Asiaczek Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 cuciola napisał(a):Witaj!!! piekne te twoje baski..ale masz wesolo!!! odwzajemniamy wizyte w galerii :) Hohoho, dawno Was u Asiaczków nie było... witaj! C&B napisał(a):Jakie gonitwy:loveu: U mnie kilka zdjęć persiaka- zapraszam:oops: Persa? Oj, nie wiem, czy zdążę, bo o 5.00 ruszamy; może dopiero po wystawie... Maks i Spark napisał(a):Superowe baskowe gonitwy, miały radoche tyyyle miejsca :lol: A. Oj, jak sama widzisz, miejsca byłe tyle, że baski wręcz ginęły..... Trochę za dużo komarów jak na mój gust, ale reszta - OK! Prośba o kciuki - wiem, wiem, powtarzam się. Ale dobrego nigdy za wiele! Pzdr. Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Asiaczek napisał(a): Prośba o kciuki - wiem, wiem, powtarzam się. Ale dobrego nigdy za wiele! Pzdr. ....no dobra, będę trzymać ;) A. Quote
dzasta Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ja trzymam mocno :kciuki: Asiaczku a ten domek to w Polsce czy już gdzieś poza granicami PL? Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 To teraz Wam coś powiem.... MAŚKA - NAJLEPSZE SZCZENIĘ DZEZ - CWC, BOS ŻELKA - CWC ERKA - BOB II BIS SZCZENIĄT A. Quote
Matusz Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ERKA - BOG V ! :multi::multi::loveu::loveu: Asiaczku, miło było pogawędzić i pospacerować trochę ;) pozdr. Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']To teraz Wam coś powiem.... MAŚKA - NAJLEPSZE SZCZENIĘ DZEZ - CWC, BOS ŻELKA - CWC ERKA - BOB II BIS SZCZENIĄT A. ..................................................................................................... Quote
Kaya Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wooow gratulacje :loveu: Ja za to wynudziłam się 2 dni na wystawie kociej, bo na Olsztyńską nie mogłam dotrzeć :-( te kocie wystawy to poprostu nudaaa! Quote
Hiro Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A gdzie była wystawa? Jak zawsze - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak trzymać i dalej!!!!! Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Hiro napisał(a):A gdzie była wystawa? W Olsztynie A. Quote
Tengusia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 dolaczam sie do GRATULACJI :multi::multi::multi: Quote
hanacek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 :smilecol:Asiaczek - [SIZE=5]wielke GRATULACJE- PO PROSTU SUPER !!!!;););):multi::multi::multi: Quote
gosiaja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jak zawsze GRATULUJĘ zdobyczy :) [quote name='Asiaczek']Trzymaj, na pewno się przydadzą.:lol: Noooo, wyczucie to Ty masz! Hejka, gosiaja! Jak tam było na paradzie żaglowców? Jutro też tam będziesz? pzdr. Na paradzie było fajnie i mnóstwo ludzi dopiero wróciłam do domu i padam z nóg Moras z resztą też padł a jutro już nie będzie żadnych żaglowców :( oprócz daru oczywiście jutro jak dam radę to wstawię zdjęcia z parady Quote
Asiaczek Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='deer_1987']Bede trzmac kciuki Super! [quote name='Maks i Spark']....no dobra, będę trzymać A. Nie pożałujesz... [quote name='dzasta']Ja trzymam mocno Asiaczku a ten domek to w Polsce czy już gdzieś poza granicami PL? Nie, ten domek jest to prywatny domek i znajduje się na Łotwie. [quote name='Izuuus']Witamy niedzielnie Witaj! [quote name='Maks i Spark']To teraz Wam coś powiem.... MAŚKA - NAJLEPSZE SZCZENIĘ DZEZ - CWC, BOS ŻELKA - CWC ERKA - BOB II BIS SZCZENIĄT A. Jak to miło, że dałąś info na DGM i że posłużyłaś się naszymi ulubionymi literkami... [quote name='J.G']Gratuluję bardzo serdecznie. A żebyś Ty wiedziął, jak ja się cieszę! Pzdr. Quote
Kaya Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No ładnie, a ja byłam na paradzie w piątek :mad: :lol: Quote
J.G Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wyobrażam sobie Asiaczku jak się cieszysz:multi: znam to miłe uczucie i życzę kolejnych jeszcze większych sukcesów. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Matusz']ERKA - BOG V ! Asiaczku, miło było pogawędzić i pospacerować trochę ;) pozdr. Widzisz, a tak baliśmy się, że nie będzie czasu... że ringi za daleko.... A tu, proszę! I pospacerować i pogadać się dało. Dzieki:lol: [quote name='J.G']Brawo!!![SIZE=5] Gratuluję bardzo serdecznie. Było sporo takich krasnalowatych, jak Twoje. Szkoda, że Was nie było... [quote name='Kaya']Wooow gratulacje :loveu: Ja za to wynudziłam się 2 dni na wystawie kociej, bo na Olsztyńską nie mogłam dotrzeć te kocie wystawy to poprostu nudaaa! Oj, coś wiem nt. wystaw kocich. Takie statyczne, prawie bez adrenaliny, prawda? [quote name='deer_1987']Gratulacje! Warto bylo trzymac kciuki Ja się cieszę, że Wasze kciuki nie poszły na darmo... [quote name='Hiro']A gdzie była wystawa? Jak zawsze - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak trzymać i dalej!!!!! Witajcie i dziękuję!:lol: [quote name='Tengusia']dolaczam sie do GRATULACJI :multi::multi::multi: Dziękujemy! [quote name='Błyskotka']Gratulacje :). Super :multi::multi::multi:. Oj, tak wynik jest super!!! [quote name='hanacek']Asiaczek - [SIZE=5]wielke GRATULACJE- PO PROSTU SUPER !!!!;););):multi::multi::multi: Hanacek:crazyeye:, jej, jak Was tu daaaawno nie było! Witaj!:lol: [quote name='bety'] Pzdr Ajajaj, jakie oryginalne gratulacje...:lol: [quote name='gosiaja']Jak zawsze GRATULUJĘ zdobyczy :) Na paradzie było fajnie i mnóstwo ludzi dopiero wróciłam do domu i padam z nóg Moras z resztą też padł a jutro już nie będzie żadnych żaglowców :( oprócz daru oczywiście jutro jak dam radę to wstawię zdjęcia z parady Ty się postarasz wstawić fotki z parady, a ja z wystawy. To co, umowa stoi? [quote name='Kaya']No ładnie, a ja byłam na paradzie w piątek :mad: :lol: Oj, nie dogadałyście się... szkoda... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 J.G napisał(a):Wyobrażam sobie Asiaczku jak się cieszysz:multi: znam to miłe uczucie i życzę kolejnych jeszcze większych sukcesów. Obyś był dobrym prorokiem...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Asiaczek napisał(a): Jak to miło, że dałąś info na DGM i że posłużyłaś się naszymi ulubionymi literkami... Pzdr. ...Piszesz i masz ;):lol: A. Quote
Recommended Posts