Russellka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Przesłodkie te szczyle :loveu: Ja też tak robiłam, z tym kopiowaniem (chodzi mi o sposób Asiaczka), ale teraz mając internet explorera muszę robić tak jak Mudik :diabloti: Pozdrawiam! Quote
Buszki Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Synchron, jak synchron, ale jakie pulpety!:loveu: Pzdr. Oj tam zaraz pulpety :roll:.To telewizja pogrubia :evil_lol:. Quote
M&S Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Buszki napisał(a):Oj tam zaraz pulpety :roll:.To telewizja pogrubia :evil_lol:. dobre...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
AMIŚKA Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 I czekam ,jak wszyscy na foty z warszawskiej:razz::evil_lol::evil_lol: /[SIZE=1]a może gdzieś mój KROKUSIK zawieruszył się:razz:/ Quote
stratoos Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Heej :) Wpaliśmy się przywitać. Też czekamy na fotki :razz: Quote
Mudik Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='agnethka']Asiaczku w końcu Ci wysłałam :evil_lol: Sorki za offa:oops:, nie wiedziam agnethka, ze masz "ofsika":loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='gosiaja']podam dwa linki ale proponuję przejść się do sklepu i popytać może doradzą coś jeszcze HOYA FILTR POLARYZACYJNY KOłOWY 58 MM STANDARD APARATY CYFROWE HAMA FILTR POLARYZACYJNY KOłOWY 58 MM Dzięki! Jeszcze się popytam w sklepie. Ale przynajmniej juz wiem, o co się pytac.;) [quote name='pati1033']a ja witam srodowo :) i czekam na fotki z Warszawy :) [quote name='Goshka']No w końcu dotarłam:evil_lol: Zawsze gdzies sie po drodze zawieruszyłam, a tu tyle pieknych zdjęć. Asiaczku, jedno jest pewne- baski są niesamowicie FOTOGENICZNE!!:loveu: I ja czekam na zdjecia z Wawki:cool3: [quote name='dzasta']No to czekamy Asiaczku na fotki z Wawy :) OK, dziewczyny, dajcie mi jakieś pół godzinki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Russellka']Przesłodkie te szczyle :loveu: Ja też tak robiłam, z tym kopiowaniem (chodzi mi o sposób Asiaczka), ale teraz mając internet explorera muszę robić tak jak Mudik :diabloti: Pozdrawiam! Czyli na to, w jaki sposób zamieniasz fotki w linki, zależy od programu operacyjnego. dobrze wiedziec.:lol: [quote name='Buszki']Oj tam zaraz pulpety :roll:.To telewizja pogrubia :evil_lol:. Zgadzam się! To najszczersza prawda.:lol: [quote name='AMIŚKA']I czekam ,jak wszyscy na foty z warszawskiej:razz::evil_lol::evil_lol: /[SIZE=1]a może gdzieś mój KROKUSIK zawieruszył się:razz:/ AMISKO Kochana, wszystkie fotki psiaków innych niż baski dałam juz w ogólknym temacie o wystawie warszawskiej. I tam raczej nie było Krokusika...:cool3: [quote name='deer_1987']Ja tez czekam!! [quote name='stratoos']Heej :) Wpaliśmy się przywitać. Też czekamy na fotki :razz: Dajcie mi jeszcze jakieś pól godzinki. [quote name='agnethka']Asiaczku w końcu Ci wysłałam :evil_lol: Super, będę wypatrywała listonosza...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 No to lecimy po kolei, wg kolejności pojawiania się na ringu:lol:. Może tak być? JUMA MONGO Asiaczek FCI:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Cd. Jumaszki.:loveu: No i jak Wam podoba się Jumaszka po dłuuugiej nieobecności na DGM? Inga twierdzi, że Jumcia był trochę w zbyt dobrej kondycji... No, może tak z kilogram mógłby zrzucić, ale ogólnie wrażenie - superowe!. Jumcia otrzymał ocenę dosk.1, CAC i r.CACIB.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 A teraz braciszek - JAZZY BOY Asiaczek FCI. :lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 ewka i haker napisał(a):faaajne sa ile masz ich teraz w domu:) Gdyby były niefajne, to w życiu bym się nie "zaopiekowała" rasą...:lol: A w domu , no, mam ich kilka... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Super fotki :). Asiu przepraszam że nie na temat ale mogłabyś mi napisać po jakich jest rodzicach suka chow chow co była w Wawie na wystawie: Xewdis Cream od Halusku czy jakoś tak :modla:. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Błyskotka napisał(a):Super fotki :). Asiu przepraszam że nie na temat ale mogłabyś mi napisać po jakich jest rodzicach suka chow chow co była w Wawie na wystawie: Xewdis Cream od Halusku czy jakoś tak :modla:. Była suczka w mł. XSARA - CREM od Halusaku (AX Barbie Moravia x KALIAN CREM od Halusku), ur. 23.1.2008 r. oraz XEWIDS - CREM od Halusku ur. 23.1.2008 r., rodzice - jw., kl. posrednia oraz NANCY - ROSE od Halusku ur. 4-8-2006 r., (HOT COPY of the Royal Clyb x ANNY-BOON-HEARTH od Halusku), kl. ch. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Była suczka w mł. XSARA - CREM od Halusaku (AX Barbie Moravia x KALIAN CREM od Halusku), ur. 23.1.2008 r. oraz XEWIDS - CREM od Halusku ur. 23.1.2008 r., rodzice - jw., kl. posrednia oraz NANCY - ROSE od Halusku ur. 4-8-2006 r., (HOT COPY of the Royal Clyb x ANNY-BOON-HEARTH od Halusku), kl. ch. Pzdr. Dziękuję bardzo :). Quote
Dumisiowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Asiaczku! :loveu: Ale Jumaszek fajowsko się prezentuje...ale jaki on wielki!!!:crazyeye: Ale za to mój ulubieniec Dżezik :cool3: jest najsuperowszy:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Też jestem fanką Dżezika:loveu:, jeszcze, jeszcze fotek! Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Dumisiowa napisał(a):Asiaczku! :loveu: Ale Jumaszek fajowsko się prezentuje...ale jaki on wielki!!!:crazyeye: Ale za to mój ulubieniec Dżezik :cool3: jest najsuperowszy:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jumcia jest mocniejszy od Dżezika, no i na tej wystawie był w trochę zbyt dobrej kondycji. Wzrostowo sa chyba soie równi.:lol: Mudik napisał(a):Też jestem fanką Dżezika:loveu:, jeszcze, jeszcze fotek! Hm, fotek, na których jest Dżezik i/lub Jumcia - to juz nie mam. No, chyba, że wstawię te, które mam z konkurencji Grupa Hodowlana... pzdr. Quote
bety Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 A Asia jak zwykle dawkuje nam fotki po troszeczku. :cool1: Jumcia faktycznie wygląda okrąglutko, ale ja lubię takie pieski z ciałkiem. :cool3: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 agnethka napisał(a):oo...jak ja uwielbiam baskowe sesje ringowe :loveu: Zaraz bedą następne sesje ringowe...:lol: bety napisał(a):A Asia jak zwykle dawkuje nam fotki po troszeczku. :cool1: Jumcia faktycznie wygląda okrąglutko, ale ja lubię takie pieski z ciałkiem. :cool3: Pzdr Nie, to nie tak. Wczoraj juz nie miałam czasu na wstawianie fotek. Zaraz będzie następna część.:lol: sandrulka napisał(a):świetne psiaki!!! Zgadzam się.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts