Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 panienkabubu napisał(a):Asiaczku, on chyba jako jedyny ma taką smutną minkę i nie ma zmarszczek na czółku :loveu: To mój ulubieniec!:loveu: Nie ma zmarszczek?!?!?!:crazyeye: Buszki, masz wybrakowanego psa....:diabloti: I ja do tego przyłożyłam rękę...:cool1: pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Nie ma zmarszczek?!?!?!:crazyeye: Buszki, masz wybrakowanego psa....:diabloti: I ja do tego przyłożyłam rękę...:cool1: pzdr. No na przykład tutaj: http://img189.imageshack.us/img189/4176/resizeofmiotb6003.jpg nie są na tyle widoczne, co u tego psiaka: http://img198.imageshack.us/img198/8089/resizeofpierwszyspacer0p.jpg :loveu: Ale ja lubię takie wyróżniające się :evil_lol: Dla mnie ten mały jest najśliczniejszy :loveu: Asiaczku, a Ty którego byś wybrała jako najlepszego?:cool3::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='panienkabubu']No na przykład tutaj: http://img189.imageshack.us/img189/4176/resizeofmiotb6003.jpg nie są na tyle widoczne, co u tego psiaka: http://img198.imageshack.us/img198/8089/resizeofpierwszyspacer0p.jpg :loveu: Ale ja lubię takie wyróżniające się :evil_lol: Dla mnie ten mały jest najśliczniejszy :loveu: Asiaczku, a Ty którego byś wybrała jako najlepszego?:cool3::loveu: Panienko - na I cytowanym zdjęcium chłopak jest wyraźnie spłoszony i niepewny. Przypominam, że fotki są z ich pierwszego w zyciu spacerku.:lol: A na II fotce - pies jest ewidentnie cyzmś zaciekawiony, prawda? Moi faworyci to Bosede i Bundustar...:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Fotki ze Szczecina są już posegregowane i... zaczynam wstawiać. Kolejnośc - wg pojawiania się na scenie:lol: JAZZY BOY Asiaczek FCI Tutaj - rozgrzewka z Florką. cdn. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiaczku - masz rację :loveu: Jednak taki przestraszony wygląda przeuroczo :loveu: Asiu - jakie domowe imię ma mój wybraniec? :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Baakir? Nie mam pojęcia. To pytanie do Buszki... Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiaczku...! :loveu: Wstawiłaś tyle pięknych zdjęć, że aż nie wiem, któe mam wyróżnić :loveu: Szczeniorki są cudne... Jeden ładniejszy od drugiego.. :loveu: Chyba nie mogłabym wybrać, który podoba mi sie najbardziej..! ;) A i imiona jakie fantazyjne...:lol: A Jazzy.. Cóż tu duzo mówic... Boooski.! :evil_lol::loveu: Sliczny, naprawdę słiczny.! I jak ładnie wystawiany..! :loveu: A tak sie ostatnio zastanawiałam... Czemu wybrałaś akurat rasę basenji.? :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Dlaczego akurat basenji? Bo: - nie szczekają, - nie trzeba ich strzyc, - nic nie trzeba im kopiować - są mniejsze od sznaucerów, - nie pachną jak zmokną ..... ..... ..... :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 A teraz MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka). Ponieważ ogólnie Maśka ma mało fotek w tej Galerii, to z tej wystawy ma akurat najwięcej. Logiczne, prawda? Cdn. Pzdr. Quote
Mudik Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Śliczne fotki Asiu, co do choroby mojej to mam chore gardło, ropny katar i muszę brać leki i siedzieć w domu by nie weszło na oskrzela a wtedy to już bez antybiotyku ani rusz. A teraz kiedy spodziewam się maleństwa to branie antybiotyku to już ostateczność, nie jest wskazany. Quote
Korenia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Czeeeeeeeść Asiaczki!! Po pierwsze to chciałam pogratulować sukcesów wystawowych :loveu::multi: Po drugie to ciałam powiedzieć, że słodkie są te małe kluski u Buszki :loveu: Jakiś zostaje z mamą :cool3:? Po trzecie - świetne zdjecia wystawowe! Maśka jest boooska:loveu: A po czwarte to w końcu jestem! Dogo od kilku tygodni nie chce mnie wpuścić :-( Cały czas mi nie pozwala napisać nic :( Teraz zainstalowałam Operę i mnie wpuściło! Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Bewarka napisał(a):Jakie słodkie bobaski... :loveu: :p :loveu: Miło, że się podobają.:lol: Korenia napisał(a):Czeeeeeeeść Asiaczki!! Po pierwsze to chciałam pogratulować sukcesów wystawowych :loveu::multi: Po drugie to ciałam powiedzieć, że słodkie są te małe kluski u Buszki :loveu: Jakiś zostaje z mamą :cool3:? Po trzecie - świetne zdjecia wystawowe! Maśka jest boooska:loveu: A po czwarte to w końcu jestem! Dogo od kilku tygodni nie chce mnie wpuścić :-( Cały czas mi nie pozwala napisać nic :( Teraz zainstalowałam Operę i mnie wpuściło! Buszka chciała sobie zostawic sunię z tego miotu, ale... urodziły się same chłopaki. Wydaje mi się, że zostawianie samca raczej nie wchodzi w grę u Buszki. No, ale niech ona się sama wypowie. Napisałam do niej maila, aby weszła i napisała parę słów, ale u Buszki internet to nie zawsze chce współpracować...:shake: O, proszę! Może zmiana programu pomaga przy problemach z logowaniem się na DGM? Ja mam Mozille i nie narzekam. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Następna w kolejce jest LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka). [SIZE=2]Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 jutro postaram sie wstawic fotki..... BTW..odpisalam w swojej galerii:diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiaczki jak zwykle cudnie się prezentują :loveu: Quote
M&S Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ładny jestem ;):lol: Imageshack - dsc07291 ....no nie mogę mała "pirania" :evil_lol: Imageshack - dsc08537f ładnie idę, fotę, rób fotę....:lol: Imageshack - dsc07305 A. Quote
Buszki Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='panienkabubu']No na przykład tutaj: http://img189.imageshack.us/img189/4176/resizeofmiotb6003.jpg nie są na tyle widoczne, co u tego psiaka: http://img198.imageshack.us/img198/8089/resizeofpierwszyspacer0p.jpg :loveu: Ale ja lubię takie wyróżniające się :evil_lol: Dla mnie ten mały jest najśliczniejszy :loveu: Asiaczku, a Ty którego byś wybrała jako najlepszego?:cool3::loveu: To może ja się wtrącę :cool3:. BAAKIR ma zmarszczki,tylko słoneczko w oczka raziło i był trochę zaspany.Jateż go uwielbiam,bo jest najbardziej kiziasty i całuśny.Taka przylepka :evil_lol:. Quote
Buszki Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Baakir? Nie mam pojęcia. To pytanie do Buszki... Pzdr. Busza odpowiada: Baakir,to po domowemu ... Baakir :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Do wszystkich chłopaków mówimy po nadanych imionach,coby im w łebkach nie mieszać :evil_lol:. Korenia,z tym zostawaniem z mamusią,to Asiaczki mają rację,chłopczyka nie zostawiam.Może następnym razem urodzi się MOJA WYMARZONA DZIEWCZYNKA... Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='ewelinabuck']jutro postaram sie wstawic fotki..... BTW..odpisalam w swojej galerii:diabloti: Zaraz tam zajrzę...:lol: [quote name='Zuza i Noddy']Asiaczki jak zwykle cudnie się prezentują :loveu: Dziękujemy! [quote name='Maks i Spark']ładny jestem ;):lol: Imageshack - dsc07291 ....no nie mogę mała "pirania" :evil_lol: Imageshack - dsc08537f ładnie idę, fotę, rób fotę....:lol: Imageshack - dsc07305 A. Dobre komentarze!:lol: [quote name='Buszki']To może ja się wtrącę :cool3:. BAAKIR ma zmarszczki,tylko słoneczko w oczka raziło i był trochę zaspany.Jateż go uwielbiam,bo jest najbardziej kiziasty i całuśny.Taka przylepka :evil_lol:. A jaki jest BOSEDE? [quote name='Buszki']Busza odpowiada: Baakir,to po domowemu ... Baakir :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Do wszystkich chłopaków mówimy po nadanych imionach,coby im w łebkach nie mieszać :evil_lol:. Korenia,z tym zostawaniem z mamusią,to Asiaczki mają rację,chłopczyka nie zostawiam.Może następnym razem urodzi się MOJA WYMARZONA DZIEWCZYNKA... Czyli nic nie skłamałam...;) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 CZeść Asiaczki :loveu: No, nareszcie doczekałam się fotek. Cudne są te maluchy :loveu: Takie, śliczne kluseczki :evil_lol::loveu: I fotki wystawowe też fajne! Quote
Recommended Posts