Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Bundustar napisał(a):
Witam,
będzie krótko i zwięźle - nasz nowy przystojniak - BUNDUSTAR aka Benji:
Pozdrawiam

Ooooo, mój wnuczek!
Witamy Przystojniaka w Galerii Asiaczków!
Może jakies domowe foteczki Malucha?

Proszę, napiszcie, jak się Benji zaaklimatyzował, jakie ma problemy:evil_lol:, jakie osiągnięcia...

Bo ja mam sporo fotek BOSEDE, ale dopiero jutro zabiorę się za ich segregację i obróbkę.:lol:

Pzdr.

Posted

Założyliśmy Benjiemu fotobloga, na którym będą w miarę możliwości publikowane jego zdjęcia, krótkie notki, a także plany wystawowe i ogólnie podróżnicze. Adres: Fotoblog benji.flog.pl

Przyjechał wczoraj, podróż zniósł nadzwyczaj dzielnie i chyba całkowicie w swoim stylu, otóż większość po prostu przespał :lol: Zanim jeszcze przyjechał do nowego domu, został przedstawiony całej familii, na czele z sunią shar-pei Sabą. Pokazał charakterek i psica została błyskawicznie ustawiona. Noc oczywiście spędził w łóżku, a jakże, a od rana na zmianę byczył się, pakował na kolanka i próbował posmakować wszystkiego na swoim poziomie (choć lisia kita była tak intrygująca, że postanowił do niej doskoczyć). Obecnie ze zdziwionym wyrazem pyszczka obserwuje, jak tarzamy się po podłodze z piłeczką, próbując zachęcić go do zabawy. Twarda sztuka, nie daje się... Robi przy tym takie komiczne miny, że kwiczymy ze śmiechu. Poza tym, jest z niego taki delikates, że próbę ściągnięcia go z chodnika na trawnik kwituje miną pełną dezaprobaty :lol: Tak czy inaczej, jest z niego przebystrzak i totalna przylepa w jednym...:loveu:

Posted

To ja też witam,tylko że syneczka u Asiaczków,w końcu to też Asiaczek :evil_lol:.Już za nim tęsknię :placz:.Ale nie wyjechał na koniec świata,więc się zobaczymy :multi:.

Posted

[quote name='Bundustar']Założyliśmy Benjiemu fotobloga, na którym będą w miarę możliwości publikowane jego zdjęcia, krótkie notki, a także plany wystawowe i ogólnie podróżnicze. Adres: Fotoblog benji.flog.pl

Przyjechał wczoraj, podróż zniósł nadzwyczaj dzielnie i chyba całkowicie w swoim stylu, otóż większość po prostu przespał :lol: Zanim jeszcze przyjechał do nowego domu, został przedstawiony całej familii, na czele z sunią shar-pei Sabą. Pokazał charakterek i psica została błyskawicznie ustawiona. Noc oczywiście spędził w łóżku, a jakże, a od rana na zmianę byczył się, pakował na kolanka i próbował posmakować wszystkiego na swoim poziomie (choć lisia kita była tak intrygująca, że postanowił do niej doskoczyć). Obecnie ze zdziwionym wyrazem pyszczka obserwuje, jak tarzamy się po podłodze z piłeczką, próbując zachęcić go do zabawy. Twarda sztuka, nie daje się... Robi przy tym takie komiczne miny, że kwiczymy ze śmiechu. Poza tym, jest z niego taki delikates, że próbę ściągnięcia go z chodnika na trawnik kwituje miną pełną dezaprobaty :lol: Tak czy inaczej, jest z niego przebystrzak i totalna przylepa w jednym...:loveu:
Ooooo, od razu lepiej!:multi:
Fotoblog - fotoblogiem. Ale my chcemy tutaj, na DGM też widzieć trochę fotek Benjiego i czytać o jego podróżach, przeżyciach...
Da się to zrobić?

[quote name='Buszki']To ja też witam,tylko że syneczka u Asiaczków,w końcu to też Asiaczek :evil_lol:.Już za nim tęsknię :placz:.Ale nie wyjechał na koniec świata,więc się zobaczymy :multi:.
No tak. Mieszkacie niezbyt daleko od siebie...

Pzdr.

Posted

Wielke Brawa dla twojich wszystkich sukcesow-SUPER:multi:
[SIZE=2]Ale chcie napisac co s baskami moge robic jakis sport - moge biegac coursing - Iza juz biega coursing a jest to SUPER!;)

Nie wiem dla czego link na moje stronky otwara sie na starsze stronky- kdie mozliwost editowat moj profil?
www.basenji.wbs.cz

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, od razu lepiej!:multi:
Fotoblog - fotoblogiem. Ale my chcemy tutaj, na DGM też widzieć trochę fotek Benjiego i czytać o jego podróżach, przeżyciach...
Da się to zrobić?

Jasne, że się da. Jutro mu cyknę sesyjkę na spacerze, wersja exclusive dla DGM.

Jeśli chodzi o jego usposobienie, to domu raczej nie przypilnuje... Mamę przywitał zblazowanym spojrzeniem pokroju "ach tak, jesteś już... dobszsz..." i walnął w kimę...

Posted

Piękne te zdjęcia chartów w pędzie :loveu:
http://img404.imageshack.us/img404/3076/resizeofimg1592.jpg

I baaardzo podobały mi się słoneczniki.

O, to Kissunia szuka domku :sad:, trzymam kciuki aby tym razem na stałe.

[quote name='Bundustar']
Jeśli chodzi o jego usposobienie, to domu raczej nie przypilnuje... Mamę przywitał zblazowanym spojrzeniem pokroju "ach tak, jesteś już... dobszsz..." i walnął w kimę...
Hi, hi, skąd ja to znam :evil_lol:, Saidi też nie zawsze się fatyguje do drzwi jak ktoś przychodzi, spoziera tylko z kanapy :diabloti:

Posted

Rinuś napisał(a):
haha jeszcze nie wiem :) nie rób przez szybę :P

bety napisał(a):
Trzeba stosować filtry - ale dla mnie to jeszcze "czarna magia" :cool1:

Pzdr

filtr polaryzacyjny możne być Hoya jak do takich amatorskich zdjęć

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mam CANON EOS 450D + dokupiłam obiektyw: SIGMA APO DG 70-300 mm.

Ooo a dasz mi pomacac puszke w Bialymstoku ?:cool3::lol:
Czaje sie na jakiegos Canona i nie jestem jeszcze zdecydowana co dokladnie chce ;)

Posted

Wpadam na sekundkę jak zwykle w biegu - moze Dogo mi chociaż zapisze posta... subskrypcja też mi znika - może dlatego że dawno nic nie pisałam... ale zdjecia zdążyłam oglądnąć!
Pozdrawiam

Posted

Witamy po długiej przerwie! W tej galerii mam najwięcej do nadrobienia. :-o Skończyłam na 2315 str. i jeszcze tyle mi zostało. :mdleje: Ale cóż poradze, trzeba czytać jak się chce wiedzieć co u Asiaczków. ;)
Gratuluje wyników z Łotwy i Olsztyna. :klacz: Ja do Olsztyna się wybieram już od kilku lat i się wybrać nie mogę... W Białymstoku br. też nie wiem czy będę. :placz: Zdjęcia małych basków są świetne, czy mi się wydaje czy te baski są takie fajne grubiutkie ciut?
Zdjęcia TIR'ów rzeczywiście we wszystkich kolorach tęczy. :evil_lol:
Aha, jeszcze to zdjęcie mi się rzuciło w oczy: Imageshack - dscf0012ee8.jpg Fajne tyły. ;)
To by było na tyle z tego co nadrobiłam, potem poczytam resztę.
Pzdr.

Posted

[quote name='ewka i haker']wiesz moj sznaucer tez wymaga duuuzo pracy;)
to co jest na filmach to nie jest tak odrazu
Ja zaczynałam od sznaucerów olbrzymów i - choć nie trenowały agility - to miały pokończone POI i PTI. Więc wiem, że przy psach nic samo się nie zrobi. Te nasze osiągnięcia to praca, praca, i praca...

[quote name='hanacek']Wielke Brawa dla twojich wszystkich sukcesow-SUPER:multi:
[SIZE=2]Ale chcie napisac co s baskami moge robic jakis sport - moge biegac coursing - Iza juz biega coursing a jest to SUPER!;)

Nie wiem dla czego link na moje stronky otwara sie na starsze stronky- kdie mozliwost editowat moj profil?
www.basenji.wbs.cz

Hanacku - jak ja Was dawno nie widziałam u nas! Witaj!:multi::lol:
A o coursingu - pisałam.

Co do profilu - nie pomogę, nie znam się na tych sprawach ani trochę...:oops:

[quote name='Bundustar']Jasne, że się da. Jutro mu cyknę sesyjkę na spacerze, wersja exclusive dla DGM.
Hahaha, no to moje baski sa ciutkę inne. No, ale to grupa...
Jak ktoś przychodzi, to ZAWSZE witają w drzwiach i moooocno obwąchują...

[quote name='jamnicze']Piękne te zdjęcia chartów w pędzie :loveu:
http://img404.imageshack.us/img404/3076/resizeofimg1592.jpg

I baaardzo podobały mi się słoneczniki.
O, to Kissunia szuka domku :sad:, trzymam kciuki aby tym razem na stałe.
Hi, hi, skąd ja to znam :evil_lol:, Saidi też nie zawsze się fatyguje do drzwi jak ktoś przychodzi, spoziera tylko z kanapy :diabloti:
Tomoje jakieś takie nietypowe...?:crazyeye:

[quote name='anetta']
Co to jest?
http://img338.imageshack.us/img338/6701/resizeofimg1652.jpg
Coursing fantastyczny :crazyeye::loveu::loveu: Ja chyba bym nie umiała robić takich fot w biegu ;)
Oprawa wystawy super! Bardzo mi sie podoba. Nawet Księżniczka Sisi była :crazyeye: :evil_lol: Widziałam filmy :evil_lol:
Ten piesek to mix charcika włoskiego i sznaucera miniaturowego... Bardzo fajny psiaczek.:lol:
Ja I raz robiłam fotki podczas coursingu. Jakoś nie mogłam wyczuć najlepszego momentu; zawsze było albo za wcześnie albo nie ostro, albo za późno... Kilka jest fajnych, ale to jeszcze nie to...

Pzdr.

Posted

[quote name='gosiaja']filtr polaryzacyjny możne być Hoya jak do takich amatorskich zdjęć
A masz, gosiaja, jakiś link do tych filtrów? Albo możesz polecić jakiś konkretny filtr?

[quote name='Alicja']:cool1: ale miałam zaleglości :shake:
Ja do Was to aż się boję wchodzic...:diabloti:

[quote name='Iza.']Ooo a dasz mi pomacac puszke w Bialymstoku ?:cool3::lol:
Czaje sie na jakiegos Canona i nie jestem jeszcze zdecydowana co dokladnie chce ;)
Dam, dam.:lol:

[quote name='Korenia']Przyszłam powiedzieć PaPa :) Dzisiaj wyjeżdżamy z Amiśką na wieś :) Wracamu około połowy sierpnia ;) Do zobaczenia :) Miłego :)
Miłego wypoczynku, dbaj o Amiśkę i rób cudowne fotki mojej ulubienicy!

[quote name='Maks i Spark']Dobrego wtorku :p
A.
No, nie było źle...

[quote name='Honey']http://img194.imageshack.us/img194/4649/55940423.jpg
Jaki slodziak! :loveu:
Witaj!

[quote name='deer_1987']Witam sie serdecznie!!
My tez pozdrawiamy!

Pzdr.

Posted

[quote name='kaskaSz']Witamy po długiej przerwie! W tej galerii mam najwięcej do nadrobienia. :-o Skończyłam na 2315 str. i jeszcze tyle mi zostało. :mdleje: Ale cóż poradze, trzeba czytać jak się chce wiedzieć co u Asiaczków. ;)
Gratuluje wyników z Łotwy i Olsztyna. :klacz: Ja do Olsztyna się wybieram już od kilku lat i się wybrać nie mogę... W Białymstoku br. też nie wiem czy będę. :placz: Zdjęcia małych basków są świetne, czy mi się wydaje czy te baski są takie fajne grubiutkie ciut?
Zdjęcia TIR'ów rzeczywiście we wszystkich kolorach tęczy. :evil_lol:
Aha, jeszcze to zdjęcie mi się rzuciło w oczy: Imageshack - dscf0012ee8.jpg Fajne tyły. ;)
To by było na tyle z tego co nadrobiłam, potem poczytam resztę.
Pzdr.
Witaj! Cieszę się, że o nas nie zapomniałaś...
A "tyły" były robione na Łotwie, u nowych Właścicieli BOSEDE.:lol:

Pzdr.