Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Basia&Safi']Asiaczki :):):) ale was wymiziam w niedziele hihihi Gdzie? W Sopocie czy Białymstoku...? Pzdr. Quote
Bundustar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Witam, będzie krótko i zwięźle - nasz nowy przystojniak - BUNDUSTAR aka Benji: Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Bundustar napisał(a):Witam, będzie krótko i zwięźle - nasz nowy przystojniak - BUNDUSTAR aka Benji: Pozdrawiam Ooooo, mój wnuczek! Witamy Przystojniaka w Galerii Asiaczków! Może jakies domowe foteczki Malucha? Proszę, napiszcie, jak się Benji zaaklimatyzował, jakie ma problemy:evil_lol:, jakie osiągnięcia... Bo ja mam sporo fotek BOSEDE, ale dopiero jutro zabiorę się za ich segregację i obróbkę.:lol: Pzdr. Quote
Bundustar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Założyliśmy Benjiemu fotobloga, na którym będą w miarę możliwości publikowane jego zdjęcia, krótkie notki, a także plany wystawowe i ogólnie podróżnicze. Adres: Fotoblog benji.flog.pl Przyjechał wczoraj, podróż zniósł nadzwyczaj dzielnie i chyba całkowicie w swoim stylu, otóż większość po prostu przespał :lol: Zanim jeszcze przyjechał do nowego domu, został przedstawiony całej familii, na czele z sunią shar-pei Sabą. Pokazał charakterek i psica została błyskawicznie ustawiona. Noc oczywiście spędził w łóżku, a jakże, a od rana na zmianę byczył się, pakował na kolanka i próbował posmakować wszystkiego na swoim poziomie (choć lisia kita była tak intrygująca, że postanowił do niej doskoczyć). Obecnie ze zdziwionym wyrazem pyszczka obserwuje, jak tarzamy się po podłodze z piłeczką, próbując zachęcić go do zabawy. Twarda sztuka, nie daje się... Robi przy tym takie komiczne miny, że kwiczymy ze śmiechu. Poza tym, jest z niego taki delikates, że próbę ściągnięcia go z chodnika na trawnik kwituje miną pełną dezaprobaty :lol: Tak czy inaczej, jest z niego przebystrzak i totalna przylepa w jednym...:loveu: Quote
Buszki Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 To ja też witam,tylko że syneczka u Asiaczków,w końcu to też Asiaczek :evil_lol:.Już za nim tęsknię :placz:.Ale nie wyjechał na koniec świata,więc się zobaczymy :multi:. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Bundustar']Założyliśmy Benjiemu fotobloga, na którym będą w miarę możliwości publikowane jego zdjęcia, krótkie notki, a także plany wystawowe i ogólnie podróżnicze. Adres: Fotoblog benji.flog.pl Przyjechał wczoraj, podróż zniósł nadzwyczaj dzielnie i chyba całkowicie w swoim stylu, otóż większość po prostu przespał :lol: Zanim jeszcze przyjechał do nowego domu, został przedstawiony całej familii, na czele z sunią shar-pei Sabą. Pokazał charakterek i psica została błyskawicznie ustawiona. Noc oczywiście spędził w łóżku, a jakże, a od rana na zmianę byczył się, pakował na kolanka i próbował posmakować wszystkiego na swoim poziomie (choć lisia kita była tak intrygująca, że postanowił do niej doskoczyć). Obecnie ze zdziwionym wyrazem pyszczka obserwuje, jak tarzamy się po podłodze z piłeczką, próbując zachęcić go do zabawy. Twarda sztuka, nie daje się... Robi przy tym takie komiczne miny, że kwiczymy ze śmiechu. Poza tym, jest z niego taki delikates, że próbę ściągnięcia go z chodnika na trawnik kwituje miną pełną dezaprobaty :lol: Tak czy inaczej, jest z niego przebystrzak i totalna przylepa w jednym...:loveu: Ooooo, od razu lepiej!:multi: Fotoblog - fotoblogiem. Ale my chcemy tutaj, na DGM też widzieć trochę fotek Benjiego i czytać o jego podróżach, przeżyciach... Da się to zrobić? [quote name='Buszki']To ja też witam,tylko że syneczka u Asiaczków,w końcu to też Asiaczek :evil_lol:.Już za nim tęsknię :placz:.Ale nie wyjechał na koniec świata,więc się zobaczymy :multi:. No tak. Mieszkacie niezbyt daleko od siebie... Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 wiesz moj sznaucer tez wymaga duuuzo pracy;) to co jest na filmach to nie jest tak odrazu Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://img194.imageshack.us/img194/4649/55940423.jpg widze ze Poznaniak tak jak my:) Quote
hanacek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wielke Brawa dla twojich wszystkich sukcesow-SUPER:multi: [SIZE=2]Ale chcie napisac co s baskami moge robic jakis sport - moge biegac coursing - Iza juz biega coursing a jest to SUPER!;) Nie wiem dla czego link na moje stronky otwara sie na starsze stronky- kdie mozliwost editowat moj profil? www.basenji.wbs.cz Quote
Bundustar Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Ooooo, od razu lepiej!:multi: Fotoblog - fotoblogiem. Ale my chcemy tutaj, na DGM też widzieć trochę fotek Benjiego i czytać o jego podróżach, przeżyciach... Da się to zrobić? Jasne, że się da. Jutro mu cyknę sesyjkę na spacerze, wersja exclusive dla DGM. Jeśli chodzi o jego usposobienie, to domu raczej nie przypilnuje... Mamę przywitał zblazowanym spojrzeniem pokroju "ach tak, jesteś już... dobszsz..." i walnął w kimę... Quote
jamnicze Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Piękne te zdjęcia chartów w pędzie :loveu: http://img404.imageshack.us/img404/3076/resizeofimg1592.jpg I baaardzo podobały mi się słoneczniki. O, to Kissunia szuka domku :sad:, trzymam kciuki aby tym razem na stałe. [quote name='Bundustar'] Jeśli chodzi o jego usposobienie, to domu raczej nie przypilnuje... Mamę przywitał zblazowanym spojrzeniem pokroju "ach tak, jesteś już... dobszsz..." i walnął w kimę... Hi, hi, skąd ja to znam :evil_lol:, Saidi też nie zawsze się fatyguje do drzwi jak ktoś przychodzi, spoziera tylko z kanapy :diabloti: Quote
anetta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Asiaczek']Ha, świat jest taki malutki, prawda?:lol: Ojjjj tak, nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy ;) Co to jest? http://img338.imageshack.us/img338/6701/resizeofimg1652.jpg Coursing fantastyczny :crazyeye::loveu::loveu: Ja chyba bym nie umiała robić takich fot w biegu ;) Oprawa wystawy super! Bardzo mi sie podoba. Nawet Księżniczka Sisi była :crazyeye: :evil_lol: Widziałam filmy :evil_lol: Quote
gosiaja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Rinuś napisał(a):haha jeszcze nie wiem :) nie rób przez szybę :P bety napisał(a):Trzeba stosować filtry - ale dla mnie to jeszcze "czarna magia" :cool1: Pzdr filtr polaryzacyjny możne być Hoya jak do takich amatorskich zdjęć Quote
Iza. Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Mam CANON EOS 450D + dokupiłam obiektyw: SIGMA APO DG 70-300 mm. Ooo a dasz mi pomacac puszke w Bialymstoku ?:cool3::lol: Czaje sie na jakiegos Canona i nie jestem jeszcze zdecydowana co dokladnie chce ;) Quote
Korenia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Przyszłam powiedzieć PaPa :) Dzisiaj wyjeżdżamy z Amiśką na wieś :) Wracamu około połowy sierpnia ;) Do zobaczenia :) Miłego :) Quote
Czoko Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wpadam na sekundkę jak zwykle w biegu - moze Dogo mi chociaż zapisze posta... subskrypcja też mi znika - może dlatego że dawno nic nie pisałam... ale zdjecia zdążyłam oglądnąć! Pozdrawiam Quote
Honey Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 http://img194.imageshack.us/img194/4649/55940423.jpg Jaki slodziak! :loveu: Quote
kaskaSz Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Witamy po długiej przerwie! W tej galerii mam najwięcej do nadrobienia. :-o Skończyłam na 2315 str. i jeszcze tyle mi zostało. :mdleje: Ale cóż poradze, trzeba czytać jak się chce wiedzieć co u Asiaczków. ;) Gratuluje wyników z Łotwy i Olsztyna. :klacz: Ja do Olsztyna się wybieram już od kilku lat i się wybrać nie mogę... W Białymstoku br. też nie wiem czy będę. :placz: Zdjęcia małych basków są świetne, czy mi się wydaje czy te baski są takie fajne grubiutkie ciut? Zdjęcia TIR'ów rzeczywiście we wszystkich kolorach tęczy. :evil_lol: Aha, jeszcze to zdjęcie mi się rzuciło w oczy: Imageshack - dscf0012ee8.jpg Fajne tyły. ;) To by było na tyle z tego co nadrobiłam, potem poczytam resztę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='ewka i haker']wiesz moj sznaucer tez wymaga duuuzo pracy;) to co jest na filmach to nie jest tak odrazu Ja zaczynałam od sznaucerów olbrzymów i - choć nie trenowały agility - to miały pokończone POI i PTI. Więc wiem, że przy psach nic samo się nie zrobi. Te nasze osiągnięcia to praca, praca, i praca... [quote name='hanacek']Wielke Brawa dla twojich wszystkich sukcesow-SUPER:multi: [SIZE=2]Ale chcie napisac co s baskami moge robic jakis sport - moge biegac coursing - Iza juz biega coursing a jest to SUPER!;) Nie wiem dla czego link na moje stronky otwara sie na starsze stronky- kdie mozliwost editowat moj profil? www.basenji.wbs.cz Hanacku - jak ja Was dawno nie widziałam u nas! Witaj!:multi::lol: A o coursingu - pisałam. Co do profilu - nie pomogę, nie znam się na tych sprawach ani trochę...:oops: [quote name='Bundustar']Jasne, że się da. Jutro mu cyknę sesyjkę na spacerze, wersja exclusive dla DGM. Jeśli chodzi o jego usposobienie, to domu raczej nie przypilnuje... Mamę przywitał zblazowanym spojrzeniem pokroju "ach tak, jesteś już... dobszsz..." i walnął w kimę... Hahaha, no to moje baski sa ciutkę inne. No, ale to grupa... Jak ktoś przychodzi, to ZAWSZE witają w drzwiach i moooocno obwąchują... [quote name='jamnicze']Piękne te zdjęcia chartów w pędzie :loveu: http://img404.imageshack.us/img404/3076/resizeofimg1592.jpg I baaardzo podobały mi się słoneczniki. O, to Kissunia szuka domku :sad:, trzymam kciuki aby tym razem na stałe. Hi, hi, skąd ja to znam :evil_lol:, Saidi też nie zawsze się fatyguje do drzwi jak ktoś przychodzi, spoziera tylko z kanapy :diabloti: Tomoje jakieś takie nietypowe...?:crazyeye: [quote name='anetta'] Co to jest? http://img338.imageshack.us/img338/6701/resizeofimg1652.jpg Coursing fantastyczny :crazyeye::loveu::loveu: Ja chyba bym nie umiała robić takich fot w biegu ;) Oprawa wystawy super! Bardzo mi sie podoba. Nawet Księżniczka Sisi była :crazyeye: :evil_lol: Widziałam filmy :evil_lol: Ten piesek to mix charcika włoskiego i sznaucera miniaturowego... Bardzo fajny psiaczek.:lol: Ja I raz robiłam fotki podczas coursingu. Jakoś nie mogłam wyczuć najlepszego momentu; zawsze było albo za wcześnie albo nie ostro, albo za późno... Kilka jest fajnych, ale to jeszcze nie to... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='gosiaja']filtr polaryzacyjny możne być Hoya jak do takich amatorskich zdjęć A masz, gosiaja, jakiś link do tych filtrów? Albo możesz polecić jakiś konkretny filtr? [quote name='Alicja']:cool1: ale miałam zaleglości :shake: Ja do Was to aż się boję wchodzic...:diabloti: [quote name='Iza.']Ooo a dasz mi pomacac puszke w Bialymstoku ?:cool3::lol: Czaje sie na jakiegos Canona i nie jestem jeszcze zdecydowana co dokladnie chce ;) Dam, dam.:lol: [quote name='Korenia']Przyszłam powiedzieć PaPa :) Dzisiaj wyjeżdżamy z Amiśką na wieś :) Wracamu około połowy sierpnia ;) Do zobaczenia :) Miłego :) Miłego wypoczynku, dbaj o Amiśkę i rób cudowne fotki mojej ulubienicy! [quote name='Maks i Spark']Dobrego wtorku :p A. No, nie było źle... [quote name='Honey']http://img194.imageshack.us/img194/4649/55940423.jpg Jaki slodziak! :loveu: Witaj! [quote name='deer_1987']Witam sie serdecznie!! My tez pozdrawiamy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='kaskaSz']Witamy po długiej przerwie! W tej galerii mam najwięcej do nadrobienia. :-o Skończyłam na 2315 str. i jeszcze tyle mi zostało. :mdleje: Ale cóż poradze, trzeba czytać jak się chce wiedzieć co u Asiaczków. ;) Gratuluje wyników z Łotwy i Olsztyna. :klacz: Ja do Olsztyna się wybieram już od kilku lat i się wybrać nie mogę... W Białymstoku br. też nie wiem czy będę. :placz: Zdjęcia małych basków są świetne, czy mi się wydaje czy te baski są takie fajne grubiutkie ciut? Zdjęcia TIR'ów rzeczywiście we wszystkich kolorach tęczy. :evil_lol: Aha, jeszcze to zdjęcie mi się rzuciło w oczy: Imageshack - dscf0012ee8.jpg Fajne tyły. ;) To by było na tyle z tego co nadrobiłam, potem poczytam resztę. Pzdr. Witaj! Cieszę się, że o nas nie zapomniałaś... A "tyły" były robione na Łotwie, u nowych Właścicieli BOSEDE.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts