bety Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Wysłałam SMS'a do Pati (jako odpowiedź na jej pytanie); myślałam, że cos wstawi na forum, ale nic nie ma... naczy muszę ja. Dla przypomnienia: na Łotwie jest TYLKO 1 CAC na płeć. Aby zdobyc Championat Łotwy należy otrzymac 3xCACm odstep 52 tygodnie (tzn. rok). Ciężko... I wystawa: sędzia: Kornelija BUTRIMOVA/LT [COLOR=purple][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, [COLOR=red][B]CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!)[/B],[/COLOR] CQ (quality certificate), BOS [COLOR=purple][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ [COLOR=purple][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ [COLOR=purple][B]JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ. II wystawa: sędzia: Jaromir DOSTAL/CZ [COLOR=red][B]MODEST AS HELL Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - w.o.1, [B][COLOR=blue]Najlepsze Szczenię[/COLOR][/B].:loveu: [COLOR=red][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ [COLOR=red][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ, CAC [B][COLOR=blue](rozpoczęty Championat Łotwy!)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI [/COLOR]- dosk.1 , CQ, CAC ([/B][COLOR=blue][B]rozpoczęty Championat Łotwy!), BOS, [SIZE=5][COLOR=red]BOB![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=red][B]JELLLY JOSHREEN Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ. [COLOR=magenta][B]Para Hodowlana - 4 miejsce.[/B][/COLOR] [B][COLOR=magenta]Grupa Hodowlana - 3 miejsce.[/COLOR][/B] [COLOR=magenta]Na razie to wsio, padam i baaaardzo chce mi się spać...[/COLOR] [COLOR=magenta]Pzdr.[/COLOR] [/quote] [CENTER][IMG]http://img701.mytextgraphics.com/myrainbowtext/2009/06/29/f19c4e1796bc964a03d5ec658b5e5039.gif[/IMG][/CENTER] Pzdr Quote
pati Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Wysłałam SMS'a do Pati (jako odpowiedź na jej pytanie); myślałam, że cos wstawi na forum, ale nic nie ma... naczy muszę ja. [/QUOTE] a to ja nie wiedziałam że moge wstawić . Myslałąm, że sama będziesz sie chwalić. Nastepnym razem wstawie na bank :p jeszcze raz gratulacje!!!!! Quote
Kaya Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Łaaaał :-o Gratulacje, nie mogło być innaczej :cool3: su[er wyniki :) Quote
michal_unga Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Najszczersze Gratulacje Asiu:multi::multi::multi::multi::multi:, mnie cieszy szczególnie wynik Modesta. Jeszcze piszemy z Białegostoku. My dopiero zjezdzamy do domciu, a tutaj jest pogoda afrykańska, upał i duchota, deszczu!!!!!! Magda i Michał Quote
gosiaja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Wysłałam SMS'a do Pati (jako odpowiedź na jej pytanie); myślałam, że cos wstawi na forum, ale nic nie ma... naczy muszę ja. Dla przypomnienia: na Łotwie jest TYLKO 1 CAC na płeć. Aby zdobyc Championat Łotwy należy otrzymac 3xCACm odstep 52 tygodnie (tzn. rok). Ciężko... I wystawa: sędzia: Kornelija BUTRIMOVA/LT [COLOR=Purple][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, [COLOR=Red][B]CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!)[/B],[/COLOR] CQ (quality certificate), BOS [COLOR=Purple][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ [COLOR=Purple][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ [COLOR=Purple][B]JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ. II wystawa: sędzia: Jaromir DOSTAL/CZ [COLOR=Red][B]MODEST AS HELL Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - w.o.1, [B][COLOR=Blue]Najlepsze Szczenię[/COLOR][/B].:loveu: [COLOR=Red][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ [COLOR=Red][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ, CAC [B][COLOR=Blue](rozpoczęty Championat Łotwy!)[/COLOR] [COLOR=Red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI [/COLOR]- dosk.1 , CQ, CAC ([/B][COLOR=Blue][B]rozpoczęty Championat Łotwy!), BOS, [SIZE=5][COLOR=Red]BOB![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]JELLLY JOSHREEN Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ. [COLOR=Magenta][B]Para Hodowlana - 4 miejsce. Grupa Hodowlana - 3 miejsce. [/B]Na razie to wsio, padam i baaaardzo chce mi się spać... Pzdr. [/COLOR][/quote] no no to było szaleństwo serdecznie GRATULUJE !!!! Quote
Błyskotka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Wysłałam SMS'a do Pati (jako odpowiedź na jej pytanie); myślałam, że cos wstawi na forum, ale nic nie ma... naczy muszę ja. Dla przypomnienia: na Łotwie jest TYLKO 1 CAC na płeć. Aby zdobyc Championat Łotwy należy otrzymac 3xCACm odstep 52 tygodnie (tzn. rok). Ciężko... I wystawa: sędzia: Kornelija BUTRIMOVA/LT [COLOR=Purple][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, [COLOR=Red][B]CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!)[/B],[/COLOR] CQ (quality certificate), BOS [COLOR=Purple][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ [COLOR=Purple][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ [COLOR=Purple][B]JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ. II wystawa: sędzia: Jaromir DOSTAL/CZ [COLOR=Red][B]MODEST AS HELL Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - w.o.1, [B][COLOR=Blue]Najlepsze Szczenię[/COLOR][/B].:loveu: [COLOR=Red][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ [COLOR=Red][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ, CAC [B][COLOR=Blue](rozpoczęty Championat Łotwy!)[/COLOR] [COLOR=Red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI [/COLOR]- dosk.1 , CQ, CAC ([/B][COLOR=Blue][B]rozpoczęty Championat Łotwy!), BOS, [SIZE=5][COLOR=Red]BOB![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]JELLLY JOSHREEN Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ. [COLOR=Magenta][B]Para Hodowlana - 4 miejsce. Grupa Hodowlana - 3 miejsce. [/B]Na razie to wsio, padam i baaaardzo chce mi się spać... Pzdr. [/COLOR][/quote] No ciężki championat do zrobienia. Gratulacje :multi::multi::multi::multi:. A jak reszta wyników ? Quote
dzasta Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Asiaczku bardzo ale to bardzo gratuluję takich sukcesów !!! Wiem jak ciężko jest zrobić tam Championat i uzyskać CACa !!! Tym bardziej bardzo ale to bardzo jestem z Was dumna!!! Na pewno uda się zakończyć tak pięknie rozpoczęty CH !!! Quote
Alicja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:klacz: ..... no nie mogło być inaczej :multi::multi: :Rose:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
panienkabubu Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Brawo Asiu :loveu: Ale jakoś napisałaś to bez emocji..... :evil_lol: My skończyłyśmy w Krakowie Championat Polski i zaczęłyśmy Intera :loveu: Quote
Elitesse Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 oj nie jest latwo na Lotwie :roll: GRATULUJE rozpoczetych Championatow !! :klacz: :klacz: Quote
Iwa-R Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 I ja w końcu się podniosłam z łóżka.... A jeszcze do domu daleko.... My przywieźliśmy z Łotwy CQ,CAC i BOB i również rozpoczęty Championat Łotwy! Pozdrawiam Iwa Quote
AMIŚKA Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Wysłałam SMS'a do Pati (jako odpowiedź na jej pytanie); myślałam, że cos wstawi na forum, ale nic nie ma... naczy muszę ja. Dla przypomnienia: na Łotwie jest TYLKO 1 CAC na płeć. Aby zdobyc Championat Łotwy należy otrzymac 3xCACm odstep 52 tygodnie (tzn. rok). Ciężko... I wystawa: sędzia: Kornelija BUTRIMOVA/LT [COLOR=Purple][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, [COLOR=Red][B]CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!)[/B],[/COLOR] CQ (quality certificate), BOS [COLOR=Purple][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ [COLOR=Purple][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ [COLOR=Purple][B]JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ. II wystawa: sędzia: Jaromir DOSTAL/CZ [COLOR=Red][B]MODEST AS HELL Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - w.o.1, [B][COLOR=Blue]Najlepsze Szczenię[/COLOR][/B].:loveu: [COLOR=Red][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ [COLOR=Red][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ, CAC [B][COLOR=Blue](rozpoczęty Championat Łotwy!)[/COLOR] [COLOR=Red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI [/COLOR]- dosk.1 , CQ, CAC ([/B][COLOR=Blue][B]rozpoczęty Championat Łotwy!), BOS, [SIZE=5][COLOR=Red]BOB![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]JELLLY JOSHREEN Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ. [COLOR=Magenta][B]Para Hodowlana - 4 miejsce. Grupa Hodowlana - 3 miejsce. [/B]Na razie to wsio, padam i baaaardzo chce mi się spać... Pzdr. [/COLOR][/quote] [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Blue]WIELKIE GRATULACJE:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [B]Asiaczek[/B]... powiedz mi tylko to co to jest CQ :oops: Quote
pati1033 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 serdecznie gratuluje :multi::multi::multi::multi: rzeczywiscie ciezki championat do zrobienia- ale na pewno sie uda- bede kciuki trzymac :loveu: [quote name='bonsai_88'][B]Asiaczek[/B]... powiedz mi tylko to co to jest CQ :oops:[/quote] chcialam wlasnie o to samo zapytac.... :oops: Quote
Asiaczek Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='deer_1987']No to sie udalo Wam i teraz dalej podbijajcie Lotwe!! Gratulacje!! i Dobranoc![/quote] Dziękować! [quote name='bety'][CENTER][IMG]http://img701.mytextgraphics.com/myrainbowtext/2009/06/29/f19c4e1796bc964a03d5ec658b5e5039.gif[/IMG][/CENTER] Pzdr[/quote] Dzięki! [quote name='pati']a to ja nie wiedziałam że moge wstawić . Myslałąm, że sama będziesz sie chwalić. Nastepnym razem wstawie na bank :p jeszcze raz gratulacje!!!!![/quote] Pewnie, że zawsze możesz wstawiać wyniki z wystaw moich basków.:lol: [quote name='Kaya']Łaaaał Gratulacje, nie mogło być innaczej su[er wyniki [/quote] Oj, mogło byc ciutkę lepiej... [quote name='michal_unga']Najszczersze Gratulacje Asiu, mnie cieszy szczególnie wynik Modesta. Jeszcze piszemy z Białegostoku. My dopiero zjezdzamy do domciu, a tutaj jest pogoda afrykańska, upał i duchota, deszczu!!!!!! Magda i Michał[/quote] No to i ja Wam gratuluję! I wiesz co? Może nie deszczu, ale kilka stopni mniej na termometrze...:lol: [quote name='gosiaja']no no to było szaleństwo serdecznie GRATULUJE !!!![/quote] Fakt, a jeszcze ten upał... [quote name='Błyskotka']No ciężki championat do zrobienia. Gratulacje . A jak reszta wyników ?[/quote] No, jest ciężko, ale tym większa frajda, jak się w końcu zrobi!:lol: [quote name='dzasta']Asiaczku bardzo ale to bardzo gratuluję takich sukcesów !!! Wiem jak ciężko jest zrobić tam Championat i uzyskać CACa !!! Tym bardziej bardzo ale to bardzo jestem z Was dumna!!! Na pewno uda się zakończyć tak pięknie rozpoczęty CH !!![/quote] Myslę, że może w przyszłym roku damy radę skończyć. Ale jak będzie - się okaże.:lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ..... no nie mogło być inaczej [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mogło byc ciutkę lepiej... [quote name='panienkabubu']Brawo Asiu Ale jakoś napisałaś to bez emocji..... My skończyłyśmy w Krakowie Championat Polski i zaczęłyśmy Intera [/quote] Panienko, bez emocji, bo pisałam to tuz po powrocie z Łotwy (10 godzin jazdy), po spacerze z psami i jeszcze "przed" spaniem.... Stąd może takie wrażenie... Jak przeglądałam fotki i w pewnym momencie zorientowałam się, że patrzę na zdjęcie i nie wiem, co to za pies jest na nim - zdecydowałam się jednakpójśc spać...:diabloti: Brawo za Kraków! Tylko nie wiem,które Twoje zwierzątko miało takie sukcesy w Krakowie...:cool3: [quote name='Elitesse']oj nie jest latwo na Lotwie GRATULUJE rozpoczetych Championatow !! [/quote] No,będzie ciężko, ale będziemy próbować... [quote name='Korenia']Brawo Gratulujemy [/quote] Dziękować! [quote name='Iwa-R']I ja w końcu się podniosłam z łóżka.... A jeszcze do domu daleko.... My przywieźliśmy z Łotwy CQ,CAC i BOB i również rozpoczęty Championat Łotwy! Pozdrawiam Iwa[/quote] Potwierdzam! Byłam przy tym i są nawet foteczki. Iwa ma już je na CD. Jak odpocznie, to pewnie je wstawi. Ale to chyba jutro... [quote name='AMIŚKA'][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Blue]WIELKIE GRATULACJE[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Całuski! [quote name='bonsai_88'][B]Asiaczek[/B]... powiedz mi tylko to co to jest CQ :oops:[/quote] CQ - [I]quality certificate[/I] - czyli oznacze to fakt, że pies/suka ma prawo startować do porównania o tego jedynego CAC'a (1 dla psa i 1 dla suki). Bez tej karteczki nie wejdziesz do porónania i tracisz szansę. Czyli to tak, jakby Twoje zwierzątko dostało ocenę np. bdb lub niżej. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='pati1033']serdecznie gratuluje :multi::multi::multi::multi: rzeczywiscie ciezki championat do zrobienia- ale na pewno sie uda- bede kciuki trzymac :loveu: chcialam wlasnie o to samo zapytac.... :oops:[/quote] [B]Pati [/B]- w międzyczasie juz odpowiedziałam na pytanie co to jest CQ (post wyżej). I dziękuję za gratki.:lol: Pzdr. Quote
pati1033 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 dziekuje za wyjasnienie :loveu: pierwszy raz slysze, a zawsze fajnie dowiedziec sie troszke nowosci :) Quote
Cieplutkaa. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Wielkie gratulacje.! :loveu::loveu::loveu: Juz tutaj przedmówcy chyba napisali wszystko co miałam na myśli, ale.. po prostu nie mogło byc inaczej.! Asiaczki.! :loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Gratulacje :multi: Dzięki! Vectra napisał(a):GRATULUJE !!!!! trzymałam mocno kciuki :buzi: I się udało! Dzięki!!! Justy$ka napisał(a):Wielkie gratulacje.! :loveu::loveu::loveu: Juz tutaj przedmówcy chyba napisali wszystko co miałam na myśli, ale.. po prostu nie mogło byc inaczej.! Asiaczki.! :loveu: Pzdr. Oj, mogło, mogło... Ale zobaczyłam mojego bratanka i.. jestem pod wrażeniem: skórka zdarta z Jumaszki.:loveu: Matusz napisał(a):GRATULACJE ! :multi: Dzieki! Pzdr. Quote
taxelina Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja sie witam i milego dnia zycze :D Sama lece na spacer z psami i do pracy... Quote
Recommended Posts