Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Wysłałam SMS'a do Pati (jako odpowiedź na jej pytanie); myślałam, że cos wstawi na forum, ale nic nie ma... naczy muszę ja.
Dla przypomnienia: na Łotwie jest TYLKO 1 CAC na płeć. Aby zdobyc Championat Łotwy należy otrzymac 3xCACm odstep 52 tygodnie (tzn. rok). Ciężko...

I wystawa:
sędzia: Kornelija BUTRIMOVA/LT

[COLOR=purple][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, [COLOR=red][B]CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!)[/B],[/COLOR] CQ (quality certificate), BOS
[COLOR=purple][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ
[COLOR=purple][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ
[COLOR=purple][B]JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ.

II wystawa:
sędzia: Jaromir DOSTAL/CZ

[COLOR=red][B]MODEST AS HELL Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - w.o.1, [B][COLOR=blue]Najlepsze Szczenię[/COLOR][/B].:loveu:
[COLOR=red][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ
[COLOR=red][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ, CAC [B][COLOR=blue](rozpoczęty Championat Łotwy!)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI [/COLOR]- dosk.1 , CQ, CAC ([/B][COLOR=blue][B]rozpoczęty Championat Łotwy!), BOS, [SIZE=5][COLOR=red]BOB![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]JELLLY JOSHREEN Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ.

[COLOR=magenta][B]Para Hodowlana - 4 miejsce.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]Grupa Hodowlana - 3 miejsce.[/COLOR][/B]

[COLOR=magenta]Na razie to wsio, padam i baaaardzo chce mi się spać...[/COLOR]

[COLOR=magenta]Pzdr.[/COLOR]
[/quote]

[CENTER][IMG]http://img701.mytextgraphics.com/myrainbowtext/2009/06/29/f19c4e1796bc964a03d5ec658b5e5039.gif[/IMG][/CENTER]

Pzdr

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Wysłałam SMS'a do Pati (jako odpowiedź na jej pytanie); myślałam, że cos wstawi na forum, ale nic nie ma... naczy muszę ja.
[/QUOTE]

a to ja nie wiedziałam że moge wstawić . Myslałąm, że sama będziesz sie chwalić. Nastepnym razem wstawie na bank :p
jeszcze raz gratulacje!!!!!

Posted

Najszczersze Gratulacje Asiu:multi::multi::multi::multi::multi:, mnie cieszy szczególnie wynik Modesta. Jeszcze piszemy z Białegostoku. My dopiero zjezdzamy do domciu, a tutaj jest pogoda afrykańska, upał i duchota, deszczu!!!!!!

Magda i Michał

Posted

Dla przypomnienia: na Łotwie jest TYLKO 1 CAC na płeć. Aby zdobyc Championat Łotwy należy otrzymac 3xCACm odstep 52 tygodnie (tzn. rok). Ciężko...

I wystawa:

[COLOR=Purple][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, [COLOR=Red][B]CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!)[/B],[/COLOR] CQ (quality certificate), BOS
[COLOR=Purple][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ
[COLOR=Purple][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ
[COLOR=Purple][B]JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ.

II wystawa:

[COLOR=Red][B]MODEST AS HELL Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - w.o.1, [B][COLOR=Blue]Najlepsze Szczenię[/COLOR][/B].:loveu:
[COLOR=Red][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ
[COLOR=Red][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ, CAC [B][COLOR=Blue](rozpoczęty Championat Łotwy!)[/COLOR]
[COLOR=Red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI [/COLOR]- dosk.1 , CQ, CAC ([/B][COLOR=Blue][B]rozpoczęty Championat Łotwy!), BOS, [SIZE=5][COLOR=Red]BOB![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]JELLLY JOSHREEN Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ.

[COLOR=Magenta][B]Para Hodowlana - 4 miejsce.
Grupa Hodowlana - 3 miejsce.

[/B]Na razie to wsio, padam i baaaardzo chce mi się spać...

Pzdr.
[/COLOR][/quote]

no no to było szaleństwo serdecznie GRATULUJE !!!!

Posted

I wystawa:

[COLOR=Purple][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, [COLOR=Red][B]CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!)[/B],[/COLOR] CQ (quality certificate), BOS

II wystawa:

[COLOR=Red][B]MODEST AS HELL Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - w.o.1, [B][COLOR=Blue]Najlepsze Szczenię[/COLOR][/B].:loveu:
[COLOR=Red][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ, CAC [B][COLOR=Blue](rozpoczęty Championat Łotwy!)[/COLOR]
[COLOR=Red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI [/COLOR]- dosk.1 , CQ, CAC ([/B][COLOR=Blue][B]rozpoczęty Championat Łotwy!), BOS, [SIZE=5][COLOR=Red]BOB![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]

Pzdr.
[/COLOR][/quote]

No ciężki championat do zrobienia.

Gratulacje :multi::multi::multi::multi:.

A jak reszta wyników ?

Posted

Asiaczku bardzo ale to bardzo gratuluję takich sukcesów !!!

Wiem jak ciężko jest zrobić tam Championat i uzyskać CACa !!!

Tym bardziej bardzo ale to bardzo jestem z Was dumna!!!

Na pewno uda się zakończyć tak pięknie rozpoczęty CH !!!

Posted

I ja w końcu się podniosłam z łóżka.... A jeszcze do domu daleko....

My przywieźliśmy z Łotwy CQ,CAC i BOB i również rozpoczęty Championat Łotwy!

Pozdrawiam
Iwa

Posted

I wystawa:

II wystawa:

Pzdr.
[/COLOR][/quote]

[FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Blue]WIELKIE GRATULACJE:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

serdecznie gratuluje :multi::multi::multi::multi:
rzeczywiscie ciezki championat do zrobienia- ale na pewno sie uda- bede kciuki trzymac :loveu:

[quote name='bonsai_88'][B]Asiaczek[/B]... powiedz mi tylko to co to jest CQ :oops:[/quote]
chcialam wlasnie o to samo zapytac.... :oops:

Posted

[quote name='deer_1987']No to sie udalo Wam i teraz dalej podbijajcie Lotwe!!
Gratulacje!! i Dobranoc![/quote]
Dziękować!

[quote name='bety'][CENTER][IMG]http://img701.mytextgraphics.com/myrainbowtext/2009/06/29/f19c4e1796bc964a03d5ec658b5e5039.gif[/IMG][/CENTER]

Pzdr[/quote]
Dzięki!

[quote name='pati']a to ja nie wiedziałam że moge wstawić . Myslałąm, że sama będziesz sie chwalić. Nastepnym razem wstawie na bank :p
jeszcze raz gratulacje!!!!![/quote]
Pewnie, że zawsze możesz wstawiać wyniki z wystaw moich basków.:lol:

[quote name='Kaya']Łaaaał Gratulacje, nie mogło być innaczej su[er wyniki [/quote]
Oj, mogło byc ciutkę lepiej...

[quote name='michal_unga']Najszczersze Gratulacje Asiu, mnie cieszy szczególnie wynik Modesta. Jeszcze piszemy z Białegostoku. My dopiero zjezdzamy do domciu, a tutaj jest pogoda afrykańska, upał i duchota, deszczu!!!!!!
Magda i Michał[/quote]
No to i ja Wam gratuluję!
I wiesz co? Może nie deszczu, ale kilka stopni mniej na termometrze...:lol:

[quote name='gosiaja']no no to było szaleństwo serdecznie GRATULUJE !!!![/quote]
Fakt, a jeszcze ten upał...

[quote name='Błyskotka']No ciężki championat do zrobienia.
Gratulacje .
A jak reszta wyników ?[/quote]
No, jest ciężko, ale tym większa frajda, jak się w końcu zrobi!:lol:

[quote name='dzasta']Asiaczku bardzo ale to bardzo gratuluję takich sukcesów !!!

Wiem jak ciężko jest zrobić tam Championat i uzyskać CACa !!!

Tym bardziej bardzo ale to bardzo jestem z Was dumna!!!

Na pewno uda się zakończyć tak pięknie rozpoczęty CH !!![/quote]
Myslę, że może w przyszłym roku damy radę skończyć. Ale jak będzie - się okaże.:lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ..... no nie mogło być inaczej [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Mogło byc ciutkę lepiej...

[quote name='panienkabubu']Brawo Asiu
Ale jakoś napisałaś to bez emocji.....

My skończyłyśmy w Krakowie Championat Polski i zaczęłyśmy Intera [/quote]
Panienko, bez emocji, bo pisałam to tuz po powrocie z Łotwy (10 godzin jazdy), po spacerze z psami i jeszcze "przed" spaniem.... Stąd może takie wrażenie...
Jak przeglądałam fotki i w pewnym momencie zorientowałam się, że patrzę na zdjęcie i nie wiem, co to za pies jest na nim - zdecydowałam się jednakpójśc spać...:diabloti:
Brawo za Kraków! Tylko nie wiem,które Twoje zwierzątko miało takie sukcesy w Krakowie...:cool3:

[quote name='Elitesse']oj nie jest latwo na Lotwie
GRATULUJE rozpoczetych Championatow !! [/quote]
No,będzie ciężko, ale będziemy próbować...

[quote name='Korenia']Brawo Gratulujemy [/quote]
Dziękować!

[quote name='Iwa-R']I ja w końcu się podniosłam z łóżka.... A jeszcze do domu daleko....

My przywieźliśmy z Łotwy CQ,CAC i BOB i również rozpoczęty Championat Łotwy!
Pozdrawiam
Iwa[/quote]
Potwierdzam! Byłam przy tym i są nawet foteczki. Iwa ma już je na CD. Jak odpocznie, to pewnie je wstawi. Ale to chyba jutro...

[quote name='AMIŚKA'][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Blue]WIELKIE GRATULACJE[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Całuski!

[quote name='bonsai_88'][B]Asiaczek[/B]... powiedz mi tylko to co to jest CQ :oops:[/quote]
CQ - [I]quality certificate[/I] - czyli oznacze to fakt, że pies/suka ma prawo startować do porównania o tego jedynego CAC'a (1 dla psa i 1 dla suki). Bez tej karteczki nie wejdziesz do porónania i tracisz szansę. Czyli to tak, jakby Twoje zwierzątko dostało ocenę np. bdb lub niżej.

Pzdr.

Posted

[quote name='pati1033']serdecznie gratuluje :multi::multi::multi::multi:
rzeczywiscie ciezki championat do zrobienia- ale na pewno sie uda- bede kciuki trzymac :loveu:

chcialam wlasnie o to samo zapytac.... :oops:[/quote]
[B]Pati [/B]- w międzyczasie juz odpowiedziałam na pytanie co to jest CQ (post wyżej).
I dziękuję za gratki.:lol:

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Gratulacje :multi:

Dzięki!

Vectra napisał(a):
GRATULUJE !!!!! trzymałam mocno kciuki :buzi:

I się udało! Dzięki!!!

Justy$ka napisał(a):
Wielkie gratulacje.! :loveu::loveu::loveu:
Juz tutaj przedmówcy chyba napisali wszystko co miałam na myśli, ale.. po prostu nie mogło byc inaczej.! Asiaczki.! :loveu:
Pzdr.

Oj, mogło, mogło...
Ale zobaczyłam mojego bratanka i.. jestem pod wrażeniem: skórka zdarta z Jumaszki.:loveu:

Matusz napisał(a):
GRATULACJE ! :multi:

Dzieki!

Pzdr.