M&S Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Cześć :) jaki podenek pięęękny Imageshack - resizeofimg1698 i azawakhi tam były :p łał ukradnę fotki Azawakhów z Warszawy, dobrze ? A. Quote
M&S Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Kradnij! Pzdr. Dobra, dzięki :lol: A. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Ponawiam. POSZUKUJĘ NOWEGO DOMU DLA 2,5-LETNIEJ SUCZKI BASENJI. Trikolorka, przyzwyczajona do mieszkania z innymi zwierzętami (koty i psy), lubiąca spać w łóżku ale i na swoim posłaniu tez, z dobrym apetytem. Rodowód nie został jeszcze wyrobiony, ale suczka ma metryczkę. Pomóżcie! Pzdr. Quote
M&S Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Asiaczek']Ponawiam. POSZUKUJĘ NOWEGO DOMU DLA 2,5-LETNIEJ SUCZKI BASENJI. Pzdr. ...a masz jej fotkę ? Trzymam kciuki za dobry nowy domek dla suni... A. Quote
Honey Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 http://img444.imageshack.us/img444/3549/resizeofimg1593jpga.jpg Charty w ruchu - cudo ! :loveu::loveu::loveu: Chart to byla i bedzie (z rozsadku) moja niespelniona milosc. Az Ci zazdroszcze, ze widzialas to na zywo i z bliska ! :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Tak, mam jej trochę fotek z ub.r. Jak skończę wstawiać Węgry, to wstawię jej fotki. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Asiaczek']Ponawiam. POSZUKUJĘ NOWEGO DOMU DLA 2,5-LETNIEJ SUCZKI BASENJI. Trikolorka, przyzwyczajona do mieszkania z innymi zwierzętami (koty i psy), lubiąca spać w łóżku ale i na swoim posłaniu tez, z dobrym apetytem. Rodowód nie został jeszcze wyrobiony, ale suczka ma metryczkę. Pomóżcie! Pzdr. Wysłałam pw. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Wysłałam pw. Juz odpowiedziałam. Dziekuję. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Cd. wystawy w Godollo. Ponieważ nie mam żadnych fotek z ringu, to po BIS'ie postanowiłam zrobić kilka pozowanych fotek BOB-kowej Panience, czyli Erce. Oto Erka najpierw w stójce a potem w biegu... Erkę prezentuje Pearl. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Cd. Fotki Erki, tym razem - w biegu... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Cd. Po tej serii fotek Erki - powrót do domu. Dzięki pięknej pogodzie (wyruszyliśmy dopiero ok. godz. 19.00) mam porobionych tez kilka fotek z trasy powrotnej. Przy okazji, piękne podziękowania dla Kasi S. vel Pearl, że zgodziła się pojechać ze mną na tę wystawę, pomagała przy psach, pięknie zaprezentowała Erkę w porównaniu o rasę i na BIs'ie. Myslę, że tez ma głowę pełną wrażeń...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Hm, widzę, że fotki to wstawiam chyba sama dla siebie... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ALe super zdjecia, a te charty w biegu cudo normalnie:loveu: Quote
bety Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, widzę, że fotki to wstawiam chyba sama dla siebie... Pzdr. Wcale że nie. :cool3: Pzdr Quote
Honey Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Erka i Pearl pieknie sie razem komponuja kolorystycznie ! :loveu: :lol: Quote
pati1033 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Honey napisał(a):Erka i Pearl pieknie sie razem komponuja kolorystycznie ! :loveu: :lol: zgadzam sie :) super razem wygladaja :) Quote
gosiaja Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, widzę, że fotki to wstawiam chyba sama dla siebie... Pzdr. wcale nie ale mi się dopiero teraz udało na dogo wbić a charty cudne i te futro no i oczywiście baski też mają piękne zdjęcia Quote
taxelina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 I w biegu i w stojce slicznie!!! dogo chodzi tak slabo ze wczesniej sie dostac sie nie moglam. Quote
Inkaa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, widzę, że fotki to wstawiam chyba sama dla siebie... Pzdr. My oglądmy zawsze i wszędzie, ale nie zawsze piszemy. ;) Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Izabela124. napisał(a):ALe super zdjecia, a te charty w biegu cudo normalnie:loveu: bety napisał(a):Wcale że nie. :cool3: Pzdr Honey napisał(a):Erka i Pearl pieknie sie razem komponuja kolorystycznie ! :loveu: :lol: pati1033 napisał(a):zgadzam sie :) super razem wygladaja :) stratoos napisał(a):Pięknie się prezentują :loveu: gosiaja napisał(a):wcale nie ale mi się dopiero teraz udało na dogo wbić a charty cudne i te futro no i oczywiście baski też mają piękne zdjęcia deer_1987 napisał(a):I w biegu i w stojce slicznie!!! dogo chodzi tak slabo ze wczesniej sie dostac sie nie moglam. Inkaa napisał(a):My oglądmy zawsze i wszędzie, ale nie zawsze piszemy. ;) Jak mnie wyrzuciło tak ok. 16-tej z DGM, to - pomimo licznych, bo np. 25 razy próbowałam prób - nie mogłam się zalogowac. Nawet wciskanie F5 nie pomagało... A teraz to juz mi się chce spac. Może jutro rano będzie dobrze. Bo widzę pewną zależność w działaniu DGM: im więcej osób zalogowanych, tym trudniej się wcisnąć ... Też to zauwazyliście? pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 No i ostatnia część fotek z Węgier - droga powrotna. Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts