Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='gosiaja']tak będziemy na obozie w borach tucholskich jedziemy stamtąd 1.08 na wystawę w Chojnicach jeśli się nam uda Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 wiadomo najładniejszy w środku Aj aj aj, będę trzymała kciukasy!! Super uwaga!:bigok::iloveyou: Ja o tym nie pomyślałam! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Wchodze do mojej Galerii i... oczom nie wierzę. Od godz. 15. nikt do mnie nie zaglądnął. A ja wstawiłam częśc fotek z trasy na/z Łotwę.... Tak się nie robi...:placz: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Wchodze do mojej Galerii i... oczom nie wierzę. Od godz. 15. nikt do mnie nie zaglądnął. A ja wstawiłam częśc fotek z trasy na/z Łotwę.... Tak się nie robi...:placz: Pzdr. A już chciałam się obrazić za to że nikt jestem. Wiesz... byłam, nawet niedawno pisałam, ale kurde mój komputer znowu zaczyna świrować :shake: Pozdrawiam Iwa Quote
bety Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Widać za mało tych fotek wstawiłaś skoro nikt nie zagląda :eviltong: Domagam się hurtowej ilości zdjęć, a nie takie cedzenie po troszeczku. :p Pzdr :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Iwa-R napisał(a):A już chciałam się obrazić za to że nikt jestem. Wiesz... byłam, nawet niedawno pisałam, ale kurde mój komputer znowu zaczyna świrować :shake: Pozdrawiam Iwa No, ale jesteś teraz. I to się liczy! bety napisał(a):Widać za mało tych fotek wstawiłaś skoro nikt nie zagląda :eviltong: Domagam się hurtowej ilości zdjęć, a nie takie cedzenie po troszeczku. :p Pzdr :lol::lol::lol::lol::lol: O, pardonsik! Wstawiłam ponad 30 fotek + jeszcze gratisik w postaci małych basków-bobasków Buszkowych. To mało...? Ej, rozbestwiona jesteś! pzdr. Quote
bety Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Asiaczek napisał(a): O, pardonsik! Wstawiłam ponad 30 fotek + jeszcze gratisik w postaci małych basków-bobasków Buszkowych. To mało...? Ej, rozbestwiona jesteś! pzdr. 30 phi, :roll: toż to pikuś, kropla w morzu, minimini fotorelacja. :evil_lol: Z takiego wyjazdu to po 200 zdjęć na każdą ratę, a takich rat to z 10 (jak już tak ma być wstawiane częściami). Hi hi hi hi - oczywiście że ja jestem rozbestwiona, rozpieszczona i bardzo wymagająca (od innych nie od siebie ;)) :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: No to czekam na resztę fotek. :lol::lol::lol: Pzdr Quote
agaciaaa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Asiaczek']One strasznie pluszowate są. A wiesz, jakie sa miłe w dotyku? Mogę sobie tylko wyobrażać :loveu: Gratuluję sukcesów na Łotwie :multi: http://img386.imageshack.us/img386/3068/dsc08073.jpg jak zwykle super synchron baskowy :p Bardzo fajne fotki z trasy :) Ciekawie wyglądają te opony. I zachód słońca super :loveu: http://img16.imageshack.us/img16/9576/resizeofmiotbnatrawie20y.jpg łobuziaki :lol: Quote
taxelina Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mnie nie bylo od 12:30 do teraz.. w kinie bylam i na miescie z Tz :D a kino 40 km w jedna strone od nas Quote
taxelina Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ale ta gora ciekawa :D a potem psiaki co sie zakochalam - rosyjskie toy :D Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='bety']30 phi, :roll: toż to pikuś, kropla w morzu, minimini fotorelacja. :evil_lol: Z takiego wyjazdu to po 200 zdjęć na każdą ratę, a takich rat to z 10 (jak już tak ma być wstawiane częściami). Hi hi hi hi - oczywiście że ja jestem rozbestwiona, rozpieszczona i bardzo wymagająca (od innych nie od siebie ;)) :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: No to czekam na resztę fotek. :lol::lol::lol: Pzdr Nie mówi się pikuś, tylko Pan Pikuś!:eviltong: [quote name='agaciaaa']Mogę sobie tylko wyobrażać :loveu: Gratuluję sukcesów na Łotwie :multi: http://img386.imageshack.us/img386/3068/dsc08073.jpg jak zwykle super synchron baskowy :p Bardzo fajne fotki z trasy :) Ciekawie wyglądają te opony. I zachód słońca super :loveu: http://img16.imageshack.us/img16/9576/resizeofmiotbnatrawie20y.jpg łobuziaki :lol: Witaj! A ten synchron to jeszcze ze Szczecina. Na fotkach z Łotwy to chyba takiego synchronu nie ma... [quote name='deer_1987']Mnie nie bylo od 12:30 do teraz.. w kinie bylam i na miescie z Tz :D a kino 40 km w jedna strone od nas A na jakim filmie byliscie? A, juz chyba sobie przypomniałam: Epoka Lodowcowa3, tak? [quote name='deer_1987']Ale ta gora ciekawa :D a potem psiaki co sie zakochalam - rosyjskie toy :D Moja koleżanka z Rosji powiedziała, że wolałaby miec 10 chihuahua niż jednego toya w domu. Ciekawe, dlaczego?:evil_lol: Pzdr. Quote
dzasta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asiaczku bo Toye z Toya mają tylko nazwę :loveu: Ja tam bym pooglądała teraz ringowe foteczki heh ale rozbestwiona jestem hehe jak Bety :lol: Quote
bety Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 dzasta napisał(a):Asiaczku bo Toye z Toya mają tylko nazwę :loveu: Ja tam bym pooglądała teraz ringowe foteczki heh ale rozbestwiona jestem hehe jak Bety :lol: Czyli na dogo panują same "bestie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
dzasta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 hahah dokładnie Bety dokładnie :evil_lol: A tych fotek jak nie było tak nie ma :p Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Rano musiałam trochę spraw pozałatwiac. Odebrałam róniez znaczki i karty telefoniczne od Mamy deer_1987. Bardzo przy okazji dziękuję! Teraz chwila odpoczynku, zaraz spacerosy i.... mogę siadać do fotek. Redbull wypity, to i można pracować w tym skwarze... pzdr. Quote
taxelina Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 tak epoka lodowcowa 3 i do tego w 3d :D Czekam na fotki i nie am sprawy - podrzucilam watek mamie i sie zgodzila pomoc :D Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 dzasta napisał(a):Asiaczku bo Toye z Toya mają tylko nazwę :loveu: Ja tam bym pooglądała teraz ringowe foteczki heh ale rozbestwiona jestem hehe jak Bety :lol: O, na fotki z ringu to jeszcze sobie poczekacie...:evil_lol: bety napisał(a):Czyli na dogo panują same "bestie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Taaaa..... dzasta napisał(a):hahah dokładnie Bety dokładnie :evil_lol: A tych fotek jak nie było tak nie ma :p Będą, będą... ino troche inne, niz chcesz.:evil_lol: Daisunia napisał(a):dzień dobry ;) a co z foteczkami ? Zaraz kilka wstawię i jadę do Związku, coby z sędziami obgadac wyniki wystaw (to jest opinia mojej konkurrrrrrr.......). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 A teraz trochę zanudze Was fotkami "z trasy". Baski będa tylko dla wytrwałych...:diabloti: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Cd. TIR'ów. A bylo ich duuuuuzo na trasie... Cdn. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja za tirami nie przepadam :shake:. Zwłaszcza jak się je wyprzedza. Quote
M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asiaczek napisał(a): jadę do Związku, coby z sędziami obgadac wyniki wystaw (to jest opinia mojej konkurrrrrrr.......). Pzdr. Szkoda, że nie dałaś znaku, że jedziesz :mad:...odstawiałam Manię na wschodni i podjechałabym do oddziału.... A. Quote
dzasta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Asaiczku to nie zapomnij tam w ZK wspomnieć o swoich znajomych z DGM hehehe...czego to nie wymyślą :evil_lol: Tylko jakoś najczęściej wymyślają Ci co sami u.....y mają :evil_lol: Te tiry to mnie jednak nie satysfakcjonują wcale a wcale dalej czekam na baski :lol: Quote
M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Tiraski, jakie kolorowe, moja "milość":diabloti: uwielbiam je pasjami, ale czasami trafiaja sie fajni kierowcy, uczynni dają zank, ze mozna ich wyprzedzić...:p A. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Błyskotka napisał(a):Ja za tirami nie przepadam :shake:. Zwłaszcza jak się je wyprzedza. Wiesz, podczas kilkugodzinnej trasy, to z nudów cos trzeba robić. Więc ja zdecydowałam robić fotki TIR-om...:evil_lol: deer_1987 napisał(a):Ja lubie fotki z trasy :D Jeszcze TIR'ów będzie a będzie... agnethka napisał(a):to ja na baski przyjdę :eviltong: No to juz jutro... Maks i Spark napisał(a):Szkoda, że nie dałaś znaku, że jedziesz :mad:...odstawiałam Manię na wschodni i podjechałabym do oddziału.... A. Aniu, decyzja o pojechaniu do Związku została podjęta w ostatniej chwili, jak spotkałam na ppłd. spacerosach Kasię i Ona mi powiedziała, że jedzie... dzasta napisał(a):Asaiczku to nie zapomnij tam w ZK wspomnieć o swoich znajomych z DGM hehehe...czego to nie wymyślą :evil_lol: Tylko jakoś najczęściej wymyślają Ci co sami u.....y mają :evil_lol: Te tiry to mnie jednak nie satysfakcjonują wcale a wcale dalej czekam na baski :lol: Baski będą dopiero jutro... Maks i Spark napisał(a):Tiraski, jakie kolorowe, moja "milość":diabloti: uwielbiam je pasjami, ale czasami trafiaja sie fajni kierowcy, uczynni dają zank, ze mozna ich wyprzedzić...:p A. No właśnie, ze względu na ich "umaszczenie" robiłam fotki TIR'om... Następnym razem chyba będę robiła fotki tylko motorom...:diabloti: Pzdr. Quote
Recommended Posts