pati1033 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Asiaczek napisał(a): My tez w niedziele! Super, widzimy się w takim razie!:multi: ja tez w niedziele- moze uda sie spotkac :multi: tylko my tez o 10 zaczynamy... Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :). U mnie też była burza ;). O, nastepny rejon z burzami... [quote name='Matusz']tak, wszystko się zgadza :evil_lol: no ja jeszcze korzystam do piątku z dobroci długiego snu:razz::eviltong: a teraz od rana leje...:roll: U nas chwilowa przerwa... lecę na poczte odebrac przesyłkę i nadać zgłoszenia do Presov i Wilna... [quote name='pati1033']ja tez w niedziele- moze uda sie spotkac :multi: tylko my tez o 10 zaczynamy... Ale będziesz na ringu u dzasty, prawda? Może tam uda nam się spotkać. A jak nie - to może jakoś po ocenie do nas zawitasz...? A Tamisia będzie w ramach socjalizacji? pzr. Quote
pati1033 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Asiaczek napisał(a): Ale będziesz na ringu u dzasty, prawda? Może tam uda nam się spotkać. A jak nie - to może jakoś po ocenie do nas zawitasz...? A Tamisia będzie w ramach socjalizacji? pzr. my mamy chyba osobny ring... ale nie pamietam dokladnie.. ale to bede szukac ringu baskow po ocenie :) a co do Tamisi to jeszcze nie wiem- zobaczymy jaka pogoda bedzie... Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Jasne, strrraszliwie jestem ciekawa Tamisi, tak bym chciała ją wytarmosić, wygłaskać, uh..... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Witam sie serdecznie. szkoda ze czasu tak malo.. Quote
pati1033 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Jasne, strrraszliwie jestem ciekawa Tamisi, tak bym chciała ją wytarmosić, wygłaskać, uh..... Pzdr. bedzie okazja na pewno :) a na tej wystawie tez sie troszke obawiam czy by mala wpuscili.. bo niby maja tylko zgloszone psiaki wpuszczac.. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 deer_1987 napisał(a):Witam sie serdecznie. szkoda ze czasu tak malo.. Uh, ostatnio nie nadążam...:oops: pati1033 napisał(a):bedzie okazja na pewno :) a na tej wystawie tez sie troszke obawiam czy by mala wpuscili.. bo niby maja tylko zgloszone psiaki wpuszczac.. Zawsze tak jest, że tylko psy ujęte w katalogu mogą wejść. A rzeczywistość jest inna...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Kilka fotek z BIS Szczeniąt z Olsztyna... I kto jest na II miejscu?:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Tak ładnie Maśka stała na tym II miejscu, że jeszcze dwie foteczki...:evil_lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Oj Asiu, dopiero weszłam i przeczytałam o Olsztynie. GRATULACJE! Szkoda, że wcześniej, nie mogłam tu wejść... Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 J.G napisał(a):Piękne fotki:loveu: Noooo, mnie Maśka tez się podoba:lol: Iwa-R napisał(a):Oj Asiu, dopiero weszłam i przeczytałam o Olsztynie. GRATULACJE! Szkoda, że wcześniej, nie mogłam tu wejść... Pozdrawiam Iwa Nic się nie stało. Ważne, że dotarłaś.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Luźne fotki z wystawy. Charcik włoski naszej koleżanki Agama Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 A teraz sporo fotek CAO... uwielbiam te rasę.:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 .....ummm pirania :loveu: Imageshack - resizeofimg1388 A. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Ale się cudownie prezentowała :loveu: Fakt. Naprawdę musze pochwalić Maśkę:loveu: [quote name='Maks i Spark'].....ummm pirania :loveu: Imageshack - resizeofimg1388 A. A była taka malusia.... teraz to pannica pełną gębą; juz niedługo będzie prezentowana w kl.młodziezy.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Cd. Mamunia... ... i jej dzieci...:lol: Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ...śliniak :lol: Imageshack - resizeofimg1308 kiedyś chciałam takiego :p fajne szczylki ;) http://img339.imageshack.us/i/resizeofimg1318.jpg/ A. Quote
agaciaaa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ogromne gratulacje Asiaczki! :multi: Maśka pięknie stała na pudle :loveu: http://img339.imageshack.us/img339/2976/resizeofimg1318.jpg super weimarki :loveu: Quote
Recommended Posts