Matusz Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Piękna Maśka :loveu::loveu: Ale ja i tak jestem zakochany w Erce :loveu::loveu: Quote
Mudik Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Urodzona modelka:loveu::loveu: Imageshack - img6474f Dobranoc! Quote
Korenia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ileee tu w ciągu 7 dni stron przybyło :-o mam do nadrobienia od strony 2289 do 2322 :-o Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):ale męczydusza z Ciebie Asiu, znaczy męczyMaśka :evil_lol: i stanie.... Imageshack - dsc03649ms9.jpg ....bieganie Imageshack - img6494 i znowu stanie Imageshack - img6510q oj, chyba musimy poważnie porozmawiać...:mad: A. Rrrrrany, poważnie to zabrzmiało...:cool3: Zuza i Noddy napisał(a):Będziecie w niedziele na wystawie? Tak, moja V gr. jest w niedzielę. Matusz napisał(a):Piękna Maśka :loveu::loveu: Ale ja i tak jestem zakochany w Erce :loveu::loveu: Wiem, wiem...:lol: deer_1987 napisał(a):Tak Erka jest sliczna :D Noooo, ma swoich wielbicieli, ale i takich, co twierdzą, że to najbrzydsza suka tri, jaką widzieli...:cool1: Mudik napisał(a):Urodzona modelka:loveu::loveu: Imageshack - img6474f Dobranoc! A wiesz, że patrząc na tę fotkę tez tak pomyślałam...:lol: Korenia napisał(a):Ileee tu w ciągu 7 dni stron przybyło :-o mam do nadrobienia od strony 2289 do 2322 :-o Oj, raptem ok. 30 stron. No, może trochę ponad 30... To i tak mało, bo ostatnio to ja się z czasem nie wyrabiam...tzn. brakuje mi go.:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja nawet już nie usiłuję nadrabiać zaległości! Tradycyjnie zaczynam trzymać kciuki i zaglądnę w poniedziałek! Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Rrrrrany, poważnie to zabrzmiało...:cool3: Pzdr. ....barrrrdzo poważnie A. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Czoko napisał(a):Ja nawet już nie usiłuję nadrabiać zaległości! Tradycyjnie zaczynam trzymać kciuki i zaglądnę w poniedziałek! O, patrzcie, jaka mądrala... Maks i Spark napisał(a):....barrrrdzo poważnie A. Jesoooo, uciekam... Dobranocka! Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Korenia napisał(a):Ileee tu w ciągu 7 dni stron przybyło :-o mam do nadrobienia od strony 2289 do 2322 :-o to ja nie chce patrzec ile ja mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
J.G Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Cały czas jestem na bieżąco:multi: fotki rewelacyjne. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a): Jesoooo, uciekam... Dobranocka! Pzdr. Papa :p A. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ewka i haker napisał(a):to ja nie chce patrzec ile ja mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha, a ile ja mam w innych Galeriach... J.G napisał(a):Cały czas jestem na bieżąco:multi: fotki rewelacyjne. A bo Ty to Cfffaniak jesteś...;) Maks i Spark napisał(a):Papa :p A. Do zobaczenia!:lol: Korenia napisał(a):No, już nadrobiłam :) No, to było TYLKO:diabloti: ciut ponad 30 stron... Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 mnie nie bylo w sumi kilka miesiecy wiec nie mysle o zaległościach haha Quote
dzasta Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dzieńdoberek :) Asiaczek pewnie jest już na Gwardii :) Quote
Asiaczek Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Tak, juz wróciłam z Gwardii, psiaki po spacerach, obiedzie... Maśka razem z Wahzirkiem wariują... A to dla Was. Zerknijcie na ten link; coś niesamowitego! YouTube - Kseniya Simonova - Sand Animation (Ukraine's Got Talent, Final) PART1 http://www.youtube.com/watch?v=heMgid4rkzU&feature=related Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 gosiaja napisał(a):Dzień dobry miłego dnie życzę Witaj, dzień paskudnie rozpoczęty, rozwinął się w dobrzym kierunku...:lol: ewka i haker napisał(a):mnie nie bylo w sumi kilka miesiecy wiec nie mysle o zaległościach haha Masz rację.:lol: dzasta napisał(a):Dzieńdoberek :) Asiaczek pewnie jest już na Gwardii :) O tej godzinie - tak., byłam na Gwardii.:lol: deer_1987 napisał(a):Dzien doby choc Was nie ma juz podobno. Dzisiaj mamy wyjazd o godz. 22.00. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Jutro mnie nie ma na Gwardii; jestem za to w niedzielę. Pzdr. Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Fajne te obrazy "piaskowe" :p już takie kiedyś widziałam A. Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Jestem pełna podziwu dla tej kobitki... Pzdr. zdolna bestyja....;) A. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Jestem pełna podziwu dla tej kobitki... Pzdr. Quote
Vectra Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 to "rysowanie" jest niesamowite , już to widziałam i padłam ;) Asiu , właśnie wyjęłam cieplutki biszkopt z węgierkami - tegorocznymi :) piszesz się ? :D Quote
Recommended Posts