Asiaczek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Hejka! Pzdr. Quote
taxelina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Chyba rzeczywiście Ty masz największe obecnie doświadczenie w tej kwestii...:lol: Pzdr. Haha :P jak wroce po 12 do domy poo 4 pracach to ide spac zeby o 4 wstac i pote,m nie wiem gdzie dzien uciekl :P i potem, mam 101 watkow na dogo do czytania - tak jak dzisiaj mialam :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Haha :P jak wroce po 12 do domy poo 4 pracach to ide spac zeby o 4 wstac i pote,m nie wiem gdzie dzien uciekl :P i potem, mam 101 watkow na dogo do czytania - tak jak dzisiaj mialam :cool3: Ja juz nie licze, ile mam watków... I nie zawsze jestem w stanie wejść codziennie na wszystkie, a tak chciałoby się przywitać ze wszystkimi... Uffff, Sopot i B-stok juz załatwione (formularz on-line, skany championatów, opłaty). Jeszcze Presov i Wilno... Pzdr. Quote
M&S Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja juz nie licze, ile mam watków... I nie zawsze jestem w stanie wejść codziennie na wszystkie, a tak chciałoby się przywitać ze wszystkimi... Uffff, Sopot i B-stok juz załatwione (formularz on-line, skany championatów, opłaty). Jeszcze Presov i Wilno... Pzdr. ...A ile futer zgłaszasz? A. Quote
M&S Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Asiaczek napisał(a):To zalezy na jaką wystawę... Pzdr. ...na nasze A. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 .. w sensie polskie czy warszawskie...? Pzdr. Quote
M&S Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Asiaczek napisał(a):.. w sensie polskie czy warszawskie...? Pzdr. nasze - polskie ;) A. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 A, no to warszawska w lipcu, Sopot, Białystok, warszawska we wrześniu, chorzów, może Legionowo w październiku, Zabrze, może Kielce, może Poznań. Tych ostatnich wystaw nie jestem pewna, bo nie wiem, jakto będzie z cieczkami ikryciami... Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Asiaczku może Ty będziesz wiedzieć bo wiedze masz przeogromną szukam kogoś kto pomógłby w przewozie szczeniaka z ... Moskwy :roll: do Polski (pod koniec sierpnia będzie do odbioru). Sunia będzie taka na oko 6kg. Quote
J.G Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Mudik napisał(a):A klubówka w Łodzi???? A kto ocenia bo jeszcze nie ma info.a wielkie panie w oddziele Łódz nic nie wiedzą potrafią tylko rzucać słuchawką. Quote
anetta Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Gratuluję!! :klacz: Domek nad jeziorem mmmmmmmmm :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Mudik napisał(a):A klubówka w Łodzi???? Chcemy być, ale to tez zalezy od sędziego... dzasta napisał(a):A kiedy baski są w Wawie? Bo my w niedzielę :D My tez w niedziele! Super, widzimy się w takim razie!:multi: sylrwia napisał(a):Asiaczku może Ty będziesz wiedzieć bo wiedze masz przeogromną szukam kogoś kto pomógłby w przewozie szczeniaka z ... Moskwy :roll: do Polski (pod koniec sierpnia będzie do odbioru). Sunia będzie taka na oko 6kg. Napiszę PW. J.G napisał(a):A kto ocenia bo jeszcze nie ma info.a wielkie panie w oddziele Łódz nic nie wiedzą potrafią tylko rzucać słuchawką. No włąśnie, ja tez nie znam sedziego... a jestem b.ciekawa... anetta napisał(a):Gratuluję!! :klacz: Domek nad jeziorem mmmmmmmmm :loveu::loveu: ...ja tez zazdroszczę tego domku. I nie ja jedna... Pzdr. Quote
dzasta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No to się widzimy na 100 % :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ja będę miała trochę robotki bo mam ze sobą 3 pieski- Bercię i 2 niebieściaki - Lola i Fifi :loveu: Ale po ringu raczej ze względu na kolanko biegać nie będę i w wystawianiu pomogą mi koleżanki :multi: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Sprawdzę sobie godzinę Waszego sędziowania, może uda się wpaść i porobić foteczki... My zaczynamy równo o 10.00. Ale jest nas 15 sztuk, więc dopiero po godz. 11-tej będę po ocenie. Tak myślę. pzdr. Quote
dzasta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A to przed nami są bulle mini i standard więc zgodnie z planem 11.50 zaczyna się sędziowanie staffionów :) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Tengusia']dzien dobry w ten deszczowy dzionek :loveu: To widać, że w całej PL leje... [quote name='dzasta']A to przed nami są bulle mini i standard więc zgodnie z planem 11.50 zaczyna się sędziowanie staffionów :) O, powinnam zdążyć.:lol: [quote name='Matusz']berek :multi::loveu: Berek berkowaty! Pzdr. Quote
Matusz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Asiaczek'] Berek berkowaty! Pzdr. U nas całą noc lało i potworne burze z piorunami były tak po 3... A ładnie to tak ludzi budzić po godzinie 8 ? :eviltong::diabloti: Numer już zapisany, naprawdę nie wiem,jak to się stało, że on wsiąkł, przecież kupę czasu był zapisany i nagle ni ma... jakieś siły nieczyste działają:razz: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Matusz']U nas całą noc lało i potworne burze z piorunami były tak po 3... A ładnie to tak ludzi budzić po godzinie 8 ? :eviltong::diabloti: Numer już zapisany, naprawdę nie wiem,jak to się stało, że on wsiąkł, przecież kupę czasu był zapisany i nagle ni ma... jakieś siły nieczyste działają:razz: ... a wszystko bez te atomy... Czyli dobrze, że burza u Was była dobrze, że ja to usłyszałam w radio dobrze, że do Ciebie napisałam dobrze, że juz masz mój nr zapisany ponownie:evil_lol: A o 8.00 to ja juz po sniadanku i właśnie wtedy był czas na SMS"y... do Ciebie, do Moniki... Pzdr. Quote
Matusz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Asiaczek']... a wszystko bez te atomy... Czyli dobrze, że burza u Was była dobrze, że ja to usłyszałam w radio dobrze, że do Ciebie napisałam dobrze, że juz masz mój nr zapisany ponownie:evil_lol: A o 8.00 to ja juz po sniadanku i właśnie wtedy był czas na SMS"y... do Ciebie, do Moniki... Pzdr. tak, wszystko się zgadza :evil_lol: no ja jeszcze korzystam do piątku z dobroci długiego snu:razz::eviltong: a teraz od rana leje...:roll: Quote
Recommended Posts