Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 dzasta napisał(a):Zobaczymy jak pójdzie z tą moją operacją itp Ale generalnie ja też byłabym chętna na Łotwę jeszcze w tym roku tylko to tez jest uzależnione od tego kiedy Bercia pojedzie i kiedy powróci z Rosji bo wybiera się tam do swojej hodowczyni :loveu: OK, ale pamiętaj o mnie, dobrze? Błyskotka napisał(a):No to organizacja niczego sobie :). Naprawdę nie ma co narzekać. Często nasze krajówki sa zdecydowanie gorsze, niz ta łotewska. Naprawdę. gosiaja napisał(a):a właśnie miałam się zapytać jak tam minęła wczorajsza "powódź" w Warszawie ?? Co prawda Mokotów był zagrożony, ale to trochę w innej części Mokotowa, chociaż blisko nas. U nas piwnica sucha, ulice rano tez juz były suche. Choć ślady po wodzie widoczne gołym okiem.... Iwa-R napisał(a):Samopoczucie w pracy będzie jutro, a z resztą szczegóły masz u mnie w galerii. Kocyk... a ktoś z Wawy wybiera się może do Gorzowa? Pozdrawiam Iwa A wiesz co? Może dopytam się czy NitorNivalis będzie w W-wie? Co Ty na to? Oni mają duzy samochód (oh, jak ja im zazdroszczę tego autka...), to może i kocyk się zmieści.... Zaraz napiszę do Ewy. Anna Rapp napisał(a):Dziękuję Asiu za relację. Pozdrawiam Nie ma sprawy. sylrwia napisał(a):Iwa ja będę ;) ale nie jestem z wawy A szkoda, miałabys wszędzie blizej... No, może dp Niemiec akurat trochę dalej, ale np. na Sowację, na Wschód to juz zdecydowanie blisko....:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Czoko napisał(a):Wielkie gratulacje Asiu! Witaj, dzięki!:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Kilka foteczek, zupełnie niewystawowych, ale za to "z drogi"... Żywe... No, może te 2 pierwsze - to niekoniecznie "z drogi", ale były zrobione w dzień wyjazdu...:lol: Małpisia:loveu: na balkonie Boćki Koniki, a właściwie ich zadki... Jak myślicie, któryogon jest prawidłowo osadzony...?;) Krowy (trochę daleko były, a wtedy miałam jeszcze krótki obiektyw... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Jeszcze trochę "żywiny", bo samolocik wszak sam nie poleci, co nie? Fotki jak najbardziej żywych obrazów; przesuwali się naprawdę szybko... Zwróćcie uwagę na rejestracje. Cdn. Pzdr. Quote
taxelina Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jak tak patrze na te znane basenji galerie to az ysle czy kiedys z nami nie zamieszka basenji :D Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 W Szwecji jest sporo hodowli psów tej rasy... pzdr. Quote
taxelina Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a):W Szwecji jest sporo hodowli psów tej rasy... pzdr. Ale pl pies to jednak pl :P Swoja droga patrzylam pare dni temu i zadnego szczeniaka basenji na sprzedaz nie bylo - w calej szwecji :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Wczorajsza powódź w Wawie była zaskoczeniem , ale spałam spokojna o Was ;) dzwoniliśmy do babci , zapytać jak sie sprawy mają koło TV :) ale oglądałam na TVN24 , to nie wyglądało to dobrze ... pare kropel deszczu i wsio sparaliżowane ... pomyślcie jak będzie Euro 2012 co wtedy ? :evil_lol: jak wynoszę się w głuszę na ten czas :cooldevi: Quote
Iwa-R Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 sylrwia napisał(a):Iwa ja będę ;) ale nie jestem z wawy To chyba mi za bardzo niestety nie pomożesz..... (ale liczą się też chęci) Asiaczek napisał(a): A wiesz co? Może dopytam się czy NitorNivalis będzie w W-wie? Co Ty na to? Oni mają duzy samochód (oh, jak ja im zazdroszczę tego autka...), to może i kocyk się zmieści.... Zaraz napiszę do Ewy. Pzdr. Dopytaj.... może coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam Iwa Quote
bonsai_88 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek a ja ci zdradzę tajemnicę, że Beza najładniej biegła, jak już ją oceniono i schodziła z ringu :diabloti: Quote
M&S Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiu, podrzuciłabyś nam stawkę wilczych:cool3: A. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale pl pies to jednak pl :P Swoja droga patrzylam pare dni temu i zadnego szczeniaka basenji na sprzedaz nie bylo - w calej szwecji :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo panie baskowe mają cieczkę raz w roku, przeważnie jesienią. Vectra napisał(a):Wczorajsza powódź w Wawie była zaskoczeniem , ale spałam spokojna o Was ;) dzwoniliśmy do babci , zapytać jak sie sprawy mają koło TV :) ale oglądałam na TVN24 , to nie wyglądało to dobrze ... pare kropel deszczu i wsio sparaliżowane ... pomyślcie jak będzie Euro 2012 co wtedy ? :evil_lol: jak wynoszę się w głuszę na ten czas :cooldevi: Mój dom stoi, piwnice - suche. Ale w czasie ulewy studzienki kanalizacyjne nie wyrabiały się i woda tak ponad kostkę była. Widziałam ludków, którzy chodzili bez butów i stąd ta miara "ponad kostkę"... Iwa-R napisał(a):To chyba mi za bardzo niestety nie pomożesz..... (ale liczą się też chęci) Dopytaj.... może coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam Iwa Mail wysłany, ale jeszcze nie mam odp. bonsai_88 napisał(a):Asiaczek a ja ci zdradzę tajemnicę, że Beza najładniej biegła, jak już ją oceniono i schodziła z ringu :diabloti: Jesoooo, jaka Beza...? Maks i Spark napisał(a):Asiu, podrzuciłabyś nam stawkę wilczych:cool3: A. Mam dla Was nie tylko stawkę, ale i lokaty. I.... fotki! Ale to jeszcze moment. Musze się zorganizować z fotkami.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a): Mam dla Was nie tylko stawkę, ale i lokaty. I.... fotki! Ale to jeszcze moment. Musze się zorganizować z fotkami.:lol: Pzdr. Fajnie, dzięki :) A. Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 U nas właśnie straszliwe grzmi :( znowu będzie ulewa ehhh , my mamy garaże na Samochodowej .. teraz to pikuś , ale tam to przeżyliśmy powodzi :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):U nas właśnie straszliwe grzmi :( znowu będzie ulewa ehhh , my mamy garaże na Samochodowej .. teraz to pikuś , ale tam to przeżyliśmy powodzi :evil_lol: Co do okolicznych terenów, to na u Samochodowej jest jedna studzienka - zawsze zapchana. Samochody, aby przejechać, a nie zalać silników - jeżdżą po trawie, chodniku itp. Po takich ulewach patrzę, oczy przecieram i żal mi tej zieleni... I tak od lat... Matusz napisał(a):a ja dzisiaj zdążyłem ze 2 godziny się poopalać na plaży, ale chyba niedługo będzie burza:diabloti: Chłopaku, nie opalaj się na słońcu, bo takie słońce jest be! Pzdr. Quote
Matusz Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a ja dzisiaj zdążyłem ze 2 godziny się poopalać na plaży, ale chyba niedługo będzie burza:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a): Jesoooo, jaka Beza...? Z hodowli pani Anny Rapp - Aqua Canis Marinus :evil_lol:... akurat Beza była jednym z nielicznych psów w Krakowie, których występ na ringu oglądałam od początku do końca :eviltong:. Rozśmieszyła mnie, bo na ringu biegła jakby jej po rozżarzonych węglach biec kazali, a jak już schodziła to taaaakim pięknym krokiem :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 bonsai_88 napisał(a):Z hodowli pani Anny Rapp - Aqua Canis Marinus :evil_lol:... akurat Beza była jednym z nielicznych psów w Krakowie, których występ na ringu oglądałam od początku do końca :eviltong:. Rozśmieszyła mnie, bo na ringu biegła jakby jej po rozżarzonych węglach biec kazali, a jak już schodziła to taaaakim pięknym krokiem :loveu: Ah, to o TEJ Bezie... A ja juz myślałam, żes pomyliła Galerie... serio.;) Alicja napisał(a):;) wycieczka krajoznawcza ...to lubie :p Noooo, początek był krajoznawczy... Za chwilę wychodzę do lekarza, to następne fotki dopiero wieczorem. Pzdr. Quote
M&S Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a): Za chwilę wychodzę do lekarza, to następne fotki dopiero wieczorem. Pzdr. Baw się dobrze....;):evil_lol: A. Quote
dzasta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 A u nas wczoraj padało tak intensywnie że nawet nie było mokro jak wyszliśmy na spacer ale za to dzisiaj lało i to takie wielkie krople bleh No to czekamy na foteczki po wizycie Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):Baw się dobrze....;):evil_lol: A. Taaaa, cudownie się bawiłam w tej duchocie, skwarze... Paula&Goofi napisał(a):Witam się :D Witaj! dzasta napisał(a):A u nas wczoraj padało tak intensywnie że nawet nie było mokro jak wyszliśmy na spacer ale za to dzisiaj lało i to takie wielkie krople bleh No to czekamy na foteczki po wizycie Juz wróciłam, ale za chwilę spacery wieczorne, więc albo po spacerach albo dopiero jutro rano... Pzdr. Quote
Recommended Posts