Asiaczek Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Oczywście, że tak! Chociaz argument, że pies kuleje i że suka nie ma przygotowanej sierści, to chyba lekka przesada ze strony p. sędziego.:razz: Pzdr. Quote
agabass Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Asiaczku kochana wiesz jakie ja mam na ten temat zdanie a teraz dla przypomnienia choć Leszno było dawno, a ten dyplom już widziałaś to dziś umieszczam go dla Ciebie. Quote
SuperGosia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Jeszcze raz GRATULACJE od nas :laola: :knajpa: :BIG: :drink1: Wrocilismy dopiero dzis po poludniu, pies odsypia :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Agabassku - dzięki! Wiesz, jak umilić chorowanie z temperaturą... SuperGosia - wyglądałaś naprawdę b.ładnie "w blondzie" i w kostiumiku. Pisałam już o tym u Ciebie w Galerii. Pzdr. Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 GRATULUJEMY SUKCESÓW :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Debestko, szkoda, że Ciebie nie było w Poznaniu! Tyle pięknych psiaków... i Twoje ukochane boksie tez były... Pzdr. Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Debestko, szkoda, że Ciebie nie było w Poznaniu! Tyle pięknych psiaków... i Twoje ukochane boksie tez były... Pzdr. tez żałuje bocelki musiały być przecudne :placz: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 No, ale Ty miałaś ważniejsze rodzinne uroczystości... Udała się imprezka? Pzdr. Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):No, ale Ty miałaś ważniejsze rodzinne uroczystości... Udała się imprezka? Pzdr. baaaaaaaaaaardzo 7 miała moja Mama i sie bidula ze wzruszenia popłakała 8 TZ ale on nie wzruszony ;) Quote
lothia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 zagadka : kto poznaje rękę?:cool3: [SIZE="1"]pozwoliłam sobie przekopiować fotki autorstwa ewelinabuck z wystawy w Poznaniu Quote
lothia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 przepraszam że baski wrzuciłam do Ciebie ale chyba łatwiej znaleźć zainteresowanym:lol: najwyżej napisz mi to usunę Quote
Czoko Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Agabassku - dzięki! Wiesz, jak umilić chorowanie z temperaturą... Pzdr. Nareszcie dotarłam do Galerii - Krzyś coś równocześnie robi na swoim komputerze i mamy nie wpuszcza do neta! - mam nadzieję że to niewysoka temperatura! Koniecznie wykorzystaj wolny dzień i porządnie sie wygrzewaj, może to jeszcze pozostałości osłabienia po poprzedniej niedawnej chorobie... Przy okazji zobaczyłam najnowsze zdjecia basków - a z Osób rozrózniam i tak narazie tylko Ciebie... Pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 lothia napisał(a):zagadme : kto poznaje rękę?:cool3: pozwoliłam sobie przekopiować fotki autorstwa ewelinabuck z wystawy w Poznaniu Ja poznaję, ja!!! Lothia - dzięki ogromne!!! Ale niespodzianka!! Zdjęcia,oczywiście, moga zostać u mnie. Nie ma sprawy. Pzdr. Quote
agabass Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczku czy ja wiem jak umilić, nie wiem, ale się staram:razz: Żelinka moja dupolinka jak to wyrosła pięknie od ostatniego razu :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Czoko napisał(a):Nareszcie dotarłam do Galerii - Krzyś coś równocześnie robi na swoim komputerze i mamy nie wpuszcza do neta! - mam nadzieję że to niewysoka temperatura! Koniecznie wykorzystaj wolny dzień i porządnie sie wygrzewaj, może to jeszcze pozostałości osłabienia po poprzedniej niedawnej chorobie... Przy okazji zobaczyłam najnowsze zdjecia basków - a z Osób rozrózniam i tak narazie tylko Ciebie... Pozdrawiam Ewa Czoko Kochanie - temperatura juz trochę zbita i dlatego wykorzystałam okazję i posegregowałam zdjęcia z Poznania. Zaraz się nimi "bliżej" zajmę.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 agabass napisał(a):Asiaczku czy ja wiem jak umolić, nie wiem, ale się staram:razz: Żelinka moja dupoknka jak to wyrosła pięknie od ostatniego razu :loveu: Hihihi, Żelinka-Dupolinka!!! Dobre! Pzdr. Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja poznaję, ja!!! Lothia - dzięki ogromne!!! Ale niespodzianka!! Zdjęcia,oczywiście, moga zostać u mnie. Nie ma sprawy. Pzdr.:multi:ja ...ja też poznałam;) Quote
ewelinabuck Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 milo bylo pania poznac a basiek cudowny:loveu: ;) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 ewelinabuck napisał(a):milo bylo pania poznac a basiek cudowny:loveu: ;) Jaka pani?!:cool3: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Jaka pani?!:cool3: Pzdr. troche mi nie wypada chyba mowic na TY ;) z racji wiekowej;) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Postaraj się! Jak starsza Pani pozwala, to trzeba skorzystać!:lol: Pzdr. Quote
lothia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 wiesz, zaprosiłaś mnie do małych basków więc muszę siętroszkę podlizać żebyś się nie rozmyśliła:cool3: [SIZE="1"]a będę mogła kociska wymiziać? Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Lothia - będziesz mogła wymiziać wszystkie zwierzątka w domu! :lol: Pzdr. Quote
Basenji Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Postaraj się! Jak starsza Pani pozwala, to trzeba skorzystać!:lol: Pzdr. :D :turn-l: zdrówko Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Obiecane zdjęcia I'M YOUR LOVE Asiaczek (po domowemu Zośka): En face, na stole... Lewy profil na żądanie... Prawy profil na żądanie... Ukłon dla publiczności... Piękne "waruj"... Front Pół-siostry: Żelka i Zośka. Za piękne pozowanie - nagroda! Suczce tak się spodobało pozowanie, że nadal prezentowała profile... ...buźkę... ...znowu profil... Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts