Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jak po kolei, to po kolei. Czas na MALMSEY IN RED Asiaczek FCI:loveu:
Nie wiem czemu, ale Maśka ma najwięcej fotek ze wszystkich moich psiaków obecnych na wystawie. No, może oprócz BOSEDE (mój wnuczek)...

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI:loveu:

Maśka ze swoim ukochanym Ciupasem - owcz. polhalańskim.

Cdn.
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

agnethka napisał(a):
noo...ale Maśka ma fajnych kumpli ;)

W swoim domku, Maśkatakich duuuużych białasków ma 3 sztuki. No i jeszcze starszawa cocker spanielka. A, i jeszcze suczka basenji - ZULI.:lol:

Pzdr.

Posted

I ostatnia porcja foteczek Maśki, tym razem fotki dzięki uprzejmości Moon light...:lol:

Zaraz musze wychodzić; po powrocie - następne dziewczyny w mini serialu wystawowym...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzięki! Jeszcze się popytam w sklepie. Ale przynajmniej juz wiem, o co się pytac.;)
Pzdr.

bez filtra z filtrem

[quote name='Asiaczek']Czyli na to, w jaki sposób zamieniasz fotki w linki, zależy od programu operacyjnego. dobrze wiedziec.:lol:
Pzdr.

nie od programu operacyjnego tylko od przeglądarki ;)

Posted

nie mam czasu zbyt na net ale obiecane fotki seria z cyklu oglądamy film

dla Kiszki nieciakawy więc przysypia :cool3:

fotki szaleńczo gonitwowe wieczorem

Posted

[quote name='gosiaja']
nie od programu operacyjnego tylko od przeglądarki ;)
A, racja.
Dzięki za lekcję poglądowo-filtrową.:lol:

[quote name='bety']Ale Maśka miała fotografów - gwiazda z niej bo "paparazzi" za nią jeżdżą.:evil_lol:
Pzdr
Ale trzeba przyznać, że kobitka jest fotogeniczna, prawda?

[quote name='pati']nie mam czasu zbyt na net ale obiecane fotki seria z cyklu oglądamy film
fotki szaleńczo gonitwowe wieczorem
pati - bardzo Ci dziękuję za fotki. Nawet nie wiesz, jaką mi zrobiłaś przyjemność...
Kiska=Kiszka...:loveu:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale trzeba przyznać, że kobitka jest fotogeniczna, prawda?

Prawda. :lol: Pewnie stąd to wzięcie u fotografów. :cool3:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Prawda. :lol: Pewnie stąd to wzięcie u fotografów. :cool3:
Pzdr
... a to przecież jeszcze małolata...:lol:

[quote name='Goshka']A Jumaszkę to ja często podziwałam na litewskich wystawach:loveu:

Ale Ciupas ma jęzor w kształcie serduszka -- "co w sercu to i na języku":eviltong:
http://img40.imageshack.us/img40/3750/resizeofimg2470jpga.jpg
A wiesz, że ja tego języczka w kształcie serca nie zauwazyłam...

Pzdr.:lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Maska jest przesliczna !! :loveu::loveu: nowa gwiazda z niej rosnie :loveu::loveu:

Elitessku Kochany, obyśmy tylko nie zapeszyli... tfu, tfu, tfu...

Pzdr.

Posted

Od ok. 2 tygodni Hipka i Erka jakos potraciły apetyt. Dosmaczam im dając a to puszeczkę, saszetkę, rybkę, kiełbaskę itp., a one i tak "modlą się" nad miskami. Erka to je co 3 posiłek, a Erka, też jakoś tak... Oh, niech te upały juz się skończa, bo nie mam pojęcia, co im będę dawać do jedzenia potem...:mad:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Od ok. 2 tygodni Hipka i Erka jakos potraciły apetyt. Dosmaczam im dając a to puszeczkę, saszetkę, rybkę, kiełbaskę itp., a one i tak "modlą się" nad miskami. Erka to je co 3 posiłek, a Erka, też jakoś tak... Oh, niech te upały juz się skończa, bo nie mam pojęcia, co im będę dawać do jedzenia potem...:mad:

Pzdr.

jakie upały....raptem drugi dzień jest cieplej, zakochały się dziewczyny :loveu:

A.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Moje jedzą teraz raz dziennie wieczorem.
Był też taki okres czasu kiedy było gorąco a one i rano się domagały jedzenia. Nie dogodzi się :lol:.

Tylko widzisz, pozostałe jedza normalnie, 3 razy dzieniie i nie wybrzydzają... Jedynie Hipka i Erka...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tylko widzisz, pozostałe jedza normalnie, 3 razy dzieniie i nie wybrzydzają... Jedynie Hipka i Erka...

pzdr.

Oj glupie nie sa, na smierc sie nie zaglodza ;)