Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Będę jeszcze w piątek (czyli jutro), bo musze zanieśc koleżance transporterek dla BOSEDE i kocyk dla Iwy-R. Oraz po to, aby porobić fotki chartom polskim + whippetom (nie wszystkim)... Oraz jeszcze po to, aby odebrac Maśkę, która jedzie ze mną na Węgry... Aj, baaardzo pracowity będzie dla Asiaczków ten weekend...

Pzdr.

Ja też sie jutro wybieram, bo bedą moje ukochane azawakhi :loveu:, a w sobotę majoreczka :loveu: i oczywiście niedziela :multi:, odbiję sobie za te miesiące....:evil_lol:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Ja też sie jutro wybieram, bo bedą moje ukochane azawakhi :loveu:, a w sobotę majoreczka :loveu: i oczywiście niedziela :multi:, odbiję sobie za te miesiące....:evil_lol:

A.

No to jutro spotkamy się przy chartach. Ja będę przy ringu whippetów i polonusów. Znajdziemy się.:lol:

pzdr.

Posted

Hej! Gratki Asiaczki, gratki wszystkiemu! :multi:

Śliczne małe basiątka :loveu: Tirów nie dało się ominąć, też ładne :evil_lol:
Aaa, trzymam kciuki, żeby się udało wam pojechać do Kielc! ;) :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to jutro spotkamy się przy chartach. Ja będę przy ringu whippetów i polonusów. Znajdziemy się.:lol:

pzdr.

Jasne :lol:

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):

pzdr.

Wiesz, Kielce mamy w planach, ale to czy bedziemy zależy od terminu cieczek, kryć, porodów...
Jesienia, przy baskach, to trudno coś zaplanowac...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, tak. Bo domowych to nawet nie robię mając do wstawienia tyle fotekwytawowych...

no wlasnie! to ja pisalam ze fajnie ze dalas fotki bo juz dawno nic nie bylo - te widzialam! ale nic wczesniej nie dawala!

Posted

Trochę fotek z wystawy w Olsztynie autorstwa Matusza.
Od razu mała uwaga - pomarańczki - ćwiczenia; czerwone lakierki - prezentacja; adidaski - ring. To tak dla zorientowanych...
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka)

Cdn.
Pzdr.

Posted

:loveu::loveu::loveu:Moja Ercia :p

http://img190.imageshack.us/img190/8278/img6436x.jpg

Asiaczku nawet nie nadrabiam :shake: póki nie będę na urlopie to nie ma szans na bieżące czytanie ...wracam z pracy padnięta bardziej niz w roku szkolnym kiedy to pracuje sie ze zdwojoną siłą by cos z dziećmi osiągnąć ...teraz to praca ze wszechmiar opiekuńcza bo są dzieciaczki w różnym wieku i z różnych placówek ... najważniejsze by dobrze się czuły i nikomu nie działa się krzywda ...ale od wtorku o d 16 mam luzik :multi::multi:

Posted

Aj, ominelo mnie ogladanie baskow na zywo :placz:
Napewno sa jeszcze fajniejsze niz na tych pieknych zdjeciach! :loveu:

[SIZE="1"]ps. dzieki Asiaczku za podtrzymanie na duchu, juz mi ciut lepiej.

Posted

Alicja napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:Moja Ercia :p

http://img190.imageshack.us/img190/8278/img6436x.jpg

Asiaczku nawet nie nadrabiam :shake: póki nie będę na urlopie to nie ma szans na bieżące czytanie ...wracam z pracy padnięta bardziej niz w roku szkolnym kiedy to pracuje sie ze zdwojoną siłą by cos z dziećmi osiągnąć ...teraz to praca ze wszechmiar opiekuńcza bo są dzieciaczki w różnym wieku i z różnych placówek ... najważniejsze by dobrze się czuły i nikomu nie działa się krzywda ...ale od wtorku o d 16 mam luzik :multi::multi:

Jasne. Ja tez nieraz tak mam...:lol:

Honey napisał(a):
Aj, ominelo mnie ogladanie baskow na zywo :placz:
Napewno sa jeszcze fajniejsze niz na tych pieknych zdjeciach! :loveu:
ps. dzieki Asiaczku za podtrzymanie na duchu, juz mi ciut lepiej.

No to super, że jest ciut lepiej!
I myślę, że jeszcze sporo wystaw przed nami...:lol:

Zuza i Noddy napisał(a):
Wszystkie Asiaczki są prześlicznie i cudownie się prezentują.

Nooooo, nie wszystkie...;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jasne. Ja tez nieraz tak mam...:lol:

No to super, że jest ciut lepiej!
I myślę, że jeszcze sporo wystaw przed nami...:lol:

Nooooo, nie wszystkie...;)

Pzdr.

Ja tam takiego osobnika nie widziałam ;) :evil_lol: