Kaya Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Czyli widzimy się? Super! A co to za praca wakacyjna, zdradź kilka szczegółów... W niedziele zgłosiłam się na sekretarza ringu, wkońcu trzeba się zacząć udzielać ;) Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Kaya napisał(a):W niedziele zgłosiłam się na sekretarza ringu, wkońcu trzeba się zacząć udzielać ;) Hohoho... fakt, od czegoś trzeba zacząć. Brawo! pzdr. Quote
gosiaja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Asiaczek']Nie, nie będzie nas w Piotrkowie. Ale będziemy w Sopocie. :lol: Pzdr. jak w Sopocie to pewnie 8-9.08 międzynarodowa - CACIB to mnie nie będzie :( Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='gosiaja']jak w Sopocie to pewnie 8-9.08międzynarodowa - CACIB to mnie nie będzie :( Tak, o tej wystawie piszę. A Wy to pewnie na jakich jachtach, statkach i innych takich, co same pływaja...? pzdr. Quote
dzasta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Oooo te Kilimandżaro mnie zaintrygowało :D Teraz czekam na baski bobaski :D Bo ja bardzo lubię je oglądać :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='dzasta']Oooo te Kilimandżaro mnie zaintrygowało :D Teraz czekam na baski bobaski :D Bo ja bardzo lubię je oglądać :loveu: Ha, to sobie poczekasz, to najpierw mam przygotowane Rosyjskie Toye... Cdn. Pzdr. Quote
dzasta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 My love http://img26.imageshack.us/img26/1434/resizeofimg0754.jpg Chciałam to nawet sobie sprowadzić z Rosji ale te gładkowłose mi się nie podobają a włochate boję się że będą mnie uczulać :placz: Quote
jenis Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Witam Nie wiem, co pod tymi kołami mogło byc. Może nawóż...? Odpowiadam:to pod tymi kołami to kiszonka dla krów ;) Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='agnethka']boś...te kudłate są cudne :loveu: Piszesz o Toyach? Bo mi posty poprzeskakiwały i nie wiem.... [quote name='dzasta']My love http://img26.imageshack.us/img26/1434/resizeofimg0754.jpg Chciałam to nawet sobie sprowadzić z Rosji ale te gładkowłose mi się nie podobają a włochate boję się że będą mnie uczulać :placz: A ja słyszałam, że maja charakterek, wcale nie adekwatny do swojej postury. Zołzy małe... [quote name='jenis']Witam Nie wiem, co pod tymi kołami mogło byc. Może nawóż...? Odpowiadam:to pod tymi kołami to kiszonka dla krów ;) Serio?:crazyeye: A te koła na wierzchu to pewnie, aby wiatr nie rozwiał krowom sniadania.:evil_lol: Dzięki. Pzdr. Quote
dzasta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Piszesz o Toyach? Bo mi posty poprzeskakiwały i nie wiem.... A ja słyszałam, że maja charakterek, wcale nie adekwatny do swojej postury. Zołzy małe... Tak o Toyach :loveu: Są charakterne i to bardzo ale ja takie lubię :loveu:Z Gabcią tworzyły by na pewno diabelski tandem hehehe Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Hej, dzasta? Jesteś jeszcze? Specjalnie dla Ciebie ... małe basiątka!:loveu: Fotki jeszcze cieplutkie od Buszki.:lol: BAAKIR, BORNANI, BUNDUSTAR African Elite BAAKIR, BORNANI African Elite:loveu: BORNANI, BUNDUSTAR African Elite:loveu: Cała drużyna "B" w komplecie!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: BOSEDE, BUNDUSTAR African Elite:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 dzasta napisał(a):Tak o Toyach :loveu: Są charakterne i to bardzo ale ja takie lubię :loveu:Z Gabcią tworzyły by na pewno diabelski tandem hehehe Oh, taaaaaak, podwójnie diabelski!:diabloti: Pzdr. Quote
dzasta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 http://img4.imageshack.us/img4/48/resizeofmiotbnatrawie20e.jpg Oh miód na moje serduszko :) Uwielbiam tego malca rodzynka wśród rudasków od dnia narodzin :loveu: Przepiękny jest :loveu: Quote
dzasta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Tak myślałam że już są chętni i że on jest fajniutki :) Ale spodobał mi się tak samo bardzo jak Modest ;) Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='dzasta']http://img4.imageshack.us/img4/48/resizeofmiotbnatrawie20e.jpg Oh miód na moje serduszko :) Uwielbiam tego malca rodzynka wśród rudasków od dnia narodzin :loveu: Przepiękny jest :loveu: Ten trikolorowy Rodzyneczek juz niedługo pojedzie do nowego domku, daleko... pzdr. Quote
Mudik Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Powinno być w agility dobre, z takimi nogami:cool3: Imageshack - resizeofimg0761 A baski piękne zwłaszcza fotka całej piątki:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='dzasta']Tak myślałam że już są chętni i że on jest fajniutki :) Ale spodobał mi się tak samo bardzo jak Modest ;) Ha, Modesta widziałaś na własne oczy, a Bosede - tylko na fotkach. Ale cieszę się, że tri się podobają.:loveu: [quote name='Mudik']Powinno być w agility dobre, z takimi nogami:cool3: Imageshack - resizeofimg0761 A baski piękne zwłaszcza fotka całej piątki:loveu::loveu::loveu: Ale czy będzie miał tyle siły, aby biegac, skakać itp...? pzdr. Quote
dzasta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Toye się super sprawdzają w Agility nawet Polskie Toye widziałam jak biegają na torze :D No Modesta na żywo widziałam nawet nie raz a dwa razy. Jak był maleńki u Ciebie i na Litwie :) A apropos Litwy jak się wszystko uda to jadę na maraton do Druskiennik a potem się dopiero poddam operacji :D Quote
pati1033 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 baski bobaski sa przepiekne :loveu: zakochalam sie :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 dzasta napisał(a):Toye się super sprawdzają w Agility nawet Polskie Toye widziałam jak biegają na torze :D No Modesta na żywo widziałam nawet nie raz a dwa razy. Jak był maleńki u Ciebie i na Litwie :) A apropos Litwy jak się wszystko uda to jadę na maraton do Druskiennik a potem się dopiero poddam operacji :D O, ale to sobie wymyśliłas! Cfffaniara...;) Pzdr. Quote
dzasta Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 No miasto piękne przy okazji pojedziemy na wakacje. W ciągu trzech dni mamy 5 wystaw w tym dwie Cacibowe plus 3 specjalistyczne klubówki z fajnymi sędziami a i może się uda że Berta z Litwy pojedzie do Rosji z kimś znajomym :eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 dzasta napisał(a):No miasto piękne przy okazji pojedziemy na wakacje. W ciągu trzech dni mamy 5 wystaw w tym dwie Cacibowe plus 3 specjalistyczne klubówki z fajnymi sędziami a i może się uda że Berta z Litwy pojedzie do Rosji z kimś znajomym :eviltong: Tak, słyszałam, że Druskienniki sa śliczne! A i reklama tego miasta w związku z 2xCACIB też niemała... Oby Wam sił starczyło... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 pati1033 napisał(a):baski bobaski sa przepiekne :loveu: zakochalam sie :loveu: Aj, Ty juz daaaawno zakochałaś się baskach-bobaskach...:lol: Ale one i tak na II miejscu, bo przecież Bimek i Tamisia zawsze na I... Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Asiaczek']Tak, o tej wystawie piszę. A Wy to pewnie na jakich jachtach, statkach i innych takich, co same pływaja...? pzdr. tak będziemy na obozie w borach tucholskich jedziemy stamtąd 1.08 na wystawę w Chojnicach jeśli się nam uda Imageshack - resizeofmiotbnatrawie20 wiadomo najładniejszy w środku Quote
Recommended Posts