Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 deer_1987 napisał(a):A mi sie taki zachod podoba :D Może sobie fundnę taki filterek? Tylko musze najpierw poczytać troszkę o filtrach ogólnie. Bo ja zielona w te klocki... Pzdr. Quote
Iza. Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):A drogie są takie filtry...? To zalezy ;) sa i drogie i tanie, ale jednak lepiej zainwestowac w cos lepszego - drozszego. Te tansze moga zmieniac kolory np ;) Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 A możesz polecić jakąś firmę od filtrów? Czy może każda firma "aparatowa" np. CANON ma swoje filtry? Pzdr. Quote
taxelina Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 My mamy taki zeby moc focic w strone slonca :D Quote
Iza. Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):A możesz polecić jakąś firmę od filtrów? Czy może każda firma "aparatowa" np. CANON ma swoje filtry? Pzdr. Z tego co sie orientuje to Hoya ma dobre i w miare niedrogie filtry - jesli chodzi o filtry kolowe. Quote
Buszki Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Witam wszystkich. Mi też wreszcie udało się wejść :multi:,myślałam że te problemy to przez burze.Ale tak u wszystkich :evil_lol:. A najbardziej na zdjęciach,to mi się doopki kuńskie podobały :eviltong:. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 deer_1987 napisał(a):My mamy taki zeby moc focic w strone slonca :D Jaki, jaki? Iza. napisał(a):Z tego co sie orientuje to Hoya ma dobre i w miare niedrogie filtry - jesli chodzi o filtry kolowe. A, czyli firma HOYA. Już mam pierwszą informację nt. filtrów.:lol: Buszki napisał(a):Witam wszystkich. Mi też wreszcie udało się wejść :multi:,myślałam że te problemy to przez burze.Ale tak u wszystkich :evil_lol:. A najbardziej na zdjęciach,to mi się doopki kuńskie podobały :eviltong:. Hej! A ja jeszcze twoich ostatnich fotek + BOSEDE osobno nie wstawiłam. Te problemy z DGM potrafią skutecznie odstraszyć nawet najbardziej wytrwałych dogomaniaków... Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 co do filtrów to napisz na wątku fotograficznym może coś doradza a czym robisz zdjecia? tez chciałam jakiś filtr ale wole uzbierać najpierw na obiektyw Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 ewka i haker napisał(a):co do filtrów to napisz na wątku fotograficznym może coś doradza a czym robisz zdjecia? tez chciałam jakiś filtr ale wole uzbierać najpierw na obiektyw Mam CANON EOS 450D + dokupiłam obiektyw: SIGMA APO DG 70-300 mm. A z tym watkiem fotograficznym - dobra info. Pewnie tam zajrzę. Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 jak ja bym chciała mieć taki obiektyw ;( Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 obiecane fotki suczki poszukującej nowego domku. z Żelką (półsiostra) Zabawy z Keniem (brat) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 ewka i haker napisał(a):jak ja bym chciała mieć taki obiektyw ;( Jak bardzo będziesz zbierac finanse, to na pewno taki obiektyw będzie Twój... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Cd, fotek suni. Jeden boczek... I drugi boczek... Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 trzeba miec jeszcze z czego zbierać;) fajna ta sunia ile Twoje psy maja cm? Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']ładna sunia :p Imageshack - resizeofimg7446 A. Miałaś gdzieś wybyć, Kochaniutka, a Ty siedzisz na DGM... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 ewka i haker napisał(a):trzeba miec jeszcze z czego zbierać;) fajna ta sunia ile Twoje psy maja cm? Zgadzam się. Ale po drodze jest Mikołaj, Mikołajki, imieniny,urodziny, Dzień Dziecka itp. No i dobre świadectwo..... Możesz tak się umówić z Rodziną, że zamiast prezentów - finanse. Baski mają do 43 cm wysokości. Suczki sa niższe. pzdr. Quote
Buszki Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Śliczna ta sunia.A dlaczego szuka domu? Ja bym ją wzięła,ale wtedy to ja bym musiała szukać domu :-(.Razem z moim zwierzyńcem... Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Buszki napisał(a):Śliczna ta sunia.A dlaczego szuka domu? Ja bym ją wzięła,ale wtedy to ja bym musiała szukać domu :-(.Razem z moim zwierzyńcem... Dlaczego szuka domku? Bo zmieniła właściciela... więcej nie będę pisała... Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Witam po długiej nieobecnosci ;) Przeczytałam wszystko.GRATULACJE wynikow bardzo mnie ciesza bo uwielbiam Asiaczki :multi:Załuje ze nie mogłam jechac ale cóz sa rzeczy wazne i wazniejsze.Suczka cudowna z checia bym wzieła ale rodzice ;/ Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 i tak w taki sposób nie uzbieram;) a jak jest z ich szybkością bo to taka idealna M:D Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Sunia cudna, mam nadzieję, ze szybko znajdzie swój wymarzony domek :loveu: Jutro pokażę fotki komu trzeba, więc można trzymać kciuki, ale pisać tutaj na razie nic nie będę ;) Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Jezeli myślisz o agility z baskiem, to... chyba nie jest najlepszy pomysł. Baski generalnie nie sa aż tak nastawione na współprace z człowiekiem, żeby z nimi trenować jakis psi sport. No, może wyścigi... Basek to nie sznaucer, co to wykona Twoje polecenie po 1-razowej komendzie. Trzeba naprawde duuuuzo pracy, aby były efekty. choć na Zachodzie są tacy napaleńcy, co mają bardzo dobre osiągi z basenji na agility.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Florka_xyz napisał(a):Witam po długiej nieobecnosci ;) Przeczytałam wszystko.GRATULACJE wynikow bardzo mnie ciesza bo uwielbiam Asiaczki :multi:Załuje ze nie mogłam jechac ale cóz sa rzeczy wazne i wazniejsze.Suczka cudowna z checia bym wzieła ale rodzice ;/ Witamy! Zuza i Noddy napisał(a):Sunia cudna, mam nadzieję, ze szybko znajdzie swój wymarzony domek :loveu: Jutro pokażę fotki komu trzeba, więc można trzymać kciuki, ale pisać tutaj na razie nic nie będę ;) Jasne! Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Asiaczki :):):) ale was wymiziam w niedziele hihihi Quote
Recommended Posts