Asiaczek Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Spójrzcie na numerację postów...:multi: Pzdr. Quote
Honey Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Po wielokrotnych probach udalo mi sie dzis zalogowac na dogo. I nawet zdjecia widze! :multi: Sliczne fotki, bardzo fajnie je sie oglada. :loveu: Podziwiam za wytrwalosc we wklejaniu ich na dogo, ja po kilku nieudanych probach zazwyczaj mam dosc na bardzo dlugo ;) Quote
jamnicze Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='Asiaczek']POSZUKUJĘ NOWEGO DOMU DLA 2,5-LETNIEJ SUCZKI BASENJI. Trikolorka, przyzwyczajona do mieszkania z innymi zwierzętami (koty i psy), lubiąca spać w łóżku ale i na swoim posłaniu tez, z dobrym apetytem. Rodowód nie został jeszcze wyrobiony, ale suczka ma metryczkę. Pomóżcie! Pzdr. Asiu napisz coś o niej więcej, może jakieś zdjęcie :razz: Ale fajne plakaty :p http://img229.imageshack.us/img229/5747/resizeofimg1573.jpg My z gosiaja jak idziemy na spacer też robimy za atrakcję turystyczną :evil_lol: Quote
pati1033 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ale fantastyczne zorganizowana ta wystawa na Wegrzech :crazyeye: bardzo mi sie podoba relacja- wiec czekam na te dalsze atrakcje :) sliczna ta reklama przy ringach, bardzo fajne otoczenie wystawy- super te stare budyneczki (uwielbiam takie miejsca), no i krolowa Sisi- rewelacja:multi: ale bym chciala na taka wystawe pojechac... tylko czemu znow same charciki... :-( Quote
Asiaczek Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 [quote name='Honey']Po wielokrotnych probach udalo mi sie dzis zalogowac na dogo. I nawet zdjecia widze! :multi: Sliczne fotki, bardzo fajnie je sie oglada. :loveu: Podziwiam za wytrwalosc we wklejaniu ich na dogo, ja po kilku nieudanych probach zazwyczaj mam dosc na bardzo dlugo ;) Ja tez nie mam cierpliwości; przedwczoraj i wczoraj to po prostu odpuściłam... [quote name='jamnicze']Asiu napisz coś o niej więcej, może jakieś zdjęcie :razz: Ale fajne plakaty :p http://img229.imageshack.us/img229/5747/resizeofimg1573.jpg My z gosiaja jak idziemy na spacer też robimy za atrakcję turystyczną :evil_lol: Fotki postaram się wstawić. A jak ja zobaczyłam te bannery, to nie mogłam sobie darować i porobiłam fotki...:lol: Co do tej atrakcji turystycznej w Waszych osobach, to nie dziwię się... [quote name='pati1033']ale fantastyczne zorganizowana ta wystawa na Wegrzech :crazyeye: bardzo mi sie podoba relacja- wiec czekam na te dalsze atrakcje :) sliczna ta reklama przy ringach, bardzo fajne otoczenie wystawy- super te stare budyneczki (uwielbiam takie miejsca), no i krolowa Sisi- rewelacja:multi: ale bym chciala na taka wystawe pojechac... tylko czemu znow same charciki... :-( charciki - bo to była wystawa coursingowców...i Twój czołg raczej by się nie załapał...;) Pzdr. Quote
taxelina Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Fajne te wystawowe migawki! my do nas zapraszamy jak tylko czas bedziesz miala ;) Quote
Asiaczek Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 W ciągu dnia - nie było siły wbić się na DGM, więc odpuściłam. Za to teraz postaram się wstawić troszkę fotek. Może się uda... Jak myślicie, co to jest...? I dlaczego ci ludzie tak się wypinają...? Obserwator... Hm.... o co tu może chodzić? Pzdr. Quote
pokoik1 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale to chyba wabik i zaraz zza krzaków wybiegną charty :multi: Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Kaya napisał(a):UFO wylądowało :eviltong::lol: Hm, nie do końca to prawda... pokoik1 napisał(a):Nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale to chyba wabik i zaraz zza krzaków wybiegną charty :multi: Blisko, blisko... To nie tyle wabik, ale takie urządzenie, przez które przelatuje wabik dla chartów; on po prostu wytycza kierunek biegu. Ale byłas blisko! No i poza tym- witaj Pokoiku1! Dawno Cię tutaj nie było.:lol: deer_1987 napisał(a):Nie wiem :D Jak przeczytasz ten post, to juz się dowiesz...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 A wiecie, że ten poprzedni post z fotkami wogóle mi się wczoraj nie wgrał? Nie wiem, jak to się stało, że dzisiaj figuruje jako wstawiony...:crazyeye: A próbowałam tak "circa about" 10 razy zapisac ten post... Nic z tego nie rozumiem... No nic. Następna porcja migawek wystawowych. Tym razem kilka fotek z coursingu chartów. Zapraszam! Cdn. Pzdr. Quote
taxelina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wow pieknie im siersc sie uklada jak biegna! Quote
Kaya Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow pieknie im siersc sie uklada jak biegna! One nie biegną one płyną, lecą :loveu: :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow pieknie im siersc sie uklada jak biegna! Kaya napisał(a):One nie biegną one płyną, lecą :loveu: :cool3: Słuchajcie, ten coursing to odbywał się tak blisko, że naprawde można było obserwować falująca sierść u tych długowłosych. Gra mięśni pod skórą, zapatrzenie w wabik... Eh, to była prawdziwa atrakcja! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Cd. I to na tyle coursingu chartów... Nie sa to super fotki, ale chciałam Wam pokazac, że na takich kameralnych wystawach naprawde może byc baaaardzo ciekawie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Kaya napisał(a):One nie biegną one płyną, lecą :loveu: :cool3: Żałuj, że nie udalo Ci się z nami pojechac. Zobaczyłabys to widowisko na własne oczy... pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Po ocenie, małym posiłku zafundowanym przez Organizatorów (ciasteczka, woda mineralna, Cola itp.), po coursingu przyszła pora na ... Parade Zwycięzców Klubu. Paradowały wszystkie psy, które dostały tytuł Zwycięzca Klubu Węgier '09, w tym Dżezik i Erka.:lol: Wszyscy Zwyc. Klubu otrzymali pamiątkowe rozetki, a właściwie rozety. A Zwyc. Ras - rysunki pokazujące psa danej rasy. My dostalismy piekny rysunek basenji w ruchu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Cd. Oto my. Pearl z Erką i ja z Dżezikiem... Pearl z Erką. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 I ja z Dżezikiem. Wręczanie rozet... Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts