Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Wchodze do mojej Galerii i... oczom nie wierzę. Od godz. 15. nikt do mnie nie zaglądnął. A ja wstawiłam częśc fotek z trasy na/z Łotwę....
Tak się nie robi...:placz:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wchodze do mojej Galerii i... oczom nie wierzę. Od godz. 15. nikt do mnie nie zaglądnął. A ja wstawiłam częśc fotek z trasy na/z Łotwę....
Tak się nie robi...:placz:

Pzdr.

A już chciałam się obrazić za to że nikt jestem.
Wiesz... byłam, nawet niedawno pisałam, ale kurde mój komputer znowu zaczyna świrować :shake:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Widać za mało tych fotek wstawiłaś skoro nikt nie zagląda :eviltong:
Domagam się hurtowej ilości zdjęć, a nie takie cedzenie po troszeczku. :p
Pzdr :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Iwa-R napisał(a):
A już chciałam się obrazić za to że nikt jestem.
Wiesz... byłam, nawet niedawno pisałam, ale kurde mój komputer znowu zaczyna świrować :shake:
Pozdrawiam
Iwa

No, ale jesteś teraz. I to się liczy!

bety napisał(a):
Widać za mało tych fotek wstawiłaś skoro nikt nie zagląda :eviltong:
Domagam się hurtowej ilości zdjęć, a nie takie cedzenie po troszeczku. :p
Pzdr :lol::lol::lol::lol::lol:

O, pardonsik! Wstawiłam ponad 30 fotek + jeszcze gratisik w postaci małych basków-bobasków Buszkowych. To mało...?
Ej, rozbestwiona jesteś!

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

O, pardonsik! Wstawiłam ponad 30 fotek + jeszcze gratisik w postaci małych basków-bobasków Buszkowych. To mało...?
Ej, rozbestwiona jesteś!

pzdr.

30 phi, :roll: toż to pikuś, kropla w morzu, minimini fotorelacja. :evil_lol: Z takiego wyjazdu to po 200 zdjęć na każdą ratę, a takich rat to z 10 (jak już tak ma być wstawiane częściami).
Hi hi hi hi - oczywiście że ja jestem rozbestwiona, rozpieszczona i bardzo wymagająca (od innych nie od siebie ;)) :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti:
No to czekam na resztę fotek. :lol::lol::lol:
Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']One strasznie pluszowate są. A wiesz, jakie sa miłe w dotyku?

Mogę sobie tylko wyobrażać :loveu:

Gratuluję sukcesów na Łotwie :multi:

http://img386.imageshack.us/img386/3068/dsc08073.jpg jak zwykle super synchron baskowy :p

Bardzo fajne fotki z trasy :) Ciekawie wyglądają te opony. I zachód słońca super :loveu:

http://img16.imageshack.us/img16/9576/resizeofmiotbnatrawie20y.jpg łobuziaki :lol:

Posted

[quote name='bety']30 phi, :roll: toż to pikuś, kropla w morzu, minimini fotorelacja. :evil_lol: Z takiego wyjazdu to po 200 zdjęć na każdą ratę, a takich rat to z 10 (jak już tak ma być wstawiane częściami).
Hi hi hi hi - oczywiście że ja jestem rozbestwiona, rozpieszczona i bardzo wymagająca (od innych nie od siebie ;)) :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti:
No to czekam na resztę fotek. :lol::lol::lol:
Pzdr
Nie mówi się pikuś, tylko Pan Pikuś!:eviltong:

[quote name='agaciaaa']Mogę sobie tylko wyobrażać :loveu:
Gratuluję sukcesów na Łotwie :multi:
http://img386.imageshack.us/img386/3068/dsc08073.jpg jak zwykle super synchron baskowy :p
Bardzo fajne fotki z trasy :) Ciekawie wyglądają te opony. I zachód słońca super :loveu:
http://img16.imageshack.us/img16/9576/resizeofmiotbnatrawie20y.jpg łobuziaki :lol:
Witaj!
A ten synchron to jeszcze ze Szczecina. Na fotkach z Łotwy to chyba takiego synchronu nie ma...

[quote name='deer_1987']Mnie nie bylo od 12:30 do teraz.. w kinie bylam i na miescie z Tz :D a kino 40 km w jedna strone od nas
A na jakim filmie byliscie?
A, juz chyba sobie przypomniałam: Epoka Lodowcowa3, tak?

[quote name='deer_1987']Ale ta gora ciekawa :D a potem psiaki co sie zakochalam - rosyjskie toy :D
Moja koleżanka z Rosji powiedziała, że wolałaby miec 10 chihuahua niż jednego toya w domu. Ciekawe, dlaczego?:evil_lol:

Pzdr.

Posted

dzasta napisał(a):
Asiaczku bo Toye z Toya mają tylko nazwę :loveu:

Ja tam bym pooglądała teraz ringowe foteczki heh ale rozbestwiona jestem hehe jak Bety :lol:

Czyli na dogo panują same "bestie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

Rano musiałam trochę spraw pozałatwiac. Odebrałam róniez znaczki i karty telefoniczne od Mamy deer_1987. Bardzo przy okazji dziękuję!

Teraz chwila odpoczynku, zaraz spacerosy i.... mogę siadać do fotek. Redbull wypity, to i można pracować w tym skwarze...

pzdr.

Posted

dzasta napisał(a):
Asiaczku bo Toye z Toya mają tylko nazwę :loveu:

Ja tam bym pooglądała teraz ringowe foteczki heh ale rozbestwiona jestem hehe jak Bety :lol:

O, na fotki z ringu to jeszcze sobie poczekacie...:evil_lol:

bety napisał(a):
Czyli na dogo panują same "bestie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Taaaa.....

dzasta napisał(a):
hahah dokładnie Bety dokładnie :evil_lol:
A tych fotek jak nie było tak nie ma :p

Będą, będą... ino troche inne, niz chcesz.:evil_lol:

Daisunia napisał(a):
dzień dobry ;)
a co z foteczkami ?

Zaraz kilka wstawię i jadę do Związku, coby z sędziami obgadac wyniki wystaw (to jest opinia mojej konkurrrrrrr.......).

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
jadę do Związku, coby z sędziami obgadac wyniki wystaw (to jest opinia mojej konkurrrrrrr.......).

Pzdr.

Szkoda, że nie dałaś znaku, że jedziesz :mad:...odstawiałam Manię na wschodni i podjechałabym do oddziału....

A.

Posted

Asaiczku to nie zapomnij tam w ZK wspomnieć o swoich znajomych z DGM hehehe...czego to nie wymyślą :evil_lol: Tylko jakoś najczęściej wymyślają Ci co sami u.....y mają :evil_lol:

Te tiry to mnie jednak nie satysfakcjonują wcale a wcale dalej czekam na baski :lol:

Posted

Tiraski, jakie kolorowe, moja "milość":diabloti: uwielbiam je pasjami, ale czasami trafiaja sie fajni kierowcy, uczynni dają zank, ze mozna ich wyprzedzić...:p

A.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Ja za tirami nie przepadam :shake:. Zwłaszcza jak się je wyprzedza.

Wiesz, podczas kilkugodzinnej trasy, to z nudów cos trzeba robić. Więc ja zdecydowałam robić fotki TIR-om...:evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Ja lubie fotki z trasy :D

Jeszcze TIR'ów będzie a będzie...

agnethka napisał(a):
to ja na baski przyjdę :eviltong:

No to juz jutro...

Maks i Spark napisał(a):
Szkoda, że nie dałaś znaku, że jedziesz :mad:...odstawiałam Manię na wschodni i podjechałabym do oddziału....
A.

Aniu, decyzja o pojechaniu do Związku została podjęta w ostatniej chwili, jak spotkałam na ppłd. spacerosach Kasię i Ona mi powiedziała, że jedzie...

dzasta napisał(a):
Asaiczku to nie zapomnij tam w ZK wspomnieć o swoich znajomych z DGM hehehe...czego to nie wymyślą :evil_lol: Tylko jakoś najczęściej wymyślają Ci co sami u.....y mają :evil_lol:
Te tiry to mnie jednak nie satysfakcjonują wcale a wcale dalej czekam na baski :lol:

Baski będą dopiero jutro...

Maks i Spark napisał(a):
Tiraski, jakie kolorowe, moja "milość":diabloti: uwielbiam je pasjami, ale czasami trafiaja sie fajni kierowcy, uczynni dają zank, ze mozna ich wyprzedzić...:p
A.

No właśnie, ze względu na ich "umaszczenie" robiłam fotki TIR'om...
Następnym razem chyba będę robiła fotki tylko motorom...:diabloti:

Pzdr.