Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chyba rzeczywiście Ty masz największe obecnie doświadczenie w tej kwestii...:lol:

Pzdr.

Haha :P jak wroce po 12 do domy poo 4 pracach to ide spac zeby o 4 wstac i pote,m nie wiem gdzie dzien uciekl :P i potem, mam 101 watkow na dogo do czytania - tak jak dzisiaj mialam :cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Haha :P jak wroce po 12 do domy poo 4 pracach to ide spac zeby o 4 wstac i pote,m nie wiem gdzie dzien uciekl :P i potem, mam 101 watkow na dogo do czytania - tak jak dzisiaj mialam :cool3:

Ja juz nie licze, ile mam watków... I nie zawsze jestem w stanie wejść codziennie na wszystkie, a tak chciałoby się przywitać ze wszystkimi...

Uffff, Sopot i B-stok juz załatwione (formularz on-line, skany championatów, opłaty). Jeszcze Presov i Wilno...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja juz nie licze, ile mam watków... I nie zawsze jestem w stanie wejść codziennie na wszystkie, a tak chciałoby się przywitać ze wszystkimi...

Uffff, Sopot i B-stok juz załatwione (formularz on-line, skany championatów, opłaty). Jeszcze Presov i Wilno...

Pzdr.

...A ile futer zgłaszasz?

A.

Posted

A, no to warszawska w lipcu, Sopot, Białystok, warszawska we wrześniu, chorzów, może Legionowo w październiku, Zabrze, może Kielce, może Poznań. Tych ostatnich wystaw nie jestem pewna, bo nie wiem, jakto będzie z cieczkami ikryciami...

Pzdr.

Posted

Asiaczku może Ty będziesz wiedzieć bo wiedze masz przeogromną szukam kogoś kto pomógłby w przewozie szczeniaka z ... Moskwy :roll: do Polski (pod koniec sierpnia będzie do odbioru). Sunia będzie taka na oko 6kg.

Posted

Mudik napisał(a):
A klubówka w Łodzi????

A kto ocenia bo jeszcze nie ma info.a wielkie panie w oddziele Łódz nic nie wiedzą potrafią tylko rzucać słuchawką.

Posted

Mudik napisał(a):
A klubówka w Łodzi????

Chcemy być, ale to tez zalezy od sędziego...

dzasta napisał(a):
A kiedy baski są w Wawie?
Bo my w niedzielę :D

My tez w niedziele! Super, widzimy się w takim razie!:multi:

sylrwia napisał(a):
Asiaczku może Ty będziesz wiedzieć bo wiedze masz przeogromną szukam kogoś kto pomógłby w przewozie szczeniaka z ... Moskwy :roll: do Polski (pod koniec sierpnia będzie do odbioru). Sunia będzie taka na oko 6kg.

Napiszę PW.

J.G napisał(a):
A kto ocenia bo jeszcze nie ma info.a wielkie panie w oddziele Łódz nic nie wiedzą potrafią tylko rzucać słuchawką.

No włąśnie, ja tez nie znam sedziego... a jestem b.ciekawa...

anetta napisał(a):
Gratuluję!! :klacz:
Domek nad jeziorem mmmmmmmmm :loveu::loveu:

...ja tez zazdroszczę tego domku. I nie ja jedna...

Pzdr.

Posted

No to się widzimy na 100 % :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Ja będę miała trochę robotki bo mam ze sobą 3 pieski- Bercię i 2 niebieściaki - Lola i Fifi :loveu: Ale po ringu raczej ze względu na kolanko biegać nie będę i w wystawianiu pomogą mi koleżanki :multi:

Posted

Sprawdzę sobie godzinę Waszego sędziowania, może uda się wpaść i porobić foteczki...
My zaczynamy równo o 10.00. Ale jest nas 15 sztuk, więc dopiero po godz. 11-tej będę po ocenie. Tak myślę.

pzdr.

Posted

[quote name='Tengusia']dzien dobry w ten deszczowy dzionek :loveu:
To widać, że w całej PL leje...

[quote name='dzasta']A to przed nami są bulle mini i standard więc zgodnie z planem 11.50 zaczyna się sędziowanie staffionów :)
O, powinnam zdążyć.:lol:

[quote name='Matusz']berek :multi::loveu:
Berek berkowaty!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Berek berkowaty!

Pzdr.

U nas całą noc lało i potworne burze z piorunami były tak po 3...

A ładnie to tak ludzi budzić po godzinie 8 ? :eviltong::diabloti:

Numer już zapisany, naprawdę nie wiem,jak to się stało, że on wsiąkł, przecież kupę czasu był zapisany i nagle ni ma... jakieś siły nieczyste działają:razz:

Posted

[quote name='Matusz']U nas całą noc lało i potworne burze z piorunami były tak po 3...

A ładnie to tak ludzi budzić po godzinie 8 ? :eviltong::diabloti:

Numer już zapisany, naprawdę nie wiem,jak to się stało, że on wsiąkł, przecież kupę czasu był zapisany i nagle ni ma... jakieś siły nieczyste działają:razz:
... a wszystko bez te atomy...

Czyli dobrze, że burza u Was była
dobrze, że ja to usłyszałam w radio
dobrze, że do Ciebie napisałam
dobrze, że juz masz mój nr zapisany ponownie:evil_lol:

A o 8.00 to ja juz po sniadanku i właśnie wtedy był czas na SMS"y... do Ciebie, do Moniki...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']... a wszystko bez te atomy...

Czyli dobrze, że burza u Was była
dobrze, że ja to usłyszałam w radio
dobrze, że do Ciebie napisałam
dobrze, że juz masz mój nr zapisany ponownie:evil_lol:

A o 8.00 to ja juz po sniadanku i właśnie wtedy był czas na SMS"y... do Ciebie, do Moniki...

Pzdr.

tak, wszystko się zgadza :evil_lol:

no ja jeszcze korzystam do piątku z dobroci długiego snu:razz::eviltong:

a teraz od rana leje...:roll: