Hiro Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek! Cratulacje! jestesmy dumni, że nasi przyjaciełi ciąglie wygrywają! Wiem, że treba duzo się napracować na taki oceny i wyniki! I cieszymy się, że wam to jak najbardzej się udaje!!!!!! Quote
sylrwia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Iwa-R napisał(a):To chyba mi za bardzo niestety nie pomożesz..... (ale liczą się też chęci)... Jakby co ja potem będę pod/za/w(?) Warszawą i jak bardzo potrzebujesz ten kocyk a nie będzie mega ciężki to go mogę dorzucić do plecaczka i przywieźć do Poznania bo i tak przez Poznań potem do domu wracam ok 13/14 lipca. Quote
Asiaczek Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Hiro napisał(a):Asiaczek! Cratulacje! jestesmy dumni, że nasi przyjaciełi ciąglie wygrywają! Wiem, że treba duzo się napracować na taki oceny i wyniki! I cieszymy się, że wam to jak najbardzej się udaje!!!!!! Witaj, Hiro! Dziekuję za miłe słowa i wizytę!:lol: sylrwia napisał(a):Jakby co ja potem będę pod/za/w(?) Warszawą i jak bardzo potrzebujesz ten kocyk a nie będzie mega ciężki to go mogę dorzucić do plecaczka i przywieźć do Poznania bo i tak przez Poznań potem do domu wracam ok 13/14 lipca. Sylrwia - to właściwie nie jest kocyk, co to do plecaka wejdzie. To koc z wełny australijskiej, który złożony sam z siebie stanowi sporawy pakunek. Lekki, ale duzy. Dzięki za chęci.:lol: Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Taaaa, cudownie się bawiłam w tej duchocie, skwarze... Witaj! Juz wróciłam, ale za chwilę spacery wieczorne, więc albo po spacerach albo dopiero jutro rano... Pzdr. a kiedy bedzie to jutro rano???;);););):lol::lol::lol::lol: a mam Asiaczku WIELKĄ PROSBĘ, zrób ,proszę mnie fotki katalogu, chodzi oczywiscie o jamniki:lol::lol:/wszystkie:razz:/ i przeslij z łaski swojej na maila?? Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dopioer po 3 pracy i przed 4 mam czas tu zajrzec.. w koncu o 4:30 do pracy ruszylismy.. Quote
J.G Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Ha! Przy takich układach, jak opisuje M&S to ja bym sie cieszyła, mimo wszystko...;) A co z sierpniem? Miałeś się odezwać... pzdr. No tak powinienem się cieszyć,ale jak przegrywa się z czymś lepszym a tym przypadku to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Co do sierpnia to myślimy zostało jeszcze trochę czasu.;) W Brnie BOG I "BASEK" ale nie wybierał sędzia z CZ:loveu: Quote
Asiaczek Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='sandrulka']przyszłam się przywitać ! :multi:Witaj! [quote name='AMIŚKA']a kiedy bedzie to jutro rano???;);););):lol::lol::lol::lol: a mam Asiaczku WIELKĄ PROSBĘ, zrób ,proszę mnie fotki katalogu, chodzi oczywiscie o jamniki:lol::lol:/wszystkie:razz:/ i przeslij z łaski swojej na maila?? OK, zrobię, nie ma problemu. [quote name='deer_1987']Dopioer po 3 pracy i przed 4 mam czas tu zajrzec.. w koncu o 4:30 do pracy ruszylismy.. Miło nam, że mimo nawału, znalazłaś czas dla Asiaczkó.:lol: [quote name='J.G']No tak powinienem się cieszyć,ale jak przegrywa się z czymś lepszym a tym przypadku to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Co do sierpnia to myślimy zostało jeszcze trochę czasu.;) W Brnie BOG I "BASEK" ale nie wybierał sędzia z CZ:loveu: Hejka, ja rozumieć...:cool3: Pzdr. Quote
Kaya Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dawno się nie odzywałam więc, witam się i pozdrawiam ukochane Asiaczki ! :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Kaya napisał(a):Dawno się nie odzywałam więc, witam się i pozdrawiam ukochane Asiaczki ! :loveu: Witaj, Kochana!:loveu: Mała przerwa w wyjazdach wakacyjnych? pzdr. Quote
Kaya Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jakie wyjazdy wakacyjne, działka-dom, działka-dom, dom-sopot-dom i tak wkółko ;) W tym roku postawiłam na wystawy, i np. dzisiaj wyczytałam że fajna wystawa jest w Piotrkowie Tryb. w jednym dniu krajowa spanieli i krajowa psów myśl. :crazyeye: Na moich spisach tego nie było :mad: wybieracie się może 16 sierpnia do Piotrkowa, Baski tez można zgłaszać ;) Quote
Asiaczek Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Nie, nie będzie nas w Piotrkowie. Ale będziemy w Sopocie. :lol: Pzdr. Quote
Kaya Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Już czytałam, to świetnie no i na dodatek w sobote, to jeszcze lepiej :lol: (w niedziele pracuje) Quote
Iwa-R Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Widzę, że Asia nie umieściła jeszcze za dużo zdjęć z Łotwy, a ja właśnie zabieram się za zdjęcia które dostałam i wklejam za chwilkę u siebie :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
sylrwia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Asiaczek napisał(a):... Sylrwia - to właściwie nie jest kocyk, co to do plecaka wejdzie. To koc z wełny australijskiej, który złożony sam z siebie stanowi sporawy pakunek. Lekki, ale duzy. Dzięki za chęci.:lol: Pzdr. ups...:roll: to się już nei wyrywam Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Kaya napisał(a):Już czytałam, to świetnie no i na dodatek w sobote, to jeszcze lepiej :lol: (w niedziele pracuje) Czyli widzimy się? Super! A co to za praca wakacyjna, zdradź kilka szczegółów... deer_1987 napisał(a):Ja lubie do Was zagladac :D Miło nam, ale niestety, wczoraj fotek nie było...:oops: dzasta napisał(a):Ja tak nieśmiało zapytam co ze zdjęciami ??? Eh, pogoda mnie rozleniwiła... Iwa-R napisał(a):Widzę, że Asia nie umieściła jeszcze za dużo zdjęć z Łotwy, a ja właśnie zabieram się za zdjęcia które dostałam i wklejam za chwilkę u siebie :cool3: Pozdrawiam Iwa Wstawiaj, wstawiaj, ja sama z przyjemnością popatrzę na te fotki.:evil_lol: sylrwia napisał(a):ups...:roll: to się już nei wyrywam Jak widzisz, kocyk kocykowi nierówny... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ne musza byc codziennie fotki, lubie zagladac i tak :D Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Od rana wstawiam fotki, bo uprzytomniłam sobie, że w niedzielę będą następne (z wystawy w Olsztynie) i jeżeli nie wstawię teraz fotek z Ogre, to potem juz zupełnie nie wyrobię się... No to trasa doOgre. Jak widać, takie "wiatraczki" sa nie tylko w Niemczech, Holandii, Belgii... Różnego rodzaju "wieżyczki"... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Droga... Domki Nie wiem, co pod tymi kołami mogło byc. Może nawóż...? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Ne musza byc codziennie fotki, lubie zagladac i tak :D Miło usłyszeć takie słowa...:lol::oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Cd. A teraz będą 3 fotki "czegoś" co ja nazwałam "śniegi Kilimandżaro". Samo zobaczcie... Budyneczek Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 No i poranek, juz w PL. Skromnie z tym porankiem, lecz zmęczenie dało się we znaki nie tylko mnie, ale i Kierowcy czyli Iwie. Po prostu nie chciało mi się juz robic fotek...:oops::cool1: Pzdr. Quote
Recommended Posts