Buszki Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Bosede jest najodważniejszy.Zawsze wszędzie go pełno,pierwszy leci do miski(niekoniecznie je,ale przybiega) :evil_lol:. Quote
bonsai_88 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Asiaczek'] I na koniec - ZAGADKA. Jakiego psiaka nie ma na tym zdjęciu? Dla ułatwienia podam, że jego imię zaczyna się na lit. "B"...:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Imageshack - resizeofpierwszyspacer0x Pzdr. Ja wiem.. ja wiem... Wszystkie psiaki są na zdjęciu - ostatni stoi za mamusią :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Izabela124. napisał(a):CZeść Asiaczki :loveu: No, nareszcie doczekałam się fotek. Cudne są te maluchy :loveu: Takie, śliczne kluseczki :evil_lol::loveu: I fotki wystawowe też fajne! Witaj! Cieszę się, że maluchy się podobają.:lol: Buszki napisał(a):Bosede jest najodważniejszy.Zawsze wszędzie go pełno,pierwszy leci do miski(niekoniecznie je,ale przybiega) :evil_lol:. O, super wiadomość!;) bonsai_88 napisał(a):Ja wiem.. ja wiem... Wszystkie psiaki są na zdjęciu - ostatni stoi za mamusią :diabloti: Mądrala! Ale prawidłowa odpowiedź juz padła, nie czytałas dokładnie. Brakuje Baakira. Pzdr. Quote
Buszki Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 gosiaja napisał(a):one su cudne proszę o wymizianie wszystkich za mnie :) Wszystkie chłopaczki wymiziane :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. Quote
Buszki Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Mądrala! Ale prawidłowa odpowiedź juz padła, nie czytałas dokładnie. Brakuje Baakira. Pzdr.[/quote] A wcale że nie.Baakir faktycznie jest za mamusią,nawet go ciutkę widać :eviltong:.Wygrywa bonsai_88. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Ej, a napisałaś mi w mailu, że na tej fotce sa wszystkie oprócz Baakira. To jak to jest...? Pzdr. Quote
Korenia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Ej, a napisałaś mi w mailu, że na tej fotce sa wszystkie oprócz Baakira. To jak to jest...? Pzdr. Chyba Buszki go po prostu nie zauważyła :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Dzień dobry, śpicie....chyba nie ;) A. Nie śpimy juz od 6.00, ale najpierw spacery, śniadanie... i dlatego dopiero teraz siadam do kompa. A i to na krótko. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 sylrwia napisał(a):Miłego dnia życzę :p Wzajemnie, Koffana!:lol: Maks i Spark napisał(a):Znów gdzieś pędzisz.... jedziesz gdzieś w ten weekend? A. Tak, mam wizytę u lekarza. A jadę na Łotwę na 2xCAC (Specjalistyczna V gr + krajowa). Poniewaz zmieniły się warunki przyznawania Championatu Łotwy, to kiedyś trzeba zacząć, prawda? pzdr. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie śpimy juz od 6.00, ale najpierw spacery, śniadanie... i dlatego dopiero teraz siadam do kompa. A i to na krótko. Pzdr. Znów gdzieś pędzisz.... jedziesz gdzieś w ten weekend? A. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Asiaczek napisał(a): Tak, mam wizytę u lekarza. A jadę na Łotwę na 2xCAC (Specjalistyczna V gr + krajowa). Poniewaz zmieniły się warunki przyznawania Championatu Łotwy, to kiedyś trzeba zacząć, prawda? pzdr. A, to ta wystawa .....kojarzę :lol: Powodzenia u lekarza ;) A. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 A przy okazji nawiedze Modesta i zobaczę go w akcji wystawowej . Bardzo jestem ciekawa łobuzka i jego prezentacji. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Jeszcze kilka foteczek z wystawy w Szczecinie. Tym razem kolej na JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI ( Żelka) Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Asiaczek napisał(a):A przy okazji nawiedze Modesta i zobaczę go w akcji wystawowej . Bardzo jestem ciekawa łobuzka i jego prezentacji. Pzdr. A faktycznie, rozmawiałyśmy o tym...:p A. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Mam nadzieję, że fotorelacja będzie obszerna..., że starczy czasu, bo to 2 wystawy w 1 dzień. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 A teraz będę 4 prawie jednakowe fotki. Nie mogłam się zdecydowac...:cool1: Które wg Was jest lepsze? pzdr. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 .....totalne skupienie :p Imageshack - dsc08415 A. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 A teraz konkurencja Najlepsza Para Hodowlana... W rolach głównych - Dżezik + Żelka. Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ....sama nie wiem to mi się podoba Imageshack - resizeof057 i to też Imageshack - dsc07447 A. Quote
Recommended Posts