek BOSEDE Tak się karze niegrzecznego chłopczyka...:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry w piąteczek :p ładne Imageshack - resizeofimg2434 ....ja też mam BOSEDE :eviltong: A. O, już na nogach?:crazyeye: Ja stawiałam, że gdzieś około południa zjawisz się na DGM... Jak Wasze okolice po burzach? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Cd. BOSEDE BOSEDE ze swoim starszym wujem (?) - JUMA MONGO Asiaczek FCI Z najlepszym kolegą - misiem... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Cd. zabaw z misiem... I znowu z wujkiem? Jumcią. Na kolanach u Ingi:lol: Nie dość, że na kolanach u Ingi, to jeszcze z Jumcią:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Cd. Wujek Jumaszka nadal zainteresowany BOSEDE... Rączka od parasolki tez może byc baaaardzo zajmująca... ...ale na rączkach u Ingi - najbezpieczniej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Kaya napisał(a):Obie gromadki Asiaczkowe i Maśkowe :eviltong: Oj, chyba nie będzie mi się chciało...:oops: Maks i Spark napisał(a): ....ja też mam BOSEDE :eviltong: A. O, a kiedy wstawisz? I gdzie? Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 http://img223.imageshack.us/img223/9194/resizeofimg2464.jpg nadal poluje na parasolkę się pobawiłam i coś takiego wyszło Quote
bety Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Bo ja chyba coś miałam w ręce, nie pamiętam. No i brawa dla fotografa za refleks... Pzdr. ...i cierpliwość. ;) Dzięki. :B-fly:;) [quote name='Asiaczek']No i gwiazda wystawy warszawskiej - BOSEDE African Elite:loveu: Prawda - GWIAZDA z niego - taka wisienka na torcie. :loveu: Pzdr Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):O, już na nogach?:crazyeye: Ja stawiałam, że gdzieś około południa zjawisz się na DGM... Jak Wasze okolice po burzach? Pzdr. U nas nie jest źle :p A. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):O, a kiedy wstawisz? I gdzie? Pzdr. Jest u nas, chyba widziałaś... A. Quote
Honey Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Od ok. 2 tygodni Hipka i Erka jakos potraciły apetyt. Dosmaczam im dając a to puszeczkę, saszetkę, rybkę, kiełbaskę itp., a one i tak "modlą się" nad miskami. Erka to je co 3 posiłek, a Erka, też jakoś tak... Oh, niech te upały juz się skończa, bo nie mam pojęcia, co im będę dawać do jedzenia potem...:mad: Pzdr. O! To nie tylko ja tak mam... http://img216.imageshack.us/img216/9508/resizeofimg2459.jpg :loveu: szkoooda, ze te maluchy tak szybko rosna Quote
pati1033 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 wiadomo, ze czekalam na fotki z Tamisia :loveu: bardzo dziekuje :loveu: (a czy moglabym je przekopiowac do swojej galerii? :oops:) ale Bosede jest cudny :loveu:- i zdjecia nie oddaja tak w pelni jego uroku moim zdaniem.. nie widac, ze taki malutki, mieciutki- widac tylko, ze przeslodki :loveu: oj mysle, ze zostanie on wielka gwiazda wystawowa i pogromca ringow :) a jakie on fajne miejsce podroznika mial :) http://img248.imageshack.us/img248/9327/resizeofimg1813.jpg Quote
pati1033 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 a nie :evil_lol: - ona normalnie na swoich 4 lapkach, z Bimem u boku, wlazla brama glowna :evil_lol: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 pati1033 napisał(a):a nie :evil_lol: - ona normalnie na swoich 4 lapkach, z Bimem u boku, wlazla brama glowna :evil_lol: To miała dobre wejście :p;), szkoda że was nie spotkałam, urocza dziewczynka :lol: A. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agnethka napisał(a):bo pati się skutecznie chowa na wystawach :lol: nawet jak jest na ringu, a ktoś siedzi przy ringu to jej nie widać :lol: Aha, to Ona tak "in coguto"...;) A. Quote
pati1033 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 bo ja po prostu malutka taka jestem :eviltong: i dzieki tej niewidzialnosci udalo mi sie przejsc z Tamisia przy ochronie i nas nie zauwazyli :evil_lol: Maks i Spark- no szkoda, ze nie udalo nam sie poznac :( Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='agnethka']jaki słodziaczek z BOSEDE :loveu::loveu::loveu::loveu: Oj, tak!:loveu: [quote name='gosiaja']http://img223.imageshack.us/img223/9194/resizeofimg2464.jpg nadal poluje na parasolkę się pobawiłam i coś takiego wyszło gosiaja - podziwiam Twoja znajomośc komputera i innych takich różnych "przyległości" do kompa...:lol: [quote name='bety']...i cierpliwość. ;) Dzięki. :B-fly:;) Prawda - GWIAZDA z niego - taka wisienka na torcie. :loveu: Pzdr Tak, taka trikolorowa wisieneczka:loveu:. A ten torcik, to kto miałby nim być? [quote name='Maks i Spark']U nas nie jest źle :p A. Mówisz o swoim samopoczuciu czy o sytuacji na ulicy...?:evil_lol: [quote name='Maks i Spark']Jest u nas, chyba widziałaś... A. A, myślałam, że o jakichs innych piszesz... [quote name='Honey']O! To nie tylko ja tak mam... http://img216.imageshack.us/img216/9508/resizeofimg2459.jpg :loveu: szkoooda, ze te maluchy tak szybko rosna Zawsze powtarzam, że ten, kto wyhoduje basenji miniaturowe - zbije majątek!:evil_lol: [quote name='pati1033']wiadomo, ze czekalam na fotki z Tamisia :loveu: bardzo dziekuje :loveu: (a czy moglabym je przekopiowac do swojej galerii? :oops:) ale Bosede jest cudny :loveu:- i zdjecia nie oddaja tak w pelni jego uroku moim zdaniem.. nie widac, ze taki malutki, mieciutki- widac tylko, ze przeslodki :loveu: oj mysle, ze zostanie on wielka gwiazda wystawowa i pogromca ringow :) a jakie on fajne miejsce podroznika mial :) http://img248.imageshack.us/img248/9327/resizeofimg1813.jpg Fotki możesz przekopiować - niech ida na zdrowie!:lol: A Bosede, fakt, był taki mięciutki, taki, no, pluszakowy.:loveu: [quote name='pati1033']bo ja po prostu malutka taka jestem :eviltong: i dzieki tej niewidzialnosci udalo mi sie przejsc z Tamisia przy ochronie i nas nie zauwazyli :evil_lol: Maks i Spark- no szkoda, ze nie udalo nam sie poznac :( pati1033 rzeczywiście jest drobną dziewczyną i cudownie zlewa się z tłumem. Dobrze, że chociaż Bimek jest "kawał chłopa" i czasami można pati wypatrzeć na wystawie dzięki psu...:diabloti: Ale pati ostatnio chowa Bimka do takiej brezentowej klateczki... Pzdr. Quote
pati1033 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a): Fotki możesz przekopiować - niech ida na zdrowie!:lol: A Bosede, fakt, był taki mięciutki, taki, no, pluszakowy.:loveu: . dziekuje bardzo, bardzo :loveu::loveu::loveu: oj zeby te szczeniaczki zostawaly takie mięciusie.... musze Bima chowac do klatki bo inaczej juz bym incognito nie byla :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Pewnie, znam cię! Ale ja Was zawsze wypatrzę! Takiej Pary, jak Wy, nigdzie nie ma...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 pati1033 napisał(a):bo ja po prostu malutka taka jestem :eviltong: i dzieki tej niewidzialnosci udalo mi sie przejsc z Tamisia przy ochronie i nas nie zauwazyli :evil_lol: Maks i Spark- no szkoda, ze nie udalo nam sie poznac :( ....może na Warszawskiej wrześniowej :p A. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):....może na Warszawskiej wrześniowej :p A. O, dobra myśl! Ja chyba tez powinnam być.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a): Mówisz o swoim samopoczuciu czy o sytuacji na ulicy...?:evil_lol: A, myślałam, że o jakichs innych piszesz... Pzdr. O jednym i drugim :eviltong::p nieeee A. Quote
Goshka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczku, a Bosede ( bo ja tak nie w temacie jestem) to Twój nowy nabytek? Piękne stworzonko, piękne:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts