M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiu, a Ty na Gwardii będziesz tylko w niedzielę? A. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Będę jeszcze w piątek (czyli jutro), bo musze zanieśc koleżance transporterek dla BOSEDE i kocyk dla Iwy-R. Oraz po to, aby porobić fotki chartom polskim + whippetom (nie wszystkim)... Oraz jeszcze po to, aby odebrac Maśkę, która jedzie ze mną na Węgry... Aj, baaardzo pracowity będzie dla Asiaczków ten weekend... Pzdr. Ja też sie jutro wybieram, bo bedą moje ukochane azawakhi :loveu:, a w sobotę majoreczka :loveu: i oczywiście niedziela :multi:, odbiję sobie za te miesiące....:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):Ja też sie jutro wybieram, bo bedą moje ukochane azawakhi :loveu:, a w sobotę majoreczka :loveu: i oczywiście niedziela :multi:, odbiję sobie za te miesiące....:evil_lol: A. No to jutro spotkamy się przy chartach. Ja będę przy ringu whippetów i polonusów. Znajdziemy się.:lol: pzdr. Quote
Bewarka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Hej! Gratki Asiaczki, gratki wszystkiemu! :multi: Śliczne małe basiątka :loveu: Tirów nie dało się ominąć, też ładne :evil_lol: Aaa, trzymam kciuki, żeby się udało wam pojechać do Kielc! ;) :D Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):No to jutro spotkamy się przy chartach. Ja będę przy ringu whippetów i polonusów. Znajdziemy się.:lol: pzdr. Jasne :lol: A. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):No to jutro spotkamy się przy chartach. Ja będę przy ringu whippetów i polonusów. Znajdziemy się.:lol: pzdr. Wiesz, Kielce mamy w planach, ale to czy bedziemy zależy od terminu cieczek, kryć, porodów... Jesienia, przy baskach, to trudno coś zaplanowac... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, tak. Bo domowych to nawet nie robię mając do wstawienia tyle fotekwytawowych... no wlasnie! to ja pisalam ze fajnie ze dalas fotki bo juz dawno nic nie bylo - te widzialam! ale nic wczesniej nie dawala! Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Oj, coś tam kręcisz... Może dzisiaj jakowes foteczki dam, ale nie obiecuję... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/12593616-post23168.html pisalam przeciez ze dawno nie bylo fotek - a potem dalas te z wystawy :D Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 deer_1987 napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/12593616-post23168.html pisalam przeciez ze dawno nie bylo fotek - a potem dalas te z wystawy :D Ej, a wg mnie, to na odwrót było...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Trochę fotek z wystawy w Olsztynie autorstwa Matusza. Od razu mała uwaga - pomarańczki - ćwiczenia; czerwone lakierki - prezentacja; adidaski - ring. To tak dla zorientowanych... LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ładnie stoję....:p Imageshack - img6442 en face ;) Imageshack - img6439x Pańcia dusisz....:cool3: Imageshack - img6855r A. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Kilka fotek MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka):loveu: Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ...to ja "Pirania", poznajecie ;) Imageshack - img6474f jak mi idzie....staram się :cool3: Imageshack - img6481c fotkę poproszę :evil_lol: Imageshack - img6487ru A. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):ładnie stoję....:p Imageshack - img6442 en face ;) Imageshack - img6439x Pańcia dusisz....:cool3: Imageshack - img6855r A. Maks i Spark napisał(a):...to ja "Pirania", poznajecie ;) Imageshack - img6474f jak mi idzie....staram się :cool3: Imageshack - img6481c fotkę poproszę :evil_lol: Imageshack - img6487ru A. Dobre, dobre! Pzdr. Quote
Alicja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :loveu::loveu::loveu:Moja Ercia :p http://img190.imageshack.us/img190/8278/img6436x.jpg Asiaczku nawet nie nadrabiam :shake: póki nie będę na urlopie to nie ma szans na bieżące czytanie ...wracam z pracy padnięta bardziej niz w roku szkolnym kiedy to pracuje sie ze zdwojoną siłą by cos z dziećmi osiągnąć ...teraz to praca ze wszechmiar opiekuńcza bo są dzieciaczki w różnym wieku i z różnych placówek ... najważniejsze by dobrze się czuły i nikomu nie działa się krzywda ...ale od wtorku o d 16 mam luzik :multi::multi: Quote
Honey Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Aj, ominelo mnie ogladanie baskow na zywo :placz: Napewno sa jeszcze fajniejsze niz na tych pieknych zdjeciach! :loveu: [SIZE="1"]ps. dzieki Asiaczku za podtrzymanie na duchu, juz mi ciut lepiej. Quote
Zuza i Noddy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Wszystkie Asiaczki są prześlicznie i cudownie się prezentują. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:Moja Ercia :p http://img190.imageshack.us/img190/8278/img6436x.jpg Asiaczku nawet nie nadrabiam :shake: póki nie będę na urlopie to nie ma szans na bieżące czytanie ...wracam z pracy padnięta bardziej niz w roku szkolnym kiedy to pracuje sie ze zdwojoną siłą by cos z dziećmi osiągnąć ...teraz to praca ze wszechmiar opiekuńcza bo są dzieciaczki w różnym wieku i z różnych placówek ... najważniejsze by dobrze się czuły i nikomu nie działa się krzywda ...ale od wtorku o d 16 mam luzik :multi::multi: Jasne. Ja tez nieraz tak mam...:lol: Honey napisał(a):Aj, ominelo mnie ogladanie baskow na zywo :placz: Napewno sa jeszcze fajniejsze niz na tych pieknych zdjeciach! :loveu: ps. dzieki Asiaczku za podtrzymanie na duchu, juz mi ciut lepiej. No to super, że jest ciut lepiej! I myślę, że jeszcze sporo wystaw przed nami...:lol: Zuza i Noddy napisał(a):Wszystkie Asiaczki są prześlicznie i cudownie się prezentują. Nooooo, nie wszystkie...;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Jasne. Ja tez nieraz tak mam...:lol: No to super, że jest ciut lepiej! I myślę, że jeszcze sporo wystaw przed nami...:lol: Nooooo, nie wszystkie...;) Pzdr. Ja tam takiego osobnika nie widziałam ;) :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Przed wieczornym spacerkiem - jeszcze kilka foteczek Maśki.:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ja tam takiego osobnika nie widziałam ;) :evil_lol: ... bo ich nie pokazuję w całości...;):cool3: Pzdr. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ale męczydusza z Ciebie Asiu, znaczy męczyMaśka :evil_lol: i stanie.... Imageshack - dsc03649ms9.jpg ....bieganie Imageshack - img6494 i znowu stanie Imageshack - img6510q oj, chyba musimy poważnie porozmawiać...:mad: A. Quote
Recommended Posts