Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja sie witam i milego dnia zycze :D Sama lece na spacer z psami i do pracy... Spokojnego dnia! I do zobaczenia popołudniu - postaram się wstawić fotki z Łotwy.:lol: J.G napisał(a):Dzień dobry. Gratuluję bardzo serdecznie:loveu: Witaj, a jak tam u Was po wystawie w Brnie? Pzdr. Quote
J.G Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 U nas po Brnie świetnie,konkurenci i sędzia z CZ,i nie postawił naszego krasnala na ostatniej lokacie,dał mu:Dosk.II i res.CAC. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 J.G napisał(a):U nas po Brnie świetnie,konkurenci i sędzia z CZ,i nie postawił naszego krasnala na ostatniej lokacie,dał mu:Dosk.II i res.CAC. Ha! Przy takich układach, jak opisuje M&S to ja bym sie cieszyła, mimo wszystko...;) A co z sierpniem? Miałeś się odezwać... pzdr. Quote
M&S Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Cześc Asiu, gratulujemy wyników:multi::multi::multi: A. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześc Asiu, gratulujemy wyników:multi::multi::multi: A. Hej, tez gratuluję... samozaparcia.Ale uprzedzałyście...:cool3: U nas w psach - ocena OK. Ale ni groma nie rozumie, dlaczego suki wygrała sunia z Łotwy. Podkasana, dziwna główka,, słabiutkie katowanie, no i ten grzbiecik...:cool3: Nic to. Ugraliśmy i tak sporo.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Siadam do fotek z Łotwy. Mam ich trochę. Pzdr. Quote
dzasta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No to czekamy z niecierpliwością na foteczki :D Asiaczku czy w wolnej chwili mogła bym Cię prosić na PW o staweczkę staffionów z Łotwy :p Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Mudik napisał(a):Ooooo to będzie co oglądać!:multi: Najpierw to Was podenerwuję fotkami pt. "Różne". Ale tez z Łotwy...:diabloti: dzasta napisał(a):No to czekamy z niecierpliwością na foteczki :D Asiaczku czy w wolnej chwili mogła bym Cię prosić na PW o staweczkę staffionów z Łotwy :p Staffordshire Bull Terrier, tak? pzdr. Quote
dzasta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a): Staffordshire Bull Terrier, tak? pzdr. Tak Bardzo Bardzo dziękuję :loveu: Może pstryknij Asiaczku foteczkę stronce tak byłoby najszybciej :p Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 dzasta napisał(a):Tak Bardzo Bardzo dziękuję :loveu: Może pstryknij Asiaczku foteczkę stronce tak byłoby najszybciej :p Kochana, były tylko 3 psiaki, konkretnie 2 psy i 1 suka. Żaden problem. Juz pisze PW. Pzdr. Quote
dzasta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Wielkie dzięki za staweczkę :loveu: Jak zwykle są góra dwa psy z Finlandii na całą stawkę. Ja się wybieram z Berciczką na Łotwę i może z Gabinką. Ja też czekam na fotki różne i przeróżne też. Quote
bety Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Najpierw to Was podenerwuję fotkami pt. "Różne". Ale tez z Łotwy...:diabloti: pzdr. Mnie nie podenerwujesz :eviltong:, bo ja "łykam" każdą fotkę z wycieczek wystawowych - a takie różne są fajniejsze niż ciągle te baski z ringu. :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Anna Rapp Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witaj Asiaczku! Gratulacje!!! Baardzo serdeczne dla Ciebie! Napisz poprosze jak oceniasz Lotewską Wystawę ( organizacja, atmosfera ? ) Przy okazji pochwale się sukcesem Małgosi i Zygmunta Jakubas : Nasza Beza ( Aqua Canis Marinus ) w Brnie zakończyła Interchampionat. Mamusia Tekilka byłaby dumna ze swojej córeczki. Pozdrawiam Ania I wystawa: sędzia: Kornelija BUTRIMOVA/LT JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!), CQ (quality certificate), BOS Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CQ LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CQ JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CQ. II wystawa: sędzia: Jaromir DOSTAL/CZ MODEST AS HELL Asiaczek FCI - w.o.1, Najlepsze Szczenię.:loveu: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CQ Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CQ, CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1 , CQ, CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!), BOS, BOB! JELLLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CQ. Para Hodowlana - 4 miejsce. Grupa Hodowlana - 3 miejsce. Na razie to wsio, padam i baaaardzo chce mi się spać... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 dzasta napisał(a):Wielkie dzięki za staweczkę :loveu: Jak zwykle są góra dwa psy z Finlandii na całą stawkę. Ja się wybieram z Berciczką na Łotwę i może z Gabinką. Ja też czekam na fotki różne i przeróżne też. Jak juz wybierzesz jakąś wystawę na Łotwie, to daj znać. Bo ja bym się chętnie jeszcze w tym roku tam wybrała. Może jeszcze ktoś by był chętny...? bety napisał(a):Mnie nie podenerwujesz :eviltong:, bo ja "łykam" każdą fotkę z wycieczek wystawowych - a takie różne są fajniejsze niż ciągle te baski z ringu. :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Ach, Ty! Nie podobają Ci się moje ringowe baski...:placz::placz::placz::placz::placz: Anna Rapp napisał(a):Witaj Asiaczku! Gratulacje!!! Baardzo serdeczne dla Ciebie! Napisz poprosze jak oceniasz Lotewską Wystawę ( organizacja, atmosfera ? ) Przy okazji pochwale się sukcesem Małgosi i Zygmunta Jakubas : Nasza Beza ( Aqua Canis Marinus ) w Brnie zakończyła Interchampionat. Mamusia Tekilka byłaby dumna ze swojej córeczki. Pozdrawiam Ania O, przynajmniej dla jednego naszego polskiego psa wystawa w Brnie była szczęśliwa!:multi: Pozdrów Właścicieli Bezy ode mnie i mocno trzymam kciuki za następne wystawy Bezy.:loveu: Tekkila ["] Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 bety napisał(a):Nie no podobują się :lol::lol::lol: (w końcu też sama takie robię), ale już mi się opatrzyły ;):evil_lol: - coś innego poproszę tak dla urozmaicenia. :p Pzdr To jak baski masz opatrzona, to może przerzucisz się na ciałki? :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Anna Rapp napisał(a):Witaj Asiaczku! Gratulacje!!! Baardzo serdeczne dla Ciebie! Napisz poprosze jak oceniasz Lotewską Wystawę ( organizacja, atmosfera ? ) Ania ] Organizacja - OK. Teren - Technikum Leśne, prawie w centrum miasta Ogre, ringi i na trawie i na betonie, można było wjechac na teren wystawy i niektórzy mieli to szczęście zaparkować tuz obok ringów. Ale nie było tak, że wszyscy stoją samochodami przy ringu; jakos tak zawsze samochody stały z boku, nie przeszkadzały poruszać się chodnikami dla ludzi/zwiedzających. Jakby ludzie sami pilnowali, aby innym nie przeszkadzać. Wjazd na teren wystawy - płatny, 1 Łata, to chyba 1 Euro albo jakos tak...Nie wiem, bo za nas zapłacili zaprzyjaźnieni Łotysze i nie chcieli zwrotu...:cool3::lol: Ponieważ dla ras z V gr. były przewidziane 2 wystawy (Krajowa i Specjalistyczna), to jeżeli sędziowanie danej rasy na jednym ringu jeszcze trwało, to sędzia na II ringu nie zaczynał. I naprawdę sprawnie to szło. Ja miałam 20 minut różnicy między oceną na I, a oceną na Ii ringu. Ale wszystko odbyło się na spokojnie. Był czas na wymianę numerków, psów, ringówek itp...:evil_lol: Ring honorowy - oceny przebiegały sprawnie. A naprawdę było sporo ras w każdej grupie. Na przykład w mojej gr. V do BOG zostało 13 lub 14 ras! Dla mnie to az dziwne, bo u nas na wystawach liczebnośc gr. V z zasady nie przekracza 10 sztuk. Kibelek w budynku Technikum, bezpłatny, było i mydło w płynie i papier w kabinach. były co prawda tylko 3 kabiny dla pań, ale nie widziałam tam kolejek. Przy takim upale ręce same wyciągały się po wodę, więc wiem, co piszę.:evil_lol: To chyba wszystkie, takie najważniejsze uwagi. Co prawda miałam w karcie pomyłkę; tytuł BOB został wpisany psu, a dostała suka. Ale po ok. pól godzinie wszystko dało się wyjaśnić i poprawić. Choć trochę się denerwowałam, bo sekretariat ringowy tak szybko znikł mi z oczu, że juz obawiałam się, że nic z tego... Pzdr. Quote
bety Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Ach, Ty! Nie podobają Ci się moje ringowe baski...:placz::placz::placz::placz::placz: Pzdr. Nie no podobują się :lol::lol::lol: (w końcu też sama takie robię), ale już mi się opatrzyły ;):evil_lol: - coś innego poproszę tak dla urozmaicenia. :p Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 sylrwia napisał(a):Wielkie gratki dla Was Asiaczku:multi: Witaj, Kochana! Napisz mi, proszę, co to za basek będzie w Gorzowie. Jakis z Niemiec chyba...? bety napisał(a):Nie no podobują się :lol::lol::lol: (w końcu też sama takie robię), ale już mi się opatrzyły ;):evil_lol: - coś innego poproszę tak dla urozmaicenia. :p Pzdr OKI, OKI... Iwa-R napisał(a):To jak baski masz opatrzona, to może przerzucisz się na ciałki? :evil_lol: Pozdrawiam Iwa O, Iwa wróciła do świata żywych! Jak samopoczucie w pracy? I co ja mam zrobić w tym kocykiem dla Ciebie, co? Gdzie bedziesz na wystawie? Albo może przez kogoś przekażę, co? Tylko przez kogo?:PROXY5: Pzdr. Pzdr. Quote
dzasta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak juz wybierzesz jakąś wystawę na Łotwie, to daj znać. Bo ja bym się chętnie jeszcze w tym roku tam wybrała. Może jeszcze ktoś by był chętny...? Zobaczymy jak pójdzie z tą moją operacją itp Ale generalnie ja też byłabym chętna na Łotwę jeszcze w tym roku tylko to tez jest uzależnione od tego kiedy Bercia pojedzie i kiedy powróci z Rosji bo wybiera się tam do swojej hodowczyni :loveu: Quote
gosiaja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a właśnie miałam się zapytać jak tam minęła wczorajsza "powódź" w Warszawie ?? Quote
Iwa-R Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asiaczek napisał(a): O, Iwa wróciła do świata żywych! Jak samopoczucie w pracy? I co ja mam zrobić w tym kocykiem dla Ciebie, co? Gdzie bedziesz na wystawie? Albo może przez kogoś przekażę, co? Tylko przez kogo?:PROXY5: Pzdr. Pzdr. Samopoczucie w pracy będzie jutro, a z resztą szczegóły masz u mnie w galerii. Kocyk... a ktoś z Wawy wybiera się może do Gorzowa? Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts