bonsai_88 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Tfu... tfu, tfu... tfu, tfu, tfu... tfu, tfu, tfu, tfu... tfu, tfu, tfu, tfu, tfu... tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu... Toś się napluła, kobieto :lol: Quote
AMIŚKA Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Na razie niemyślę o Olsztynie; jutro rano wyjeżdżamy na Łotwę... Hm, to po co było się zgłaszać, jak sędzina Czeszka? No, wczesnie, ale nie zapominaj, że to sa 2 wystawy i psom tez należy się wypoczynek. :lol: Pzdr. ASIACZKU tylko o pomarańczowych nie zapomniJ!!!!!!!!!!!:eviltong::eviltong: I kciuki teeżż :thumbs::thumbs:trzymamy /i poplujemy za Ciebie;);) tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu ,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu, tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu, tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu, tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu, tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu, Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Maks i Spark']W Czechach zazwyczaj szpice sędziują Czesi....więc dużego wyboru nie ma A. To nie mój kierunek, więc nie jestem w temacie. Ale dobrze wiedziec, bo może w przyszłym roku tam się wybierzemy...? [quote name='Błyskotka']Dokładnie. Ja na 3 wystawy w Czechach które mam w planach mam samych Czechów :roll:. Przewrotność losu... [quote name='Russellka']Dzień dobry Asiaczki, przyszłam się przywitać :multi::loveu: Witaj, cieszymy się.:lol: [quote name='ewelinabuck']pewnie ze mozna:diabloti: Super, spasibo.;) [quote name='bonsai_88']Toś się napluła, kobieto :lol: Noooo, com sobie uzyła, to moje!:evil_lol: [quote name='AMIŚKA']ASIACZKU tylko o pomarańczowych nie zapomniJ!!!!!!!!!!!:eviltong::eviltong: I kciuki teeżż :thumbs::thumbs:trzymamy /i poplujemy za Ciebie;);) tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu ,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu, tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu, tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu, tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu, tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu,tfu, Pomarańczowe będę miała na nogach na czas podróży; a czerwone spakowane w torbie.:diabloti: I uprasza się o plucie tylko do spluwaczek!;):evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):A w ile basków jedziesz? A. Tylko 4, bo na więcej po prostu nie ma miejsca...:evil_lol: Iza. napisał(a):Powodzenia !! :loveu::loveu: Tfu... No to ruszamy. Jeszcze tylko dopakowac samochód, choćby kolanami i... jazda na Łotwę! Pa, pa. pzr. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Tylko 4, bo na więcej po prostu nie ma miejsca...:evil_lol: Tfu... Pa, pa. pzr. E, tam jakbyś się postarała, to jeszcze za dwa by weszły...:evil_lol: i znowu pluje....;) pa,pa,pa... A. Quote
Kincia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Jak mnie tu dawno nie było :oops: Powodzenia życze :D :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Faktycznie... Przystojniaczek z Niego :razz::loveu: Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 elegancik :p http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8834a.jpg A. Quote
M&S Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Hiro']Asiaczek, jaki są wyniki? można pogratulować? Wrociliscie już? Wystawa jest dziś.....;) na wyniki trzeba będzie poczekać A. Quote
Hiro Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Asiaczek, jaki są wyniki? można pogratulować? Wrociliscie już? Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: nikt nic nie wie ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]a no to zaciskam kciuki za Łotwę ! :kciuki: [/B][/COLOR][/quote]I bardzo dobrze, że zaciskałes... [quote name='Maks i Spark']E, tam jakbyś się postarała, to jeszcze za dwa by weszły...:evil_lol: i znowu pluje....;) pa,pa,pa... A.[/quote] Oj, nie wiem, czy by weszły... serio serio... [quote name='J.G']Trzymam za was kciuki.[/quote] Podziękowanka! [quote name='Kincia']Jak mnie tu dawno nie było :oops: Powodzenia życze :D :loveu:[/quote] No, masz zaległości Koffana... [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dziękować! [quote name='Hiro'][B]Asiaczek[/B], jaki są wyniki? można pogratulować? Wrociliscie już?[/quote] Wróciłyśmy dopiero o ok. 4 nad ranem w poniedziałek. Iwa - śpi, ja zaliczyłam poranne spacerki z psami:diabloti:, psiaki najedzone, choć Erka odmówiła jedzenia, ja wykapana tez pewnie zaraz pójde na krótkie spanko... pzr. Quote
Asiaczek Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Wysłałam SMS'a do Pati (jako odpowiedź na jej pytanie); myślałam, że cos wstawi na forum, ale nic nie ma... naczy muszę ja. Dla przypomnienia: na Łotwie jest TYLKO 1 CAC na płeć. Aby zdobyc Championat Łotwy należy otrzymac 3xCACm odstep 52 tygodnie (tzn. rok). Ciężko... I wystawa: sędzia: Kornelija BUTRIMOVA/LT [COLOR=Purple][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, [COLOR=Red][B]CAC (rozpoczęty Championat Łotwy!)[/B],[/COLOR] CQ (quality certificate), BOS [COLOR=Purple][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ [COLOR=Purple][B]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ [COLOR=Purple][B]JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ. II wystawa: sędzia: Jaromir DOSTAL/CZ [COLOR=Red][B]MODEST AS HELL Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - w.o.1, [B][COLOR=Blue]Najlepsze Szczenię[/COLOR][/B].:loveu: [COLOR=Red][B]JAZZY BOY Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ [COLOR=Red][B]Abotere's WAHZIRI [/B][/COLOR]- dosk.1, CQ, CAC [B][COLOR=Blue](rozpoczęty Championat Łotwy!)[/COLOR] [COLOR=Red]LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI [/COLOR]- dosk.1 , CQ, CAC ([/B][COLOR=Blue][B]rozpoczęty Championat Łotwy!), BOS, [SIZE=5][COLOR=Red]BOB![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]JELLLY JOSHREEN Asiaczek FCI[/B][/COLOR] - dosk.1, CQ. [COLOR=Magenta][B]Para Hodowlana - 4 miejsce. Grupa Hodowlana - 3 miejsce. [/B]Na razie to wsio, padam i baaaardzo chce mi się spać... Pzdr. [/COLOR] Quote
taxelina Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 No to sie udalo Wam i teraz dalej podbijajcie Lotwe!! Gratulacje!! i Dobranoc! Quote
Recommended Posts