Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek! Cratulacje! jestesmy dumni, że nasi przyjaciełi ciąglie wygrywają! Wiem, że treba duzo się napracować na taki oceny i wyniki! I cieszymy się, że wam to jak najbardzej się udaje!!!!!!

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa-R napisał(a):
To chyba mi za bardzo niestety nie pomożesz..... (ale liczą się też chęci)...

Jakby co ja potem będę pod/za/w(?) Warszawą i jak bardzo potrzebujesz ten kocyk a nie będzie mega ciężki to go mogę dorzucić do plecaczka i przywieźć do Poznania bo i tak przez Poznań potem do domu wracam ok 13/14 lipca.

Posted

Hiro napisał(a):
Asiaczek! Cratulacje! jestesmy dumni, że nasi przyjaciełi ciąglie wygrywają! Wiem, że treba duzo się napracować na taki oceny i wyniki! I cieszymy się, że wam to jak najbardzej się udaje!!!!!!

Witaj, Hiro! Dziekuję za miłe słowa i wizytę!:lol:

sylrwia napisał(a):
Jakby co ja potem będę pod/za/w(?) Warszawą i jak bardzo potrzebujesz ten kocyk a nie będzie mega ciężki to go mogę dorzucić do plecaczka i przywieźć do Poznania bo i tak przez Poznań potem do domu wracam ok 13/14 lipca.

Sylrwia - to właściwie nie jest kocyk, co to do plecaka wejdzie. To koc z wełny australijskiej, który złożony sam z siebie stanowi sporawy pakunek. Lekki, ale duzy.
Dzięki za chęci.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Taaaa, cudownie się bawiłam w tej duchocie, skwarze...

Witaj!

Juz wróciłam, ale za chwilę spacery wieczorne, więc albo po spacerach albo dopiero jutro rano...

Pzdr.

a kiedy bedzie to jutro rano???;);););):lol::lol::lol::lol:
a mam Asiaczku
WIELKĄ PROSBĘ,
zrób ,proszę mnie fotki katalogu,
chodzi oczywiscie o jamniki:lol::lol:/wszystkie:razz:/
i przeslij z łaski swojej na maila??

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha!
Przy takich układach, jak opisuje M&S to ja bym sie cieszyła, mimo wszystko...;)
A co z sierpniem? Miałeś się odezwać...

pzdr.

No tak powinienem się cieszyć,ale jak przegrywa się z czymś lepszym a tym przypadku to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Co do sierpnia to myślimy zostało jeszcze trochę czasu.;)

W Brnie BOG I "BASEK" ale nie wybierał sędzia z CZ:loveu:

Posted

[quote name='sandrulka']przyszłam się przywitać ! :multi:Witaj!

[quote name='AMIŚKA']a kiedy bedzie to jutro rano???;);););):lol::lol::lol::lol:
a mam Asiaczku
WIELKĄ PROSBĘ,
zrób ,proszę mnie fotki katalogu,
chodzi oczywiscie o jamniki:lol::lol:/wszystkie:razz:/
i przeslij z łaski swojej na maila??
OK, zrobię, nie ma problemu.

[quote name='deer_1987']Dopioer po 3 pracy i przed 4 mam czas tu zajrzec.. w koncu o 4:30 do pracy ruszylismy..
Miło nam, że mimo nawału, znalazłaś czas dla Asiaczkó.:lol:

[quote name='J.G']No tak powinienem się cieszyć,ale jak przegrywa się z czymś lepszym a tym przypadku to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Co do sierpnia to myślimy zostało jeszcze trochę czasu.;)

W Brnie BOG I "BASEK" ale nie wybierał sędzia z CZ:loveu:
Hejka,
ja rozumieć...:cool3:

Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
Dawno się nie odzywałam więc, witam się i pozdrawiam ukochane Asiaczki ! :loveu:

Witaj, Kochana!:loveu:
Mała przerwa w wyjazdach wakacyjnych?

pzdr.

Posted

Jakie wyjazdy wakacyjne, działka-dom, działka-dom, dom-sopot-dom i tak wkółko ;) W tym roku postawiłam na wystawy, i np. dzisiaj wyczytałam że fajna wystawa jest w Piotrkowie Tryb. w jednym dniu krajowa spanieli i krajowa psów myśl. :crazyeye: Na moich spisach tego nie było :mad: wybieracie się może 16 sierpnia do Piotrkowa, Baski tez można zgłaszać ;)

Posted

Widzę, że Asia nie umieściła jeszcze za dużo zdjęć z Łotwy, a ja właśnie zabieram się za zdjęcia które dostałam i wklejam za chwilkę u siebie :cool3:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Asiaczek napisał(a):
...
Sylrwia - to właściwie nie jest kocyk, co to do plecaka wejdzie. To koc z wełny australijskiej, który złożony sam z siebie stanowi sporawy pakunek. Lekki, ale duzy.
Dzięki za chęci.:lol:
Pzdr.

ups...:roll: to się już nei wyrywam

Posted

Kaya napisał(a):
Już czytałam, to świetnie no i na dodatek w sobote, to jeszcze lepiej :lol: (w niedziele pracuje)

Czyli widzimy się? Super!
A co to za praca wakacyjna, zdradź kilka szczegółów...

deer_1987 napisał(a):
Ja lubie do Was zagladac :D

Miło nam, ale niestety, wczoraj fotek nie było...:oops:

dzasta napisał(a):
Ja tak nieśmiało zapytam co ze zdjęciami ???

Eh, pogoda mnie rozleniwiła...

Iwa-R napisał(a):
Widzę, że Asia nie umieściła jeszcze za dużo zdjęć z Łotwy, a ja właśnie zabieram się za zdjęcia które dostałam i wklejam za chwilkę u siebie :cool3:
Pozdrawiam
Iwa

Wstawiaj, wstawiaj, ja sama z przyjemnością popatrzę na te fotki.:evil_lol:

sylrwia napisał(a):
ups...:roll: to się już nei wyrywam

Jak widzisz, kocyk kocykowi nierówny...

Pzdr.

Posted

Od rana wstawiam fotki, bo uprzytomniłam sobie, że w niedzielę będą następne (z wystawy w Olsztynie) i jeżeli nie wstawię teraz fotek z Ogre, to potem juz zupełnie nie wyrobię się...

No to trasa doOgre.

Jak widać, takie "wiatraczki" sa nie tylko w Niemczech, Holandii, Belgii...

Różnego rodzaju "wieżyczki"...

Cdn.
Pzdr.

Posted

No i poranek, juz w PL.
Skromnie z tym porankiem, lecz zmęczenie dało się we znaki nie tylko mnie, ale i Kierowcy czyli Iwie.
Po prostu nie chciało mi się juz robic fotek...:oops::cool1:

Pzdr.