taxelina Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://img72.imageshack.us/img72/4862/dsc07436.jpg ogonki u basenji sa cudne! Quote
alive Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 panienkabubu napisał(a): Będziecie w Krakowie? nie będą :P Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 bety napisał(a):Masz na PW. :lol: Pzdr Dziękuję bardzo :p A. Quote
bety Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):A które były zgłoszone.... A. Masz na PW. :lol: Pzdr Quote
Mudik Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wszystkie asiaczkowe baski cudnie wyszły, bo foty pierwsza klasa, ale ta dziewczyna ma to coś, jest przeeeeeeeeeepiękna:loveu::loveu::loveu::loveu: http://img231.imageshack.us/img231/8729/dsc08532.jpg Quote
Czoko Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Na zdjęciach Asiaczków podoba mi się Ich zawsze szlachetny krok:lol: Quote
J.G Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jestem na bieżąco :multi:,piękne fotki z wystawy,śliczne fotki szczeniaczków są urocze:loveu: ale te ostatnie autorstwa bety są rewelacyjne BRAWO. Quote
panienkabubu Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 alive napisał(a):nie będą :P A o Was pamiętam :P Quote
Czoko Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Hura! Udało sie zalogować! Zaczynam trzymać kciuki bo wracam bardzo późno w niedzielę i będę odcieta od świata! Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='ewelinabuck']ImageShack Gallery powrzucalam tu baski asiaczkowe wszystkie jakie mam:diabloti: Przeglądnę i na pewno kilka wybiorę na moją www. A czy mogę je przekopiować równiez do mojej Galerii? Widziałam, że sa podpisane, to chyba dasz zgodę, co?:lol: [quote name='Matusz']fotki wszystkie obejrzane te wystawowe i nie tylko :loveu: a i pani sędzina Natalija bardzo sympatyczna i znająca się na swoich fachu kobietka ;) Miałem przyjemność z nią współpracować na ringu chartów w Białymstoku. Sprawna na ringu, w baskach dobrze sędziuje. Powie, co jej się nie podoba w psie... Nie wiem, jak w innych rasach...;) [quote name='deer_1987']http://img72.imageshack.us/img72/4862/dsc07436.jpg ogonki u basenji sa cudne! Tak, to najszlachetniejsza część baskowa.:loveu: [quote name='Mudik']Wszystkie asiaczkowe baski cudnie wyszły, bo foty pierwsza klasa, ale ta dziewczyna ma to coś, jest przeeeeeeeeeepiękna:loveu::loveu::loveu::loveu: http://img231.imageshack.us/img231/8729/dsc08532.jpg Myślę, że Maśka jeszcze powalczy na ringach. A na tej cytowanej fotce to pięknie widać, jak pannica zmienia skórkę, czyli... linieje. Spójrz na jej portki...:evil_lol: [quote name='Czoko']Na zdjęciach Asiaczków podoba mi się Ich zawsze szlachetny krok:lol: Dobra anatomia, troche treningu - oto gwarancje sukcesu pięknego ruchu na ringach.:lol: [quote name='J.G']Jestem na bieżąco :multi:,piękne fotki z wystawy,śliczne fotki szczeniaczków są urocze:loveu: ale te ostatnie autorstwa bety są rewelacyjne BRAWO. Witaj, dawno niewidziany tutaj Właścicieli Czarnego Krasnala.:loveu: [quote name='Czoko']Hura! Udało sie zalogować! Zaczynam trzymać kciuki bo wracam bardzo późno w niedzielę i będę odcieta od świata! Trzymaj, trzymaj, bo w sobote mamy 2xCAC na Łotwie... Pzdr. Quote
dzasta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Udało się zalogować wreszcie. Fajne foteczki wystawkowe. Trzymam mocno kciuki za Łotwę :kciuki: I czekam na wyniki i życzę ładnej pogody. Quote
Bowtruckle Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [FONT=Times New Roman]Asiaczki cudne ! :loveu: i kciuki też trzymamy [/FONT]:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
gosiaja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: i :bluepaw: :bluepaw: Quote
Błyskotka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Również trzymam kciuki :). Asiu trzymaj kciuki za polską ekipę w Brnie w niedzielę :lol:. Quote
Matusz Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asiaczek napisał(a): Sprawna na ringu, w baskach dobrze sędziuje. Powie, co jej się nie podoba w psie... Nie wiem, jak w innych rasach...;) dokładnie.;) Quote
M&S Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Błyskotka napisał(a):Asiu trzymaj kciuki za polską ekipę w Brnie w niedzielę :lol:. Będą potrzebne.... Asiu, o której jedziecie? A. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 dzasta napisał(a):Udało się zalogować wreszcie. Fajne foteczki wystawkowe. Trzymam mocno kciuki za Łotwę :kciuki: I czekam na wyniki i życzę ładnej pogody. Tfu... Bowtruckle napisał(a):[FONT=Times New Roman]Asiaczki cudne ! :loveu: i kciuki też trzymamy [/FONT]:kciuki: :kciuki: :kciuki: tfu, tfu... gosiaja napisał(a):trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: i :bluepaw: :bluepaw: tfu, tfu, tfu... deer_1987 napisał(a):Tak trzymamy!! tfu, tfu, tfu, tfu... pati1033 napisał(a):ja tez oczywiscie trzymam :) tfu, tfu, tfu, tfu, tfu... Błyskotka napisał(a):Również trzymam kciuki :). Asiu trzymaj kciuki za polską ekipę w Brnie w niedzielę :lol:. tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu... Oczywiście, że będziemy trzymać, przynajmniej wirtualnie.:lol: Maks i Spark napisał(a):Będą potrzebne.... Asiu, o której jedziecie? A. Aż taka konkurencja dopisała? Startujemy jutro po śniadaniu. Czyli jak dla mnie to ok. 7.00. A jak dla Iwy - to ok. 9.00 (?) Matusz napisał(a):dokładnie.;) Czyli mamy takie same zdanie o Niej.:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asiaczek napisał(a): Czyli mamy takie same zdanie o Niej.:lol: Na to wychodzi ;) Jak tam przygotowania na Olsztyn?:cool1: Quote
M&S Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asiaczek napisał(a): Aż taka konkurencja dopisała? Startujemy jutro po śniadaniu. Czyli jak dla mnie to ok. 7.00. A jak dla Iwy - to ok. 9.00 (?) Pzdr. Spark ma 4 konkurentów w swojej klasie....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, Mania mówi, że jedzie dla rozrywki...., bo sędzina też Czeszka :evil_lol: to wcześnie..... A. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Matusz napisał(a):Na to wychodzi ;) Jak tam przygotowania na Olsztyn?:cool1: Na razie niemyślę o Olsztynie; jutro rano wyjeżdżamy na Łotwę... Maks i Spark napisał(a):Spark ma 4 konkurentów w swojej klasie....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, Mania mówi, że jedzie dla rozrywki...., bo sędzina też Czeszka :evil_lol: to wcześnie..... A. Hm, to po co było się zgłaszać, jak sędzina Czeszka? No, wczesnie, ale nie zapominaj, że to sa 2 wystawy i psom tez należy się wypoczynek. :lol: Pzdr. Quote
M&S Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asiaczek napisał(a): Hm, to po co było się zgłaszać, jak sędzina Czeszka? No, wczesnie, ale nie zapominaj, że to sa 2 wystawy i psom tez należy się wypoczynek. :lol: Pzdr. W Czechach zazwyczaj szpice sędziują Czesi....więc dużego wyboru nie ma A. Quote
Błyskotka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):W Czechach zazwyczaj szpice sędziują Czesi....więc dużego wyboru nie ma A. Dokładnie. Ja na 3 wystawy w Czechach które mam w planach mam samych Czechów :roll:. Quote
Russellka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dzień dobry Asiaczki, przyszłam się przywitać :multi::loveu: Quote
Recommended Posts