gosiaja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 fajna ta droga powrotna miłego poniedziałku życzę :) głaski dla psiaków Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 A teraz moje próby sfotografowania zachodu słońca, różnie mi to wychodziło, bo włączałam opcję "zachód", ale i na auto tez trenowałam. Samioceńcie! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Cd. ćwiczeń z ujęciami zachodeu słońca... I to juz wszystkie fotki z "wycieczki" na Węgry... Pzdr. Quote
dzasta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Super foteczki ale najbardziej spodobały mi się zdjęcia Erki z Pearl :loveu: Quote
Mudik Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Nadrobiłam zaległości, zazdroszczę wypadu i podziwiam Asiu, jednego dnia Węgry, następnego Warszawa, fotki super , cursingowe i baskowe, te z powrotu także zwłaszcza pole słoneczników, dla mnie tym bardziej było miło oglądać bo Godollo to rodzinne miasto mojej Sikurki, czy możesz sprawdzić w katalogu czy w spisie wystawców była może Zsusanna Pallagi, to moja znajoma od mudików , a głównie hodowczyni magyarw agarów i właścicielka pierwszego na Węgrzech charta polskiego. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 dzasta napisał(a):Super foteczki ale najbardziej spodobały mi się zdjęcia Erki z Pearl :loveu: Myslę, że Pearl przeczyta te pochwały... Mudik napisał(a):Nadrobiłam zaległości, zazdroszczę wypadu i podziwiam Asiu, jednego dnia Węgry, następnego Warszawa, fotki super , cursingowe i baskowe, te z powrotu także zwłaszcza pole słoneczników, dla mnie tym bardziej było miło oglądać bo Godollo to rodzinne miasto mojej Sikurki, czy możesz sprawdzić w katalogu czy w spisie wystawców była może Zsusanna Pallagi, to moja znajoma od mudików , a głównie hodowczyni magyarw agarów i właścicielka pierwszego na Węgrzech charta polskiego. Sprawdziłam; niestety ani pod lit. "P", ani pod "Z" nie było zarejestrowanej takiej osoby. Pzdr. Quote
sandrulka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 hej!! fajne fotki Erki! ślicznie się prezentuje! Ja kocham Węgry!! byłam tam 4 lata temu nad Balatonem i było cudownie! http://img200.imageshack.us/img200/8647/resizeofimg1796.jpg ooo.! ile słoneczników ! bardzo mi się podobają http://img169.imageshack.us/img169/281/resizeofimg1797.jpg fajne foto! zachody słońca są cudne :lol: pozdrawiam! Quote
Rinuś Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Fotki nie były robione przez szybę? Fajny zachód,ale troszkę za mocno słońce bije i oślepia :p Ja będę uparcie ćwiczyła nad morzem :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='sandrulka']hej!! fajne fotki Erki! ślicznie się prezentuje! Ja kocham Węgry!! byłam tam 4 lata temu nad Balatonem i było cudownie! http://img200.imageshack.us/img200/8647/resizeofimg1796.jpg ooo.! ile słoneczników ! bardzo mi się podobają http://img169.imageshack.us/img169/281/resizeofimg1797.jpg fajne foto! zachody słońca są cudne :lol: pozdrawiam! Hej, witaj! Ja na Węgrzech jestem tylko na wystawach. Tak więc niewiele widziałam... [quote name='Rinuś']Fotki nie były robione przez szybę? Fajny zachód,ale troszkę za mocno słońce bije i oślepia :p Ja będę uparcie ćwiczyła nad morzem :evil_lol: Oczywiscie, że przez szybę! Samochodową... A wiesz co zrobić, aby słońce tak nie oślepiało? [quote name='Izabela124.']Zachód bardzo ładny:p Witaj! Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 :loveu: piekne pole słoneczników, tylko szkoda, że takie w pędzie Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 sylrwia napisał(a)::loveu: piekne pole słoneczników, tylko szkoda, że takie w pędzie Wiesz, wyruszyliśmy z Godollo o 19.00 a w W-wie pod stadionem Gwardia bylismy o 6.15. Wiec szkoda było czasu na zatrzymywanie się... Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 obejrzałam zdjecia SUPER!!!! a charty robią wrażenie Quote
Russellka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Piękne zdjęcia, niebo niesamowite!!! :loveu: Quote
pati1033 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 super widoki w drodze powrotnej :) najbardziej mi sie podobaja sloneczniki :) i zachod slonca :) Quote
Honey Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 No coz, malo oryginalna bede, ale zgadzam sie z Pati ! :loveu: Quote
Rinuś Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Oczywiscie, że przez szybę! Samochodową... A wiesz co zrobić, aby słońce tak nie oślepiało? Witaj! Pzdr. haha jeszcze nie wiem :) nie rób przez szybę :P Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 ewka i haker napisał(a):obejrzałam zdjecia SUPER!!!! a charty robią wrażenie Russellka napisał(a):Piękne zdjęcia, niebo niesamowite!!! :loveu: pati1033 napisał(a):super widoki w drodze powrotnej :) najbardziej mi sie podobaja sloneczniki :) i zachod slonca :) Honey napisał(a):No coz, malo oryginalna bede, ale zgadzam sie z Pati ! :loveu: Widzę, że większość jest prawie tego samego zdania co do fotek: charty, słoneczniki i zachód słońca...:lol: Rinuś napisał(a):haha jeszcze nie wiem :) nie rób przez szybę :P Mądrala... Pzdr. Quote
bety Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Oczywiscie, że przez szybę! Samochodową... A wiesz co zrobić, aby słońce tak nie oślepiało? Trzeba stosować filtry - ale dla mnie to jeszcze "czarna magia" :cool1: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 bety - to ja czegoś takiego chyba jeszcze nie mam...:cool3: Pzdr. Quote
bety Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Asiaczek']bety - to ja czegoś takiego chyba jeszcze nie mam...:cool3: Pzdr. Ja też nie mam :cool3:, jakoś mnie to nie interesowało, ale wiem że się stosuje. Teraz mam inne zapotrzebowanie co do oprzyrządowania do aparatu. Ups,:ices_bla: przepraszam mam w domu filtry do starego aparatu chyba Zenita, ale do tego nie pasują. No i mam filtr "domowego pomyślunku";) ala "MacGyver" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - pamiętasz moje zdjęcie zaćmienia słońca z zeszłego roku - no to było właśnie przez niego robione tzn. to były trzy prześwietlenia kręgosłupa mojego taty (hi hi hi hi) :cool3::diabloti::cool3: Pzdr Quote
Błyskotka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Dzień Dobry :). Fajne zdjęcia :). Czekam na więcej :). P.S Ciekawe jak długo dogo będzie dobrze chodzić :roll:. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='bety']Ja też nie mam :cool3:, jakoś mnie to nie interesowało, ale wiem że się stosuje. Teraz mam inne zapotrzebowanie co do oprzyrządowania do aparatu. Ups,:ices_bla: przepraszam mam w domu filtry do starego aparatu chyba Zenita, ale do tego nie pasują. No i mam filtr "domowego pomyślunku";) ala "MacGyver" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - pamiętasz moje zdjęcie zaćmienia słońca z zeszłego roku - no to było właśnie przez niego robione tzn. to były trzy prześwietlenia kręgosłupa mojego taty (hi hi hi hi) :cool3::diabloti::cool3: Pzdr A drogie są takie filtry...? [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :). Fajne zdjęcia :). Czekam na więcej :). P.S Ciekawe jak długo dogo będzie dobrze chodzić :roll:. Błyskotko - rano i późnym wieczorem DGM chodzi jak "nówka sztuka nieśmigana", ale w ciągu dnia - to różnie bywa. Chociaz dzisiaj nie mogę narzekać... pzdr. Quote
Recommended Posts