bety Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Ej, no, nie rób mi tego. Przecież rozmawiałyśmy a tej wizycie a propos ... cholibka nie mogę tutaj tego napisać... okrągłe i kolorowe... No, przypomnij sobie... Pzdr. Holibka, zagięłaś mnie teraz - o co chodzi :roll:. Coś mi świta, ale czy to to... jeśli to co myślę to ja myślałam że se żartujesz. Hm, to napisz mi na maila albo PW. O odwiedzinach to myśmy rozmawiały, że kiedyśtam ale o terminie nie gadałyśmy. Toś mnie załatwiła. :diabloti: Pzdr Quote
Russellka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hej Asiaczki! :multi::loveu: Co tam słychać u bandziorków? Quote
panienkabubu Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Asiaczki - gratulacje za Warszawę! :loveu: I za Węgry. Ale podróżowaliście w ten weekend :loveu: I czemu nie znalazłam Cię w piątek?:hmmmm:Gosia mówiła, że gdzieś krążyłaś, a ja nie mogłam Cię dopatrzeć :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 .ania napisał(a):Witaj Asiaczku! Gratuluję pięknych wyników! Baski znów poszalały :loveu: Jestem pewna, że to m.in czerwone pantofelki przynoszą szczęście :multi: Miło było Was spotkać, synuś Buszki jest świetny, oj da popalić nowym właścicielom :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie i czekam na fotki! Na grupach powinniście być nr.1 baski wyglądały jakby płynęły w powietrzu :loveu: (a Dżezik jest naj naj naj...:cool3:) Hej, jak miło było spotkać się na wystawie i nawet dosyć długo rozmawiałysmy... az to niepodobne, bo sama wiesz, jakto na wystawach bywa... Błyskotka napisał(a):Gratki za Warszawę :) :) :). Dziękujemy! bety napisał(a):Holibka, zagięłaś mnie teraz - o co chodzi :roll:. Coś mi świta, ale czy to to... jeśli to co myślę to ja myślałam że se żartujesz. Hm, to napisz mi na maila albo PW. O odwiedzinach to myśmy rozmawiały, że kiedyśtam ale o terminie nie gadałyśmy. Toś mnie załatwiła. :diabloti: Pzdr No tom Cię załatwiła...:diabloti: A dlaczego az 2 miesiące albo dłużej masz byc zajęta...? Russellka napisał(a):Hej Asiaczki! :multi::loveu: Co tam słychać u bandziorków? Poczytaj kilka stronek wstecz, to się dowiesz...:diabloti: panienkabubu napisał(a):Asiaczki - gratulacje za Warszawę! :loveu: I za Węgry. Ale podróżowaliście w ten weekend :loveu: I czemu nie znalazłam Cię w piątek?:hmmmm:Gosia mówiła, że gdzieś krążyłaś, a ja nie mogłam Cię dopatrzeć :hmmmm: Szukałam Was i w piątek i w niedzielę razem z M&S i... bez skutku...:shake: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Sorki, że wczoraj nie byo mnie ppłd. na DGM, ale... ciągle miałam przerywane połączenia... Serwer resetował połączenie za każdym razem... No to sobie odpuściłam i zabrałam się za fotki z piątku. Powinnam dzisiaj je wstawić. Pzdr. Quote
pati1033 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 i ja sie z rana przywitam :) gratulacji juz nie pisze, udalo sie na zywo pogratulowac :multi: czekamy wiec na fotki.. Quote
bety Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Asiaczek napisał(a):No tom Cię załatwiła...:diabloti: A dlaczego az 2 miesiące albo dłużej masz byc zajęta...? Załatwiaczka jesteś i tyla :evil_lol: A czemu dwa miesiące albo dłużej - bo u mnie co roku lipiec - wrzesień to czas wyjazdów, rozjazdów i wzmożonych prac polowych dla całej rodziny. :cool3: Pzdr Quote
Zuza i Noddy Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nie zdążyłam pogratulować na wystawie, bo musiałam się już zbierać, a wy z Maśką na szczeniaki wchodziłyście, więc teraz ode mnie serdeczne gratulacje i miło było wreszcie poznać ;) Quote
panienkabubu Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Asiaczek napisał(a): Szukałam Was i w piątek i w niedzielę razem z M&S i... bez skutku...:shake: Pzdr. Byłam tylko w piątek, ale za to cały dzień.. Szkoda, następnym razem, może Presov? Quote
dzasta Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jeszcze raz Gratuluję Asiaczku !!! Dopiero dzisiaj udało mi się wejść na DGM :( Nasza Bercia też sprawiła mi ogromną radość i zaszalała w młodzieży :) Quote
Asiaczek Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 gosiaja napisał(a):miłego wtorku życzę OJ, ale ten wtorek to zaczął się ohydnie, potem było lepiej, potem znowu ohydnie. Teraz już chyba życie wraca do normy... pati1033 napisał(a):i ja sie z rana przywitam :) gratulacji juz nie pisze, udalo sie na zywo pogratulowac :multi: czekamy wiec na fotki.. Hej, mam troszke fotek Tamisi, to tez postaram się wstawić.:lol: bety napisał(a):Załatwiaczka jesteś i tyla :evil_lol: A czemu dwa miesiące albo dłużej - bo u mnie co roku lipiec - wrzesień to czas wyjazdów, rozjazdów i wzmożonych prac polowych dla całej rodziny. :cool3: Pzdr Aaaaa, no tak. Ale będziesz z nami w kontakcie? Zuza i Noddy napisał(a):Nie zdążyłam pogratulować na wystawie, bo musiałam się już zbierać, a wy z Maśką na szczeniaki wchodziłyście, więc teraz ode mnie serdeczne gratulacje i miło było wreszcie poznać ;) Też się cieszę, że się udało:multi:! Do równie miłego następnego razu.:lol: Izuuus napisał(a):witamy wtorkowo :hand: Hejka! deer_1987 napisał(a):Witam sie :D Witaj Witająca! panienkabubu napisał(a):Byłam tylko w piątek, ale za to cały dzień.. Szkoda, następnym razem, może Presov? W Presovie jestem w niedzielę... dzasta napisał(a):Jeszcze raz Gratuluję Asiaczku !!! Dopiero dzisiaj udało mi się wejść na DGM :( Nasza Bercia też sprawiła mi ogromną radość i zaszalała w młodzieży :) Eh, i ja nic o tym nie wiem... Pisz mi tutaj szybko, co tam Bercia ugrała!:multi: Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Wpadłam się przywitać po górskich wojażach :) Ponad 30 stron miałam do nadrobienia !!! Ale śliczne zdjęcia widziałam i o sukcesach czytałam - serdeczne i wielkie gratulacje !!! No i doczytałam się, że widzimy się w Sopocie, a jak zgłosiłaś swoje baski? pa,pa, pozdrawiam :) Quote
pati1033 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Asiaczek napisał(a): Hej, mam troszke fotek Tamisi, to tez postaram się wstawić.:lol: oj byloby super :loveu: bo ciekawa jestem strasznie czy cos wyszlo - bo modele nie byli zbyt do pozowania chetni :evil_lol: Quote
Elitesse Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 wrocilam z wakacji i nadrobilam zaleglosci :p GRATULUJE owocnego weekendu !! :klacz: :klacz: Quote
taxelina Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Honey napisał(a):Hej gaduly, a gdzie jakies nowe fotki ?! ;) No wlasnie gdzie? Quote
bety Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, no tak. Ale będziesz z nami w kontakcie? Czasem będę, czasem nie :shake:. Doszły maile (były 3)? Pzdr Quote
Agasia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Czesc Asiaczki! Co tam jak tam? Kolejne sukcesy widze - gratulacje! Ze tez Wam sie jeszcze nie znudzilo to ciagle wygrywanie... :lol: Ja znowu na jakis czas zapomnialam o psim światku, zupelnie sie wylaczylam. Chyba juz nie uda mi sie na stale "powrocic" :shake: Quote
agaciaaa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A ja jeszcze nie gratulowałam Warszawy- więc gratulacje :multi::multi: Quote
Recommended Posts