Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ej, no, nie rób mi tego. Przecież rozmawiałyśmy a tej wizycie a propos ... cholibka nie mogę tutaj tego napisać... okrągłe i kolorowe... No, przypomnij sobie...

Pzdr.

Holibka, zagięłaś mnie teraz - o co chodzi :roll:. Coś mi świta, ale czy to to... jeśli to co myślę to ja myślałam że se żartujesz. Hm, to napisz mi na maila albo PW.
O odwiedzinach to myśmy rozmawiały, że kiedyśtam ale o terminie nie gadałyśmy. Toś mnie załatwiła. :diabloti:
Pzdr

Posted

Asiaczki - gratulacje za Warszawę! :loveu: I za Węgry. Ale podróżowaliście w ten weekend :loveu:

I czemu nie znalazłam Cię w piątek?:hmmmm:Gosia mówiła, że gdzieś krążyłaś, a ja nie mogłam Cię dopatrzeć :hmmmm:

Posted

.ania napisał(a):
Witaj Asiaczku!
Gratuluję pięknych wyników! Baski znów poszalały :loveu: Jestem pewna, że to m.in czerwone pantofelki przynoszą szczęście :multi:
Miło było Was spotkać, synuś Buszki jest świetny, oj da popalić nowym właścicielom :evil_lol:
Pozdrawiam serdecznie i czekam na fotki!
Na grupach powinniście być nr.1 baski wyglądały jakby płynęły w powietrzu :loveu: (a Dżezik jest naj naj naj...:cool3:)

Hej, jak miło było spotkać się na wystawie i nawet dosyć długo rozmawiałysmy... az to niepodobne, bo sama wiesz, jakto na wystawach bywa...

Błyskotka napisał(a):
Gratki za Warszawę :) :) :).

Dziękujemy!

bety napisał(a):
Holibka, zagięłaś mnie teraz - o co chodzi :roll:. Coś mi świta, ale czy to to... jeśli to co myślę to ja myślałam że se żartujesz. Hm, to napisz mi na maila albo PW.
O odwiedzinach to myśmy rozmawiały, że kiedyśtam ale o terminie nie gadałyśmy. Toś mnie załatwiła. :diabloti:
Pzdr

No tom Cię załatwiła...:diabloti:
A dlaczego az 2 miesiące albo dłużej masz byc zajęta...?

Russellka napisał(a):
Hej Asiaczki! :multi::loveu: Co tam słychać u bandziorków?

Poczytaj kilka stronek wstecz, to się dowiesz...:diabloti:

panienkabubu napisał(a):
Asiaczki - gratulacje za Warszawę! :loveu: I za Węgry. Ale podróżowaliście w ten weekend :loveu:
I czemu nie znalazłam Cię w piątek?:hmmmm:Gosia mówiła, że gdzieś krążyłaś, a ja nie mogłam Cię dopatrzeć :hmmmm:

Szukałam Was i w piątek i w niedzielę razem z M&S i... bez skutku...:shake:

Pzdr.

Posted

Sorki, że wczoraj nie byo mnie ppłd. na DGM, ale... ciągle miałam przerywane połączenia... Serwer resetował połączenie za każdym razem... No to sobie odpuściłam i zabrałam się za fotki z piątku. Powinnam dzisiaj je wstawić.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tom Cię załatwiła...:diabloti:
A dlaczego az 2 miesiące albo dłużej masz byc zajęta...?

Załatwiaczka jesteś i tyla :evil_lol:

A czemu dwa miesiące albo dłużej - bo u mnie co roku lipiec - wrzesień to czas wyjazdów, rozjazdów i wzmożonych prac polowych dla całej rodziny. :cool3:
Pzdr

Posted

Jeszcze raz Gratuluję Asiaczku !!!
Dopiero dzisiaj udało mi się wejść na DGM :(
Nasza Bercia też sprawiła mi ogromną radość i zaszalała w młodzieży :)

Posted

gosiaja napisał(a):
miłego wtorku życzę

OJ, ale ten wtorek to zaczął się ohydnie, potem było lepiej, potem znowu ohydnie. Teraz już chyba życie wraca do normy...

pati1033 napisał(a):
i ja sie z rana przywitam :)
gratulacji juz nie pisze, udalo sie na zywo pogratulowac :multi:
czekamy wiec na fotki..

Hej, mam troszke fotek Tamisi, to tez postaram się wstawić.:lol:

bety napisał(a):
Załatwiaczka jesteś i tyla :evil_lol:
A czemu dwa miesiące albo dłużej - bo u mnie co roku lipiec - wrzesień to czas wyjazdów, rozjazdów i wzmożonych prac polowych dla całej rodziny. :cool3:
Pzdr

Aaaaa, no tak. Ale będziesz z nami w kontakcie?

Zuza i Noddy napisał(a):
Nie zdążyłam pogratulować na wystawie, bo musiałam się już zbierać, a wy z Maśką na szczeniaki wchodziłyście, więc teraz ode mnie serdeczne gratulacje i miło było wreszcie poznać ;)

Też się cieszę, że się udało:multi:! Do równie miłego następnego razu.:lol:

Izuuus napisał(a):
witamy wtorkowo :hand:

Hejka!

deer_1987 napisał(a):
Witam sie :D

Witaj Witająca!

panienkabubu napisał(a):
Byłam tylko w piątek, ale za to cały dzień.. Szkoda, następnym razem, może Presov?

W Presovie jestem w niedzielę...

dzasta napisał(a):
Jeszcze raz Gratuluję Asiaczku !!!
Dopiero dzisiaj udało mi się wejść na DGM :(
Nasza Bercia też sprawiła mi ogromną radość i zaszalała w młodzieży :)

Eh, i ja nic o tym nie wiem... Pisz mi tutaj szybko, co tam Bercia ugrała!:multi:

Pzdr.

Posted

Wpadłam się przywitać po górskich wojażach :)
Ponad 30 stron miałam do nadrobienia !!!
Ale śliczne zdjęcia widziałam i o sukcesach czytałam - serdeczne i wielkie gratulacje !!!
No i doczytałam się, że widzimy się w Sopocie, a jak zgłosiłaś swoje baski?
pa,pa, pozdrawiam :)

Posted

Asiaczek napisał(a):

Hej, mam troszke fotek Tamisi, to tez postaram się wstawić.:lol:

oj byloby super :loveu: bo ciekawa jestem strasznie czy cos wyszlo - bo modele nie byli zbyt do pozowania chetni :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaa, no tak. Ale będziesz z nami w kontakcie?

Czasem będę, czasem nie :shake:.

Doszły maile (były 3)?

Pzdr

Posted

Czesc Asiaczki!
Co tam jak tam?
Kolejne sukcesy widze - gratulacje! Ze tez Wam sie jeszcze nie znudzilo to ciagle wygrywanie... :lol:

Ja znowu na jakis czas zapomnialam o psim światku, zupelnie sie wylaczylam. Chyba juz nie uda mi sie na stale "powrocic" :shake: