Korenia Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Iza. napisał(a):padlam :evil_lol::evil_lol: Miło mi :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Korenia napisał(a):Miło mi :evil_lol::evil_lol: genialnie to wymyslilas :evil_lol::loveu: Quote
ewka i haker Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 wiedziałam ze będę gratulować jak tu wejdę hahah :D:D: GRATKI!!! Quote
Mudik Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Gratulacje Węgier i II miejsca na grupach hodowlanych dziś w Warszawie:multi::multi::multi::multi::multi::multi: A BOS to nie to samo co najlepszy pies/suka. BOS dostaje najlepszy pies przeciwnej płci niż zwycięzca rasy, czyli jeśli rasę wziął pies to najlepsza z suk jest BOS, a jeśli rasę wzięła suka to najlepsze z psów jest BOS. Quote
anetta Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kogo ja tu widzę http://img196.imageshack.us/img196/5505/resizeofimg1353.jpg :cool3: :evil_lol: Brawo Asiaczki! Quote
Kaya Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Nikt nie napisał to ja napisze, a co :lol: Juma - dosk, 1, cwc, res. cacib Dżezik - dosk, 2 Maśka - wo, 1, NSZwR Erka - dosk, 1, cwc, cacib Kika - dosk, 2 Żelcia - dosk, 1, res. cacib (?) Grupa hodowlana II !!! Dziękujemy za super spędzoną kolejną wystawe. :multi: Quote
AMIŚKA Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Kaya napisał(a):Nikt nie napisał to ja napisze, a co :lol: Juma - dosk, 1, cwc, res. cacib Dżezik - dosk, 2 Maśka - wo, 1, NSZwR Erka - dosk, 1, cwc, cacib Kika - dosk, 2 Żelcia - dosk, 1, res. cacib (?) Grupa hodowlana II !!! Dziękujemy za super spędzoną kolejną wystawe. :multi: GRATULACJE DLA ASIACZKÓW za WARSZAWĘ [SIZE=2]salut Quote
miroszki Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Asiu, dlaczego zawsze, gdy Ciebie odwiedzam - nic nowego nie znajduję - ciąglę same sukcesy, sukcesy, sukcesy... Same nudy! :loveu::loveu::loveu: Buziaki! Quote
M&S Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 miroszki napisał(a):Asiu, dlaczego zawsze, gdy Ciebie odwiedzam - nic nowego nie znajduję - ciąglę same sukcesy, sukcesy, sukcesy... Same nudy! :loveu::loveu::loveu: Buziaki! .....jestem tego samego zdania.....nudy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) A. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 ewka i haker napisał(a):no to napewno mam talent u nas w galeri filmy;) Jak tylko pouzupełniam moja Galerię - na pewno zajrzę do Was. Haker w swoich sztuczkach jest jeden jedyny!:lol: agaciaaa napisał(a):http://img21.imageshack.us/img21/9284/resizeofimg1357.jpg piękny podhalan :loveu: http://img268.imageshack.us/img268/7296/img6474f.jpg i Maśka- śliczności :loveu: Maśka kocha podhalany, bo wychowuje się wśród nich. A ten na fotkach - to zaprzyjaźniony, ale nie "domowy" podhalan... Iza. napisał(a):Ponad 30 stron nadrabiania :crazyeye: Padam, ale nadrobilam :multi::evil_lol: Gratulacje super wynikow w Olsztynie !!:loveu::loveu::multi: A teraz dobranoc :lol: Padnij, powstań! Dzięki za wizytę! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 pati napisał(a):ostsnio nie napisałam więc teraz pisze Maśka - Naj. Szczenie Dzezik - CWC, BOS, Zwyc. Klubu Żelka - CWC Erka - CWC, BOS, BOB!! W SMS'sie do Pati zapomniałam napisać,: Erka - Zwyc. Klubu! No i w konkurencjach hodowlanych: Grupa Hodowlana - 2 miejsce Para Hodowlana - 2 miejsce! deer_1987 napisał(a):Wow gratulacje!!! Dziękować! Iza. napisał(a):Nooo super :multi::multi::loveu::loveu: Chociaz Asiaczki zawsze maja super wyniki :evil_lol: Oj, czasami bywają gorsze dni... Błyskotka napisał(a):Gratulacje :). A gdzie była ta wystawa :roll: ? Węgry - Specjalistyczna dla psów podlegających Próbom coursingu. AMIŚKA napisał(a): GRATULACJE DLA ASIACZKÓW Witaj i dziękujemy! ewka i haker napisał(a):gratulujeMy!!! Dziękujemy! stratoos napisał(a):Witamy się pierwszy raz i również gratulujemy ;) :multi: Witaj, stratoos! Dziękujemy za wizytę.:lol: bety napisał(a):Eeeeee a ja tam jutro pogratuluję, na żywca, osobiście. :diabloti: Co się będę tu wysilać. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Pewnie, leniwcu jeden!;) Widzimy się! Maks i Spark napisał(a):na Węgrzech.... GRATULACJE A. Hejka! pati1033 napisał(a):super gratulacje ogromniaste :multi: Witaj pati1033, właścicielko pięknego Bimka i pięknej Tamisi!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 agaciaaa napisał(a):Gratulacje :multi: Witaj i dziękujemy! Korenia napisał(a):Gratulejszyn :multi: A mam takie pytanie, co to jest BOS? Best of Suk :evil_lol:? Chociaż wtedy Dzezik tego by nie miał :evil_lol: BOS - Best of Sex - tak jak juz to napisała panienkabubu. panienkabubu napisał(a):BOS - Best Of Sex - czyli odpowiedni Najlepszy Pies/Suka w Rasie :) Tak, zgadza się. gosiaja napisał(a):My również GRATULUJEMY !!!!!!!!!!!! gosiaja - witaj! panienkabubu napisał(a):A jak dzisiaj poszło w Warszawie Asiaczkom? JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1,CWC, r.CACIB JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.2 MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - w.o.1, Naj.Szczenię LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.2 JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Grupa Hodowlana - 2 miejsce. Kashdog napisał(a):Imageshack - img6494 Świetnie się prezentuje :) Maśka dziękuje!:lol: Dziękujemy za wizytę. Za chwilę podrepczemy do Was. Pzdr. Quote
bety Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Pewnie, leniwcu jeden!;) Widzimy się! To jest leniwiec i niby jestem do niego podobna :roll::evil_lol::evil_lol::roll: Gdzie się widzimy? Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 ewka i haker napisał(a):wiedziałam ze będę gratulować jak tu wejdę hahah :D:D: GRATKI!!! Mądrala! Mudik napisał(a):Gratulacje Węgier i II miejsca na grupach hodowlanych dziś w Warszawie:multi::multi::multi::multi::multi::multi: A BOS to nie to samo co najlepszy pies/suka. BOS dostaje najlepszy pies przeciwnej płci niż zwycięzca rasy, czyli jeśli rasę wziął pies to najlepsza z suk jest BOS, a jeśli rasę wzięła suka to najlepsze z psów jest BOS. Ja to trochę inaczej rozumiem. Bo skrót BOS niektórzy tłumaczą jako "Best of Sex (czyli najlepszy w płci), a drudzy - "Best of Opposite Sex" (i wtedy odpowiedź Mudikowej zgadza się). Ja jestem za tłumaczeniem Best of Sex - Najlepszy w płci. Alicja napisał(a):Asiaczku za Węgry i Warszawkę :klacz: :Rose: Witaj i dziekujemy! anetta napisał(a):Kogo ja tu widzę http://img196.imageshack.us/img196/5505/resizeofimg1353.jpg :cool3: :evil_lol: Brawo Asiaczki! Ha, świat jest taki malutki, prawda?:lol: Kaya napisał(a):Nikt nie napisał to ja napisze, a co :lol: Juma - dosk, 1, cwc, res. cacib Dżezik - dosk, 2 Maśka - wo, 1, NSZwR Erka - dosk, 1, cwc, cacib Kika - dosk, 2 Żelcia - dosk, 1, res. cacib (?) Grupa hodowlana II !!! Dziękujemy za super spędzoną kolejną wystawe. :multi: Mała poprawka - Zelka nie dostała r.CACIB'a... AMIŚKA napisał(a): GRATULACJE DLA ASIACZKÓW za WARSZAWĘ [SIZE=2]salut A skąd wytrzasnęłaś takiego super kota?!?!?!:diabloti: Czoko napisał(a):Gratulujemy! Witaj Czoko, dziękować! miroszki napisał(a):Asiu, dlaczego zawsze, gdy Ciebie odwiedzam - nic nowego nie znajduję - ciąglę same sukcesy, sukcesy, sukcesy... Same nudy! :loveu::loveu::loveu: Buziaki! ... tylko dlaczego tak rzadko zaglądasz, co?:lol: Maks i Spark napisał(a):.....jestem tego samego zdania.....nudy A. Ach, Ty! Nudy nudami, ale i tak macie do mnie wpaśc w tym tygodniu...:evil_lol: deer_1987 napisał(a):No i dobrze ze same sukcesy :D Ja tam zawsze cieszę się tak, jak za pierwszą wygraną...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 agnethka napisał(a):Gratulki! Asiaczki jak zwykle nie próżnują :multi::multi::multi: Pewnie, poprzeczka jest wysoko postawiona a my... równamy do tych najlepszych. Wszak Zwyc. Świata ciągle przed nami!:lol: Honey napisał(a):No to jak zwykle - GRATULACJE !!! :evil_lol: Hahaha, a ja i tak się cieszę z minionego weekendu! bety napisał(a):To jest leniwiec i niby jestem do niego podobna Gdzie się widzimy? Pzdr Z wygląda - to raczej nie, ale z wygody - to pewnie tak.:diabloti: Jak to gdzie się widzimy? U mnie, w tym tygodniu! Razem z Anią i Manią.:lol: Mudik napisał(a):A jaaaaa....??:-( A Ty nie możesz podróżowac, musisz na siebie uważać. Basia przekazała moje pozdrowienia dla Ciebie i Michała? Pzdr. Quote
Mudik Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Asiaczek napisał(a): A Ty nie możesz podróżowac, musisz na siebie uważać. Basia przekazała moje pozdrowienia dla Ciebie i Michała? Pzdr. Tak, ale nie o to mi chodziło , pierwsza napisałam o miejscu w grupach w warszawie, a nawet mnie nie zacytowałaś:-( Quote
bety Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Z wygląda - to raczej nie, ale z wygody - to pewnie tak.:diabloti: Jak to gdzie się widzimy? U mnie, w tym tygodniu! Razem z Anią i Manią.:lol: Ha, ha, ha ale dwa dowcipy. :diabloti: Jak jest potrzeba to ja wcale nie jestem wygodnicka :eviltong: ci co ze mną podróżowali to wiedzą, że ja spartańskie warunki przetrwam z uśmiechem na ustach. :cool3: A ja nic nie wiem o żadnych moich spotkaniach i wyzytach u Ciebie w najbliższym czasie. :roll: Aleś wymyśliła. Jam ci zajęty leniwiec :eviltong: jest przez najbliższe dwa miesiące albo jeszcze dłużej.:shake::cool1: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Mudik napisał(a):Gratulacje Węgier i II miejsca na grupach hodowlanych dziś w Warszawie:multi::multi::multi::multi::multi::multi: A BOS to nie to samo co najlepszy pies/suka. BOS dostaje najlepszy pies przeciwnej płci niż zwycięzca rasy, czyli jeśli rasę wziął pies to najlepsza z suk jest BOS, a jeśli rasę wzięła suka to najlepsze z psów jest BOS. Aj, aj, nie zacytowałam Ciebie, bo.... nie wytłuściłaś tekstu..... nie zaznaczyłaś na czerwono...;):evil_lol: Ale za to bardzo mocno dziękuję!!!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 bety napisał(a):Ha, ha, ha ale dwa dowcipy. :diabloti: Jak jest potrzeba to ja wcale nie jestem wygodnicka :eviltong: ci co ze mną podróżowali to wiedzą, że ja spartańskie warunki przetrwam z uśmiechem na ustach. :cool3: A ja nic nie wiem o żadnych moich spotkaniach i wyzytach u Ciebie w najbliższym czasie. :roll: Aleś wymyśliła. Jam ci zajęty leniwiec :eviltong: jest przez najbliższe dwa miesiące albo jeszcze dłużej.:shake::cool1: Pzdr Ej, no, nie rób mi tego. Przecież rozmawiałyśmy a tej wizycie a propos ... cholibka nie mogę tutaj tego napisać... okrągłe i kolorowe... No, przypomnij sobie... Pzdr. Quote
.ania Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Witaj Asiaczku! Gratuluję pięknych wyników! Baski znów poszalały :loveu: Jestem pewna, że to m.in czerwone pantofelki przynoszą szczęście :multi: Miło było Was spotkać, synuś Buszki jest świetny, oj da popalić nowym właścicielom :evil_lol: Pozdrawiam serdecznie i czekam na fotki! Na grupach powinniście być nr.1 baski wyglądały jakby płynęły w powietrzu :loveu: (a Dżezik jest naj naj naj...:cool3:) Quote
Recommended Posts